Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   News (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=54243)

Anum 06-03-2006 21:10

Może ja odpowiem... eze i lama odchodzą z iridi i najprawdopodobnie ja też. Pewnie to niektórych ucieszy wasza wola. Było miło CYA.

Rankor 06-03-2006 21:26

Na razie kochasie, moze sie jeszcze kiedys spotkamy na iridii. =d

Anum 06-03-2006 21:55

A nom było miło :). PAPA Iridio może kiedyś jeszcze raz :).

TyranX 06-03-2006 22:06

DB powiedzcie czemu mieliscie taki przypal w ank z Superade ??
Panowie czuje niedosyt bo chcialem pare fregow ;/

Danthorr 07-03-2006 07:06

@up

Bo niektórzy nie rozumieją czytanych słów.

Pr23m3k 08-03-2006 08:40

Bump.

Bump.

Temat nie moze spaść na drugą strone :D

TyranX 08-03-2006 12:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Danthorr
Bo niektórzy nie rozumieją czytanych słów.

Danthorr to nie wytlumaczenie !!!

Anum 08-03-2006 12:46

Po śmierci Ilidian~ i avila eze "lekko" zdenerwowany gadał ze scotymi w sprawie zwrotu kase za ich deady. Podczas tej rozmowy scoty stwierdził, że eze wypowiedział wojne supercode (dał nawet loga na dowód). Wieczorkiem wbili na nobów nabili eze pz i przyszli go zabić. Co śmieszne potem ktoś odnich powiedział "OWNED"... jeśli owned to przez ponad 30 minut dość sporą grupą hlvl nie móc zabić 48 najta to ja nie wiem co tutaj robie.

Jarecki Knight 09-03-2006 14:30

Retired ko*** jego mac

Retired 4ever:dance: wkoncu nadeszla ta wielka chwila rozpaczy dla serwera Iridia pogromca Arcanim wielki kozak odchodzi w stan wiecznego spoczynku.:D
Wybaczcie mi to ale mam juz za wysoki lv zeby dalej grac:dance: .Zielper~ :baby: nie placz,ze juz mnie nie bedzie wiem ,ze bedziesz za mna tesknil :faceoff:
Pozdro dla wszystkich znajomych jestem z Was :] cya all
Cya Iridia :cygaro: :dance:

Danthorr 09-03-2006 17:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez TyranX
Danthorr to nie wytlumaczenie !!!

A czy ja sie ****a tłumacze? ;o

Jurand~ 09-03-2006 20:47

Cytuj:

A czy ja sie ****a tłumacze? ;o

Jak dzieci.....

TyranX 12-03-2006 08:47

Royal Demonic

Hehe
Chcialbym poinformowac ze Royal Demonic wraca do grania na Iridi !!!!

Ilnic 12-03-2006 10:33

No tez wlasnie sie dowiedzialem i musze powiedziec, ze troche nierozumiem jego decyzji na Askarze jest 2 w expie a powraca na Iridie heh, wiem , ze ma tu wielu przyjaciol, ale co na Askarze ich niema? no ale nvm.
Witaj ponownie ;)

Massior 12-03-2006 12:39

Za mało wiecie zeby wypowiadać się na jego temat... a czy wraca? to już jego osobista sprawa gdzie będzie grał ;)

Ilnic 12-03-2006 17:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Massior
Za mało wiecie zeby wypowiadać się na jego temat... a czy wraca? to już jego osobista sprawa gdzie będzie grał ;)

No ja wiem, ze Ty go bardzo dobrze znales, nawet opowiadales mi kiedys wasza historie, jak sie poznaliscie itp., jak bylem dawno temu na "noob" charze i dlatego moglbys cos tu zdradzic :D ;)

Adnik 12-03-2006 22:32

Na Askarze trwa wojna, a bodajże Brian Dark zapowiedział że Avajan (Royal~) ma hunta.. Tak więc Avajan (Royal~) napisał post na forum w którym oświadczył iż jest retired z powodu pa.. (a może na iridii go nie ma? -.-) i prawdopodobnie wróci na Iridię..

Jinikao 12-03-2006 23:30

@up Na Iridi tez jest PA ale nie zabijaja za lvl i za to ze jest sie Polakiem. Kiedys myślałem ze Szwedzi są najgorsi ale teraz wiem ze Norwegowi ich bija na głowe:) Za jakis czas nie będzie polaków na askarze. Smutne ale prawdziwe:)

TyranX 13-03-2006 20:39

Jini czemu royal nie chce podac nicku (zrobi to kiedys) podobno gra ale to i tak predzej czy puzniej wyjdzie ktos predzej czy puzniej zorientuje sie ze to on!!

Massior 13-03-2006 23:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ilnic
No ja wiem, ze Ty go bardzo dobrze znales, nawet opowiadales mi kiedys wasza historie, jak sie poznaliscie itp., jak bylem dawno temu na "noob" charze i dlatego moglbys cos tu zdradzic :D ;)

hiehie wiesz ilu ludzi mnie o niego pytało jak byłem retired? ;) codziennie podchodził ktoś i zadawał pytania "Co tam u Demonica? albo jak tam Demonic?" a ja w miare mozliwości starałem się na nie odpowiadać B)

A teraz wrócił i nicku nie poda chyba kazdy sie może domyśleć dlaczego...

GL:dance:

Jinikao 13-03-2006 23:43

Jaki ma teraz nick wie moze z 5 osob:) W swoim czasie wszyscy beda wiedzieli ale to szybko nie nastapi

Pr23m3k 14-03-2006 07:01

Moim zdaniem royal sie boi ze beda go zabijac Ci ktorzy wczesniej obrywali od niego i pewnie zacznie znowu robic PG grajac razem ze swoim bratem(jinikao)
Niestety to prawda i brak mi słów . Demonic Ja nie chcem Ciebie tutaj.

Jinikao 14-03-2006 09:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pr23m3k
Moim zdaniem royal sie boi ze beda go zabijac Ci ktorzy wczesniej obrywali od niego i pewnie zacznie znowu robic PG grajac razem ze swoim bratem(jinikao)

Haha idiota:D:D Kiedy demonic mial 104 ja mialem 76 i myslisz ze razem graliśmy??:baby:Czlowieczku jak nie wiesz to nie odzywaj sie

Pr23m3k 14-03-2006 18:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jinikao
Haha idiota:D:D Kiedy demonic mial 104 ja mialem 76 i myslisz ze razem graliśmy??:baby:Czlowieczku jak nie wiesz to nie odzywaj sie

Jak ja jestem iodiota . A pamietasz swojego kolege Jima~ ktory wraz z Demonickiem zakochał sie w zdjeciu??A pozatym widzialem wasze foty n/c sporzcie na siebie i zobaczcie czy tibia nie jest wazniejsza od waszego wygladu.

Massior 14-03-2006 21:07

Cytuj:

Jak ja jestem iodiota . A pamietasz swojego kolege Jima~ ktory wraz z Demonickiem zakochał sie w zdjeciu??A pozatym widzialem wasze foty n/c sporzcie na siebie i zobaczcie czy tibia nie jest wazniejsza od waszego wygladu.

hahahahahhahaahahha rotfl hahahahahhahahahahaha rotfl hahahahahahahhaah tyle mam do powiedzienia ;) a Ty wiesz co to lustro? a pozatym to nie twoj interes jak ktoś wygląda ;) jakaś riposta? :D

Cytuj:

PISZ WIĘCEJ TAKICH POSTÓW BLZZZZZZZZZZZZZZZZZ poprawiasz mi humor :D

a tak btw w tajemnicy raz nawet gadałem z babcią demonica jak dobijala mu 76 lvl fajna babka :baby: i na ok 87 lvl zagadał do mnie jego wujek stryjeczny od strony ciotki, która była siostrą jego mamy ale nie pogadałem bo miał lagi i musiał dać loga :(

I jeszcze jedno pytanie: WHO CARE'S??? HAIL RD! HAIL JINIKAO! =***

Lovah 14-03-2006 21:20

Rojal ma jeszcze nie wypłaconom wojne Six Sens i Diwine Reign, wienc dlatego nie daje nicka żeby go nie shuntowali.

Pr23m3k 14-03-2006 22:16

@Masior czy jakos tak

A ty cale zycie bedziesz sie pucowal do demonica i Jinikao , a patrzac w lustro nie wstydze sie z siebie bo jakis lamus nie jestem wiec stfu jesli to masz kompleks jakis to nie obwiniaj za to innych :)

Massior 14-03-2006 22:26

Cytuj:

@Masior czy jakos tak

A ty cale zycie bedziesz sie pucowal do demonica i Jinikao , a patrzac w lustro nie wstydze sie z siebie bo jakis lamus nie jestem wiec stfu jesli to masz kompleks jakis to nie obwiniaj za to innych :)

"Pucować" what do you mean? wiesz jaka jest różnica między prawdziwą przyjaźnią i zaufaniem a lizaniem czyjejś dupy? chyba nie :baby: nie wiesz jaka jest sytuacja Demonica więc snuj sobie dalej swoje przypuszczenia i tak każdy ma w... to co mówisz ;) i nigdy nikogo (prucz siebie) nie będe "pucował" (czyt. mył się) 8o.

A tak apropo swojego wyglądu... sam zacząłeś :faceoff: powtórze Ci jeszcze raz... POPATRZ SIĘ DO LUSTRA A NIE OBRABIASZ INNYCH :confused: nie masz argumentów to sięgasz po wygląd? a tak pozatym jaką masz pewność że te fory były prawdziwe? :S jedna rada: GO AWAY DUDE :o

BTW. co to jest kompleks? 8o

Jinikao 14-03-2006 22:32

@Massior. Nie warto z dzieciakami rozmawiac:) Kiedys ktos powiedzial ze uzależniony nie przyzna sie do uzależnienia, a idiota to tego ze jest idiotą:) WIec trzeba mu to wybaczyc:)
BTW mój wygląd??? hmmmmm W Tibie gram rok i juz przedtym wygladalem jak wygladalem:)

Adolphus Elbragol 15-03-2006 14:46

Jestem idiota.

I w zasadzie mialem zamiar napisac tylko to powyzsze zdanie, ale pomyslalem, ze moze dodam cos i od siebie. =)
Cytuj:

BTW. co to jest kompleks? 8o

http://pl.wikipedia.org/wiki/Kompleks_(psychologia)

Massior 15-03-2006 22:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Adolphus Elbragol
Jestem idiota.

I w zasadzie mialem zamiar napisac tylko to powyzsze zdanie, ale pomyslalem, ze moze dodam cos i od siebie. =)

http://pl.wikipedia.org/wiki/Kompleks_(psychologia)

Dziex ale to pytanie miało charakter raczej ironiczny ;)

Adolphus Elbragol 15-03-2006 22:39

Wiem, ale nie moglem sie powstrzymac =)

Massior 15-03-2006 23:39

Cytuj:

Wiem, ale nie moglem sie powstrzymac =)

xD wiem OCB :) czasem tak bywa...

Btw. Wracacie na Iridie?

Pr23m3k 16-03-2006 10:02

Cytuj:

Btw. Wracacie na Iridie?

btw. s*******aj.

Danthorr 16-03-2006 10:56

Cytuj:

btw. s*******aj.

Btw, zamknij łaskawie morde, bo jak narazie tym acc nie napisales nic mądrego..

Adolphus Elbragol 16-03-2006 16:12

Cytuj:

Btw. Wracacie na Iridie?

Nigdy na dobre jej nie opuscilismy. =)

Parafrazujac comment do postaci Rebaw, Brygada istnieje tak dlugo, jak dlugo oddycha chociaz jeden Draconita.

Danthorr 16-03-2006 18:50

=*

Cytuj:

Nigdy na dobre jej nie opuscilismy. =)

Parafrazujac comment do postaci Rebaw, Brygada istnieje tak dlugo, jak dlugo oddycha chociaz jeden Draconita.

A kto był tym 'oddychającym' Draconitą przez długi czas? ^^

Lisu 16-03-2006 20:01

Cytuj:

A kto był tym 'oddychającym' Draconitą przez długi czas? ^^

Ja <lol>
<10 znaków~~>

Massior 19-03-2006 00:46

Na naszej Iridi zawiało nudą troszke :o

Wygląda na to że jak są wojny to są posty a jak nie ma wojen to i postów nie widać ;)

ogorek 19-03-2006 00:53

Witajcie panie i panowie. co tam [nie]ciekawego slychac na naszej ukochanej iridi? ;)

Schenone 25-03-2006 08:59

Mimm:

Mar 18 2006, 00:15:59 CET Killed at Level 99 by Affelaffe
and by Kashrius da'Roc

Za co?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:16.