Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Nowa wojna? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=55319)

fea_umarth 28-02-2006 13:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Najwyzsza prawda
Buahahahahahha Gimlii.Jak chcecie sie dowiedziec czy Shanoz sharuje konto zapytajcie sie kogos z DOF, to jednak w poprzednich postach mialem racje DOF ma jednak monopol na prawde , chlopaki wszystko wiedza nie wiecie czegos pytajcie kogos z DOF.Gimlii poprosze o jutrzejsze wyniki TOTKA.

Co do tego ze juz grupa zaczyna marudzic ze jak byl DOF aca to bylo lepiej ,DOF aca istnieje dalej i nie marudzcie ze jest tak i tak przypomnijcie sobie co robili szwedzi i skonczczcie plakac.Seya padla bo robila pa i pkowala nie tych co trzeba proste i o nieodpowiednim czasie.

nie ma jak twoje obiektywne spojrzenie na temat .jak ktos z dof mowi ,ze jest czarne to ty zaraz piszesz ze jest biale nawet jesli jest czarne

Najwyzsza prawda 28-02-2006 13:21

LOL tak myslalem ze mam do czynienia ze zwyklym polinteligentem ktory odpowiada jakimis sobie tylko znanymi polslowkami i jakimis swoimi domyslami.
O jak sie was nazwie Polludki to jest zle ja wiem wam wolno nam nie.
O najwyzsza raso graczy w tibii Dofowcy wybaczcie mi za moje wszystkie glupie posty.Tylko chcialem zauwazyc ze nie znasz polowy ludzi w Wanted i wrzucanie wszystkich do jednego kotla i nazywanie ich jakimis tobie tylko znanym slowem "Drazholudki" jest prostacke.
KOMPLEKSY WYCHODZA NIESTETY.

tajemniczy111 28-02-2006 13:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez gimli syn gloina
To bardzo smutne, chcesz o tym porozmawiać : (?

Ja bym chcial, chociaz nie wiem czy bedziesz godnym rozmowca.

Gimlos 28-02-2006 13:34

Cytuj:

LOL tak myslalem ze mam do czynienia ze zwyklym polinteligentem ktory odpowiada jakimis sobie tylko znanymi polslowkami i jakimis swoimi domyslami.
O jak sie was nazwie Polludki to jest zle ja wiem wam wolno nam nie.

Rozumiem ze chcesz sie czegos czepic, ale czepiac sie o rzeczy ktorych nikt tutaj nie napisal? Nikt nie stwierdzil ze nazywanie nas Pollludkami nas obraza, jezeli sprawia ci to satysfakcje to tak nas nazywaj
Cytuj:

O najwyzsza raso graczy w tibii Dofowcy wybaczcie mi za moje wszystkie glupie posty.Tylko chcialem zauwazyc ze nie znasz polowy ludzi w Wanted i wrzucanie wszystkich do jednego kotla i nazywanie ich jakimis tobie tylko znanym slowem "Drazholudki" jest prostacke.
KOMPLEKSY WYCHODZA NIESTETY.

A gdzie ja napisalem ze wszyscy gracze w Wanted sa Drazholudkami? Napisalem ze sa nimi ludzie tacy jak ty. Znowu naditerpretujesz, ale jak juz pokazales, z inteligencja i czepianiem sie jest u Ciebie nienajlepiej. ALE PRZYZNAJE, DRAZ ZAPLACIL DOF ZA WOLNOSC 1 MLN GP, I Z TEGO POWODU MAMY STRASZNE KOMPLEKSY!

Najwyzsza prawda 28-02-2006 13:44

Gimlii poczytaj sobie to co pisales wczesniej i wydaje mi sie ze uzywasz jakis swoich skrotow myslowych ktore tylko ty rozumiesz.Piszesz rzeczy ktore wyraznie daja do zrozumienia kto kim i czym jest dla ciebie a potem sie wycofujesz z tego. Nie kazdy ma zaburzony tok myslenia tak jak to jest w twoim przypadku.Nikt nie ma zamiaru zgadywac co ty masz na mysli piszac to albo to szczegolnie ze twoje rozumowanie i wyrazanie mysli jest dziwne ,a najlepsze jest to ze cos napiszesz a potem sie tego wypierasz i piszesz ze nie miales na mysli mowic tego i tego.Wiec zanim nastepnym razem cos napiszesz to przemysl to i pisz wyraznie.
Co do tego ze wzieliscie 1 mln od Draza to ladni z was przyjaciele za 1mln zrobic w jajo waszych przyjaciol Szwedow nie ladnie.Pewnie nie chcieliscie z tej kasy dac nic biednemu Corsowi i dlatego przyjal nowe obywatelstwo.

Tu juz koncze ta polemike bo widze ze jest bez sensu ludzie Dofu stoja za soba nawet jak jeden gada bzdury i nie mowcie ze jest to przyjazn to fanatyzm ten milion was zaslepil.

Cors Ent 28-02-2006 14:38

znow " argument cors'a "
ku scislosci jameha mowil o podziale tego 1 mln i padalo tam takze moje imie - jako ze zaliczylem z 3-4 zgony w tej wojnie

jednak uwazalem i uwazam nadal ze to byl cios w plecy wymierzony " Xajaludkom "
DoF uwaza ze "drazholudki" graja tutaj dlatego ze oni im pomogli.
pytanie dla DoF - kto wam pomógł kiedy "Drazholudki" wygrywały ta wojne 15-0?
pomogli ci sami goscie ktorych 2 tygodnie pozniej za 1 mln gp sprzedaliscie bo zabili pare 30~ lvli.

nigdy nie chcialem nic z tej nadal moim zdaniem " judaszowej kasy "

moje pozniejsze, jak rowniez obecne poglady roznia sie mocno od dofowych- stad jestem gdzie jestem

Eldyn 28-02-2006 14:48

Blablabla! kazdy wie co komu powiedzialem innych nie powinno to interesowac :faceoff:

Gimlos 28-02-2006 15:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cors Ent
jednak uwazalem i uwazam nadal ze to byl cios w plecy wymierzony " Xajaludkom "

Dzien czy dwa po wyjezdzie Draza z Poznaniem byles w 100% za pokojem z Wanted, ba, nawet mowiles ze jestes przygotowany na sojusz z nimi. Potem poklociles sie z czescia DoF na rl i Tibii i od tego czasu zmienilo sie twoje nastawienie. Rozumiem twoje motywy dla ktorych zostales w Vision, ale nie przychodz tutaj z tekstami ze od poczatku byles przeciwny pokojowi itp, bo sie az przykro robi.
@ "Najwyzsza prawda"
Cytuj:

Pewnie nie chcieliscie z tej kasy dac nic biednemu Corsowi i dlatego przyjal nowe obywatelstwo.
Ten tekst potwierdza tylko, jak znikomymi informacjami dysponujesz.
Cytuj:

Piszesz rzeczy ktore wyraznie daja do zrozumienia kto kim i czym jest dla ciebie a potem sie wycofujesz z tego
Plx, powiedz mi gdzie napisalem ze Polludki uwazam za cos obrazliwego albo gdzie dawalem do zrozumienia ze cale Wanted uwazam za Drazoludki. Przeciwnie, szanuje i lubie wielu ludzi z Wanted takich jak Franco, Letaxin, Drago, Urb~ czy Ice'Crow.
Cytuj:

Gimlii poczytaj sobie to co pisales wczesniej i wydaje mi sie ze uzywasz jakis swoich skrotow myslowych ktore tylko ty rozumiesz.Piszesz rzeczy ktore wyraznie daja do zrozumienia kto kim i czym jest dla ciebie a potem sie wycofujesz z tego. Nie kazdy ma zaburzony tok myslenia tak jak to jest w twoim przypadku.Nikt nie ma zamiaru zgadywac co ty masz na mysli piszac to albo to szczegolnie ze twoje rozumowanie i wyrazanie mysli jest dziwne
To ty doszukujesz sie w moich postach ukrytych sensow i przez to musisz zgadywac o co w nich chodzi
Cytuj:

Tu juz koncze ta polemike bo widze ze jest bez sensu ludzie Dofu stoja za soba nawet jak jeden gada bzdury i nie mowcie ze jest to przyjazn to fanatyzm ten milion was zaslepil.
Jakas od pierwszych dni Azury za soba stoimy, mimo ze wczesniej nikt nam milionow nie placil. Jezeli czegos nie pojmujesz, to nie mierz tego swoja miara

wr00n 28-02-2006 16:43

Co do tego ze drazharm u***al seye dla kasy to musze sie wypowiedziec. Mianowicie seya dzien wczesniel bila nasza gildie potem czyli w dniu w ktorym padla typ od nas z gildi , powiedzial ze pomagala go zabic typiarze ktora go zabilaia. i za to padla.Bardzo mi przykro z powodu tego nieporozumienia . Przepraszam . Skoro nie wiesz to nie ******* . A co do corsa to jedno trzeba mu oddac , on czerpie z tej gry ogromna przyjemnosc bo ciagle pada i jest wesoly . Mnie to ****ica bieze po 1 dedzie .

Qual 28-02-2006 18:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez wr00n
Co do tego ze drazharm u***al seye dla kasy to musze sie wypowiedziec. Mianowicie seya dzien wczesniel bila nasza gildie potem czyli w dniu w ktorym padla typ od nas z gildi , powiedzial ze pomagala go zabic typiarze ktora go zabilaia. i za to padla.Bardzo mi przykro z powodu tego nieporozumienia . Przepraszam . Skoro nie wiesz to nie ******* . A co do corsa to jedno trzeba mu oddac , on czerpie z tej gry ogromna przyjemnosc bo ciagle pada i jest wesoly . Mnie to ****ica bieze po 1 dedzie .

Re up

To nie traktuj jej tak powaznie albo wyloozuj :D

malwersator 28-02-2006 19:38

Czas bycia online w lutym:

296h 30m Shanoz 82 Master Sorcerer

Jak on nie sharuje to ja jestem talibem.

123 28-02-2006 20:18

Mieliśmy w lutym ferie zimowe, które właśnie sie w niedziele zakończyły więc miał dużo czasu. Znając go to on potrafi grać 20h/dobe śpiąc 4 godziny tylko.

fea_umarth 28-02-2006 20:29

Wszystkie duze gildie sie rozpadaja to kwestia czasu i wanted tez sie rozpadnie za duzo tam 'indywiduanosci' ,ktore za czesto maja swoje widzi mi sie .narazie jednoczy to wszystko vision ale jak przegra wojne zobaczymy jak to bedzie wygladac.I proponuje niektorym teraz ugryzc sie w jezyk bo za jakis czas moga inaczej spiewac

123 28-02-2006 21:00

Fea umarth ja tylko bronie swojego kolegi. Każdy lojalny kolega powinien bronić swojich ziomków.

Franco 28-02-2006 21:36

Dof

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez gimli syn gloina
Tak sie sklada ze Franco to byly member DoF, ma tam wielu przyjaciol i znajomych na rl, i w przeciwienstwie do biednych drazholudkow takich jak ty ma do nas zaufanie. Nie mamy monopolu na prawde, ale jak chcesz nadinterpretowac wszystko tak, zeby pasowalo do twojej teorii spiskowej - prosze bardzo.
I taka mala rada - nie podniecaj sie az tak ta gra, naprawde, nie jest tego warta.

Gimli ja mam do was zaufanie-czlowieku co ty mowisz ja wam moge dac swojego chara z all co mam i tak z nim sie nic nie stanie bo dla mnie jestescie jak WIELKA RODZINA NA TIBII oddam za was all zebyscie mogli grac

Hail Dof
Hail Wanted

Cors Ent 28-02-2006 22:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Franco
Gimli ja mam do was zaufanie-czlowieku co ty mowisz ja wam moge dac swojego chara z all co mam i tak z nim sie nic nie stanie bo dla mnie jestescie jak WIELKA RODZINA NA TIBII oddam za was all zebyscie mogli grac

Hail Dof
Hail Wanted

jakie to wzruszajace :baby:

PiXik 28-02-2006 22:49

Cytuj:

ty jakis rok temu napisalbys to samo :baby:

Drazharm 01-03-2006 01:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez fea_umarth
Wszystkie duze gildie sie rozpadaja to kwestia czasu i wanted tez sie rozpadnie za duzo tam 'indywiduanosci' ,ktore za czesto maja swoje widzi mi sie .narazie jednoczy to wszystko vision ale jak przegra wojne zobaczymy jak to bedzie wygladac.I proponuje niektorym teraz ugryzc sie w jezyk bo za jakis czas moga inaczej spiewac

tak samo jak i dofoludki

Cors Ent 01-03-2006 01:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Drazharm
tak samo jak i dofoludki

o popatrz - i tu sie mylisz

dof juz dawno załatwił sobie "patent na prawde"
a prawda moze byc tylko jedna

wiec co ma ich poróżnić?

zeus1985 01-03-2006 01:34

Cytuj:

o popatrz - i tu sie mylisz

dof juz dawno załatwił sobie "patent na prawde"
a prawda moze byc tylko jedna

wiec co ma ich poróżnić?

http://img142.imageshack.us/img142/6541/chuck17vg.jpg

http://img496.imageshack.us/img496/2857/chuck28db.jpg

http://img496.imageshack.us/img496/1514/chuck33hm.jpg

Franco 01-03-2006 07:50

Cors

Cytuj:

Cors pogadamy jak bede 18 maja w Poznaniu-ciekaw jestem czy wtedy tez tak bedziesz mowil...czas pokaze ale watpie zebys mial odwage przyjsc na Pkp i sie przywitac:)

Pozdro dla ciebie Draz

Gimli zbanuj tego tam nooba Naj~~

Co do Dofu-nie powinno to was obchodzic co ja mysle na temat Dofu-oni wiedza ze na mnie zawsze moga liczyc

Najwyz~~wiem kim jestes wiec sie nie wypowiadam na twoj temat:)

A teraz troche zargonu-Cors to noob i nic tego nie zmieni:)

Vision-dostanie w dupe to nie uniknione;P

Wanted-wygra
Dof-4ever w mojej osobie ma pomoc(szczegolnie Agata i Paula::PP)

i to by chyba bylo na tyle wiecej nic nie musze wyjasniac bo waste time

az plakac mi sie zachcialo mueheheh:P

Pozdro dla all:P

Hail Dof
Hail Wanted
Hail all supported guilds:)

Najwyzsza prawda 01-03-2006 11:20

Naprawde sie wzruszylem tym co jest powyzej napisane.Dof na zawsze w moim sercu rowniez jest mozecie na mnie liczyc,tym pieknym postem Francik skruszyl lod ktory byl w moim sercu ile ten cjlopak ma w sobie uczucia.Francik nie wyzywaj sie na biednym Corsie bo ci jeszcze chlopak da rade i wstyd bedzie.

Veers 01-03-2006 18:41

Cytuj:

Nie wszystkie Fea, sądzę, że trzon DoF jest zbyt zżyty, żeby to się po prostu rozpadło. Pewnie, jest kilka osób, które skończyły grać, lub od nas w jakimś momencie odeszył, jak Cors, czy Zlowrogi Yava Lek (co nie zmienia faktu, że na płaszczyźnie towarzyskiej nadal traktuję ich, jak "swoich"), ale spektakularny rozłam raczej DoFowi nie grozi- znamy się za długo i za dobrze ;)

Na marginesie dodam, że DoF jest obecnie najdłużej istniejącą gildią na Azurze, a ze "starą gwardią" graliśmy razem wcześniej przez jakieś półtora roku na Isarze i Premii; gildie się rozpadają, bo ludzie przestają się dogadywać, albo wychodzi, że wzajemna ocena charakterów była niewłaściwa- w naszym wypadku, po takim czasie, coś podobnego nie jest już po prostu możliwe.

Cytuj:

Co do Dofu-nie powinno to was obchodzic co ja mysle na temat Dofu-oni wiedza ze na mnie zawsze moga liczyc

Ze wzajemnością, ma się rozumieć B)

Cytuj:

az plakac mi sie zachcialo mueheheh:P

Ja też się wzruszyłem :p

Kwiatowa 01-03-2006 20:21

shanoz

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Eldyn
nie sharuje i nie potrzebuje sharowac
zeby miec dobry lvl tzreba dobrze zaplanowac sobie gre
a jezeli chodzi o moj mlvl to ja nie siedze nigdy przed dp bo wole isc expic na expie 10x szybciej leci mlvl
pochwal sie jaki twoj facc maker ma lvl a jaki ja
lvl jest wazniejszy mlvl da sie nadrobic na expie nie bede robil 60 mlvlu przed dp majac 40lvl jezeli moge zrobic ten 60 mlvl na expie majac 90lvl

a jezeli ktos nam ma zamiar wymierzyc kare to ja watpie w to sam juz zaczelem robic nowego chara kiedy nie moge expic i moi kumple robia nastepnych 3 sorcow

Bartek.... Po co kłamiesz ? bys chociaz mial odwage sie przyznac ze gra jeszcze Wafel, Panda i Heniek. Znam Cie juz troche mieszkam nie daleko i wiem co sie dzieje.Wiec zastanow sie nad soba.

_Mioduch_ 01-03-2006 20:33

Ja to chce tylko zeby Wanted & DoF rozwalili Szwedów i Corsa....

Hail Wanted:wiking: :wiking:
Hail DoF:kon:

Swe+Cors Suxxxxx:faceoff:

:swe: :glupek:

Qba =] 01-03-2006 20:39

Cytuj:

Cors pogadamy jak bede 18 maja w Poznaniu-ciekaw jestem czy wtedy tez tak bedziesz mowil...czas pokaze ale watpie zebys mial odwage przyjsc na Pkp i sie przywitac:)

zapraszamy i do Bełka:>

wr00n 01-03-2006 20:39

Jezeli to byla insynuacja to naprawde kiepska ale jesli byla to prawda to pomysl o tym ze sprawiasz klopoty znajomemu z rl . W imie czego? Czy naprawde warto?

Kwiatowa 01-03-2006 20:46

Hail

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez wr00n
Jezeli to byla insynuacja to naprawde kiepska ale jesli byla to prawda to pomysl o tym ze sprawiasz klopoty znajomemu z rl . W imie czego? Czy naprawde warto?

Bo jak widze jak on wam mydli oczy i kłamie was to mnie szlag trafia... Pozatym nigdy go nie lubilem bo od malego mnie zawsze denerwowal ;]

Saxon 01-03-2006 21:13

Trzymam kciuki za wanted.Żeby ktoś troche przystopowal corsa,bo za mocno kozaczy.
~~~~~~pozdro dla DOF AND WANTED~~~~~~~
B)

Hammpion 01-03-2006 22:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kwiatowa
Bo jak widze jak on wam mydli oczy i kłamie was to mnie szlag trafia... Pozatym nigdy go nie lubilem bo od malego mnie zawsze denerwowal ;]

skoro ujawniasz "prawde" to ujawni siebie, ciekawe czy ty jestes taki niewinny i krystalicznie czysty, miej odwage i nie kryj sie pod nazwa "kwiatowa" bo ziomy z kwiatowej wiedza co to wspolpraca, a nie robienie komus kolo dupy ^^

Dof jeszcze przed wojna z 14/02 probowal "ratowac" swoich znajomych, ale gdy nadazyla sie okazja. zeby kolejny juz raz, ale moze tym razem juz na zawsze, zalatwic swe i ich "sklonnosc" do PA to zabraklo nagle odwagi. Kazdy moze sie tlumaczyc na rozne sposoby, raul bal sie stracic mlvl, inni nie twierdzili, ze nie maja pieniedzy na blessy etc. Ja sadze ze lepiej raz wydac 100k na aol i blessy ale juz nigdy nie placic Hawkowi czy Nitrosowi za to ze chociazby przesunelo sie jego 6 lvl noob chara.

Napoczatku bylem pelen obaw
Teraz mowie stanowczo Hail Wanted, Vision and TT do piachu

Oskarzanie sie o sharing i sprzedawanie paccow uwazam za bezsensowne (draz - sandra niech sobie ma nawet ten 180 lvl - i tak jest jak do tej pory nie grozna, raz widzialem gdy uzyla UE (byl to missclick za ktorego kupila typowi pacca)

Respect to Shanoz ~~~ Juz niedlugo Sorce from Wanted beda nadawac reguly tej grze ~~~

Melon 01-03-2006 22:38

huehue zes zapodal :p

Kwiatowa 01-03-2006 23:30

Shanoz

Koło dupy mii to lata w ilu gra... dla mnie moze nawet w 20 grac ale co to za gra ? i po co tak kłamie, jakby sie przyznal to co innego ;)

Eldyn 02-03-2006 00:56

Raul a w ilu ty grasz sie pochwal i ile osob ma passy do twojego chara?
mialem grac w 4 ale nie wypalilo bo kumple zmienili neta i mieli problemy z lagami
a ty mi tu wymyslasz bajki jak bedziesz chcial moge wiecej napisac i zobaczymy kto na tym lepiej wyjdzie raczej watpie ze ty
pogadamy sobie pozniej na ventrilo jak chcesz ale przy wiekszej ilosci ludzi cwaniaku ok?

fea_umarth 02-03-2006 03:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hammpion
skoro ujawniasz "prawde" to ujawni siebie, ciekawe czy ty jestes taki niewinny i krystalicznie czysty, miej odwage i nie kryj sie pod nazwa "kwiatowa" bo ziomy z kwiatowej wiedza co to wspolpraca, a nie robienie komus kolo dupy ^^

Dof jeszcze przed wojna z 14/02 probowal "ratowac" swoich znajomych, ale gdy nadazyla sie okazja. zeby kolejny juz raz, ale moze tym razem juz na zawsze, zalatwic swe i ich "sklonnosc" do PA to zabraklo nagle odwagi. Kazdy moze sie tlumaczyc na rozne sposoby, raul bal sie stracic mlvl, inni nie twierdzili, ze nie maja pieniedzy na blessy etc. Ja sadze ze lepiej raz wydac 100k na aol i blessy ale juz nigdy nie placic Hawkowi czy Nitrosowi za to ze chociazby przesunelo sie jego 6 lvl noob chara.

Napoczatku bylem pelen obaw
Teraz mowie stanowczo Hail Wanted, Vision and TT do piachu

Oskarzanie sie o sharing i sprzedawanie paccow uwazam za bezsensowne (draz - sandra niech sobie ma nawet ten 180 lvl - i tak jest jak do tej pory nie grozna, raz widzialem gdy uzyla UE (byl to missclick za ktorego kupila typowi pacca)

Respect to Shanoz ~~~ Juz niedlugo Sorce from Wanted beda nadawac reguly tej grze ~~~

to ostatnie zdanie brzmi jak grozba zreszta ja rozumiem draza ze boi sie ze sandrze kiedys moze sie niechcacy pvp wyrobic;)

zeus1985 02-03-2006 07:19

Cytuj:

to ostatnie zdanie brzmi jak grozba zreszta ja rozumiem draza ze boi sie ze sandrze kiedys moze sie niechcacy pvp wyrobic;)

Chyba jak zmieni ownera...
Do Sandry nic nie mam, ale PvP ma żałosne.

_Mioduch_ 02-03-2006 09:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez zeus1985

moze i żałosne ale jak juz przypie*doli to nie będzie do śmiechu :P

fea_umarth 02-03-2006 11:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez zeus1985

ale walizeczke z atomem ma

Raul de Azura 02-03-2006 13:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Eldyn
Raul a w ilu ty grasz sie pochwal i ile osob ma passy do twojego chara?
mialem grac w 4 ale nie wypalilo bo kumple zmienili neta i mieli problemy z lagami
a ty mi tu wymyslasz bajki jak bedziesz chcial moge wiecej napisac i zobaczymy kto na tym lepiej wyjdzie raczej watpie ze ty
pogadamy sobie pozniej na ventrilo jak chcesz ale przy wiekszej ilosci ludzi cwaniaku ok?

Kolego jaki masz problem do mnie ? wogle nie rozumiem twojego posta... Ja gram z bratem i co ? tyle ze tylko ja expie... a skoro jestesmy juz przy sharowaniu to co Ty wogle mowisz ze kumple neta nie mieli ? jak gadalem z nimi ze 100 razy. Wiec mniej odwage sie przyznac. Bo wychodzi na to ze jestes cipa jak ch*j a ze jestes z nimi w sieci to masz takie same ip wiec bana dostac nie mozesz.

tajemniczy111 02-03-2006 15:29

omg... Jeden na drugiego zwala ;/ a jak pamietam to raul i shanoz zawsze razem wszedzie chodzili a tera takie podjazdy ;)
Ale nie zapomnijcie ze Raul jest z DoFu i on konto moze sharowac ^^

Qual 02-03-2006 15:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez tajemniczy111
Ale nie zapomnijcie ze Raul jest z DoFu i on konto moze sharowac ^^

Ale smieszne tak sie usmialem, ze az z krzesla spadlem.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:21.