![]() |
Cytuj:
Peace and Love. Hail Norge! Chwała Polsce |
Szkodi, szanuję ciebie jak i reszte ludzi w patriots, teraz maffers ale jeżeli Konda chciał uspokoić Vzla i za to go ubili , nie może tak samo upomnieć Keekza i Kardeara?? bo to obok Vzla największe PA a teraz znowu to pokazują:p
|
Cytuj:
WESOLYCH SWIAT WSZYSTKIM =* |
Gdyby te slowa byly prawda i ludzie wzieliby se je do serca wszystkim nam by sie gralo lepiej :)
|
Cytuj:
hahahah, kto powiedział że trzeba sie zarejestrowac na forum żeby czytac topici ?? :> |
Dobre... Venezuela bez PA :> smiech na sali... za kazdym razem kiedy odczulem PA ze strony pats to wlasnie venezuela byla :) Kapcom i reszta ekipy.. :P
A co do szkodiego to dajcie sobie siania... to jest tylko gra, ale duzo ludzi traktuje ją zbyt powaznie :P pozbawiajac szkodiego obywatelstwa :D:D:D Moze go niedlugo deportujecie z kraju ^^ a tak na koniec wam powiem przestancie narzekac bo to jest żenujące :) pozdrawiam i zycze powodzenia :) |
Cytuj:
|
Przeciez ja zawsze mam racje :D:D
Pz ;);* |
zajebiscie !
super mam hunted za to ze wygonilem kolesia z kopalni chociaz bylem 1
i po kilku minutach pisze do mnie Sir Imp ^^ ze wisze mu 100k i mam hunted bye bye galana :D |
Co racja to racja jesli nie masz znajomosci to se pograles na galanie:(
n/c wszystko wszystki ale patsom chyba nadal malo kasy o wygranej wojnie (kolejnej) :( |
14:32 GM Iscen on Galana: Prosze uzywac Angielskiego na publicznych kanalach (game-chat, trade, help)! Please use English in public channels!
next polski gm? ale potem :14:35 GM Iscen on Galana: Ryzykujesz banem, nie uzywajac Angielskiego na publicznych kanalach! You risk a banishment if you do not use English! potem : 14:35 GM Iscen on Galana: Vocę está sujeito a banimento se năo utilizar a língua inglesa em canais públicos! You risk a banishment if you do not use English! Mowi po polsku i po brazylijsku |
Cytuj:
Cytuj:
|
mhm.. Może po zakończeniu banów corlica i bona, podejmiecie jakieś działania;)
|
Patriots niech im bedzie Patriots...
Z dawnych czasów pamiętam, że miałam z nimi dobre stosunki nawet byłam w ich guildi :S Odeszłam z powodów osobistych i nie mieli o to do mnie pretensji, wciąż traktowali mnie jak członka klanu. Problem zaczęły się wtedy, gdy wbiłam odpowiedni lvl i poczuli się zagrożeni? Nie wiem czy oni w ogóle maja w sobie jakieś uczucia, jak kiedyś byli moimi znajomymi, tak teraz tylko czekają żeby mnie dopaść. Wiem z prywatnych rozmów z niektórymi, że to rasiści, ale przykro mi nie mogę tego udowodnić. Nigdy się nie poddam i zamierzam brnąc w to "BAGNO" dalej, nie dam im satysfakcji wygranej. Lęk przed przegraną, nie może powstrzymać przed grą. A co do GMs, to powinni częściej zaglądać na Galane i nie tylko.;) |
Cytuj:
Ja nie gram z febbem i keekzem tylko z moimi kumplami (czyt. gildia):P :) nie szukam problemow i ich nie mam... narazie jakos daje rade i nie narzekam jak 90% graczy bo to tylko pogarsza sytuacje :) |
eee ludzie wybaczcie ze jak tak sie urywam ale nie chce mi sie czytac tematu. Co ma oznaczac u Kondy w community
Guild membership: Maff of the Maffers O.o ??? @edit. aha i co sie stalo z patrriots ? malo ludzi cos ;p |
ostatnio znowu sie icarus rozbrykal....
Atakowal mojego membersa z gildi na spole z nuskei chyba bylo leiej bez nich ... ale coz znowu beda robic to samo to znowu beda kicked z serva ;) |
Cytuj:
NIe Pa'owali juz w czasie wojny.I uwierz to tylko kwestia czasu padniesz predzej czy pozniej albo bedziesz shuncony, a jak tutaj nie narzekac gram teraz na aldorce i tam jest 100x lepszy klimat niz na galanie w sumie na galanie tesh kieedys bylo fajnie ale to byly stare dobre czasy ;] I mam takie pytanie jak cie jakis typek okradnie z loota zabijesz go ?? Watpie... chyba ze zamiast spokojnie pojsc sobie pod dp bedziesz musial c**j wie gdzie sie chowac. |
Jak padne wtedy zaczne sie martwic... Venezuela nie zmieni sie tak poprostu...oni robili wiekszosc PA :) Ja tu mam dobry kimat.. juz mowilem gram z kumplami, i to mi sprawia przyjemnosc. Co do tego "typka"... jak ktos moze mnie okrasc z loota? jak troche pomyslisz to naprawde ten problem mozesz miec z glowy, a jezeli chodzi o hunty to ja chodze tylko z zaufanymi osobami i tak pozostanie :)
|
Cytuj:
|
No a więc powiem co mi na wątrobie leży... ;). No a wiec, czemu Maffers? Bo old Pats założyli nową gildie bo nie chcą już być razem z "toys soldierami" z wojny. Czemu Konda nie gra? Znacie pojęcie przerwa lub wakacje, wolne? Tak Konda sobie właśnie teraz odpoczywa w Niemczech (lucky eh?) u... to nie mam po co mówić, bo co to was obchodzi?!? :P
Swoją drogą Szkodi zrozum ich plany wojen i te wszystkie texty o Pats. Pats przesadzali z pa i to na nich tak wpłyneło. Ktoś powiedział że wygranie wojny to marzenie, rozumiem go każdy z nas ma dosyć z pa na Galanie. Wiesz o tym dobrze że kilka osób z Pats przesadzało z tym. Przez ich zachowanie nawet i ja straciłem ochote do tej gry (co widać z moim lvlem). Wiesz zrozum tu nie których, czemu tak pragneli wojny, działali pod presją która stwarzali PAts. Na Galanie się nie dało wtedy spokojnie grać. No aż mi ulżyło :) Odrazu lżej na wątrobie :P. a tak btw. może i kiedyś coś powiedziałem o Pats, no ale ja już taki jestem mówie to co myśle nie owijam w bawełne ;). |
Cytuj:
|
Cytuj:
Po 2. No i co z tego ze nie gram na galanaie kazdy ma prawo wypowiadac sie na dany temat -.- Nawet jak nic mi to nie da. Po 3. Jak cos ci nie pasuje to zegnam. |
Kazdy problem mozna rozwiac tylko trzeba tego chciec... a najczesciej stosowane metody to obrazanie, atakowanie... po takim wstepie szanse na dojscie do kompromisu sa znikome:)
|
Ja gram na Galanie i mam jej powyżej dziurek w nosie, ale nie mam siły zaczynać od nowa, kiedy pomyśle sobie, że mogłabym zagrać na jakimś serwerze gdzie niema ciągłego PA a wojny to rzadkość.... eh marzy mi się spokojna emerytura na mim świecie. Zawsze, kiedy jestem zalogowana modle się żeby Konda dostał delete lub żeby s***la hakli, ewentualnie niech go szlak trafił :)
|
Niestety, uważam, że Galana nie jest odpowiednim światem do zaczynania swojej Tibijskiej przygody >:(
Zbyt dużo tutaj wojen, nadużywania siły i "szpanowania" kolegami, gildią lub rodziną. Każdy rządzi się własnymi prawami... Patriots, starają się wprowadzić tu jakiś pożądek ale nie za bardzo im to wychodzi. To są powody do wojen, walk i sprzeczek. Sam zostałem kiedyś zaatakowany przez Kardear-a i jego kolegów bez powodu lecz na szczęście kolega był przez Kardeara ochraniany i dostarczał mu runy więc zostałem wypuszczony na "wolność". Przyłączyłem się do neutralnej gildii i niemam zamiaru wpływać na historię Galany, przynajmniej nie teraz i nie w najbliższym czasie. Podpisano, Venderon. |
Fiolka@ czyzby lady~? oh nie martw sie zawsze mozesz zaczac od nowa, poprosisz paru kolegow i ci od razu pomoga zlevelowac. tak jak na galanie :D
|
Cytuj:
EDIT: Wiecej wam nie powiem ;P;P |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Jeżeli uważasz,że zrezygnowaliśmy po odejsciu 3-5 osób to zobacz,że Rainfanger rozwalił Desperados specjalnie i straciliśmy przewagę liczebną,Corlic,BOn Devil dostali bany więc straciliśmy 2 największe lvle od nas.Z tego wynika,że straciliśmy prawie wszystko co było naszymi atutami na wojnie.
|
Demi myślisz że po banach corlica i bona, wojna ma jeszcze jakiś sens??:p
|
oo idzie jak po sznurku, wlasnie przeczytalem na forum ze Tharrin ma hunta, kumpel dal mi link...haah, ciekawe..ciekawe...
dla zainteresowanych: http://forum.tibia.com/forum/index.p...8#post10003788 czekamy na reply Tharrin wiec :P no i reply juz jest. |
Cytuj:
|
Apr 19 2006, 15:16:04 CET Killed at Level 93 by Konda
Riki Tiger.... -.-"" Edit@ No wiec powodem bylo zabicie kolegi kondy (Riki rzeczywisice zabil kogos, ale niewiadomo czy naprawde to byl kolega kondy wiec powodu w sumie nie bylo... jesli to nie byl jego kolega). |
Cytuj:
znow pats zaczyna sie "wozic" powod NIBY mieli.... |
Powodem pewnie byl RS, albo ten loot co to on ukradl 2 lata temu ;S
|
Konda zabił Rikiego BEZ powodu. Ale to mu nie przeszkadza. Czyżby Kondzie zaczeło brakować kasy?. Ryba znam Rikiego z rl i nie pamietam żeby ukradł komuś loot`a.
|
Może poprostu Kondzie sie nudzi z braku ludzi do zabijania :baby:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:15. |