Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Silvera (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=185)
-   -   Jednym słowem SILVERA (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=64542)

Narkoman 10-04-2006 20:55

zaraz to poprawie :) spokojnie nie denerwujcie sie :)
edit
do ***** *** ***** **** ***** (tam byly slowa nie cenzuralne, wiec zamiescilem gwiazdki) nie chce si epowiekszyc ale tam jest awans na 55 skil dista i moje staty na 8 lvl wiec warto zobaczyc :)

Zemsta 10-04-2006 23:42

No to Gratz skilla i oby tak dalej :]

Rekin Master 11-04-2006 10:07

nikt nie zauwazyl mojej dlugiej nieobecnosci?? ;>
cya silvera

poreda 11-04-2006 10:17

Co jest wogole z toba? -.-
Nie grasz od dluzszego czasu, pisze i pisze do ciebie na gg i nic, mozesz to wytlumaczyc? -.-

adrius 11-04-2006 10:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Narkoman
zaraz to poprawie :) spokojnie nie denerwujcie sie :)
edit
do ***** *** ***** **** ***** (tam byly slowa nie cenzuralne, wiec zamiescilem gwiazdki) nie chce si epowiekszyc ale tam jest awans na 55 skil dista i moje staty na 8 lvl wiec warto zobaczyc :)

Zapomniałe¶ dodać 5 mlvl;)

Lenidas 11-04-2006 12:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rekin Master
nikt nie zauwazyl mojej dlugiej nieobecnosci?? ;>
cya silvera

Srry Rekin, widzimy, ze Ciebie nie ma ale mowiles, ze sie przeprowadzasz wiec czekamy az znow bedziesz wsrod nas....

Bo chyba Twoja wypowiedz nie ma znamion wypowiedzi Kazu (pamietacie ja), ktora ciagle "odchodzila", "odchodzila", "odchodzila" a wszystko sprowadzalo sie do tego zeby ja prosic aby zostala :baby:

Przeprowadzaj sie szybciej i wracaj, a jesli masz jakies problemy w grze, to daj nam znac, mysle ze wspolnie jakos poradzimy sobie z tym...

Pozdrawiam

Lenidas 11-04-2006 13:57

A ja dzis dostalem na GG niusa ze strona hakerska. Strona ta posiada nazwe---twojakolezanka.com (i tu jest przekieunkowanie na trojana z keylogerem) z nr IP 203.129.86.19 (localhost)

W Tibi podalem swoj nr GG tylko pięciu osobom, ktore wiedza, ze gram w Tibie wiec jesli ktos nie podal mojego GG komus innemu to tylko od nich moglem dostac tego "paszteta" (choc oczywiscie nr GG nie byl nikogo z nich, lecz nowo zalozony).

Osoby, ktorym podalem swoje GG to:Neoxer,Rekin lord Vader,Kazuyosik (czy jak to sie pisalo :( ) oraz stary wlasciciel Qweza (nie mylic z Neoxerem) oraz Ligus.

Mam pytanie, czy ktos z was podawal gdzies moje gg ??

Pozdrawiam

Narkoman 11-04-2006 14:03

kazuyoshik tak sie to pisze, fajnie ze mowisz o tym linku dobrze wiedziec. ja mam gg: Pavlota, Ligusa, Kazuyoshik, Arcymaga Krystka, Kuby Narkomana :) tylko tylu osob. a i gg tego co kupil ode mnie navusa i yogiego :) a moje gg to wiem, ze pavlot ma a o innych to nie mam pojecia, czy maja :/

@ adruis
nom zapomnialem niestety:/

Michael Rzotkiewka 11-04-2006 15:51

Oo

http://img98.imageshack.us/img98/8196/tibiarls162fb.jpg

Wreszcie 15 mlvl SD czeka ^^

Lenidas 11-04-2006 16:05

UUUUUUUU Gratz :cup: :cup: :cup:

To teraz gogo 30 mlvl :))

Pozdrawiam

Marcek 11-04-2006 20:18

Elos all xD

Siemanko ;]
Pozdro dla wszystkich , looknolem na to forum i jest nice i stwierdzilem ze sie zarejerstruje ;]:p thx Rycerski ze podales mi to satronke cos o niej slyszalem ale nie wbijalem i to byl blad ;] fajnych rzeczy sie mozna dowiedziec ;]
Tak wiec pozdro dla wszystkich ;];];)

Lenidas 11-04-2006 20:30

Siemanko Boromir :)
Gratz skills :)
Kolejny Polak, ktory powoli idzie do przodka :) i nie wdaje sie w bezsensowne przepychanki :) (mam nadzieje)

Witam na forum

Pozdrawiam

Marcek 11-04-2006 20:45

:p

Ja staram sie byc bez konfliktow ale jezeli sie to nie udaje to szkda np: wczoraj pewien br ubzdural sobie ze ma ukradlem loota i mam zaplacic armor (Hitman Ox):( ale nie zaplace bo nic nie zrobilem a w razie czego moi koledzy powiedzieli ze pomoga :p ale nie za bardzo mi sie to podoba to jak go zajebiemy to bede hunted na 100% wiec ja sie nie odzywam i siedze cicho :confused:

Thx za skille ;]

Vidal 11-04-2006 21:00

Silvera

Hehe widze że tu same wyskoie lvl... No cóż ja też gram na Silverze i wiem co tam się dzieje. Niestety wiem...:(

Zemsta 11-04-2006 21:47

Marcek ja tesz lubie banany !!!:baby:
Nom ladne skille, niedlugo cie moze dogonie B) B)

Marcek 11-04-2006 22:22

Xd

Nom mam nadzieje ze w koncu polscy palldyni sie podciagna bo jest nas nie wielu z dobry skillem chociaz nie uwazam ze mam jakis dobry jest good ;) a nigdy za malo good skilli polskich skilli wiec tren tren tren tren i jeszcze raz tren ja sobie zalozylem ze jak dobije 40lv to znowu zaczynam trenic ;]

Marcek 11-04-2006 22:42

:((

Szukam guildi ;> ale fajnej moze ktos cos doradzi bylem w Moon ale ze wzglegu na pewna osobe nie bede w niej <Fantom>X( nie bede sie z nim klucil bo poprostu zal i juz mi sie nie chce a jak mam z nim byc w 1 guildi to narqa wiec MSG kto jest w nice guildi i moglbym tam wbic ;];]

Sry rycerski ale nie wiedzialem ze on tam jest ;]

Michałeq 11-04-2006 22:57

Fantom ma nowego ownera, chyba że zadarłe¶ z nowym :P. A nie bycie w gildii w której się chce, bo 1 osoba Cię nie lubi jest równoznaczne z bezsensem :S w końcu i tak będziecie musieli się pogodzić, nie będziecie chyba żyć w niezgodzie przez cały czas; gildia zbliża ;] No i gz skilli. Po prostu mu wybacz, wyjdziesz na m±drzejszego ;).

Marcek 11-04-2006 23:18

;/

Wiem ale widocznie tak bedzie ze do konca bede sie z nim uzeral . Kiedy go olewam on zaczyna no to jak sie tu nie wku***** X( I jak bedzie tak robil to ja 1 nie wyciagne reki X( wole sie klucic do konca X(

Sprubuj zrozumiec ;]
To nie ja zaczolem wiec ja 1 nie zkoncze a on to w dodatku poglebia ;/;/

Michael Rzotkiewka 11-04-2006 23:23

@up

ale z ktorym ownerem? tym nowym czy tym starym?

Marcek 11-04-2006 23:31

;/

Z tym Fantom da First ;] nie wiem czy to stary czy to nowy bo nie slyszalem o nim wczesniej ....

marcinekk 12-04-2006 09:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Marcek
Wiem ale widocznie tak bedzie ze do konca bede sie z nim uzeral . Kiedy go olewam on zaczyna no to jak sie tu nie wku***** X( I jak bedzie tak robil to ja 1 nie wyciagne reki X( wole sie klucic do konca X(

Sprubuj zrozumiec ;]
To nie ja zaczolem wiec ja 1 nie zkoncze a on to w dodatku poglebia ;/;/

Sproboj okazac sie madrzejszy i pierwszy wyciagnij reke. Pewnie wyjdzie wam obu na dobre:P

Filpex 12-04-2006 11:41

jak mozecie!!! nie płakac za mna ???!!! :( xD :D heheh pozdro dla wswszystkich moze ktros chce kupic denissa?? cena kup teraz to 60 zł !!!! licytacje zaczynamy od 45 zł kto chce?

Vidal 12-04-2006 14:28

Gildia

Hej ludzie szukam jakiejs gildi(narazie slabej:( ), moze ktos zna jak±¶ na silverze, gdzie mnie wezm±. lvl 13 paladyn skile 47 imie Vidal Saras mlvl 4

Rekin Master 12-04-2006 17:42

@leo
nie mam twojego gg oraz masz racje,nie odchodze z silvy ale nie ma czasu zainstalowac neta ;(

Narkoman 12-04-2006 19:16

denis nie udawaj tylko oddaj mi moj 1 k potrzebuje.

Narkoman 12-04-2006 21:35

dzis padlem :/ stracilem 900 expa i skila dist :/ zalamka. koncze z tibia. zabraklo mi 2 many do axana pox. chamsto pisze skarge do cipow

zupelnie jak neo :) z tym koncze z tibia i charem na emeryturze :P

adrius 13-04-2006 10:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Narkoman
dzis padlem :/ stracilem 900 expa i skila dist :/ zalamka. koncze z tibia. zabraklo mi 2 many do axana pox. chamsto pisze skarge do cipow

zupelnie jak neo :) z tym koncze z tibia i charem na emeryturze :P

Kup se blessy i bedziesz tracil az 540 exp:P.Potem na 20 lvl pacc i promocja leciz na Edron kupujesz ostatni bless i tracisz az 2 k exp gdu masz 100 k expa:cup:(Sorry że piszę takie głupoty:P)

Narkoman 13-04-2006 11:55

lol zes sie rozpisal a nic nei wiadomo, z tego co napisales :P

Dolor 13-04-2006 12:40

witam po paru dniach nieobecnosci chcialbym oswiadczyc ze jak sie dowiem kto rozpuszcza falszywe ploty ze ja odchodze z silvy bo mnie hackneli to lepiej zeby mnie nie spotkal

Pozdro all ;)

Michałeq 13-04-2006 14:55

Hehe, przyszedł Ligus, powiedział co miał do powiedzenia i poszedł. Następna wizyta za tydzień :P.

KacperkaSilvera 13-04-2006 16:28

oo juz sie 96 stron zrobiło<lol> a ja nie długo planuje kupić pacca 6 ^^ Monitor mi sie zjebał i siedze teraz przy jakihs 15 calach <lol> niedawno kupilem bohy:D:D

Zemsta 13-04-2006 21:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez KacperkaSilvera
oo juz sie 96 stron zrobiło<lol> a ja nie długo planuje kupić pacca 6 ^^ Monitor mi sie zuwielbiam jeść bananyał i siedze teraz przy jakihs 15 calach <lol> niedawno kupilem bohy:D:D

Tak..... ja tesh uwielbiam jest banany, nawet jak Holu z FSa
Ja mam 15 cali i kompa co sie tylko do tibi nadaje, po c**** mi lepszy :]

Michałeq 14-04-2006 10:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zemsta
Tak..... ja tesh uwielbiam jest banany, nawet jak Holu z FSa

To mnie rozbroiło...

Więc tak: Gildia Moonchildren zajmuje obecnie 4 miejsce na Silverce w ¶rednim lvl'u ;]. Pierwsze bb drugie Blackned a 3cie ID ;]. Rekrutujemy all polaków z dobr± renom± 35lvl+ :]. Wizja zjednoczenia jest coraz bliższa, więcej zdziałamy będ±c w jednej gildii.

poreda 14-04-2006 11:06

A wiec mini ranking PL:
Knight- Najwyzszy Knight Polak na silverze to Leo Lenidas, 64 lev
Paladin- Najwyzszy Paladin Polak to Reksio Silver, 54 lev
Sorcerer- Najlepszy Sorcerer Polak to Klukens, 46 lev
Druid- Najlepszy Druid Polak to Than Neff, 40 lev ( w tym nie jestem pewny)
Co do skilli
Najlepszi Knajci:
Rycerski Michal/Ligus/Fantom Da First
Najlepszi Paladini:
Reksio Silver/Boromir of Silvera/Gell Kazek
Najlepsi w mlv ogolem to:
Kilver Achin/Klukens/Dawergo Sewery

Jezlei powiedzialem cos zle, poprawic mnie! o_O

Lenidas 14-04-2006 20:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez poreda
A wiec mini ranking PL:
Knight- Najwyzszy Knight Polak na silverze to Leo Lenidas, 64 lev
Paladin- Najwyzszy Paladin Polak to Reksio Silver, 54 lev
Sorcerer- Najlepszy Sorcerer Polak to Klukens, 46 lev
Druid- Najlepszy Druid Polak to Than Neff, 40 lev ( w tym nie jestem pewny)
Co do skilli
Najlepszi Knajci:
Rycerski Michal/Ligus/Fantom Da First
Najlepszi Paladini:
Reksio Silver/Boromir of Silvera/Gell Kazek
Najlepsi w mlv ogolem to:
Kilver Achin/Klukens/Dawergo Sewery

Jezlei powiedzialem cos zle, poprawic mnie! o_O

heh to nie wszyscy polacy :)
Jestesmy fajnym narodem, jedni sie wychwalaja a inni ukrywaja :)
Czy znacie juz nazwe (nowego/starego) chara Lady Dram??

Pozdrawiam

marcinekk 14-04-2006 21:55

Poreda powiem czy ze napewno lepszym druidem od thana jest: Adros Zandy 42lvl

Narkoman 14-04-2006 22:13

lol druida widzialem polaka 45 lvl ale nie pamietam kto to byl :/ ale wiem ze jest na 100,1 % ;)

wszystkiego najlepszego z okazji wielkanocy zyczy wam Kuba (nie)Narkoman. Abyscie mieli duzo awansow w skilach, mlvl, lvl, fishingu(lol:o ) i nowe best hity mieli. a tak poza tibia to abyscie fajne laski znalezli(dla dziewczyn to facetow), mocno oblali sie woda na dyngusa :)hehe:evul: zyli w przyjazni z rl friendami oraz dobrze w szkole i w pracy szlo
szczegolne zyczenia dla: Pavlota, Robertta, Shortysa Shine i Neoxera za to ze zawsze sa ze mna,

Ps do tych zyczen to jeszcze abyscie sie z blokersami nie spotykali w ciemnych uliczkach (takich jak neo:evul: )

Rekin Master 14-04-2006 22:58

nie no wkoncu mam neta :creature: :dance: :P
wszystkim zycze wesolych swiat, bogatego gwiazdroa(ku*rwa znowu cos pokrecilem?? ;(), wesolego karpia(to sie robi nudne lol-.-)
pozdro dla wszystkich tibijczykow, jak i dla nie-tibijczykow lol
ps. drogi kubo(nakromanie^^) ten 45druid to byl Earl Istari...spoko ziomek ;)

Narkoman 14-04-2006 23:05

lol zagadka sie szybciej wyjasnila niz sadzilem :) no to wiadomo juz kto to :)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:33.