![]() |
zaraz to poprawie :) spokojnie nie denerwujcie sie :)
edit do ***** *** ***** **** ***** (tam byly slowa nie cenzuralne, wiec zamiescilem gwiazdki) nie chce si epowiekszyc ale tam jest awans na 55 skil dista i moje staty na 8 lvl wiec warto zobaczyc :) |
No to Gratz skilla i oby tak dalej :]
|
nikt nie zauwazyl mojej dlugiej nieobecnosci?? ;>
cya silvera |
Co jest wogole z toba? -.-
Nie grasz od dluzszego czasu, pisze i pisze do ciebie na gg i nic, mozesz to wytlumaczyc? -.- |
Cytuj:
Zapomniałe¶ dodać 5 mlvl;) |
Cytuj:
Bo chyba Twoja wypowiedz nie ma znamion wypowiedzi Kazu (pamietacie ja), ktora ciagle "odchodzila", "odchodzila", "odchodzila" a wszystko sprowadzalo sie do tego zeby ja prosic aby zostala :baby: Przeprowadzaj sie szybciej i wracaj, a jesli masz jakies problemy w grze, to daj nam znac, mysle ze wspolnie jakos poradzimy sobie z tym... Pozdrawiam |
A ja dzis dostalem na GG niusa ze strona hakerska. Strona ta posiada nazwe---twojakolezanka.com (i tu jest przekieunkowanie na trojana z keylogerem) z nr IP 203.129.86.19 (localhost)
W Tibi podalem swoj nr GG tylko pięciu osobom, ktore wiedza, ze gram w Tibie wiec jesli ktos nie podal mojego GG komus innemu to tylko od nich moglem dostac tego "paszteta" (choc oczywiscie nr GG nie byl nikogo z nich, lecz nowo zalozony). Osoby, ktorym podalem swoje GG to:Neoxer,Rekin lord Vader,Kazuyosik (czy jak to sie pisalo :( ) oraz stary wlasciciel Qweza (nie mylic z Neoxerem) oraz Ligus. Mam pytanie, czy ktos z was podawal gdzies moje gg ?? Pozdrawiam |
kazuyoshik tak sie to pisze, fajnie ze mowisz o tym linku dobrze wiedziec. ja mam gg: Pavlota, Ligusa, Kazuyoshik, Arcymaga Krystka, Kuby Narkomana :) tylko tylu osob. a i gg tego co kupil ode mnie navusa i yogiego :) a moje gg to wiem, ze pavlot ma a o innych to nie mam pojecia, czy maja :/
@ adruis nom zapomnialem niestety:/ |
Oo
|
UUUUUUUU Gratz :cup: :cup: :cup:
To teraz gogo 30 mlvl :)) Pozdrawiam |
Elos all xD
Siemanko ;]
Pozdro dla wszystkich , looknolem na to forum i jest nice i stwierdzilem ze sie zarejerstruje ;]:p thx Rycerski ze podales mi to satronke cos o niej slyszalem ale nie wbijalem i to byl blad ;] fajnych rzeczy sie mozna dowiedziec ;] Tak wiec pozdro dla wszystkich ;];];) |
Siemanko Boromir :)
Gratz skills :) Kolejny Polak, ktory powoli idzie do przodka :) i nie wdaje sie w bezsensowne przepychanki :) (mam nadzieje) Witam na forum Pozdrawiam |
:p
Ja staram sie byc bez konfliktow ale jezeli sie to nie udaje to szkda np: wczoraj pewien br ubzdural sobie ze ma ukradlem loota i mam zaplacic armor (Hitman Ox):( ale nie zaplace bo nic nie zrobilem a w razie czego moi koledzy powiedzieli ze pomoga :p ale nie za bardzo mi sie to podoba to jak go zajebiemy to bede hunted na 100% wiec ja sie nie odzywam i siedze cicho :confused:
Thx za skille ;] |
Silvera
Hehe widze że tu same wyskoie lvl... No cóż ja też gram na Silverze i wiem co tam się dzieje. Niestety wiem...:(
|
Marcek ja tesz lubie banany !!!:baby:
Nom ladne skille, niedlugo cie moze dogonie B) B) |
Xd
Nom mam nadzieje ze w koncu polscy palldyni sie podciagna bo jest nas nie wielu z dobry skillem chociaz nie uwazam ze mam jakis dobry jest good ;) a nigdy za malo good skilli polskich skilli wiec tren tren tren tren i jeszcze raz tren ja sobie zalozylem ze jak dobije 40lv to znowu zaczynam trenic ;]
|
:((
Szukam guildi ;> ale fajnej moze ktos cos doradzi bylem w Moon ale ze wzglegu na pewna osobe nie bede w niej <Fantom>X( nie bede sie z nim klucil bo poprostu zal i juz mi sie nie chce a jak mam z nim byc w 1 guildi to narqa wiec MSG kto jest w nice guildi i moglbym tam wbic ;];]
Sry rycerski ale nie wiedzialem ze on tam jest ;] |
Fantom ma nowego ownera, chyba że zadarłe¶ z nowym :P. A nie bycie w gildii w której się chce, bo 1 osoba Cię nie lubi jest równoznaczne z bezsensem :S w końcu i tak będziecie musieli się pogodzić, nie będziecie chyba żyć w niezgodzie przez cały czas; gildia zbliża ;] No i gz skilli. Po prostu mu wybacz, wyjdziesz na m±drzejszego ;).
|
;/
Wiem ale widocznie tak bedzie ze do konca bede sie z nim uzeral . Kiedy go olewam on zaczyna no to jak sie tu nie wku***** X( I jak bedzie tak robil to ja 1 nie wyciagne reki X( wole sie klucic do konca X(
Sprubuj zrozumiec ;] To nie ja zaczolem wiec ja 1 nie zkoncze a on to w dodatku poglebia ;/;/ |
@up
ale z ktorym ownerem? tym nowym czy tym starym? |
;/
Z tym Fantom da First ;] nie wiem czy to stary czy to nowy bo nie slyszalem o nim wczesniej ....
|
Cytuj:
|
jak mozecie!!! nie płakac za mna ???!!! :( xD :D heheh pozdro dla wswszystkich moze ktros chce kupic denissa?? cena kup teraz to 60 zł !!!! licytacje zaczynamy od 45 zł kto chce?
|
Gildia
Hej ludzie szukam jakiejs gildi(narazie slabej:( ), moze ktos zna jak±¶ na silverze, gdzie mnie wezm±. lvl 13 paladyn skile 47 imie Vidal Saras mlvl 4
|
@leo
nie mam twojego gg oraz masz racje,nie odchodze z silvy ale nie ma czasu zainstalowac neta ;( |
denis nie udawaj tylko oddaj mi moj 1 k potrzebuje.
|
dzis padlem :/ stracilem 900 expa i skila dist :/ zalamka. koncze z tibia. zabraklo mi 2 many do axana pox. chamsto pisze skarge do cipow
zupelnie jak neo :) z tym koncze z tibia i charem na emeryturze :P |
Cytuj:
|
lol zes sie rozpisal a nic nei wiadomo, z tego co napisales :P
|
witam po paru dniach nieobecnosci chcialbym oswiadczyc ze jak sie dowiem kto rozpuszcza falszywe ploty ze ja odchodze z silvy bo mnie hackneli to lepiej zeby mnie nie spotkal
Pozdro all ;) |
Hehe, przyszedł Ligus, powiedział co miał do powiedzenia i poszedł. Następna wizyta za tydzień :P.
|
oo juz sie 96 stron zrobiło<lol> a ja nie długo planuje kupić pacca 6 ^^ Monitor mi sie zjebał i siedze teraz przy jakihs 15 calach <lol> niedawno kupilem bohy:D:D
|
Cytuj:
Tak..... ja tesh uwielbiam jest banany, nawet jak Holu z FSa Ja mam 15 cali i kompa co sie tylko do tibi nadaje, po c**** mi lepszy :] |
Cytuj:
Więc tak: Gildia Moonchildren zajmuje obecnie 4 miejsce na Silverce w ¶rednim lvl'u ;]. Pierwsze bb drugie Blackned a 3cie ID ;]. Rekrutujemy all polaków z dobr± renom± 35lvl+ :]. Wizja zjednoczenia jest coraz bliższa, więcej zdziałamy będ±c w jednej gildii. |
A wiec mini ranking PL:
Knight- Najwyzszy Knight Polak na silverze to Leo Lenidas, 64 lev Paladin- Najwyzszy Paladin Polak to Reksio Silver, 54 lev Sorcerer- Najlepszy Sorcerer Polak to Klukens, 46 lev Druid- Najlepszy Druid Polak to Than Neff, 40 lev ( w tym nie jestem pewny) Co do skilli Najlepszi Knajci: Rycerski Michal/Ligus/Fantom Da First Najlepszi Paladini: Reksio Silver/Boromir of Silvera/Gell Kazek Najlepsi w mlv ogolem to: Kilver Achin/Klukens/Dawergo Sewery Jezlei powiedzialem cos zle, poprawic mnie! o_O |
Cytuj:
Jestesmy fajnym narodem, jedni sie wychwalaja a inni ukrywaja :) Czy znacie juz nazwe (nowego/starego) chara Lady Dram?? Pozdrawiam |
Poreda powiem czy ze napewno lepszym druidem od thana jest: Adros Zandy 42lvl
|
lol druida widzialem polaka 45 lvl ale nie pamietam kto to byl :/ ale wiem ze jest na 100,1 % ;)
wszystkiego najlepszego z okazji wielkanocy zyczy wam Kuba (nie)Narkoman. Abyscie mieli duzo awansow w skilach, mlvl, lvl, fishingu(lol:o ) i nowe best hity mieli. a tak poza tibia to abyscie fajne laski znalezli(dla dziewczyn to facetow), mocno oblali sie woda na dyngusa :)hehe:evul: zyli w przyjazni z rl friendami oraz dobrze w szkole i w pracy szlo szczegolne zyczenia dla: Pavlota, Robertta, Shortysa Shine i Neoxera za to ze zawsze sa ze mna, Ps do tych zyczen to jeszcze abyscie sie z blokersami nie spotykali w ciemnych uliczkach (takich jak neo:evul: ) |
nie no wkoncu mam neta :creature: :dance: :P
wszystkim zycze wesolych swiat, bogatego gwiazdroa(ku*rwa znowu cos pokrecilem?? ;(), wesolego karpia(to sie robi nudne lol-.-) pozdro dla wszystkich tibijczykow, jak i dla nie-tibijczykow lol ps. drogi kubo(nakromanie^^) ten 45druid to byl Earl Istari...spoko ziomek ;) |
lol zagadka sie szybciej wyjasnila niz sadzilem :) no to wiadomo juz kto to :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:33. |