![]() |
Cytuj:
UP. Nie chcesz nie wiez i nie komentuj za tem. |
Cytuj:
A tak na serio, zacznij nagrywać swoje expienie, może akurat nagra się ta akcja. Chętnie bym sobie to zobaczył |
Scobel, jeśli to prawda to wyślij e-mail do cipsoftu, GMy nie dość, że kradną, to ujawniają tajemnice konta- obalili teorie, że Game Masterzy nie posiadają CAPa. Powtarzam, Jeśli to prawda, to dostaną nagane lub stracą pozycje.
|
Cytuj:
A i szukam @ do CM lub CS jak ktos ma prosze na PW :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Faktycznie, zapomniałem o kasowaniu, mimo to GMy nie mogą robić co im sie żywnie podoba, kasowanie zostało stworzone (ponoć) do niszczenia trapów itd. a nie przeszkadzania w grze... a mail: [email protected] Nie trzeba aż tak daleko szukać.
|
A ja ci wierze i nawet wiem dlaczego tak sie dzieje. Bo jestes zafajdanym anty-boterem i codziennie kogoś raportujesz a gmów tak naprawde g*wno obchodzi co sie dzieje na rooku i twoje raportowanie tylko im przeszkadza. W ramach zemsty za przeszkadzanie w pracy gmowie postanowili nieco utrudnic ci grę żebyś się w koncu opamietal i nie raportowal osob bedacych na rooku. Gmowie maja wystarczajaco duzo pracy z boterami na mainie i nie potrzebny jest im dodatkowo rook ktory zreszta traktuja tylko jak miejsce do nauki gry.
|
A ja Ci powtarzam: Napisz tylko temat o tym. Nie dawaj ss'ów... Po prostu napisz temat ^^
|
Cytuj:
Co do pana 2xUP ten @ nie jest odpowiedni do mych skarg. Bo to glowny @ Cip, a ja szukam do CM lub CS-realniejsze szanse na zainteresowanie. |
Cytuj:
Jesteś wizjonerem? A może masz (dziewiczy) instynkt? |
Cytuj:
|
Scobel, ktos wrzucil Twoje fotki na tutor fun board, cos nikt ci nie wierzy xD
@Edit: Ah no tak, dopiero teraz zauwazylem bledy na sfakeowanych fotach... |
Cytuj:
Zreszta czy ja kogos zmuszam by mi wiezyl dodalem fotki i juz, nad fake bym sie lekko bardziej postaral :) |
Hmm..ja tam sie nie interesuje GMem
Dalem raporta,bo na zdjeciu Scobel'a z GM widac Lighthack. |
Heh..Scobel widać że GM bardzo lubią kraść ci bp'ki :)
No ale za to nabiłeś 50 level i gratulacje za to dla Ciebie. A CipSoft nie lubi rookstayerów to nawet GM'i ich prześladują :) |
Cytuj:
Ps. Czy Tibia dobrze zachowuje sie pod Debianem gral ktos moze ?? 1xUP. Moze zle to ujelem, a raczej napewno, GM nie kradnie mi BP - nie mam na to dowodow. Ale dziwnym trafem po kazdej jego wizycie znika mi sec przed lub sec po BP. Fakt mozna powiedziec ze ktos inny mi kradnie = noob, ale tylko raz ktos byl w poblizu i to za pierwszym razem, wiec tez pomyslalem ze to on, majac na uwadze ze GM nie ma Cap. No coz ale jest to dziwne. Zdjecia trafily na Tutor Forum, Teraz pytanie sie nasowa, czemu nikt nie spytal czy mozna ?? Zreszta nie wazne teraz bedzie liczyl sie filmik :). Ale odziwo od poslania @ z fotkami do CS i CM oraz dodania Fotek na Tutor Forum - zalosne zachowanie pewni 14 latka z kompleksami, to GM sie nie pojawia. Co do botowania, bez botowania wyciagam tyle ile np Leady Von Rohan, lub Kwiatek Rokstayer z botami. Dowody ?? Pomyslcie i znajdzie je sami ... wiecie jakie sa od tego strony. http://www.pskonejott.com/otc_displa...tek+Rookstayer I tak wlasnie to byl powod odejsca z malo znanej Gildy. Bylem tam dla ludzi a oni odwrocili sie do mnie plecami - nie wszyscy, do tego niezle klamiac porobili sobie FUN. |
Ale gdzieś czytałem że w tym pliku Gamemaster refenreces czy jakoś tak pisało coś o czarze który kasował item przed GM'em czy jakoś tak...Więc może to jednak GM kasuje ci ten bp.
|
Prosze bardzo Scobel, skoro tego chcesz^^
SS niedaleko goblin bridge, jest bp- krew orca jest na w pol zniknieta, pojawia sie GM i kasuje backpack i co widzimy? krew jest swieza ;0 To chyba wystarczajacy dowod, ze to fake, pod innymi wzgledami doskonaly, GZ =] @Edit Oczywiscie to moje, na tutor poprostu w to nie uwierzyli^^. |
uuu.... Fake 100 % poprostu w odwrotnej kolejnosci zrobiles zdjecia ( z malymi dodatkami ofc > wklejenie gm >
|
Cytuj:
http://i190.photobucket.com/albums/z...ibia/Fotka.jpg Nawet z nim o tym nie rozmawialem bo stal i bil me potwory plus sepil eq & gp. Ale podniecil sie nie bywale widzac GM, wiec raczejbedzie to pamietal. Ale skad on jest to nie mam pojecia. A i on z tego co wybelkotal tez zrobil fotki. A zreszta co mi tam wy mi i tak nie pomagacie w niczym a przecie dalem to tylko jako news. Jak chcecie to moze to byc i namalowane w Paincie Fake.,,,. normalnie podpisze sie pod wszystkim. |
To czemu nie dales calych ss z rozmowa, tylko takie male kawalki? Btw. I akurat w tym samym miejscu zabil orca, niewiarygodne, aha, a ty stales 3 minuty w 1 miejscu, no w sumie normalka, nie?
|
Cytuj:
Jak ci powiem ze to Fake dasz juz spokoj i pozwolisz ze przestaniemy tu spamowac ?? Jak tak to TO JEST FAKE - powiedziane bys dal spokoj. |
Cytuj:
Cytuj:
|
Moim zdaniem to po co Scobel miał robić FAKE ?
No ale znowu tą kałużą krwi też trochę dziwne... |
Cytuj:
Nie od dzis wiemy ze GM jest mniej i sa bardziej cenni niz zwykli gracze ... wiec z czym do ludzi startowalem wkonu ... |
A ja mam pewien pomysł. Może byśmy przestali już znajdywać coraz to nowe szczegóły, z których Scobel musi się tłumaczyć? Tak szczerze nie musi, bo jeżeli to nie fake to niepotrzebnie go o to osądzacie... Natomiast jeżeli jest to fake to już jego sprawa. Nam pozostaje jemu wierzyć lub nie, ale czy trzeba naprawdę utrudniać życie na forum? :D
|
czuje sie jakbym ogladal MODE NA SUKCES odcinek milionowy...
skonczcie ;) |
Widzialem ta reklame i musze szczerze przyznac ze po obejrzeniu opadla mi kopara. Pierwsze slowo ktore rzucilo sie mi na oczy bylo "OMG" a nastepnie "WTF".. Powiedzialbym wrecz ze fantazja ludzka nie zna granic.
Regards |
Ja tam większego związku z Rookiem nie widzę...
|
Chciałbym zauważyć, że tam nie pisze "URA" tylko " U R a Noob" czyli "Jesteś noobem" :)
Y'all |
Wiem, że nie ma. Chciałem tylko taką ciekawostkę dać ;)
|
Nie no cos nasz Albumik spada na dno :P ... jakos malo awansow tych prawdziwych. Daru GZ za legalny lev :)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Hm... może i to dobrze ze botterzy nie wrzucają swoich awansów, bo to zbytnia żenada by była. Więc lepsze to "mało".
btw. dziękuje Scobel :) |
@darushu
Gratz lvl. Do ilu bijesz? 50? może więcej? |
Przystanek 50, a potem w zależności czy dalej będe chcial :) Może do maja 08' sie wyrobie z tym :D
|
#suchy1992
gratuluje pomysłu, wreszcie jakas wystawa która odbiega od innych:) i do tego czasochłonna;) |
GZ wszystkim tych advanców/wystawek czy co tam było ;) Zdjęcia godne uwagi!
Pozdro Tath |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:54. |