![]() |
Witam.
Mam małe pytanie odnośnie trenowania. Czy lvl na wpływ na moc obrażeń z broni? Np. mając skille 70/70 na 30 lvl, to czy na powiedzmy 70 lvl z tymi samym skillami, z tej samej broni będę bił więcej? |
Ja uważam że powinno sie uderzyc raz na 15-25 sec wtedy skille leco jak szalone!:crusader:
|
Train
Heyka,
Mam pytanie:Czy oplaca sie przenieść z dwarfów na slimy, 20 knight, skille 60/60, p-set, knife. A jak tak, to jakie dmg będę dostawał? (Chodzi oczywiście o skillowanie) Pzdr, Ath |
Cytuj:
|
Niezły poradnik ;)
Respekt ;] |
Szczypta inteligencji????? hehe... mój qmpel chyba jej zapomnial i 27 EK padł na [MONSTER]TROLL[/MONSTER] :glupek:
|
Czemu mając 2 profesje Knight ze skilami 80/80 i Palladyn ze skilami 80/80 to skille palka rosna 2 razy szybciej od skili knighta
|
Cytuj:
Tak po prostu juz jest... |
co to znaczy ze ktos ma skille np. knight 50/50??
prosze o odpowiedź |
Cytuj:
@down Tlumacz rycerzowi.. Przeciez wiem. Zmienilam shield na 60, by bylo lepiej widac. |
Cytuj:
50/50 to ze sword, axe lub club wynosi 50 /i/ shielding wynosi 50 |
Swietny poradnik
Swietny poradnik na prawde sie udalo jego tworcy
wielka pochwala za to :)) :cup: |
Mam skille 61/58 lvl 24 knight i nie wiem czy skillowac dalej czy expic a jak mam expic to na czym i z jakim uzbrojeniem.Czy jak na ten lvl mam dobre skille?
|
Cytuj:
A tak w sumie. Skille zaleza od ciebie ;). Idz sobie tam, gdzie chcesz, zobacz, czy sobie radzisz, jak nie, to doskilluj. Tak jest najlepiej. Albo skilluj, gdy nie chce ci sie expic.. Ja tak przynajmniej robie ;P. |
niestety na światach non-pvp trzeba trenować tylko na potworkach
:wiking: tibia jest bogiem expienie nalogiem skille podstawa pk zabawa ded zwatpieniem addon pocieszeniem niestet do skilowania trzeba sie troche przyłożyć ale np. nie każdemu sie chce :flaga_pl: ale narazie jakoś to wytrzymuje :cup: |
Ale granie na swiecie non-PvP to świadomy wybór ;p wiadomo ze trudniej, ale nie po to się gra żeby było łatwo... jak coś zawsze zostaje ots albo MUonlene ;)
|
Pozadny poradnik
Jesli Chcecie naprawde dobry poradnik mam tu wlasnej roboty takie cudo oprwoadzi was po kazdej mapie ( po polsku ) i sa tu takze wszystkie expowiska czary itp 477250
|
Wszystko pieknie ale czy ten poradnik jest jeszcze aktualny? Wydaje mi sie ze nie jest aktualny od kilku miesiecy...
|
Help!;(
Mam wielki problem posądzono mnie o coś czego nie zrobiłem!!! GM zablokował mo konto a nic takiego nie robiłem nie używałem botów ani innych środków pomagających w grze chciałbym żeby GM odblokował moje konto bardzo prosze wstawcie się za mną ;( |
Poradnik Dobry chetnie zkorzystam ^^:]
|
Na czym skilowac? Pal 40lvl skile 69/46
Eq: B robe, C helm, Meduska, Small Stones, P ammy, P Legs |
Cytuj:
|
Poradnik ma juz 3 lata, wieec mam pytanie...
Mamy tibie 8.0 i czy skille sie nadal tak samo wbija, czy teraz jest wolniej? |
Tak wszystkie ida tak samo...
|
Wczoraj zalozylem sobie nowe konto poniewaz zhakowali mi 27 knighta ;/ obecnie mam 10, skille 34/34 (obecnie skilluje) poz. mag. 1 i nie wiem gdzie skillowac... skilluje na dwarfach zwyklych ale baardzo wolno leca ;/ Gdzie mam skillowac????:(
|
Cytuj:
|
Bardzo dobry poradnik ,przydal mi sie.Pozdrawiam !:)
|
poprostu skills
|
Cytuj:
|
mam knighta 35lvl skille 71/71 (rosną) i skilluje do 75/75 długo ale trudno ;]
http://www.ubar.pl/www/img_14670_normal.gif |
Co robić podczas trenowania na slimach, żeby się nie nudzić? Mam 39 knighta, skille 63/62 i chciałbym mieć te 75/75, ale jak myślę o 100h treningu to mi niedobrze się robi. ;-)
|
...
Mala Prosba?
Moglibyscie podac jakies miejscowki do skilowania na slimach(ew. jakies screeny) bardzo mi zalezy... Z Gory Thx. |
Przeczytalem cale i mi sie podoba ;] ;] ;]
pozdro ^^ |
jezuuu.. 1 flask z krwią demona po to poniewaz krew demona leczy OmG
|
ja mam problem z pallem... 78 dist i co robic?
|
dzieki temu poradnikowi na knighcie wbilem skile 69/65 i moge powiedziec tylko jedno
GRATZ |
Poradnik naprawde dobry.Dzięki niemu mam skile powyżej 70/70+
Wielkie GRATZ |
Dobry poradnik, i sie napracowales. Ale mam pytanie
Mam lvl 8 knighta, i skille 45/44 - i na treningu trolle bardzo szybko padaja (nawet z full def. z knife'a). Czyli, pytanie brzmi: Na jakich innych potworkach moge trenic? I cchodzi mi tu o cos w stylu dwarfow, ale tam jak wiadomo mnostwo pk, a 8 lvl nie wiele zdziala przeciwko 30 czy 40. Prosze o odpowiedz ;) PS. Chcialem powiedziec tylko, ze wytrzymam atak 15 lvla, bo ostatnio na solo ubilem 15 knighta i 16 druida... chodzi mi o 20+ lvle |
dobre są roty , ja na nich skillowałem do 55/55 i było git. Na cyplu za Greenshore jest taka jaskinia z paroma, ale nie wiem jak tam z pk u ciebie .
|
Ocena
Bardzo dobry poradnik o skillowaniu bardzo mi się przydał.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:11. |