![]() |
pare stron wczesniej wyczytalem pytanie do mnie, no to juz mowie...
demon armor jest lady slodziutkiej, tak jak jeden demon helmet, drugi demon helmet jest mój (catrishi), trzeci demon helmet jest mojego rl brata (kupił za 300k od kogoś z venezueli, nie pamiętam), czwarty demon helmet jest mojego rl kumpla (tez kupił), wszystko leży u mnie i tylko ładnie wygląda... wiecej pytań? na wszystkie odpowiem... ;) |
Taaak, moze nam przedstaw swoja wersje tego jak stales sie wlascicielem d armora i helmetu slodziutkiej?
|
prosze bardzo... kiedys moj rl kumpel gral lady slodziutka, dostal passy i gral razem z nia, jej itemki trzymal u siebie w domku, jak stracil domek przeprowadzil sie do mojego i wszystko lezalo u mnie, molgi brac itemki kiedy chca, trzymalem sie dobrze z nim i z lady, a ten ktos kto jej zarabal d arm i d helmet to nie ja... i ten ktos nie ma teraz dobrych kontaktow ani z lady ani z moim kumplem i w szczegolnosci ze mna...
|
Nie mozesz poprostu oddac Jej D armor? wkoncu jest Jej
|
no wlasnie nie moge, chcialbym, bo chyba wiekszosc wie ze catrishia byla prowadzona przezemnie tak zeby miec dobra reputacje i nigdy walkow nie krecilem... ale poprostu nie moge...
ide sobie teraz pograc w warcrafta na battle necie (moje nowe zajecie), jak wroce to odpowiem na reszte pytan, o ile takowe beda... |
ale wlasnie 1 walek zrobiles.... d armor to d armor a nie jakis smiec......
czemu nie mozesz? i bta. co zrobic zeby miec tibia.pl support? ;) |
Cytuj:
Little P~ tez nie moze oddac sova, 'po prostu nie moze' |
Cytuj:
catri@ po prostu nie moge = nie chce? xD no coz, kto wie moze masz dobry powod, nie zal mi slodziutkiej d arma wiec nie bede wnikal :P |
fakt kiedys sie zglosilem i jestem w support... czasochlonne zajecie...
nie moge... przyjdzie czas wszystkiego sie dowiecie... narazie nie wdrazamy sie w temat ;) |
a nie mowilem ze bedzie prezent? chlopaki sie szybko uwineli i nawet dzisiaj a nie jak sadzilem jutro xD
navo mozemy sobie pogratulowac ;) |
Krok po kroku do celu. Moze uda nam sie zdeletowac wiekszosc HWL? To by chyba przeszlo do historii :D:D:D:D
|
normalnie pomogl bym ci w grze ale niestety od miesiaca jestem pozbawiony komputera i nie mam nawet gdzie zalogowc sie do gry...
Jesli ktos tutaj na forum ma mozliwosc grania , niech pomoze temu kolesiowi nademna , pokarzcie ze polak terz potrafi (bezinteresownie pomoc). Sama rozmowa z tym "napastnikiem" nic wasz nie kosztuje.. |
Oj Marcin. .. Tak właśnie wygląda Galana:) Sam ostatnio zaliczyłem deada przez jakiegoś nobba z plecami w hwl i popłynąłem ponad ~250k ale leje na to, mój błąd:p I wątpie, żeby jakieś rozmowy coś w Twoim przypadku poradziły:(
|
Taa Keekz owned jeszcze Corlic na celowniku ;] I uwazajcie co piszecie na forum bo senior tutorzy czuwaja ;]
Co do tego goscia co ma hunta msg me in game zobaczymy co i jak ;p Z gory zaznaczam ze jak trafimy na jakiegos seconda HWL to tylko pogorszy sytuacje xD |
Ma ktos jakas "sprawdzona" strone z fragami do wojny ?? bo sa 2 i jedno sie nie zgadza z drugim ;]
|
Cytuj:
www.tibia.com i osbie sprawdzaj :D tam cien ie oklamia :D PS: Catri@ wlasnie skojarzylem czemu "nie mozesz " oddac itemkow, kurna nie wiem czemu wczesniej na to nie wpadlem :p |
pawlon catri dlaczego nie mozecie all oswiecic dlaczego nie mozna oddac dem arma?
|
Cati czyżby thiefing rulez??I nie mówię tu o tobie w tej chwili/
|
08:39 Orshabaal's minions are working on his return to the World. LEAVE Edron at once, mortals. Ciekawe kto pojdzie :P Edit1 - 08:43 Orshabaal is about to make his way into the mortal realm. Run for your lives! Edit2 - 08:46 Orshabaal has been summoned from hell to plague the lands of mortals again. |
Ciekawe kto popisze sie tym razem
|
Konda juz online więc aylitha nie bloknie niestety :(
|
Orshi na Galnie to bynajmniej dla mnie jakiś powód by niesnaski wojenne chociaz an ten moment poszly w niepamięć.... Przcież w raz z zabitym Orshabalem tworzy sie nowa Historia, która powini tworzyć wszyscy Galanczycy... Moze chociaz z tego powadu by jakis inny gracz, ktoremu uda sie zbloczyc Arsha otrzymal za swoja odwage nagrode... Nie wiem czy juz ludzka chytrosc jest tak potezna by wkraczac w swiat Gier... Smuci mnei fakt, ze z zabawy i przyjemnosci grania tworza sie bezsensowne konflikty... Wojnny it to tez urok Tibi, ale bez przesady jesli bedziemy ciagle tak psotepowac to nikt nigdy nie osiagnie 200lvl ba dojdzie w koncu do tego ze wszystkei 100 zaczna walczyc i beda sie rookowac iw kocnu Po galanie beda latac same low lvl... To jest Smieszne:/ A co do Cati wiem tylko tyle, ze sposb jego gry moglby byc wzorem dla paru innych graczy... JEdnak czasami trudo zrozumeic rzeczy, w ktorych sie nei uczestniczy...Wiec jestesmy tylko subiektywnymi obserwatorami....
Nom kniec tych dewagaci chyba jest odpowiednai Pora by rozjebac tego Orsha Moze w Koncu wypadnie Thunder Hammer I jak sadze Catrishia z checia by go przyjął wiec Cati Loguj sie i Blocz :D |
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ja juz wiem czemu "nie moze" Catri, nie ma dostepu do chara......
|
Tak to wygląda i zgadzałoby się.
|
Cytuj:
nasz wyzej wymieniony przez kolege "wzor postepowania" zle wyszedl na sharowaniu :D dzieki ale z takich wzorow to ja nie bede korzystal, i mam nadzieje ze inni tez :P |
Cytuj:
//Serdeczne pozdrowienia dla Pana Komandos Strong, nieudolnego "blokera" ludzi :] |
Cytuj:
|
Cytuj:
To sie nazywa odwaga godna podziwu:baby: Od 8 rano jest nas kilku, expimy, sprzedajemy loot, bawimy sie a gdzie reszta? Czyzby odwazne nooby z foxhound siedzialy w pz?;D aha- Gukigow-Aug 30 2006, 12:30:19 CEST Killed at Level 39 by Robbin Hud Bylo was conajmniej 4 z Fox~.. ktos mu pomogl?;) P.s. Aylitha kampil od rana w pz.. Jak na wygrywajacych i rzadzacych serwerem to nawet nie expia ostatnio..:evul: |
ja nic nie powiem, ale... ;) no wlaśnie... i ten, tego... no nic nie powiem :P
@Demi nie czaje, rozwiń myśl :P |
debatujecie nad tym demon arme i debatujecie....
Czy to wazne skad go ma? Kazdy robi wałki zeby miec jak najlepiej :P btw. nie podoba mi sie to ze Cati dolaczyla do HWL moze jestem spozniony ale nigdy mnie nie krecilo zeby zajrzec na to forum :P a jeszcze jedna Aylitha podobno ma dwa chary:D i jeden jest w HWL a drugi w Relictus :D komu sprzedaje informacje? Pozdrawiam |
Foxhound=dupolizy
Kolega został zabity dziś przez Deviladona. Tylko dlatego że jego protektorem była osoba należąca do Relictus.Te całe Foxhound to gildia liżaca dupe HWL.X( X(
|
Cytuj:
|
A to taka niespodzianka na kanale trade zobaczylem taką wiadomość
20:59 Ratten [103]: news is.. hwl want PN to leave the war HwL wie że przegra i sie chce wycofać hahahaha |
Cytuj:
tylko kto mu uwierzy? ;D a foxhoud powoli pada, juz mamy 2 na koncie, a czas devilatona tez przyjdzie, be patient :D |
Mam nadzieje ze jak hwl przegra to Foxhound zostanie zhuncone za to wszystko co zrobilo;)
|
przez tych noobs w foxhound czasem sie przez miasto nie da przejsc. idzie taki 15 lvl ze skullem i cwany bo z foxhound -.- jeszcze chwile i dolacze do wojny by ich ubijac...
Catrishia, a tak szczerze, dalej to jest twoja postac czy moze jakos ja opchnales;> |
Stracil ją bo drugi owner spersonalizowal konto na Siebie <hahaha>
|
Cytuj:
|
Tak to jest jak sharuje postac, ale przecież chyba sharowałeś z kimś z real to nie możesz odzyskac?
|
@thewojtek
tutaj sie mylisz bo ja juz nie gram 4 miechy w tibie (dokladnie od konca kwietnia, wtedy byl 120~ lvl), czyli dlugo przed update ;) @Qreew patrz wyżej, czyli niewiem o co chodzi bo to nie ja grałem... @Muki owszem z rl i to dobrym kumplem, tyle ze teraz ide na studia i nie mam juz zamiaru wracac do tej gry bo to tylko porzeracz czasu, wiec tu nie chodzi o to ze nie moge, tylko poprostu niechce miec z tym juz doczynienia @all napisalem tutaj o tym wszystkim zebyscie wiedzieli ze ta catri co teraz dolaczyla do hwl, wykrecila kilka walkow itp to juz nie stara catri (czyli ja), co chyba zreszta bardzo widać po sposobie gry postaci ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:53. |