![]() |
Ktos mi moze powiedziec dlczego nonix opuscil gildie??
szkoda ze eon i reszta dawali loga daj mnie chcial ujebac :S moze by powalczyli bo akurat stali na statku jak non bilegl z pz ;o Gand wygrajcie to :) mam paru znajomych w MM ktorym zycze powodzenia w war lecz licze na FG po tym co dzis zrobila mi MM .... Btw Kyra is Lost... |
Garlerdon deep redhp jak uciekal? a potem "I shitted in my pants! :/" lol!
To dopiero początek :) |
|
ołnad?? Wyhylylybymy...
|
Cytuj:
żałosne... @edit Olik wpisujesz w google owned etc,lub wchodzisz na 1 lepsza stronke z smiesznymi obrazkami i to masz rzeczywiscie nameczyles sie z szukaniem. @Skibo STFU- nie baw się w adwokata @Gandamir Nazwałem nikim , bo chodzilo mi ze nie odgrywasz znaczacej roli na servie(nie mialem zamiaru cie obrazic) , a co do noobka to sie troche kierowalem opiniami kumpli z rl z Mo Murda , ale Pontheus mowi ze jestes spoko ziomek wiec cofam to słowo ;p;p <peace> |
@up
Moja rada: Jeśli wysztko i wszystkich krytykujesz może pomyśl nad swoja przyszłością i zostań krytykiem... Pomyśl sobie ile byś zarabiał gdybyś powiedział " Ta książka jest żałosna i bezsensu! Ja to wiem najlepiej! " itp. :-) |
Cytuj:
jak cie niesmieszy to niemoja wina mnie smiesza tam niektore naprawde |
@Exodus
Tak wiem, że jesteś świetny i wogóle fantastyczny. Ale też nie znaczy to że wolno Ci jechać po innych... I nie oceniaj pochopnie ludzi bo to może obrucić się przeciwko Tobie Mistrzu... |
Cytuj:
A ty jestes taki pro player, a nawet nieujawnisz kim jestes, ale oczywiscie znasz mnie bardzo dobze... Tak sie sklada ze gram tutaj od poczatku, no moze z przerwami, ale niepotrzebuje robic z siebie "mastaha", mam przyjaciol ktorzy wiele razy mi pomogli. Zapewne osadzasz moje bycie nikim po tym jaki mam level jezeli to jest dla ciebie wyznacznik bycia kims to niewazne to juz twoja sprawa. Ja przynajmniej nie kupuje postaci tak jak 1/3 Mo Murdy, ani niegram na 4 ownerow tak jak pewien pan z Mo Murdy. Dobra pozdro Aha zapomnialem dodac jesli niepodobaja Ci sie te fotki to niemoja sprawa i niemam nic do tego niektorych to smieszy, a niektorych nie. |
Cytuj:
Po kilku minutach dopisano: Peace. |
Co do nonixa, chyba go to przeroslo ... i podobno chce z swe pojsc na new server :>
|
Cytuj:
~~Vishu~~ |
Cytuj:
"wow" no co ty nie powiesz. A słyszeliście, że Net'tius nie zaczął jeszcze grac na nowym serwie a jest już hunted? ;< |
Zazdrościsz mu? Może takie grypsy mów do swoich rodziców, a nie do kogo prawie kompletnie nie znasz...
|
Skonczmy z wyzywaniem sie wzajemnie bo to niema sensu, wkoncu to tylko gra, a forum jest do dzielenia sie informacjami i wyrazania opini,a nie jest napewno miejscem w ktorym mozesz sie odstresowac jezdzac po wszystkich.
ELO! |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ej Gedd sry poprawiam sie jeden pan sharuje/sharowal w 5 osob i to jest info od kolesia ktory kiedys byl moim kumplem no i byl czlonkiem LS i MM przez dlugi czas.
|
Dla tych którzy zechcą poblokować konto Slaminera specjalny bonus, jego acc number!
Wystarczy że wpiszesz 5 razy błędne hasło a konto jest wyłączone na 5 minut :) Char zostanie odbanowany 17 grudnia koło godziny 18, więc jeśli chcesz się pobawić droga wolna. Aha, obiecany bonuse: 8949883 . To twój szczęsliwy numerek. I jeszcze coś. Niedługo będę miał IP niektórych osób z FG więc jak coś walcie :) |
Cytuj:
|
@The Chaotic Paladin
Następny madafaka.... Daj mi moje IP bo zapomniałem xDDD |
Cytuj:
zreszta mi mozesz blokowac ip i tak mam bardzo czesto zablokowane przez nobkow z sieci pozdro |
Cytuj:
@up Kwestia czasu ;] |
Cytuj:
A tak na serio.... To może nie długo zaczniesz włamywać się do microsoftu skoro jesteś takim fajnym hax0rem.. |
Cytuj:
|
Cytuj:
do tej postaci 1 acc znało dużo osób. Wiemy ze jestes taki super pro'hakjer a zapewne stara Ci kompa uruchamia. Acha tez bym prosił o moje IP jak ktoś u góry. Poprostu zal.pl @EDIT acha to pewnei ty schakowałeś konto Slaminera prawda? I zdobyłeś bana ? |
http://img101.imageshack.us/img101/7087/gimoondb5.jpg http://img101.imageshack.us/img101/2602/gimoon2tr5.jpg wszyscy sploniecie w piekle!!! tak jak ten odważny paladyn, który śmiał wystrzelić bolta w nieustraszonego pontheusa |
Cytuj:
~~Vishu\\Sorrow osk~~ |
Cytuj:
|
Może mi ktoś powiedzieć kto kupił Gimoona bo jestem ciekawy.Zapewnie ktoś z Mo Murda sypnoł się i zapłacił Sov-a :>
|
Cytuj:
|
Arystos owned
|
Cytuj:
|
Cytuj:
no dobra ale nie po to tu przyszedlem zeby sie z toba klocic http://img243.imageshack.us/img243/3093/arystoshx6.jpg wiesz arystos, nieto zebym cos przeciwko tobie mial, ale na takim lvlu to troche siara xD |
Cytuj:
specjalnie zastowsowałem tutaj xx aby cie jakis byle nub nie spingowal. I nie jezdzij po cudzych rodzicach, bo czasem moze sie to zle skonczyc. |
@up
A jakie jest moje IP bo nie mogę się doczekać :O |
i tak mam dobrego firewalla to mi mozesz naskoczyc gnoju ;) chuj ci da moje IP
|
@Gedd:
Ty jestes przykladem frajera. Osoby, ktora spier***ila wszystko co miala, a teraz przylacza sie do gildii, na ktora zawsze najezdzala i ktora gardzila. Get lost biatch! @Rodi: dumb.... -.- @TCP: hail teh brothahood =], to co bylo to bylo i nikt tego nie zabierze. J*bac ta postac. I tak! Czas sie poklonic. Slaminer here =] ps. gedd o exodusie wiesz moze i duzo, ale nie wszystko, wiec stfu. |
Cytuj:
|
Wszyscy sie tu podają za Slaminera lol. Juz nie macie za kogo? bo ja bym juz wolal podac sie za darknes byka
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:57. |