![]() |
Cytuj:
A jezeli masz pisac tego typu posty, to nie pisz juz nic - prosze. |
Spodziewalem sie reakcji - kolejny 10-letni troll, a nie naćpany ziom =D
Ok, skonczmy ta parade, prawda jest taka ze jak RoM rzadzil to all lizali dupe Mandusowi, jak sie czasy zmienily to sie dupa obrócili. |
Cytuj:
|
Niestety niektórzy siedzą zbyt głęboko, i wyjśc się nie da... a innym po prostu to (nie pytajcie co!) zasmakowało i liżą bo chcą.
To co, nie miałeś 200 sorca? Aff, pewnie ten tramwaj nitro to też nieprawda ;s /Kosher Pig |
Cytuj:
No i Darkness~ i Konuwed sie "wyplacili". Eh - szkoda ze stracili gdzies 20mln expa :/ |
Omg :D Ale się parodia zrobiła z tego tematu. Co drugi post wybucham śmiechem ^^
|
??
Czyli muminki istnieja ^^??
|
Cytuj:
Cytuj:
Ciekawe kto Cie pamieta :D Cytuj:
Cytuj:
Lovah ROX :D |
[CHAR]Soulcrasher[/CHAR]
[CHAR]Ozur[/CHAR] |
Ojej ;p Szkoda tylko że Soul padł.... (Widziałem jak Zevs i Liam uciekali.... bo go For gonił.... ;p)
|
Szkoda chłopaków (;
Cytuj:
Cytuj:
Jesli chodzi o doline muminków, to podobno otworzyli tam internet cafe i robią PG - Mała Mi już ma ponoć 86 Eldera, a Włóczykij z Paszczakiem sharują 32 elite knajta - podobno, bo nie jestem pewien. Aha i nie wiem co Ty gadasz - muminek darkcrosserem? LOL? Darkcrosserów było 3ech na Aurei - Ja (Ozon), Liam i McNuggets Darkcrosser (104 Elite, ale hack). Pamiętam pierwszą wojnę na Aurei - Soreness vs. Eternity, w Eternity byliśmy ja, Liam, Isaris, Fast'Molt, McNuggets, Folari, Izmoks, Cromak, Piaty Jezdziec Apokalipsy, Kajzezoze, Bargus i Paco Ashenvale, a i tak roznieśliśmy w pył ekipę Sore~ z Asharelem i Joixazim na czele. W Sore było 45 członków, ale nie zdobyli ani 1 fraga, a Konuwed padł jakieś 30 (?) razy, ale wszystko nadrobił. Ahhh to były czasy. Albo jak Raks expił na tombie, a my mu "Pay AOL", a on dał nam AoLa, i tak padł i spadł z niego Golden Helmet i Golden Boots. I potem zawsze dostawał paymenty po 100k i je płacił. Potem ja miałem hacka i Raks'a przyjeli do RoMu, nie wiem czemu. |
Ale akcja! Liam i Zevs Uciekali aż się kurzyło Fag (Soldek Butibof Fast'molt i inni)
ich pogonili Zevs uciekł do depo. |
Cytuj:
|
To że w dolinie muminków jest PG to nie prawda, oni grają max 2h dziennie, resztę robi sharing team od Smerfów.
btw, wiecie że do biletów na tramwaje nitro dołączają pacca, i 100k na paymenty z wojen, i lalkę dmuchaną 'Aruda'. edit: Myszka Miki zrobił dziś 200 lvl ale przyszedł Kaczor Donald, zmienił płeć, nazwę postaci, sprowadził do 1 lvlu i poprosil CIP o delete. /Kosher Pig |
Cytuj:
@Up Wy tez dajcie sobie spokoj. "Wydarzenie" ogólne: Howard Frost wrocil do gry xD |
Ten normalny czy "patriota"?
@down: od razu będziecie ściągać? ale wy evil 666 ;s /Kosher Pig |
Cytuj:
|
@Sesef Orientujesz sie, ile kasy z paymentow wyszlo? Ke? ;p Mam na mysli te z wojny...
|
@Howard~
W commencie na tibia.com ma cos takiego: 27.10.06- Back To Game. Owned in the kitchen? XD Cytuj:
18:04 Ozon Darkcrosser: Let the duck-hunt begin ;> 18:05 Bargus: Fast, cuz my mom made dinner =P 18:05 Piaty Jezdziec Apokalipsy: It'll be quick game, for sure. (...) 18:06 Konuwed: Exura Vita 18:06 Konuwed: Exura Vita 18:06 Konuwed: FFs doesn't work! 18:06 You see dead body, it belongs to Konuwed, he get owned like always, and like always the fragger is Ozon Darkcrosser. 18:06 Ozon Darkcrosser: ;) (...) 18:08 Asharel: I won't die. (...) 18:09 Warning! The murder of Asharel was not justified. 18:09 Bargus: Dinner getting colder ;( (...) 18:12 Konuwed: HEHEHHE BACK TO FIGHT 18:12 Konuwed: Exura Gran ""Now works 18:12 Konuwed: Exura Gran ""Now works 18:12 Konuwed: Exura Gran ""Now works 18:13 You see dead body, it belongs to Konuwed, he get owned like always, and like always the fragger is Ozon Darkcrosser. Ahhhh, te czasy. Cytuj:
Cytuj:
HA! I tu Cię mam ;> |
@up Od pewnego czasu postacie z Disney'a w WoW pocinają.
Idę posmarować skórę w moim samochodzie impregnatem do drewna. |
Thalvion
Oct 24 2006, 23:27:04 CEST Killed at Level 54 by Sir Herubin |
@up
Mam nadzieję, że Ty tego nie chcesz liczyć jako fraga? ^^ |
yaay ! mój pierwszy war frag xDD
Hail to sir herubin ftw _/ red suka mi wpadla wtedy :< |
Cytuj:
|
Theruviel, Cavesi, Deeco, Beznickos, Nervy, Druid Karolka, Sting Ninja and Raks Ninja :>
|
Cytuj:
|
|
ale
O co w tym chodzi?
Watpie, ze zaplacili i ta wiara jest powiazana Ninja to friends i Theruviel deeco i nevry- bloodbro's cavesi gra w AUREANSKIE SMOKI ^^ Druid karolka to.. dziwne Beznickos tez Loyality above all -.- nie spodziewalem sie tego po Deeco haha kilka masslogow i portki lataja |
Beznickos i Cavesi podobno zostają na wojnie.
|
Nie podobno tylko napewno.
|
Deeco boi się o swoją kasę ^^
BTW: Ci co wyszli nie mogą expić przez 2 tygodnie, tak zarządził RoM. No... To już wybór tych co wyszli... ^^ |
RoM stawia dupne warunki, nie rozumiem czemu oni się wypłacają.
Nie lepiej zostać i zgarniać prot? Jeśli by expili to nawet przy dedzie wyszłoby im więcej expa niż bez deda ale z przerwą. @down: Na to wyglada... no chyba że RoM puszcza za free ;o /Kosher Pig |
RoM ich puscil za free?
|
@up
Za friko ich RoM puścił, pod warunkiem, że nie zaexpią przez 2 tygodnie. |
Powstala gildia Last Bastion, z tych "free".
|
zobaczymy jak długo będą "free"
|
Cytuj:
|
Nervy też nadal w wojnie.
|
oO Raks moze Ty nam powiesz o co tu chodzi, ke? ;]
|
Bezsensu to wszystko... ;)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:52. |