![]() |
Zmeczenie hmm moze byc, to z capitanami tez moze byc, reszta do bani !!!
Juz niebedzie uciekania przed sdkami tylko ten kto bedzie mial wiecej run to wygra... omg beda ludzie stac na przeciwko siebie w 1 miejscu i sie nacierac i bedzie takie cos haha ja mam 2 bp sd a drugi na to hahah a ja mam 4 wygralem lmao!! To z lootem tez beznadziejne... jaki knajt bedzie chcial isc na hunta z kims jak niebedzie mogl otwierac cial z potworkow?? zaden... no chyba ze sie ugadaja ze beda czekac 10 sec i dopiero knajt otworzy potworka, no ale z 2 strony co bedzie jak wyskoczy wiecej naraz potworkow zabije sie 1 z wielkim trudem i trzeba bedzie uciekac przed reszta ale niebedzie jak mozna wziasc ciala z lootem... a sorc niepodejdzie bo moze latwo pasc przypuscmy na dl... Jednym slowem SUX! Tibia 7.5 plaxxxxx !111!!!!!!!!!1 |
to sobie w hunted przeczytajcie że jeżeli knight będzie w party z kimś innym kto zabije potwora będzie mogł loota podnieść. Nareszcie party na non-pvp sie przyda
|
Wie ktoś może kiedy bedzie testserv dla wszystkich??
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
I mi się to podoba :D |
skutki
i dojdzu=ie do tego ze sorkowiem i druidzi beda se sami lazic bo knightom nie bedzie sie to oplacalo i nie bedzie blokujacych
proste :oks: |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Mi się wydaje że tydzień przed tak jak w tamtym roku! :)
|
Te walenie z run na battle liscie max porazka!!, taki byle jaki 100 ms, bedzie mogl zabic nawet 150+knighta -.- za kazdym razem bedzie trafiac to sie nie zdazy uhac... (Myslalem ze tibi nieda sie gorzej zje**c, niz zrobili ja ostatniego updatea co wprowadzili runy do sklepow)
|
ciekawe czy przed update bedzie ten bezsensowny test server
|
Ja Pi****le!!!!!!! Czy Wy CzytaĆ Nie Umiecie???????? Test Server ByŁ Tylko Dla TutorÓw!!!!!!!!! X(x(x(x(x(x(
|
Wedlug tego newsa update bedzie jutro ;d.
Co sadza o tym starsi gracze albo modkowie? Myslicie ze to prawda? Ja gram w tibie od 2 lat i te dwa stare letnie updatey wychodzily ~2 tyg sierpnia |
Ludzie ja g zawsze knightem i teraz musze sie przerzucic z takich skili itp...przeciez to idiotyzm ...a ujak ktos przez przypadek wejdzie i dostanie runka??i juz bezpotrzebne PK...Moze Cipy zrobio dla kazdego knighta 15 mlvl??LOLZ hehe
Stamina nawet dobra Loot 10 s - Dobry na roku spokuj a na Main lipa dla blockerow Moze wogle blokerzy niebedo bloczyc??lolz |
Cytuj:
|
Cytuj:
zakladam ze ten sorc ma 65mlvl ktorego zapewne nie ma a ten 150 rycek ma 7 jesli nie 8 mlvl ale zalozmy ze 7 i teraz to strzelanie sdkami sorc z podanymi parametrami walnie z sdka 477-668 srednio wychodzi 573 czyli w czlowieka polowa z tego to srednio 286 rycek z takimi parametrami uha sie srednio za ok. 802 teraz zakladajac ze rycek nie bije tego sorca i moze on tylko i wylacznie strzelac z tych swoich sdkow to wychodzi ze rycek musi sie uhnac raz na 3 strzaly wiec calkowicie nie rozumiem jak ma sie nie wyuhac? gdy dodam do tego ze rycek walczy z sorcem i sorc obrywa z broni fizycznej oraz czasem z explo to calkowicie juz nie kumam jak taki sorc ma zabic takiego rycka? |
Po przeczytaniu ~30 stron tegoż tematu dochodzę do dość naturalnego wniosku. Większość z forumowej braci zalicza się do grupy dyletantów oraz ignorantów, po części malkontentów. Ale po koleji.
Przez 10 sekund zabierać przedmioty z zabitego potwora może jedynie postać, która zadała mu najwięcej obrażeń. Rycerze się buntujął? Niepotrzebnie. Sam gram Knightem i po przeanalizowaniu sytuacji stwierdzam, iż jest to sprawiedliwe. Ale po koleji. Rycerz (bloker) może zajrzeć do 'loota', z tym że nie może nic z tamtąd brać. Jeśli widzisz, co w nim jest - cóż za problem? Jeśli shooter Cię okradnie - będzież o tym wiedział. A jeśli Cię faktycznie okradnie - sprawa jest prosta. Zabijasz go wraz ze znajomymi, bądź przestajesz huntować. Z resztą - opcji jest dużo, zależy to od Waszej inwencji. Jednak odnośnie tej części update mam jeszcze jedną kwestię. Do tej pory Knight potencjalnie mógł okradać shootera. Nic nikomu nie zarzucam, jednak przyjżyjmy się sytuacji. Strzelec zazwyczaj stoi tak daleko jak to tylko możliwe i w przypadku przeszukiwania zwłok potwora rycerz może wszystko zabrać. Teraz szanse są równe. Koniec końców - przed czy po update - huntujcie tylko z zaufanymi ludźmi! Jedziemy dalej. Zmęczenie vel Stamina. Jak łatwo wyliczyć 8 godzin expowania dziennie i później wylogowanie na resztę dnia daje absolutną równowagę. Co CIPsoft przez to zyska? Po pierwsze. Zapewne słyszeliście o tym, co zrobił jakiś chłopak idiota w Toruniu, bodajże? CIPsoft napewno słyszał. I nie pomaga mu to, a wiedzieć trzeba, że w większości przypadków to rodzice kupują Premium Accounty wielu graczom. Bez ich pozwolenia tego nie ma, a takie wypadki są niepotrzebne. Ludzie będą może mniej grać - to, koniec końców, nie jest takie złe. Jest to czas tylko i wyłącznie ekspienia. Przecież nie musisz tylko tego robić przez cały czas. Można potrenować, wykonać questy, bądź uprawiać konkretne RPG. Jest jeszcze jedna rzecz, o której chyba nikt nie wspomniał. Najwięksi maniacy będą krócej ekspować. Wniosek? Różne ekspowiska częściej będą wolne, będzie można się tam łatwiej dostać. Powiedzcie bowiem, że obecnie nie jest to problem? Amibot. Chyba najbardziej kontrowersyjna nowinka. Absurdem, idiotyzmem i jak to jeszcze nazwać, jest powiedzenie, iż rycerz w walce 'jeden na jeden' nie ma szans. My - knight'ci - będziemy mieli UH na hotkeyach, więc możemy się leczyć błyskawicznie. Na wojnie w okienku 'battle' co sekunde - dwie zmieniają się ludzie i uciążliwym bywa używanie tylko i wyłącznie jego. Natomiast - co trzeba przyznać - ułatwienie w używaniu SD czy HMM może okazać się przydatne, kiedy uśmiercamy złodzieji czy oszustów. Jeśli chcecie się wdać w polemikę - chętnie podyskutuje. Wierzę bowiem w to, że rozwiązania CIPsoftu nie są bezmyślne i update w praktyce, kiedy już wejdzie, wszystko wyjaśni. |
To Sadze O New Update
Wiec tak,to jest moj pierwszy post ... i z BOLEM serca oswiadczam iz tibia "byla" moja ulubiona gra do czasu az nie przerzczytalem o NEW update ......... powiem wam co mi sie nie podoba
1..Stamina do Kitu ludzie z paccami traca dni na ladowanie jej 2..Strzelanie przerz batle i hotkey o dzis zrobie se posatc na rooku i tam bede expil i skilowal :P bo lubie grac najtem a nie zdaze sie wy uhac na mmainie przed sorkiem 40lvl zlaozmy 60mlvl 3..Outfity moga byc bo satre mi sie znudzily ....moze inni uwazaja inaczej TIBIA DLA MNIE BEDZIE PO NOWYM UPDATE JAK NIEWIEM CO I prosze powiedzcie kiedy nowy update pliska ludzie!!!!!!!plis bo nie wiem :/ |
Chciałbym się jutro obudzić i wlączając Tibie, zobaczyć, jak ładuje sie nowy update. :D Może nawet pacca sobie kupie. :P
|
Cytuj:
|
Dla mnie to troche nie pasuje żeby był jutro update bo zaczołem robić fake'a i teraz bede mial problem bo połowa fake bedzie z tibii 7.72 a polowa z tibii 7.8 :(
Ale mimo to niemoge sie doczekać!!!!!!! xD A pozatym nie jestem tego taki pewoen czy jutro bedzie update bo mi tibia com działa ;/ |
Cytuj:
1. Jak ktoś umie grać to nie będzie miał problemów ze stiaminą. 2.Nie mów że nie zdążysz się uhać bo będziesz miał uhy w hotkeyach. 3. Tu się z tobą zgadzam. A update może będzie dzisiaj, ale w to wątpie. Cytuj:
:] :] :] |
Cos ci powiem Bepop
Tylko ze ja se KUPILEM PACC i bede tracil dni na ladowanie jakiejs gluoiej staminy X( kapujesz
|
Wiesz o co chodzi z ta stamina? Zeby nie bylo tak ze expie 12 godzin i daje komustam innemu numer i salo i on expi 12 godzin jak ja spie i tak w kolko. Nie pamitam dokladnie ile mozna expic czasu i nie chce mi sie sprawdzac ale powiem ci tak: Zakladajac ze spisz 8 godzin i 4 godziny nie grasz w Tibie (lub chociaz nie expisz) to przez 12 godzin odnawia ci sie stamina na 6 godzin expienia. I znowu nie grasz 12 godzin i tak dalej... A chyba Tibia zajmuje ci mniej czasu (sen + szkola = 8 + 6 = 14h czyli masz przy 6 lekcjach 7 godzin na expienie). A jak zajmuje wiecej to nie martw sie o PACC tylko o siebie...
|
Teraz ja ci coś powiem Grenios
Cytuj:
A jeżeli mówisz, że bedziesz tracił dni na ladowanie stiaminy to nie umiesz grać. X( X( X( |
Cytuj:
|
Głupi jest ten poziom zmęczenia!
Ten poziom zmęczenia jest troche głupi. Można zdobywać expa do ograniczonego czasu ponieważ jesteśmy zmęczeni. To mi sie niepodoba. A ten pomysł z kradnięciem lootu z potworków jest nawet spoko tylko teraz niemozna kraść lootow z potworow zabitych przez jakiegoś nooba. Uptade jest całkiem spox :D
|
Witam tu macie pokazane jak będzie wyglądał nowy client Tibii po uruchomieniu: http://img149.imageshack.us/img149/2...bia0001lr9.jpg
;) |
Stamina < to co najglupsze w tym update
i ouflity i strzelanie z bate te zeczy to masakra ;/ |
Dla mnie ten update jest calkiem okey.
Jesli chodzi o energie to wedlugmnie jest to dobry pomysl, na nowych swiatach wszyscy beda mieli rowne szanse do stania sie hlvlami. Zakladajac ze dziennie expisz 8 godzin (to wersja dla wytrwalych) to po nocy mozesz spokojnie znow expic poniewaz przez 16 godzin zdazy sie odnowic energia. AimBot..hmm to niezbyt dobry pomysl, wiele osob mowi ze sie nie wyuha jesli jakis sorek zacznie go atakowac, jesli bedziesz uzywal uhania-hotkeyem z pewnoscia dasz rade! |
Cytuj:
update nadchodzi juz teraz |
jeśli to już było to sory
ten updejt faworyzuje chyba bardziej palladynów ponieważ sorkowie i druty jak robią runy to muszą być on a wtedy stamina się nie reguje a kniajci mają tak jak mieli jak skilują to im stamina nie spada poza tym niebezpieczne jest np expienie na dragach ponieważ na 1 hit z sd sork z 50 levlem wejdzie walnie draga i to co w nim będzie jest jego (wiem ze to mało prawdopodobne ) pzoatym taki paladyn walący po 130 wystarczy ze walnie 3 razy i eq jego |
Hmmm..co by tu powiedziec aha...
Nadal nie moge przywyczaic sie do tych outfitow....
Fajnie wygladaja niektore potwrki naprzyklad szkielet itp. nieche m isie wymieniac Stamina moze byc i tak nie gram 24 h na DOBE ALe nie pdooba mi sie to 10 sec zabieranie itemow z loota bo dzis bylem na dragonie i jakis sorc sie wtrynil walnal kilka razy z sd i jego loot w Dragu byl dragon shield:P strzelanie z battle w ludzi=BOT EJ wiecie mzoe o co lazi z tymi piorkami co z chikenow wypadaja??;) |
Matko ja wejść nie moge ciogle.............
|
Hehehehehhe, to tera jak ktos padnie na annim (oprucz sorkow i drutow) to bedzie niezle NEWBIE :D
|
|
Rofl dziwne troche stroje wogóle dziki ten update --.- batle list no coment
Ale wiecie teraz wojna wbiega 100+ lvl najt praktycznie nie do ubicia chyba że uhy mu się skonczą ^^ ale jak all na niego wjadą w batle list to bedzie cienko Gorzej być nie może ;p chyba... |
Rofl dziwne troche stroje wogóle dziki ten update --.- batle list no coment
Ale wiecie teraz wojna wbiega 100+ lvl najt praktycznie nie do ubicia chyba że uhy mu się skonczą ^^ ale jak all na niego wjadą w batle list to bedzie cienko Gorzej być nie może ;p chyba... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:34. |