Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Titania (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=203)
-   -   Unit.. CZy istnieje szansa żeby kiedykolwiek wykurzyć ich z serwera? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=85431)

SeQ_PL 18-01-2007 17:00

15:50 Donniu [106]: moge cos powiedziec?
15:51 Donniu [106]: powiec mi gdzie sa te zdiecia
15:51 Donniu [106]: bo ta osoba z ktara masz na pienku to nie ja

Donniu uswiadom [wstaw liczbe ownerow] - ego ownera o co chodzi bo widac chlopak sie gubi.

Kolos from rodos 18-01-2007 17:05

@up

loool

Donniu ,to ile dałeś za chara? ;d

Master Vilum 18-01-2007 17:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez SeQ_PL (Post 1205751)

Donniu uswiadom [wstaw liczbe ownerow] - ego ownera o co chodzi bo widac chlopak sie gubi.

O jakie zdjecia mowa?

Martinesz 18-01-2007 18:38

Cytuj:

ja nadal czekam na reason...

bo to chyba prędzej ja posiadam reason, za sam fakt mówienia o 5 ownerach, a czy ja mam wspomieniac jak marrion expił toba na 60-66lv mmm? lubię donia, pomimo, że nie gram na tym servie staram sie utrzymywać jakiś kontakt. i jesli myslisz ze cie nikt nie moze shuncic, to jestes w błędzie. sam fakt deda od mority =]

kiedyś przyjdzie czas na ciebie.

kokos@ 18-01-2007 19:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Master Vilum (Post 1205731)
Czemu wy jestescie Rasistami......Polacy sa nie lepsi....

Vilum sorka ale ja nie jestem rasista nawet do tego nie chcialem nawiazac:) Ja poprostu chcialem sie odniesc do tego ze nie tylko chlopaki z Aldory swe pokonali:P

Master Vilum 18-01-2007 19:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Martinesz (Post 1206009)
ja nadal czekam na reason...

bo to chyba prędzej ja posiadam reason, za sam fakt mówienia o 5 ownerach, a czy ja mam wspomieniac jak marrion expił toba na 60-66lv mmm? lubię donia, pomimo, że nie gram na tym servie staram sie utrzymywać jakiś kontakt. i jesli myslisz ze cie nikt nie moze shuncic, to jestes w błędzie. sam fakt deda od mority =]

kiedyś przyjdzie czas na ciebie.

NIE MOW DEDA TO TAKIE NOOBOWSKIE xDDDDDDDDDDD

PaweLLo141 18-01-2007 21:14

Cytuj:

Obecnie jest nowy :D na szczęście :D
Chyba zmieniam serwer albo już kończe,bo nie chce juz patrzeć na Ciebie seq.. :D
Seq przyznaj się ilu ty masz ownerów ;> ja tam nie znam was wszystkich ale pewnie z 10 osób ma lub miało passy od ciebie możesz mnie huntować na furorce teraz Pa ;*

Morii 18-01-2007 21:43

Seq nie jest latwy do zabicia a juz napewno nie przez Ciebie, jego pvp znacznie przewyzsza wasze mozliwosci, padl z zaskoczenia, kazdy by tak padl.
Donniu sharuje a wy tutaj robicie jakies wywody, kazdy to wie, ma hunta i koniec.

A odnosnie tolerancji to z tego co wiem to najbardziej polacy nie moga przezyc ze trzymam ze szwedami wiec .... < kto tu jest rasista >.

To jest tylko gra i serwer pvp nie chcesz byc poniewierany , idz na non pvp albo skoncz sie zalic.

Seq ma jednego i tego samego ownera ... zazdroscie mu lvl ?

Martinesz 18-01-2007 22:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Morii (Post 1206573)
Seq nie jest latwy do zabicia a juz napewno nie przez Ciebie, jego pvp znacznie przewyzsza wasze mozliwosci, padl z zaskoczenia, kazdy by tak padl.
Donniu sharuje a wy tutaj robicie jakies wywody, kazdy to wie, ma hunta i koniec.

A odnosnie tolerancji to z tego co wiem to najbardziej polacy nie moga przezyc ze trzymam ze szwedami wiec .... < kto tu jest rasista >.

To jest tylko gra i serwer pvp nie chcesz byc poniewierany , idz na non pvp albo skoncz sie zalic.

Seq ma jednego i tego samego ownera ... zazdroscie mu lvl ?

hehe, wole mieć 80 lv i być powszechnie szanowanym, niż 145+ i być smieciem :)

co do jego pvp to nie wiem, w żadnym warze nie startował, więc jeżeli pvp polega na zabiciu 80 ms'a 145 ed to moim zdaniem to nie jest pvp.

padł z zaskoczenia lol. mam się smiać czy płakać? odpowiedź chyba jest oczywista.

tak btw. o ile wiem, dużo osób sharrowało i co jakoś ich nie huncisz :( mam nadzieje, że długo nie wyjdziesz z temple. póki, co zamiast siedzieć przed kompem ucz się do matury. chociaż cie nie lubie, to życze powodzenia.

Latim3rid 18-01-2007 23:44

Lol wy to macie problemy :) Naprawde banalne sprawy ;P X(

Master Vilum 18-01-2007 23:52

ale i tak kazdy wie ze ja tu rzadze prawda? xD

Bolter 19-01-2007 00:20

Eh dzieci klucicie sie o jakies glupoty.
Czy to powinno nas obchodzic ze Donniu zmienil ownera jesli stary cos przeskrobal to nowy to przejmuje chyba ze sie dogada >.< i tyle w tym temacie.

To czy ktos zmienia ownera naprawde gowno mnie obchodzi chce niech zmienia ale jak ma na pienku to moze byc Ownedo.

Przyklad Jamal Fighter robil to stary owner i zrobil to samo nowy i zdechl bo starego ostrzegalismy a czy to nowy owner to mnie nieobchodzi >.<

Btw Vilum rzadzisz ale soba tak jak kazdy XD no ja moze rzadze jeszcze Drabina Pyra.

Grchw1916 19-01-2007 00:44

Huehuh Jamalem teraz gra koles z Norwegi xd, a co do donnia to ten owner jest nobem jak ich malo. Chcial sie ze mna wymienic na chary roltf. i jego best teksty "gram ta postacia od 1lvla i expie sobie expie i tak nudno knightem" albo "wiesz bo jakbys sie wymienil to doomzor ci pozyczy sova!" :D

kamsz 19-01-2007 01:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Meresstrae (Post 1204284)
Wedlug mnie kazdego da sie pokonac ale trzeba byc naprawde zgranym zespolem treningi i dobre taktyki by nie zaszkodzily obejzenie kilku filmow z cyklu " jak to sie robi " tez by sie przydalo... Coz nie gralem nigdy na serverze Titania i praktycznie Unit widzialem tylko na filmach chociaz nie powiem chlopaki maja pomysly niekiedy ;) Co do Porownania Unit z Del'Toro uwazam ze Del'Toro sa mniej roztargnieni usuniete chary za unjusty ( a wystarczylo troche dluzej poczekac ) Bapupa 173~ lvl Sorc nie dal rady zabic 78 knighta bylem swiadkiem z -4 na zolwiach na powierzchnie ( wraz z pomoca 104~ knighta ) nie dal rady biedak ( ots pvp plz )... coz nie otym temat aha i jedno porownanie "szwed to szwed nawet polak nie da mu rady" cos takiego bylo na poczatku otoz tu sie stawia chlopakow z aldory... z 2 servow wykurzyli szwedow 1 Aldora 2 nie pamietam wiem jedynie ze jakis nowy byl i byla walka o miejsce na serverze...

Dobra koniec mej wypowiedzi powiem tyle Zaufanie Zgranie Zespol ! I zwyciestwo jest wasze ;)

Bapupa gra teraz jakis kid, nie wspominaj nawet o dt, bo dt juz nie istnieje. graja w wowa ;p

Latim3rid 19-01-2007 13:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kamsz (Post 1207125)
Bapupa gra teraz jakis kid, nie wspominaj nawet o dt, bo dt juz nie istnieje. graja w wowa ;p

Owszem DT istnieje ma te same plecy jak kiedys i nie wszyscy graja w WOWa

PaweLLo141 19-01-2007 17:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bolter (Post 1207041)
Czy to powinno nas obchodzic ze Donniu zmienil ownera jesli stary cos przeskrobal to nowy to przejmuje chyba ze sie dogada >.< i tyle w tym temacie.

To czy ktos zmienia ownera naprawde gowno mnie obchodzi chce niech zmienia ale jak ma na pienku to moze byc Ownedo.

Przyklad Jamal Fighter robil to stary owner i zrobil to samo nowy i zdechl bo starego ostrzegalismy a czy to nowy owner to mnie nieobchodzi >.<

Btw Vilum rzadzisz ale soba tak jak kazdy XD no ja moze rzadze jeszcze Drabina Pyra.

Hehe.. tylko czemu seq nei może powiedzieć reasonu :D o ile taki ma.. hauau morita nie płacz prosze.. Jesteście śmieszni takie bossy przykład Ancient Boltera za moich czasów i gildi Levante "teraz kiko gra bo zigi musiał iść" albo gadałem z seqiem i wbijał brzezia itd. więc nie opowiadajcie mi o tym ze nei sherujecie bo to wszycy wiedzą...
Obecnie ja donniem nie gram 6-10 miechów. ale wiem co się dzieje i obecnie jest 1 ale nastepny owner .. huehue Teraz to wszystko mi lotto :D
Pozdro dla starych przyjaciół Vilum, Yapan, Misiaczek ;** :D

Madreth 19-01-2007 19:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bolter (Post 1207041)

Ty to kurwa przez 2 lata teraz bedziesz nawiazywal do deada Jamala jak go napierdoliliscie O.O

Master Vilum 19-01-2007 19:54

PaweLLo141 kiedy pacciora kupisz na sorca ...kup i walczcie:)

U nas narazie i tak nuda:(((

PaweLLo141 19-01-2007 20:33

Loozik.. a tak apropo mass kick Titani;>

Bolter 20-01-2007 14:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Madreth (Post 1208276)
Ty to kurwa przez 2 lata teraz bedziesz nawiazywal do deada Jamala jak go napierdoliliscie O.O

To byl przyklad kurwa jesli chodzi o zmiane ownera. A nie ze napierdolilismy Jamala.

A apropo Zigiego to gram sam bo Zigiego wyjebalem z konta bo taki czlowiek do gry w tibie wiecej niszczyl niz robil wbijalem 3 razy ten sam lv przez tydzien ferii i od okolo 70 lv gralem juz sam bo mnie to denerwowalo ze non stop odrabiam zamiast wbijac next lv.

Master Vilum 20-01-2007 14:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bolter (Post 1209960)
To byl przyklad kurwa jesli chodzi o zmiane ownera. A nie ze napierdolilismy Jamala.

A apropo Zigiego to gram sam bo Zigiego wyjebalem z konta bo taki czlowiek do gry w tibie wiecej niszczyl niz robil wbijalem 3 razy ten sam lv przez tydzien ferii i od okolo 70 lv gralem juz sam bo mnie to denerwowalo ze non stop odrabiam zamiast wbijac next lv.

Potwierdzam xD

Neo Pall 20-01-2007 14:38

Jak bym miał dobry internet (tzn. bez kicków i lagów) to bym sam lvele na*******ał, a że mam hujowy to mi sie nie chę grac.
W sumie czy ktoś dzieli kąto czy też nie to jego sprawa, ja nie dziele i nie mam zamiaru

Master Vilum 20-01-2007 21:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Neo Pall (Post 1210010)
Jak bym miał dobry internet (tzn. bez kicków i lagów) to bym sam lvele na*******ał, a że mam hujowy to mi sie nie chę grac.
W sumie czy ktoś dzieli kąto czy też nie to jego sprawa, ja nie dziele i nie mam zamiaru

Moze ktos nie ma czasu to sobie sharuje z kims i sie uzupelniaja a moze rl bracia szczeze mi to zwisa czy ktos sharuje:)

Emok 21-01-2007 20:20

@up
Mi też ;)

Pan Klocek 21-01-2007 22:35

To co powiem pewnie spotka sie z ogolna krytyka ale za bardzo mnei to nei obchodzi... przygladalem sie waszej dyskusji (nie calej przyznaje sie bez bicia, za duzo tego tu jest), moim zdaniem Unit jest najlepsa gildia na Titani i tak zostanie, przygladajac sie ich skillom w PvP dochodze do wniosku, ich miejsce na tym serverze jest utwierdzone. Zasluguja na swoja slawe i nic tego nie zmieni. HAIL UNIT! :p

Master Vilum 21-01-2007 22:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pan Klocek (Post 1214056)
To co powiem pewnie spotka sie z ogolna krytyka ale za bardzo mnei to nei obchodzi... przygladalem sie waszej dyskusji (nie calej przyznaje sie bez bicia, za duzo tego tu jest), moim zdaniem Unit jest najlepsa gildia na Titani i tak zostanie, przygladajac sie ich skillom w PvP dochodze do wniosku, ich miejsce na tym serverze jest utwierdzone. Zasluguja na swoja slawe i nic tego nie zmieni. HAIL UNIT! :p

Tylko ze juz nie ma calego skladu UNitu tylko sie podzielili na 2 czesci i teraz walcza przeciwko sobie lol

niezle info masz xD

Versus 21-01-2007 23:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Master Vilum (Post 1214076)
Tylko ze juz nie ma calego skladu UNitu tylko sie podzielili na 2 czesci i teraz walcza przeciwko sobie lol

niezle info masz xD

ale ma racje, hail unit xD

Pan Klocek 21-01-2007 23:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Master Vilum (Post 1214076)

niezle info masz xD

Unit to nei gildia, Unit to ludzie. Dopuki bede na serverze, bedzie trwalo Uinit. Wszyscy beda ich z tym kojazyc. Bija sie, a z tych co pozostanie bedzie nowy unit jeszcze silniejszy, bo slabi odpadna. Czyli nadal HAIL UNIT! 8o

Master Vilum 22-01-2007 09:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Versus (Post 1214158)
ale ma racje, hail unit xD

No wiem ze ma racje nie? xDDB)

Martinesz 22-01-2007 21:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Master Vilum (Post 1214511)
No wiem ze ma racje nie? xDDB)

a Ty mnie kiedyś wykończysz hehehehe =]

@seq

jeżeli chcesz znać mojego maina, mogę Ci powiedzieć =] a nie szukasz, po jakiś łebkach, cienki jesteś. wystarczy się zapytać. a i oświadczam Ci, że nie możesz mnie nawet tknąć na Titani, póki co, ciesz się wolnością. :)

Master Vilum 22-01-2007 21:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Martinesz (Post 1215840)
a Ty mnie kiedyś wykończysz hehehehe =]

@seq

jeżeli chcesz znać mojego maina, mogę Ci powiedzieć =] a nie szukasz, po jakiś łebkach, cienki jesteś. wystarczy się zapytać. a i oświadczam Ci, że nie możesz mnie nawet tknąć na Titani, póki co, ciesz się wolnością. :)

Hahahaha!!! JA znam twojego Maina kto mi da 500k to powiem xD joke ^^

Pamietaj jeszcze troszke i zgnijesz z tego przemeczenia co for me robisz haha

PaweLLo141 22-01-2007 21:57

Seq.. a ja czekam i czekam i się doczekać nie moge reasonu dlaczego huntujesz Donnia...

Martinesz 22-01-2007 22:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Master Vilum (Post 1215906)
Hahahaha!!! JA znam twojego Maina kto mi da 500k to powiem xD joke ^^

Pamietaj jeszcze troszke i zgnijesz z tego przemeczenia co for me robisz haha

20:56 Spira Thainheart [79]: nice level wusko :)

tak btw. xD już zdążyłem rozpoznać ms robione przez garimo i wusko. czas na next =]

PaweLLo141 23-01-2007 10:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Martinesz (Post 1215916)
20:56 Spira Thainheart [79]: nice level wusko :)

tak btw. xD już zdążyłem rozpoznać ms robione przez garimo i wusko. czas na next =]

LOL... ja znam z 7 osób ;>

-=Misiekmen=- 24-01-2007 20:31

Tak! To jest to ! urządźmy konkurs kto odkryje więcej noob charów unitu =D. Nagrodą będzie pocałunek naszego pięknego księcia <szepcze>Vilum</szepcze>

Master Vilum 24-01-2007 20:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez -=Misiekmen=- (Post 1219957)
Tak! To jest to ! urządźmy konkurs kto odkryje więcej noob charów unitu =D. Nagrodą będzie pocałunek naszego pięknego księcia <szepcze>Vilum</szepcze>

Wchodze w to xD

Versus 24-01-2007 21:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez -=Misiekmen=- (Post 1219957)

mialo byc pieknego :O

Master Vilum 24-01-2007 22:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Versus (Post 1220126)
mialo byc pieknego :O

O ty swinio!!!:D

Master Vilum 25-01-2007 00:48

@Garimo

Jan 24 2007, 23:34:48 CET Killed at Level 222 by Sarkus Style and by Gaura

Owned :-)

Suppcio 25-01-2007 00:54

Posiada może ktoś film:P?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:55.