![]() |
15:50 Donniu [106]: moge cos powiedziec?
15:51 Donniu [106]: powiec mi gdzie sa te zdiecia 15:51 Donniu [106]: bo ta osoba z ktara masz na pienku to nie ja Donniu uswiadom [wstaw liczbe ownerow] - ego ownera o co chodzi bo widac chlopak sie gubi. |
@up
loool Donniu ,to ile dałeś za chara? ;d |
Cytuj:
|
Cytuj:
ja nadal czekam na reason... bo to chyba prędzej ja posiadam reason, za sam fakt mówienia o 5 ownerach, a czy ja mam wspomieniac jak marrion expił toba na 60-66lv mmm? lubię donia, pomimo, że nie gram na tym servie staram sie utrzymywać jakiś kontakt. i jesli myslisz ze cie nikt nie moze shuncic, to jestes w błędzie. sam fakt deda od mority =] kiedyś przyjdzie czas na ciebie. |
Cytuj:
Vilum sorka ale ja nie jestem rasista nawet do tego nie chcialem nawiazac:) Ja poprostu chcialem sie odniesc do tego ze nie tylko chlopaki z Aldory swe pokonali:P |
Cytuj:
|
Cytuj:
Chyba zmieniam serwer albo już kończe,bo nie chce juz patrzeć na Ciebie seq.. :D Seq przyznaj się ilu ty masz ownerów ;> ja tam nie znam was wszystkich ale pewnie z 10 osób ma lub miało passy od ciebie możesz mnie huntować na furorce teraz Pa ;* |
Seq nie jest latwy do zabicia a juz napewno nie przez Ciebie, jego pvp znacznie przewyzsza wasze mozliwosci, padl z zaskoczenia, kazdy by tak padl.
Donniu sharuje a wy tutaj robicie jakies wywody, kazdy to wie, ma hunta i koniec. A odnosnie tolerancji to z tego co wiem to najbardziej polacy nie moga przezyc ze trzymam ze szwedami wiec .... < kto tu jest rasista >. To jest tylko gra i serwer pvp nie chcesz byc poniewierany , idz na non pvp albo skoncz sie zalic. Seq ma jednego i tego samego ownera ... zazdroscie mu lvl ? |
Cytuj:
hehe, wole mieć 80 lv i być powszechnie szanowanym, niż 145+ i być smieciem :) co do jego pvp to nie wiem, w żadnym warze nie startował, więc jeżeli pvp polega na zabiciu 80 ms'a 145 ed to moim zdaniem to nie jest pvp. padł z zaskoczenia lol. mam się smiać czy płakać? odpowiedź chyba jest oczywista. tak btw. o ile wiem, dużo osób sharrowało i co jakoś ich nie huncisz :( mam nadzieje, że długo nie wyjdziesz z temple. póki, co zamiast siedzieć przed kompem ucz się do matury. chociaż cie nie lubie, to życze powodzenia. |
Lol wy to macie problemy :) Naprawde banalne sprawy ;P X(
|
ale i tak kazdy wie ze ja tu rzadze prawda? xD
|
Eh dzieci klucicie sie o jakies glupoty.
Czy to powinno nas obchodzic ze Donniu zmienil ownera jesli stary cos przeskrobal to nowy to przejmuje chyba ze sie dogada >.< i tyle w tym temacie. To czy ktos zmienia ownera naprawde gowno mnie obchodzi chce niech zmienia ale jak ma na pienku to moze byc Ownedo. Przyklad Jamal Fighter robil to stary owner i zrobil to samo nowy i zdechl bo starego ostrzegalismy a czy to nowy owner to mnie nieobchodzi >.< Btw Vilum rzadzisz ale soba tak jak kazdy XD no ja moze rzadze jeszcze Drabina Pyra. |
Huehuh Jamalem teraz gra koles z Norwegi xd, a co do donnia to ten owner jest nobem jak ich malo. Chcial sie ze mna wymienic na chary roltf. i jego best teksty "gram ta postacia od 1lvla i expie sobie expie i tak nudno knightem" albo "wiesz bo jakbys sie wymienil to doomzor ci pozyczy sova!" :D
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Owszem DT istnieje ma te same plecy jak kiedys i nie wszyscy graja w WOWa |
Cytuj:
Obecnie ja donniem nie gram 6-10 miechów. ale wiem co się dzieje i obecnie jest 1 ale nastepny owner .. huehue Teraz to wszystko mi lotto :D Pozdro dla starych przyjaciół Vilum, Yapan, Misiaczek ;** :D |
Cytuj:
|
PaweLLo141 kiedy pacciora kupisz na sorca ...kup i walczcie:)
U nas narazie i tak nuda:((( |
Loozik.. a tak apropo mass kick Titani;>
|
Cytuj:
To byl przyklad kurwa jesli chodzi o zmiane ownera. A nie ze napierdolilismy Jamala. A apropo Zigiego to gram sam bo Zigiego wyjebalem z konta bo taki czlowiek do gry w tibie wiecej niszczyl niz robil wbijalem 3 razy ten sam lv przez tydzien ferii i od okolo 70 lv gralem juz sam bo mnie to denerwowalo ze non stop odrabiam zamiast wbijac next lv. |
Cytuj:
|
Jak bym miał dobry internet (tzn. bez kicków i lagów) to bym sam lvele na*******ał, a że mam hujowy to mi sie nie chę grac.
W sumie czy ktoś dzieli kąto czy też nie to jego sprawa, ja nie dziele i nie mam zamiaru |
Cytuj:
|
@up
Mi też ;) |
To co powiem pewnie spotka sie z ogolna krytyka ale za bardzo mnei to nei obchodzi... przygladalem sie waszej dyskusji (nie calej przyznaje sie bez bicia, za duzo tego tu jest), moim zdaniem Unit jest najlepsa gildia na Titani i tak zostanie, przygladajac sie ich skillom w PvP dochodze do wniosku, ich miejsce na tym serverze jest utwierdzone. Zasluguja na swoja slawe i nic tego nie zmieni. HAIL UNIT! :p
|
Cytuj:
niezle info masz xD |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@seq jeżeli chcesz znać mojego maina, mogę Ci powiedzieć =] a nie szukasz, po jakiś łebkach, cienki jesteś. wystarczy się zapytać. a i oświadczam Ci, że nie możesz mnie nawet tknąć na Titani, póki co, ciesz się wolnością. :) |
Cytuj:
Pamietaj jeszcze troszke i zgnijesz z tego przemeczenia co for me robisz haha |
Seq.. a ja czekam i czekam i się doczekać nie moge reasonu dlaczego huntujesz Donnia...
|
Cytuj:
tak btw. xD już zdążyłem rozpoznać ms robione przez garimo i wusko. czas na next =] |
Cytuj:
|
Tak! To jest to ! urządźmy konkurs kto odkryje więcej noob charów unitu =D. Nagrodą będzie pocałunek naszego pięknego księcia <szepcze>Vilum</szepcze>
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@Garimo
Jan 24 2007, 23:34:48 CET Killed at Level 222 by Sarkus Style and by Gaura Owned :-) |
Posiada może ktoś film:P?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:55. |