Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Wydarzenia z Xantery (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=86480)

Saivet 09-01-2008 15:47

&UP
Mwahahha, BUY!! BUY ALL1111!!!!111oneoneonep lsxplslxpls pls
A wiecie moze, lub nie wiecie, ze Xantera ma nowego pogromce :D? Niejaki [CHAR]Jajebie[/CHAR] (Namelocked to: Saivet) Byly kiep z Jaroslawia, aktualnie zamieszkaly zul w Berlinie, powraca do swiata Tibii po przeszlo 0.5 rocznej przerwie!! :O

VanBobel 22-05-2008 18:52

NIC TYLKO HAIL AWAKEN, HAIL TOXIC ELEMENTS :cup::cup::cup:

Adii Getes wypowiedzial wojne awaken bo uj*bal ich noob chara i teraz płaczcie noobki, bo polacy se już <dzieki Adiemu> nie pograja na xanterze.
Lomer Zeth codziennie wbijal lvle, awaken wiedzial, że to polak, uj*bali go teraz Lomer już nie gra <zal><zal><zal>

Dziekujmy adiemu zagłady polakow na xanterze POZDRO, niech Ci Leo ballard ........
X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(

HAIL AWAKEN Pozdro dla Kal-Toraka, dobrze wybral <rl-life> rox

coconut 08-07-2008 22:01

a czego sie spodziewac? Adii to oszust i noob ;)

@edit
moze i nie noob ale oszust napewno

Jeal 10-07-2008 12:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Adii Getes (Post 1312630)
To ja coś napisze.
Odnośnie [CHAR]Maffubu[/CHAR]. Padł ponieważ
1. Zapłacił Silentom.
2. Podał im port do teamspeak Eodu za co pina zapowiedział hunted forever.
3. Protektorowal Zelka (funumo) jak ten PKowal z Focus.
4. .......

Nie obchodzi mnie który z sharerów co i kiedy robił, Maffubu to Maffubu i ten char będzie odpowiadał za czyny, nie ja mu kazałem sharować, tylko kompletne downy sharuja i to w dodatku z obcymi osobami do których nie ma sie zaufania.

OSTRZEŻENIE!
Jeżeli kiedykolwiek zapłacisz Silentom, będziesz uważany za równy z tymi co pomagają im innymi charami. Taka sama pomoc, ponieważ war skończy się gdy oni zostaną bez pieniędzy na blessy. Ja osobiścię za taką osobę się nawet nie wstawie więc nie męczyć mnie privami.

Ty śmieciu, wszyscy polacy na xanterze przez ciebei nie mgoą grać, weź idz sie utop, wielki zabijaka licz fragi i klep nita bo ejstes zwykłym frajerem. Po c o było zaczynać wojne? taki mądry byłeś? zrobiłeś polakom gówno na serwerze i tyle, każdy cie tylko wyzywa bo zepsules niektorym postacie tworzone ponad rok albo i dluzej. Jesteś kompletnym idiotą, skoro zacząłeś wojne, której nie było szans wygrać. Dla mnie jesteś skonczonym kretynem

Jeal 10-07-2008 12:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez VanBobel (Post 2070601)
NIC TYLKO HAIL AWAKEN, HAIL TOXIC ELEMENTS :cup::cup::cup:

Adii Getes wypowiedzial wojne awaken bo uj*bal ich noob chara i teraz płaczcie noobki, bo polacy se już <dzieki Adiemu> nie pograja na xanterze.
Lomer Zeth codziennie wbijal lvle, awaken wiedzial, że to polak, uj*bali go teraz Lomer już nie gra <zal><zal><zal>

Dziekujmy adiemu zagłady polakow na xanterze POZDRO, niech Ci Leo ballard ........
X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(

HAIL AWAKEN Pozdro dla Kal-Toraka, dobrze wybral <rl-life> rox

Tak jest, Adii i jego kompleksy z dzieciństwa, zeby być najlepszym i najeiwnkszym miszczem jupiii!!! mamo zabiłem dzisiaj plejera z BR!!! mama nadzieje, że jeszcze pożałujesz tego co zrobiłeś

Lomer Zeth 24-07-2008 10:43

Ja się nie będe wypowiadał :D

Kondziooo 01-08-2008 09:34

no to niech wraca na Xantere... :]

TygrysBestia 03-08-2008 14:05

więc jaki już jest wynik wojny?? :P

bartis92 27-09-2008 14:30

xDTrzeba Ożywić temat

B) hehe Ja chyba niebede wie wypowiadal na temat wojny bo i tak mnie nielubia ludzie xDD

Ale chce rozwiac tylko plotki ze jestem za Awaken xD
Ja jestem tylko za Prawdziwymi ziomkami jak Wiss quek czy Akamatsu.
Hail

Adiego nigdy nielubilem ale do Eodu nic niemialem ofc z wyjatkami.

A Kal-torak zawsze kupowal odemnie GFB wiec jego bardzo lubilem XD (dzieki niemu zarobilem swoje pierwsze 5 CC!!)

Enzi 27-11-2008 21:22

Siema!

Chciałbym wznowić gre po konkretnie długiej przerwie. jak teraz sytuacja tu wygląda ? Dla się spokojnie poexpić gdzieś nie narażając się na wpierdol ? :)

mareczekskw 30-11-2008 23:09

re @

mysle ze tak da rade poexpic spokojnie nie narazajac sie na wpierdol ale sa wyjatki tzn nie zabijaj ludu br bo to kompletnie zniszczy ci chara te nooby maja wiecej wtykow niz ty wlosow na glowie xD

lukas100 01-12-2008 20:49

Lepiej nie graj... Jesli niewiesz Grudzien to zawsze byl miesiac startu wojny !
Tak samo bedzie teraz ...

HAIL EOD.

SUX Awaken & toxic itd

Jesli chodzi o to jak bedzie war wygladac to prawdopobnie jak rok temu ...
Awaken/Toxic/Fox Society/Delusion/Wicked << do tego moze dojsc pare osob z Fall od Darkness, Academy of Koji i z Intocaveis

Za EODem pojda White Logic, Forty six & two i byc moze pare osob z splintered essence i kilku ludzi z official botters list << to z SE i botterami to tylko moje zmysly bo wydaje mi sie ze beda chcieli jakos usiekac choc troche toxic awaken itd .. przecierz ledwo co we wrzesnie pina chcial dac im hunta ...

Male wspomnienie z old times :)

grudzien rok 2007 - EOD vs Awaken
grudzien rok 2006 - EOD (wtedy jeszcze awaken bylo czescia eodu toxic itd tez) vs Silent
grudzien rok 2005 - nie pamietam juz tego ale to byl chyba war pomiedzy Buwem i Boget (buwem niegdys najlepszy rp na xancie dzis delete :[)

do tego jest problem ze br to w wiekszosci rl teamy i zabardzo nie ma co wierzyc w scenariusz ze np Toxic vs awaken itd :P

marasxantera 13-12-2008 09:27

Hail Xantera masz racje mało wbija z xantery ale i tak będziemy kiedyś najlepsi pozdrowienia dla całej gilgi Twilight dla Furion Fera,Leo Ballarda i dla całej XANTERY :cup: :evul:

Lomer Zeth 18-12-2008 19:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez bartis92 (Post 2279697)
B) hehe Ja chyba niebede wie wypowiadal na temat wojny bo i tak mnie nielubia ludzie xDD

Ale chce rozwiac tylko plotki ze jestem za Awaken xD
Ja jestem tylko za Prawdziwymi ziomkami jak Wiss quek czy Akamatsu.
Hail

Adiego nigdy nielubilem ale do Eodu nic niemialem ofc z wyjatkami.

A Kal-torak zawsze kupowal odemnie GFB wiec jego bardzo lubilem XD (dzieki niemu zarobilem swoje pierwsze 5 CC!!)

Nawet tu musisz się chwalić jakie ty jesteś złote dziecko?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:59.