![]() |
Cytuj:
topic: exevo gran mas vis "A Wtedy Jeden Z Nich Powstal I Powiedzial,"Pewnie Kurwa Missclick ?! |
Sam wymyśliłem i używam.
Utamo Vita "" Prawie jak Terminator Wkońcu jak sie utama nieskonczy to nas nikt nie zabije:) |
Exevo Gran Mas Vis "" Hah,free items
exura vita "" can you replay, please? exori "" Instalacja ci pie....nela? Utani hur "" S*******ajmy stad |
Exevo Gran Mas Vis "" Co sie stało sie ?! 8o
|
Exeta Res "" Berek!
|
Exevo Gran Mas Vis "Niech nie bedzie niczego, niech zyje Kononowicz
|
Exana pox - cos mnie dziablo
Exevo Pan - Yum, yum! |
utani hur """i poszlem po wino
|
utani gran hur """ Prawie jak Zywiec.
|
Utani gran hur ""Kwiaty we wlosach potargal wiatr
|
utevo res "green frog ""CRAZY FROG
|
;]
Utevo Lux "Ciemno jak w d***e ale torcha nie kupie ;]
|
Utani gran hur "" Gwizdu gwizdu lece w pizdu
Utani gran hur ""Nie pier*ol że mnie widziałeś Utani gran hur ""Siedzi bobik na nocniku, 150 na liczniku :P |
UtAni GrAn Hur """CzTeRY LApy CztERy LapY A MniE Goni GS KudLatY Ale MnIE SukA NIe DoGoNi Bo WyPiLem SOK DoDoni
ExUrA """ExuRkA SmYkU NiE Ma SIUrkA Utamo Vita"""Scale ArmOr BrONi MnIE exori mort """Po Co Mi Mama Po Co Mi Tata przeccierz w Tibia mam Brata ( zabilem rodzicow z morta ) wszystkie teksty sa moie uzywane przezemnie udzielam praw autorkich mozecie ich uzywac |
Cytuj:
Heheh pare z nim widzialem na moim serwie |
utani gran hur "" Przez ogródki i trawniki za*******a myszka MIki. Za nią Donald ciężko sapie: czekaj kurwo !!! ja Cie złapie !!!
utamo vita "" sypaj sd kozaku exeta res "" kici kici skurwysynu exevo gran mas vis "" patologia exani hur up "" wniebowziecie exevo mort hur "" a zupa byla zaslona exevo gran mas pox "" teraz wam jebne z poisona exevo gran mas vis "" gdzie sie wszyscy podziali ? utana vid "" mam cie w dupi utevo res ina "XXX" ""bal przebierańców exana pox "" depłem w gówno |
Exori vis "w tp jest 10k"
|
utani gran hur ""ziut ziut ziut
|
Nie wiem czemu ale najbardziej mi sie podoba:
utamo vita ""Gdy gonia Cie chuje i masz malo hp pierdolnij se vitke i kill all of them =D |
To Takie cosik.. :
Może coś takiego?? :
Utamo Vita "" Tarcza Niesamowita Utevo Lux "" Chocby ciemno jak w dupie ja torcha nie kupie Exevo Gran Mas Vis "" Ale skis :/ Exevo Pan "" Obiadek/Synu drogi zadupcaj na pierogi Exori Mort "" Ded ale najpierw o tu lodzik Exevo Mort Hur "" Nara dzieci z murzyńskiej haty Exevo Con Flam "" Wez nie trzymaj bąka w dupie niech se lata po chałupie Utevo Res Ina ... "" Wyglądam jak podróbka trabanta z sześcdziesiątego ósmego Utani Hur "" Przez ogródki przez trawniki za*******a myszka miki za nią donald ciężko sapie o ty kurwo ja cię złapie |
utevo lux ""ciemno jak w dupie ale torcha nie kupie
utani gran hur ""stop wariatom drogowym exori vis ""beeeeeeek |
Moje
Exevo Gran Mas Vis ""It Isnt OTS Exura ""Nie boje sie w chasioku spie jak co to sie ulecze Exiva... ""Gdzie jest bobas? Adori Vita Vis"" Sd, Sd, Sd UE you are die |
exura
exura""gowno daje ale sie przydaje
|
a ja widzielem
Utani hur ""Swizdu gwizdu poszli w pizdu |
utani hur "" nas nie do goniat - my s*******aju
:p |
exura "" Nie wiem po co to?
exura gran "" Nad tym moge sie zastanowic... exura vita "" No, niech bedzie exura sio "me" "" To jest to 8o |
Jedyne :Utani gran hur ""Run Forrest Run!
Y, czemu przy exivie, czy sio jest ""? Przecież nie można. I chyba "Gdzie jest bobas?" pasuje do niewidki = d |
Utani Gran Hur "Czesio nie chce wpierdol
|
Utani hur/Utani Gran Hur ""Lece na hunt, lecę bo backpack run. Czy jest respawn czy nie lecę bo huncić chce.
Exevo Gran Mas Vis ""Padnij żołnierzu!! Exori Vis ""Bang Bang!! |
ja widzialem cytuj ador gran "" w dupie to mam :D
|
Exura ""Rolf to cham niech tyra sam.
Utani gran hur ""Fiatem ponad 150km~ Exana pox ""TAXIOR ROX? |
Exura ""I NiKt SiE NiE UrA xD (moje)
A co do utevo lux ""Ciemno jak w dupie ale torcha nie kupie To kolega tak mial i jakis typ podszedl i powiedzial "ale to tylko 2 gp". |
Exevo gran mas vis ""AMEN...
może już taki był ale nie chce mi sie przeglądać wszystkich stron:) |
Exura ""Lepsza niz polski szpital:D
|
Nie rozumiem co Was w tym smieszy. xD najlepsze wez watpienia z tego co zauwazylem, to "exevo gran mas vis "" Sorry, wrong hotkey :/"
na pvp musi byc zabawnie ;) :] |
exevo gran mas vis "dziecie, dzieci ue leci
|
utani gran hur "leci masa se nad lasem i wywyija swym kutasem
|
Niezle
Utani hur go go power rangers
I raz ktos zabawny puscil pod dp ue i powiedzial: "lag":D |
Exura"" Hp (5/450) hmm ile czasu będe się leczył? :o
Exura"" Hp (5/450) exura czy fundusz zdrowia oto jest pytanieB) |
Utewo Gran Lux ""sam sobie OSRAM
|