Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Arcania (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=193)
-   -   Wydarzenia z Arcani (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=90115)

Santa Claus 15-01-2007 18:17

wiatrak nadaje sie... na ministra edukacji;p

Flash 15-01-2007 18:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Aro aka papa (Post 1199581)
musialoby mi zalezec na jego albo twojej opinii zeby postarac sie wyjsc ponad przecietna poziomu tego forum...

btw. co ty taki wrazliwy cooooo?widze ze w bardzo emocjonalny sposob reagujesz na pewne sprawy?lubisz rozowy kolor moze?bawiles sie lalkami w dziecinstwie?masz na imie marek ale wolisz jak mowia ci marry?/;

soryy nie moglem sie powstrzymac/;

Tak, tak i tu właśnie błysnąłeś inteligencją - jak się nie umie nic mądrego napisać to trzeba kogoś obrażać i najlepiej porównać go do pedałów i pewnie jeszcze coś dowalić jego rodzicielce bo to w pięty idzie. Dobre - czuję się już taki malutki i tak mocno upokorzony a Ty "Przyjacielu" teraz jesteś taki WIELKI i wszyscy Cię uwielbiają........
Dobra sorry za moje komentarze i jeśli kogoś obraziłem to przepraszam raz jeszcze.....

@notop
nie miej mi tego komentarza za złe bo Cię popieram, przynajmniej częściowo ale nie odwalajmy siary i nie popierajmy głupoty.
@Wiatrak
fajne masz teksty - nie zepsuj tego.

Bartholomew 15-01-2007 18:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Aro aka papa (Post 1199404)
huehue, kazdy na arcani wie ze jestes za dpft bo hapiesz dzide cadorowi zeby dostac free iteny
sam medi pisal "sprzedam dupe bartholomea za bp manasow" i jeszcze pierniczysz ze sie nie puszczasz - swietna wymowka -,-

huehuehe, coz mow co chcesz ja to przyjme godnie. ja mam swoje zdanie i szanuje zdanie innych. tak wiec mozesz zmyslac z tym cadorem i medim na mnie to nic nie robi;p

Aro aka papa 15-01-2007 18:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Flash (Post 1199640)
Tak, tak i tu właśnie błysnąłeś inteligencją - jak się nie umie nic mądrego napisać to trzeba kogoś obrażać i najlepiej porównać go do pedałów i pewnie jeszcze coś dowalić jego rodzicielce bo to w pięty idzie. Dobre - czuję się już taki malutki i tak mocno upokorzony a Ty "Przyjacielu" teraz jesteś taki WIELKI i wszyscy Cię uwielbiają........
Dobra sorry za moje komentarze i jeśli kogoś obraziłem to przepraszam raz jeszcze.....

ty no ale nie odpowiedziales mi na pytanie?co ty sie tak niezdrowo podniecasz?
wbijasz na forum gdzie srednia wieku to 15 lat i wymagasz do ludzi zeby madrze pisali jak polowa idzie po dobranocce spac?jesli chcesz uchodzic za moralizatora postaw sie w roli ludzi ktorych starasz sie pouczac...tutaj zrobilbys furore z wiedza o pokemonach a nie znajomoscia historii do ktorej jak zauwazylem lubisz sie odnosic argumentujac swe wywody.

Lindlay 15-01-2007 18:39

my z arem na arcani stosowalismy 1 srodek wychowawczy dla ludzi natretnych a byl on potocznie nazywany spiworem... kazdy kto trafial do spiwora mial przej.... nie prawdaz aro ;d?

Aro aka papa 15-01-2007 18:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lindlay (Post 1199697)
my z arem na arcani stosowalismy 1 srodek wychowawczy dla ludzi natretnych a byl on potocznie nazywany spiworem... kazdy kto trafial do spiwora mial przej.... nie prawdaz aro ;d?

cyh cyh cyhxDDDDDDDDDDspiwor is peka!!!

Nacpany_Wlodek 15-01-2007 19:24

Zadam takie lekko spóźnione już pytanie do turtli:
Ile wrzutów dostał bedek po dedzie?

Filemon :> 15-01-2007 19:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Flash (Post 1199507)
(...) bo po pozostałych (nabijaczy postów - Aro aka papa czy Filemon) już się tego nie spodziewam.

Heh i kto tu nabija posty xD z tego co zobaczylem to niedawno "popełniłeś" 4 wypowiedzi w ciagu 45 min - to 1post/11 min srednio - chyba bedziesz musial sam siebie dopisac do grona "nabijaczy postow" ... oczywiscie jesli takowe istnieje bo tak sie sklada ze na tym forum nie ma wyswietlanej ogolnej liczby postow przy avatarze i nicku uzytkownika, jak rowniez na nic liczba postow nie wplywa :P
Nasza (a przynajmniej moja) nadpobudliwosc na tym forum mozesz sobie tlumaczyc przez zamkniecie glownego forum i ten radosny okres blogiego lenistwa zwany inaczej przygotowaniami do sesji. Poza tym to forum i liczba postow na nim jest dla mnie tak istotna ze juz ponad 3 lata od kiedy to konto na tym forum stworzylem napisalem mmmm 12? postow z czego 10? w tym temacie - czy tam jakos tak - nie liczylem ich w kazdym razie.

A tak btw. to ten temat nazywa sie "Wydarzenia z Arcani" na ktorym rownie dobrze mozemy komentowac przygody 7 lvlowego goscia o nicku "Ziomek of Knight" jak rowniez obecne postepy jednej czy drugiej strony w wojnie. Wiec nie probuj tworzyc tutaj czegos czym ten temat/dzial nie jest. Jak to ktos ladnie juz powiedzial: jesli ci to nie odpowiada lub uwazasz ze jest obrazą dla twojego wielkiego ilorazu inteligencji przebywanie na tym forum to mozesz go w ogole nie wlaczac.

I jeszcze jedno tak mi sie przypomnialo w trakcie pisania - czy kazdy twoj post ma za zadanie dodawac ci "splendoru" lub wykazywac wyzszosc twojej inteligencji nad inteligencja innych osob? Jesli tak to powiedz mi jako ze wnioskuje iz masz wiecej niz 18 lat czyz nie jest hanba i obraza dla twojej wspanialej osoby granie w tak beznadziejna, otempiajaca i uzalezniajaca gre jak Tibia? Uogolniajac - czy w ogole dodaje cos granie w jakakolwiek gre jakiejkolwiek doroslej osobie jakies plusy w oczach innych ludzi ? Czyz taka osoba nie powinna zajac sie tylko praca i zapewnieniem bytu rodzinie? Odp brzmi NIE bo robi to dla rozrywki zeby uciec od tego szarego i nudnego swiata jaki nas otacza i tak samo moze robic to na forum - nie musze byc zawsze powazna osoba i czasem znow chce poczuc sie jak dziecko ... dlatego wlasnie ludzie niekoniecznie bedacy jeszcze dziecmi beda grac w gry typu Tibia i bawic sie piszac smieszne czy tez czasem glupawe posty na forum.
(Abstrahuje od wyzywania i juz tym bardziej jechania po rl bo to nie przystoi nawet dziecku :P)

Soul Hunter 15-01-2007 19:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nacpany_Wlodek (Post 1199832)
Zadam takie lekko spóźnione już pytanie do turtli:
Ile wrzutów dostał bedek po dedzie?

Jakby zalogował się na vent :P to by dostał w ch... ale że się nie zalogował, nawet perremu nie powiedział co i jak... to w sumie 'upiekło' mu się.

Wiem, że do turtli, ale skoro mam info :P...to nie omieszkam odpowiedzieć

Nacpany_Wlodek 15-01-2007 19:52

Jak wiedziałeś to luz xD

gigoro 15-01-2007 20:18

Smieszy mnie to jak niektorzy siedza na tym forum 24/7 i co chwila naciskaja przycisk F5 xDDD

@topic
Luzujcie, to tylko gra i nie ma sensu sie straszyc na wzajem i obrazac. A to, jaka ktos podjal decyzje nalezy tylko i wylacznie do jego gestu, wiec wasze "wrzuty" zostawiajcie dla siebie.

...I ZEBY NIE BYLO WOJEN NA SWIECIE!!!!!!!11 :D

F5 o_O

Soul Hunter 15-01-2007 20:34

Uczyć się powinienem, ale coraz to znajduję lepsze wymówki, a odpowiadanie na tym forum to 1 z nich.

:)

Aurii 15-01-2007 22:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez gigoro (Post 1199980)
Smieszy mnie to jak niektorzy siedza na tym forum 24/7 i co chwila naciskaja przycisk F5 xDDD

F5 o_O

ja nie siedze tylko moja przegladarka jest wlonczona 24/h
i to daje mi aktywnosc ;]

Alucard89 15-01-2007 22:59

Hehe

Wy tu Panowie Gadu-Gadu a w Carlin przelewa się krew za naszą ojczyzne8o .
W sumie wczorajsze zachowanie oceniłem na rasowego nOOba, no ale to co zobaczyłem dzisiaj to jestem w stanie przeprosić za złe określenie i zmienić zdanie na ich temat. Naprawde bardzo ładna ustawka:p . To są prawdziwi wojownicy!.
A tak propo, coraz bardziej odczuwam wrażenie że jest to wojna Hiszpania vs Polska a nie wojna gildii. I jestem tego zdania że nawet taki "pionek" jest w stanie coś zdziałać - poprostu każda osoba się liczy, nie ma że np: z Ciebie pożytku napewno by nie było.

Ps. Tylko i wyłącznie moje zdanie, potwierdzone obserwacją i rozmową z przyjaciółmi.

Aurii 15-01-2007 23:08

@up
racja racja
co do tych pionkow to Arowix to przewidzial i ich wybija pomalu

taki offtopic
Alucard89 do jakiej szkoly chodzisz ?

Alucard89 15-01-2007 23:14

Szkoła ma coś do tego?

Alucard89 15-01-2007 23:21

Tak pozatym nie kpij sobie ze mnie:] . Post był napisany pół serio, pół na żarty. Jeżeli nie potrafisz go zrozumieć albo masz kłopoty z tym to naprawde nie mój problem. Ja się nie wdaje w dyskusje ani kłótnie, także dla Twojego i mojego dobra skończ.

notop 15-01-2007 23:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wiatrak (Post 1199437)
@Ciacho
cusz to sa patriotysm kiedy polowa z tyh patrituf nie potrafi po polskiemu napisac zdania
a o notopie to sobie wyobraz ze stoisz sobie spokojnie i robisz uhy i masz te 3k na 1,5h do przodu xD nizeli stac w pz i nie robic tych uh ! ani mlvl nie rosnie ani kasy nie ma :/ on woli jednak zarabiac xD pozabijac bugi bo jest szansa ze go nie dobija ;d(aczkolwiek nie zawsze) czy inne takie niz isc na wojne i zobaczyc po 4 minutach ze dostal 5412525 sdki bo aqrat laga mial

boshe filemona mam za dziecko(zeby nieobrazac inaczej) ale ty pobiles wszelkie rekordy

sluchaj imbecylu,od czerwca niemam neta tz mam blue conect zapraszam do siebie i pojdziesz sobie expic tym knighcikiem z durnym name na dragi popatrze se jak szybko dedniesz jak leszcz(niemylic z leszczem drag~)
niedolaczylem do wojny neidlatego ze niemam neta aby walczyc ale poprostu niechce bo mam inne 3 powody ktore niesa twoim interesem calkowiciewiec niepytaj"why"
jakbym mogl grac bym robil 1kk expa na dzien i sie cieszyl z gry ale niemam jak wiec stoje i robie uhy

a tak dla info bo widze znasz sie na tibi tyle co moj kot"1 bp uh sie robi w 2h+ a nie poltora

ps. pobiles rekordy idiotyzmu tym postem dzieciaku

a co do mnie to staram byc sie neutralnym choc wiedza ze bedek i perry sa w dptf mnie......(poprostu tych 2 panow arabow kocham jak kaca)

KENDZIO 15-01-2007 23:37

Noctabulant ujebal Pe MadzieX(

Rey* 15-01-2007 23:53

;x

super. kto next? moze ja ;]

Soul Hunter 16-01-2007 00:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez notop (Post 1200539)
boshe filemona mam za dziecko(zeby nieobrazac inaczej) ale ty pobiles wszelkie rekordy

sluchaj imbecylu,od czerwca niemam neta tz mam blue conect zapraszam do siebie i pojdziesz sobie expic tym knighcikiem z durnym name na dragi popatrze se jak szybko dedniesz jak leszcz(niemylic z leszczem drag~)
niedolaczylem do wojny neidlatego ze niemam neta aby walczyc ale poprostu niechce bo mam inne 3 powody ktore niesa twoim interesem calkowiciewiec niepytaj"why"
jakbym mogl grac bym robil 1kk expa na dzien i sie cieszyl z gry ale niemam jak wiec stoje i robie uhy

a tak dla info bo widze znasz sie na tibi tyle co moj kot"1 bp uh sie robi w 2h+ a nie poltora

ps. pobiles rekordy idiotyzmu tym postem dzieciaku

a co do mnie to staram byc sie neutralnym choc wiedza ze bedek i perry sa w dptf mnie......(poprostu tych 2 panow arabow kocham jak kaca)

a)nie wydaję mi się, żeby wiatrak chciał ciebie tak mocno tutaj pojechać, a co do tych sdków przez laga, no taka prawda... sens jest walczyć, ale nie padać i dawać free fragi żeby się forumowicze cieszyli.

b)sam nie wiem ile się robi bp uh, a wiesz mi, że może twój kot to jakiś geniusz... ale taka wiedza nie jest potrzebna, by grać dla przyjemności, mieć respekt u ludzi i do tego walczyć za swoje zdanie.

c)dzieciaku? Nie wiem po ile macie obaj lat, ale sądząc jak bardzo się podirytowałeś jego wypowiedzią, nie nazwałbym cie dorosłym.. ale nie wiek mówi o dojrzałości człowieka

d)no ja myślę, że nie mylić z 'Leszczu Dragonbreath'

e)co jest nie tak z jego nickiem? Omerta ma głębokie znaczenie - milczenie, święta zasada mafii, a Wiatrak... hmm metaforyczne... walka z wiatrakami, dążenie do upragnionych niemożliwych celów... itd jak dla mnie spox

Aendar 16-01-2007 00:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez KENDZIO (Post 1200546)
Noctabulant ujebal Pe MadzieX(

a kto jej kazał biegać?? i dać sie zabic??

-Shady- 16-01-2007 00:26

No Misiu juz nie odbieraj przyjemnosci biegania Pe Madzi :\

Aendar 16-01-2007 00:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez -Shady- (Post 1200636)
No Misiu juz nie odbieraj przyjemnosci biegania Pe Madzi :\

przeciesz wie ze jest niebezpiecznie... to niech uwaza chociasz...

Kolbus 16-01-2007 00:37

Cytuj:

e)co jest nie tak z jego nickiem? Omerta ma głębokie znaczenie - milczenie, święta zasada mafii, a Wiatrak... hmm metaforyczne... walka z wiatrakami, dążenie do upragnionych niemożliwych celów... itd jak dla mnie spox

a co powiesz o moim nicku?8o

Mudbloods 16-01-2007 00:38

Na moje to wojna jest miedzy Beach a DPFT nie Polska vs. Spain ... Pomijając fakt, że jak wygra Beach to raczej tylko nieliczni Polacy zostaną. Wku*wiają mnie już te noobki z polski ... Założyli nawet guild "Polska Gildia wojenna" ... zal.pl

Aendar 16-01-2007 00:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mudbloods (Post 1200656)
Na moje to wojna jest miedzy Beach a DPFT nie Polska vs. Spain ... Pomijając fakt, że jak wygra Beach to raczej tylko nieliczni Polacy zostaną. Wku*wiają mnie już te noobki z polski ... Założyli nawet guild "Polska Gildia wojenna" ... zal.pl

lol niech sie noobki bawia, ale co do wygrania wojny przez beach to jeszcze daleko do tego :p czas pokaze co bedzie..

Bartholomew 16-01-2007 00:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mudbloods (Post 1200656)

chłopie nawet nie wiesz ile zabawy w zabijaniu espanolow. nic tak nie podnieca jak:''no no i pay'' a tu mu puuu a on lezy;]
wiem, ze to drastyczne ale zrobta se noobchara i dołaczta do noobkow. zabawa jak cholera

Mudbloods 16-01-2007 00:48

@2Up
Nie powiedziałem, że Beach wygra wojne tylko: w razie wygrania przez nich wojny ... Tak btw to mam nadzieję, że nie wygra :D ... Co do tych noobków to niech się bawią ale to jest śmieszne wręcz żałosne xD

Lindlay 16-01-2007 00:49

nie mam do was slow, ludzie dajcie spokoj :D bo was zapakujemy z arowixem do spiwora i bedzie po krzyku, cyh cyh cyh cyh jason is commin...

Mudbloods 16-01-2007 00:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bartholomew (Post 1200666)
chłopie nawet nie wiesz ile zabawy w zabijaniu espanolow. nic tak nie podnieca jak:''no no i pay'' a tu mu puuu a on lezy;]
wiem, ze to drastyczne ale zrobta se noobchara i dołaczta do noobkow. zabawa jak cholera

Może i bym zrobił, ale net mi nie pozwala(wiadomo neostrada), ale i tak uważam, że to jest żałosne xD

Bartholomew 16-01-2007 00:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lindlay (Post 1200671)
nie mam do was slow, ludzie dajcie spokoj :D bo was zapakujemy z arowixem do spiwora i bedzie po krzyku, cyh cyh cyh cyh jason is commin...

aaaaa tutaj chodzi o jasona voorheesa;pp czi czi czi czi cza cza cza cza...;] tego z piątku trzynastego;] k spox ja juz jestem spokojny;ddd

Mudbloods 16-01-2007 00:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lindlay (Post 1200671)

Ok, ja też już przestaję xD ... Ale jeszcze raz przypomnę (może pomyślicie, że się powtarzam, ale cóż) ŻAŁOSNE! xD

"No i tyle co mam na ten temat do powiedzenia" xD

Ka$z3r 16-01-2007 01:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kolbus (Post 1200652)

ojj ty chlopczyku z mala kolbka :D

Soul Hunter 16-01-2007 03:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kolbus (Post 1200652)

Kol'ba -> róg -> złoty róg z Wesela Wyspiańskiego

symbol działania jedności narodowej, wyzwolenia, ducha narodu, jest siłą jednoczącą, sygnałem, który miał wzywać do walki

lub kol'ba -> róg

Róg Almateii jako symbol bogactwa i płodności ziemi w mitologii greckiej.

lub

jak już ktoś napisał :) chłopczyk z małą kolbką :P

Wiatrak 16-01-2007 09:21

@notop
jezeli nie zauwazyles ze chcialem tam komus w smieszny sposob przekazac twoja aktualna sytuacje czyli albo pz i byc w wojnie i sluchac kolejnych najazdow "sua caly czas offline wogole nie walczy/siedzi w pz cienias" i kolejne tlumaczenie albo po prostu siedzenie a jak neta bedzie to pogranie sobie chociaz troche(a moze i wiecej) no a jak hunt to coz~ bywa ja tez sie z tym licze ze jak beach wygra to raczej moge isc sobie na inny swiat i trudno :P

Ivanov Galil 16-01-2007 12:12

@notop

umm jezeli ty nie dostrzegles tego moze wez posadz kolo siebie swojego kota i przeczytaj post wiatraka jeszcze raz na glos?

Moze ci wytlumaczy i wskaze tam elementy ironi sarkazmu oraz groteski ?

ehhh~~~

notop 16-01-2007 13:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ivanov Galil (Post 1201002)
@notop

umm jezeli ty nie dostrzegles tego moze wez posadz kolo siebie swojego kota i przeczytaj post wiatraka jeszcze raz na glos?

Moze ci wytlumaczy i wskaze tam elementy ironi sarkazmu oraz groteski ?

ehhh~~~

jasne

@lindlay

z tego co widzialem to narazie ty ejstes spakowany w spiworek(jak na filmiku z aata;p) i pach pach i po krzyku.kozaczek z ciebie taki jak sprzedawca pomaranczy ;p
dla mnie sie osmieszasz lekko ,i powtarzasz z tym spiworkiem ;]

Aurii 16-01-2007 14:20

@Alucard89
szkoda ze zrozumiales mnie zle nie mialem nic zlego na mysli o tobie i twojej szkole pytam bo tez mieszkam w Gliwicach

@notop
uwazalem ciebie za madrzejszego ale po tym co tu przeczytalem to zwatpilem

notop 16-01-2007 14:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Aurii (Post 1201114)
@Alucard89
szkoda ze zrozumiales mnie zle nie mialem nic zlego na mysli o tobie i twojej szkole pytam bo tez mieszkam w Gliwicach

@notop
uwazalem ciebie za madrzejszego ale po tym co tu przeczytalem to zwatpilem

poprostu napisalem 6 stron dalej ze na moj temat niema juz co pisac wiec po co ktos(wiatraczek) ciagle drazy i miesza mnie w to..sam jest sobie winien i niech czyta wszystkie posty
pmoj temat zakonczony i tyle
Cytuj:

a co powiesz o moim nicku?
ze masz korbe?:D j/k

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:15.