Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Iridia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=194)
-   -   Iridia part 2 (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=97454)

Anum 11-01-2007 15:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Karolek98 (Post 1189938)
A jaka jest nagroda z dreamer challenge quest?:D

Reward: Bread, Wine, Certificate of Completion of the Dreamer's Challenge, Ability to teleport to many locations throughout Tibia, Membership in either the Nightmare Knights or the Brotherhood of Bones (you must choose only one)

Jinikao 11-01-2007 15:59

Masz jazdy xDD

maddie 11-01-2007 16:08

no no niezle Pawel :P

nie mieszajcie Zen z blotem zbyt pochopnie

Valard 11-01-2007 16:33

Gratuluje zrobienia questa =] A co do mieszania Zen z błotem, ja osobiście czuje respekt i szacunek do najstarszej istniejącej (?) gildi na Iridi, nawet incydent z 22 tego nie zmienił =]

Trai'ler 11-01-2007 17:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Valard (Post 1190216)
Gratuluje zrobienia questa =] A co do mieszania Zen z błotem, ja osobiście czuje respekt i szacunek do najstarszej istniejącej (?) gildi na Iridi, nawet incydent z 22 tego nie zmienił =]

incydent nie incydent , nie wiem jak ty ale ja wątpie że poznam jak naprawde tam było co do każdego szczegółu , ponieważ obie strony mówią co innego ...

a Zen zawsze będe szanował ....(...)

Naro 11-01-2007 19:53

wielkie gratulacje Everanor!!! pozazdroscic bo quest jest naprawde ciekawy z tego co widzialem na jednym filmiku! :cup:

mozesz sie pochwalic ktora z zagadek zajela Ci najwiecej czasu ile Ci zajelo przede wszystkim ukladanie tych poduszek?

Panicz 11-01-2007 20:27

Gz :)

Pawel ,serdeczne gratulacje.........:D
Pamietam Cie z czasow jak zaczynales przygode z Tibia i tym bardziej Ci gratuluje !!!

........(wiesz kto ? bylem na twojej "setce")..............

"(..)...Pojawiam sie i znikam,taka rola Magika....(...)"
Paktofonika.

Elevarm 11-01-2007 20:47

Dzięki serdecznie wszystkim:)

Układanie poduszek zajęło mi ponad godzinę, na początku zupełnie nie miałem pojęcia jak powinienem je ułożyc, ale szybko złapałem rytm i jakoś poszło. Musze przyznac ze ta zabawa w dopasowywanie kolorów wymagała najwiecej uwagi i koncentracji, no i wyobraźni:p

Quest wogóle byl niesamowity, szczególnie dla mnie który od roku żyl w Tibii całą tą legendą. Najpiekniejszy jest ten moment kiedy po wykonaniu Wyzwania podróżuje się przez własne sny, by wreszcie dotrzec do Dream Realms.

Każda z zagadek była na swój sposób niesamowita - to nie quest którego załatwia sie z solucją i "cleanerem", tylko wyprawa życia, którą przechodzi sie z otwartą buzią xD

Ale najciekawsze jest to że to dopiero początek:P

Kiełek 11-01-2007 22:10

gratz Everanor, mam małe pytanko... czy do tego questa jest jakaś bramka lvlowa, i czy są tam elementy trudniejsze od tych ehm... poduszek? ;)

Elevarm 11-01-2007 23:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kiełek (Post 1191261)
gratz Everanor, mam małe pytanko... czy do tego questa jest jakaś bramka lvlowa, i czy są tam elementy trudniejsze od tych ehm... poduszek? ;)

Bramki levelowej nie ma żadnej, ale 70 - 80 to level który powinno się miec ruszajac na Dreamer's Challenge. Każde z wyzwań wymaga poprostu innych umiejetosci. No i jeśli spanikujesz na magicthrowerach bedzie zle..

Trai'ler 12-01-2007 00:02

Everanor wielkie 'gz' dla ciebie ,

widze że ostatnio jesteś 'retired' ; to samo można stwierdzić po twoim komencie na tibia.com :( więc wiedz że tęsknie :s

A to że udało ci się zrobić Dreamer's Challenge Quest w dodatku 1szy na iridi , więc wielki podziw , aż się ździwiłem jak rastafarian to napisał i nie ukrywam jest to dla mnie miłym zaskoczeniem że 'odżywasz' :)

Pzdro Eve

------
your bambik :D

Necrius 12-01-2007 03:05

Gratz Eve :*

Zen Ftw!

Btw: Sorry Jini ale sprzedalem te behe fangs :S

Rankor 12-01-2007 15:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez berger (Post 1157990)
@maddie - jesli nie potrafisz prowadzic open battle i nie masz pojecia o war nie wypowiadaj sie o innych.. lub przynajmniej zachowaj odpowiednia forme i nie wyslawiaj sie w ten sposob... !!

Najlepiej nigdy sie nie wypowiadaj o stronie ktora supportuje berger bo wg. niego kazdy kto tak robi nie ma pojecia o wojnie. Facet nie przyjmuje do wiadomosci, ze forumowy fighter z niego marny i ze malo komu jego paplananina pomoze. =)

#edit
Troche stara ta quotka, w kazdym razie, wszystko da sie przekrecic. Najlepiej asslickuj gildie, ktora supportuje berger bo robiac inaczej staniesz sie graczem nie majacym pojecia o wojnach i pvp niezaleznie od tego jaki masz staz. Podlizywania sie Rhyriela nie przebije nikt (Ado, pamietasz o co chodzi ;))

@Polaczki
Dostaliscie raz, dostaniecie i drugi. Z taka iloscia kasy jaka dysponuje Arc z Waszych paymentow mozna bez problemu zrobic kilku naprawde mocnych wizzow (co raczej nie bedzie potrzebne)

TyranX 12-01-2007 15:39

Rankor skad ty sie urwales ???

Jinikao 12-01-2007 15:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Necrius (Post 1191521)

Btw: Sorry Jini ale sprzedalem te behe fangs :S

Lol ;/ Nie tak sie postepuje kiedy zawarlo sie uklad....

Necrius 12-01-2007 15:56

Sorki jeszcze raz ale jezeli koles mi dawal wiecej niz ty lacznie o 10k i wyplacal z miejsca... Anywayz zkminie ci jakies :*

Anas Kiro 12-01-2007 16:39

Ten forumowy fighter chyba was ostro solo po dupie lał co Rankor?

Rankor 12-01-2007 18:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Anas Kiro (Post 1192032)
Ten forumowy fighter chyba was ostro solo po dupie lał co Rankor?

Przykro mi, nie oberwalem od niego nawet jednego hita w czasach, kiedy gralismy. Nie przypominam sobie, zeby ubil kogos solo, nie mowiac juz o tym, ze zabicie kogos podczas treningu (jedna z jego akcji) to nie jest powod do zachwytu.
Wiesz, ostro po dupie DB beger nie lal. Ale Arc polaczkow juz tak. ;o

kulka1991 12-01-2007 18:51

Lags&Freezes

Elo. Teraz pytanie z innej beczki. Kto z was ma lagi i freeze w ostatnim czasie non stop i jakiego macie neta? Dochodze do wniosku że to wina Neostrady.

Galdi 12-01-2007 18:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kulka1991 (Post 1192359)
Elo. Teraz pytanie z innej beczki. Kto z was ma lagi i freeze w ostatnim czasie non stop i jakiego macie neta? Dochodze do wniosku że to wina Neostrady.

To wina serva, czesc szwedow i brazylijczykow tez ma lagi, chociaz nie takie jak my. Ja mam freezy polminutowe ;]

Arthas The Keeper 12-01-2007 19:12

Omg

Lagi nie do zniesienia... 1min lagi.
Mam nadzieje, że szybko coś z tym zrobią, byle nie restart serva ;/

signed: Usar

Kiełek 12-01-2007 19:30

krótko mówiąc nie da się grać, ja mam tak od wczoraj... gram na 3 servach, Iridia;*, Kyra i Aldora (nuub charki xD only Iridia <3) i lagi są na Iridii i Kyrze... czyja to wina?;/ nic sie nie da ani poexpic ani skillowac jedynie mlvl bic:P

Anas Kiro 12-01-2007 19:31

Rankor mówisz polaczki polaczki...A ty co rumun jesteś??
Hmm dostałem własnie pare informacji od Xandara...No to powiedz mi jak Berger mógł Cie lać skoro w tym czasie akurat wogule niegrałeś?
A jeśli sądzisz,że grałeś to co sie stało z domkiem brygady drogi skarbniku:)
Jak dla mnie jesteś poporstu śmieszny :)
Jeszcze jedno Xandar poprosił mnie żebym to napisał od Niego...
RANKOR ŚMIERDZISZ!

Arthas The Keeper 12-01-2007 19:33

;d

O przepraszam bardzo ale skillować się da xD. Nie jest łatwo ale się da ;]
Jedynie exp może być groźny :P, ale ja bez pacc więc nie expie.

Kiełek 12-01-2007 20:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Arthas The Keeper (Post 1192488)
O przepraszam bardzo ale skillować się da xD. Nie jest łatwo ale się da ;]
Jedynie exp może być groźny :P, ale ja bez pacc więc nie expie.

oj ale to ja pallka mam więc ze spearami troszke lipa :/
swoją drogą... ja też nie expie bez pacc;p

Naro 12-01-2007 21:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rankor (Post 1192342)
Przykro mi, nie oberwalem od niego nawet jednego hita w czasach, kiedy gralismy. Nie przypominam sobie, zeby ubil kogos solo, nie mowiac juz o tym, ze zabicie kogos podczas treningu (jedna z jego akcji) to nie jest powod do zachwytu.
Wiesz, ostro po dupie DB beger nie lal. Ale Arc polaczkow juz tak. ;o

Rankor nie uzywaj słów, których pojęc nei znasz. Polaczek to taki chlopek roztropek jak TY - który potrafi tylko mielic gęba i lizac dupe szwedom, a jak przychodzi co do czego to jaja sie głeboko w kalesonach chowaja... Daj sobie naprawde spokoj na tym forym bo przyprawiasz wielu o mdlosci...

Rankor 12-01-2007 21:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Anas Kiro (Post 1192482)
Rankor mówisz polaczki polaczki...A ty co rumun jesteś??

Proponuje nauczyc sie czytac ze zrozumieniem. Nigdzie nie pisze, ze nie jestem Polakiem.

Cytuj:

Hmm dostałem własnie pare informacji od Xandara...No to powiedz mi jak Berger mógł Cie lać skoro w tym czasie akurat wogule niegrałeś?

Xandarowi alkohol mozg przezarl. Nie gram od czasu, kiedy pozarl sie z Ezekiem i pieprzyl jak mu to wpier^oli w rlu.

Cytuj:

A jeśli sądzisz,że grałeś to co sie stało z domkiem brygady drogi skarbniku:)

Michal, jak tak bardzo chcesz sie dowiedziec to proponuje zapytac sie drugiego ownera ew. Mateusza, bo to on po powrocie zostal liderem gildii i do niego poszla cala kasa. Wbij sobie do lba, ze skarbnikiem nigdy nie bylem. Ubzdurales cos sobie.

Cytuj:

Jeszcze jedno Xandar poprosił mnie żebym to napisał od Niego...
RANKOR ŚMIERDZISZ!

Erru sie nie obrazi jesli zacytuje go drugi raz.

@Xandar
Cytuj:

A teraz prosze: 'Milcz, i idz zaglebic sie w ten nierealny swiat, ktoryzlal sie z tym, z ktorego pochodzisz', czyli w jezyku kolokwialnym'spi^rdalaj pograc w tibie, swirze'

@Naro
Nie gram w tibie - nie lize dupy Szwedom - nie masz jakichkolwiek podstaw by tak twierdzic. Jesli wg. Ciebie pixele swiadcza o takich rzeczach, to wcale sie nie dziwie, ze ludzie z telewizji robia takie halo wokol graczy.

Lisuu-aleniewrl 12-01-2007 22:02

Lisu (Li'su) odezwij sie wreszcie do mnie na tibia xD szukam pro a ty nic;/ <<serio ja w rl tez lisu to nie jokec ;0>>

Banditos 12-01-2007 22:11

Rankor wyjdz i nie wracaj prosze dla twojego dobra

myanato 12-01-2007 22:23

duzo osob padlo dzis na lagach (??)
poza tym:
Royal Maciek
Jan 11 2007, 15:17:23 CET Killed at Level 101 by Bezok

@rankor
skoro nie grasz juz to po co sie wypowiadasz??

Max Druid of Iridia 12-01-2007 22:42

ja padłem 2 razy -.-
thx for kicks <3

kulka1991 12-01-2007 23:25

Popieram banditosa!

Kiełek 12-01-2007 23:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez myanato (Post 1192999)
duzo osob padlo dzis na lagach (??)
poza tym:
Royal Maciek
Jan 11 2007, 15:17:23 CET Killed at Level 101 by Bezok

@rankor

royal maciek śmierdzi jajkiem i kupił chara na allegro nawet aukcje widziałem i chyba za to bezok go ubił ale to tylko moje podejrzenia w każdym razie to nie zmienia faktu że maćkiem gra teraz jakiś nooblet:)

Arthas The Keeper 12-01-2007 23:46

ehhh

Szkoda, że royal sprzedał chara był spoko przynajmniej według mnie :P, no cóż ale zdarza się.

Diego325 13-01-2007 00:08

Lagi lagi i jeszcze raz lagi...

Co sie dzieje z tą Iridią....

Początkowo myślalem, że to wina neta (neo~) ale sprawdzilem to i np na aldorze i refugi gdzie online jest 900 osob nie ma zadnych lagów/freezów.

Najśmieszniejsze jest to ze cipy maja to w du*** forum nadal nie działa nie ma jak zaraportować, gmów jak nie było tak nie ma a lagi są dalej,, nie idzie expić...X(

Jednak kwestia neta też ma znaczenie bo niektórzy nie mają lagów wcale...:baby:

Mały apel do tutorów.. Może wy coś poradzicie? :P Chociaż skoro forum nie działa to wasze forum pewnie też...

Cóż pozostaje czekać na lepszcze czasy...

Rankor 13-01-2007 00:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez myanato (Post 1192999)
@rankor

Bo gralem/nudzi mi sie/nigdzie nie jest napisane, ze nie moge?

@Banditos
Wbrew pozorom taka forumowa sielanka mnie bawi. Jesli wg. Ciebie tresc moich postow jest nie na temat to je zareportuj. Jesli jest inaczej - zamilknij albo napisz cos bardziej ambitnego niz "wyjdz i nie wracaj dla twojego dobra". Dobrego humoru nigdy za wiele.

@up
Przeczytawszy Twoj post, odnioslem wrazenie, ze 1 dzien bez tibii, to 1 dzien stracony. Jeden w te, jeden we w te, co za roznica =S

Trai'ler 13-01-2007 01:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Diego325 (Post 1193261)
Mały apel do tutorów.. Może wy coś poradzicie? :P Chociaż skoro forum nie działa to wasze forum pewnie też...

Cóż pozostaje czekać na lepszcze czasy...

nie chce cie martwić ale całe tibia forum łącznie z forum tutorów jest :

http://images14.fotosik.pl/23/eeaa3965909c34d4.jpg

apropo lagów to szkoda bo miałem zamiar poexpić dzisiaj i jutro i w ferie wbic pare lvli ale jeśli lagi będą dłużej to porażka :s no ale przecież nie będziemy płakać bo lagi w tibi co nie ? Zawsze można iść się napić kulturalnie piwka ; )

Kiełek 13-01-2007 01:31

@up

albo pograć na Lunarze:D ja tam maniak jestem kolejna nocka i już 10 lvl mam od rana... evul jestem zobaczycie niedługo będe w TOP 20...:D
a tak na serio to żal mi się na iridie i other servers logować itp. dzisiaj nawet trai'ler do mnie pisał i nie zauważyłem taki freez ;o

p.s.: ale z tym 10 lvlem to na serio:cup:

Anum 13-01-2007 01:52

Nie wiem gdzie ale ja tam lagów nie widziałem jak sobie dzisiaj latałem :P.

Kiełek 13-01-2007 02:04

mój qmpel też nie miał dziś lagów, a mimo to padł... przyblokowała go jakaś ciota 53 rp - czy to nie żałosne? 21 ek blokowany przez 53 rp...
wracając do tematu sądze że to w jakimś stopniu jest wina neo

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:00.