Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Berylia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=197)
-   -   Wydarzenia z Berylii (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=98171)

Stitl 25-12-2006 22:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rekin Master (Post 1150365)
Ok...
jestem tu nowy,wiec:
Powiedzcie mi ktora gildia jest ta polska, ktora wygrywa...Jakiej narodowosci sa pierwsze lvl-e, itp ;)
ps...
Drugi dzien gry o godzinie 16:
http://img314.imageshack.us/img314/6...mbosik1cn1.jpg

qmpel jest lepszy...od 1 lvl-a wbil w ciagu jednego dnia 20lvl ^^ to jest 99.8k expa...bez zadnej pomocy ;D
Pozdro

OOOO to zajebisci jestescie-.-
Stitl, pierwsyz dzien, FACC,
25 lvl i jeszcze skillowalem pozatym musialme nosic loota z DC do dp w ab i czekac az ktos laskawie sprzeda mi ihy, owszem mialme eq ale co po nim gdy masz skille około 40?;) (eq: bs,medusa,noble arm, p laegi, steel helmet-wyjebiste w chuj co?(;)
Peace!

Jeszcze tu wroce!;)

Rekin Master 25-12-2006 22:07

@Stitl
ehh...nie komentuj zdjec ^^
a eq duzo daje...uwierz ^^i zrobiles to pewnie wtedy, gdy staminy nie bylo ;D

Vatariel 25-12-2006 22:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rekin Master (Post 1150365)
Ok...
jestem tu nowy,wiec:
Powiedzcie mi ktora gildia jest ta polska, ktora wygrywa...Jakiej narodowosci sa pierwsze lvl-e, itp ;)

Pozdro

Lifestyle to Polacy i Szwedzi (liderem jest Szwed) natomiast Ruin to Szwedzi (jeden z nich to lider) i Hiszpanie (i jeden Polak). Jak narazie we fragach jest mniej więcej po równo z tym że chyba Ruin jest więcej czasu poza pz.

Btw
Arithael (niby nie jest w Ruin ale...)
Dec 25 2006, 21:54:38 CET Killed at Level 118 by Gemaro
and by Clodachu
Rune runesson
Dec 25 2006, 21:52:58 CET Killed at Level 63 by Rizzlaa

Igrexou 25-12-2006 22:50

ta... imponujący wynik 20 lvl w 1 dzień... pewnie 24h przed kompem tt

a poza tym czytaj posty wyżej bo w ciągu tygodnia jesteś 2 czy 3 osobą która pyta o sytuacje na serverze ~~

Kajn 25-12-2006 23:28

@up

Nie filuj tu tylko idz na forum o Askarze noob !

Peace

Floy 26-12-2006 02:02

Chooser jest nienormalny... Zaplacil..odszedl od wojny zeby poexpic, potem poszedl do innej gildi ktora ma wojne... i padł

Gratz dla niego za pomysłowość.

Rev'ico 26-12-2006 15:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mechaniczna_Pomarancza (Post 1150961)
Na servie cisza miedzy Ls a Ruin. To zaczela sie nowa wojna pomiedzy Lucchese vs Army of Glana :) gdzie juz jest 4:0 dla Lucchese :)

HEHEHE jaka cisza? w ostatnie kilka dni sfragowalismy z 6 osób bodajze? o ile sie niemyle : Mexor , Kloed , Aradna , Arithael , Rober Grus , Rune runesson :)

Rekin Master 26-12-2006 17:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rev'ico (Post 1151873)
HEHEHE jaka cisza? w ostatnie kilka dni sfragowalismy z 6 osób bodajze? o ile sie niemyle : Mexor , Kloed , Aradna , Arithael , Rober Grus , Rune runesson :)

no to dobrze ^^
mam nadzieje ze uda wam sie zwyciezyc, a jak juz zwyciezycie, to nie bedzie pa ;P
Kiedys czytalem,ze Knightsolo<jakos tak> dostal delate za uzywanie mega bomb. Jakiej byl on narodowosci?:P
A co z Poncek'capone? O nim tez kiedys cos slyszalem...byl to chyba 140+ ek...a teraz jego postac nie istnieje :o za co delate?
@Down
o messiahu tez slyszalem ;P
Kiedys, jak nie bylo skulli to robil masakre na serverze, mowil, ze jeden raz padl od innego gracza a tamten trafil na rooka,itp ;)
Niby jakas legenda ;]

Mroku 26-12-2006 17:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rekin Master (Post 1152081)
no to dobrze ^^
mam nadzieje ze uda wam sie zwyciezyc, a jak juz zwyciezycie, to nie bedzie pa ;P
Kiedys czytalem,ze Knightsolo<jakos tak> dostal delate za uzywanie mega bomb. Jakiej byl on narodowosci?:P
A co z Poncek'capone? O nim tez kiedys cos slyszalem...byl to chyba 140+ ek...a teraz jego postac nie istnieje :o za co delate?

Skoro Knightsolo to byl ponoc Messiah to byl Hiszpanem :]

Szkut 26-12-2006 18:16

Cytuj:

no to dobrze ^^

Mage Bomb* taka mala korekta :p , a poncek wylapal hacka

Klucio 26-12-2006 20:23

Cytuj:

no to dobrze ^^
@Down
o messiahu tez slyszalem ;P
Kiedys, jak nie bylo skulli to robil masakre na serverze, mowil, ze jeden raz padl od innego gracza a tamten trafil na rooka,itp ;)
Niby jakas legenda ;]

Poncek Ca'Pone zostal shakowany i w ciagu zaledwie 2h? zjechany z 140 na 74lvl...Smutne ale prawdziwe... Dalszej czesci czemu char dostal delete nie znam, moze ci co hakneli ?! Lub sam Poncek... Znam duzo osob co po stracie okolo 80 leveli nie widzieli dalszego sensu gry tym charem i po prostu dawali delete...

PoZdRoWiEnIa... :P

Corso 26-12-2006 21:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mroku (Post 1152089)
Skoro Knightsolo to byl ponoc Messiah to byl Hiszpanem :]

Knightsolo - Breaker
Korobskura -Messiah

@Szkut

Poncek nie dostał hacka tylko Rizzlaa go zaczął rookować za pieniądze (1 ded - 50k lub aol , 3 dedy- mms )

krzysiek033 26-12-2006 22:20

To co COrso Napisal to jest Propagandowa wersja Ruin dla graczy na Berylii. Tak naprawde to Poncek byl sprzedawany pare razy miedzy szwedami. Jeden owner po sprzedaniu hacknol go i tak by go zrookowal a to ze Ruin to frajerzy to placili mu jeszcze, idioci. I se chlopak zarobil.

Zwykły Gracz w Tibie 26-12-2006 22:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Klucio (Post 1152488)
Poncek Ca'Pone zostal shakowany i w ciagu zaledwie 2h? zjechany z 140 na 74lvl...Smutne ale prawdziwe... Dalszej czesci czemu char dostal delete nie znam, moze ci co hakneli ?! Lub sam Poncek... Znam duzo osob co po stracie okolo 80 leveli nie widzieli dalszego sensu gry tym charem i po prostu dawali delete...

PoZdRoWiEnIa... :P

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Corso (Post 1152698)
Knightsolo - Breaker
Korobskura -Messiah

@Szkut

Poncek nie dostał hacka tylko Rizzlaa go zaczął rookować za pieniądze (1 ded - 50k lub aol , 3 dedy- mms )

Najbardziej Mi Szkoda Poncka Że go Hackneli I Już Nie Gra...A Berylia Jest Wedłum Mnie Jednak Najlepsza...Gram Od Wakacji i Ten Świat Jest Świetny gdyby nie kh;/ Ale Teraz Się Rozpadli i Jest Wolność
Respect And Hail LifeStyle!

Klucio 26-12-2006 22:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zwykły Gracz w Tibie (Post 1153034)
Najbardziej Mi Szkoda Poncka Że go Hackneli I Już Nie Gra...A Berylia Jest Wedłum Mnie Jednak Najlepsza...Gram Od Wakacji i Ten Świat Jest Świetny gdyby nie kh;/ Ale Teraz Się Rozpadli i Jest Wolność
Respect And Hail LifeStyle!

Poncek dalej gra i radzi sobie bardzo dobrze... Nick (tylko dla wtajemniczonych), wiec jeszcze nie powiedzial ostatniego slowa (tak mysle)...

:P:P:P

Zwykły Gracz w Tibie 26-12-2006 22:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Klucio (Post 1153066)
Poncek dalej gra i radzi sobie bardzo dobrze... Nick (tylko dla wtajemniczonych), wiec jeszcze nie powiedzial ostatniego slowa (tak mysle)...

:P:P:P

I Bardzo Dobrze Poncek Powinien Się Nie Poddać...:D...Ale Caponów Na berylii tyle Było Że Masakra A Teraz To Tak Jakoś Już Nie Grają Po Wakacjach Wszyscy Ca pone:P

Rev'ico 26-12-2006 22:54

Poncek , gra i dobze mu idzie , aha i btw , GZ dla inteligencji Ruin , wylogowali sie wszyscy w venore d lair , zostawili tam arwyn sharda ktory wszystkim spamowal ze on expi a my nie ... "I NIKT NIEWIEDZIAL O TYM TRAPIE "!!!! zal.ruin.pl w koncu zrezygnowali zrobili massloga i przybiegli do depo xD

Guardian anubite 26-12-2006 22:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rev'ico (Post 1153103)
Poncek , gra i dobze mu idzie , aha i btw , GZ dla inteligencji Ruin , wylogowali sie wszyscy w venore d lair , zostawili tam arwyn sharda ktory wszystkim spamowal ze on expi a my nie ... "I NIKT NIEWIEDZIAL O TYM TRAPIE "!!!! zal.ruin.pl w koncu zrezygnowali zrobili massloga i przybiegli do depo xD

gz rev'ico 97 lvl xD

Zwykły Gracz w Tibie 26-12-2006 23:00

Cytuj:

O Tej Wojne Ostatniej W Niczym Się Nie Orientuje z Ruin...Trzeba Troche Poczytać O Tym:P

Klucio 26-12-2006 23:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zwykły Gracz w Tibie (Post 1153131)
O Tej Wojne Ostatniej W Niczym Się Nie Orientuje z Ruin...Trzeba Troche Poczytać O Tym:P

O all masz pare stron wczesniej, poprzegladaj... Looknij rowniez na forum tibia.com, sprawy huntow, itp, bla bla bla :D

Brudinho 27-12-2006 00:03

Cytuj:

Looknij rowniez na forum tibia.com, sprawy huntow, itp, bla bla bla
Taki mały szczegół to jest angielskojęzyczne :D Nie każdy jest wyposażony w standardowy tryb komunikowania sie w tym języku :D

Klucio 27-12-2006 00:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Brudinho (Post 1153290)
Taki mały szczegół to jest angielskojęzyczne :D Nie każdy jest wyposażony w standardowy tryb komunikowania sie w tym języku :D

Nie wzialem tego pod uwage :D:PB) B)

Zwykły Gracz w Tibie 27-12-2006 09:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Brudinho (Post 1153290)

Wiesz ja uczę się angielskiego i całkiem rozumiem co jest tam napisane :D

Lucas I 27-12-2006 09:58

@Klucio
Ty tu kazdemu mowisz podniecasz sie fragami ls itp. a jestes zwyklym tchorzem i pedalem boisz sie nawet do ls wejsc i pokazac jakgrasz naprawde o Poncku to wiesz tyle co o kurwa jezyku chinskim wiec kurwa zamknij pysk i wy*******aj z tad

zal mi ciebie do takich jak ty nie mam szacunku

Zwykły Gracz w Tibie 27-12-2006 10:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lucas I (Post 1153593)
@Klucio
Ty tu kazdemu mowisz podniecasz sie fragami ls itp. a jestes zwyklym tchorzem i pedalem boisz sie nawet do ls wejsc i pokazac jakgrasz naprawde o Poncku to wiesz tyle co o kurwa jezyku chinskim wiec kurwa zamknij pysk i wy*******aj z tad

A co to do mnie było? Co ty sobie myślisz wiem troche więc mi nie musisz mówić jaki to ja jestem człowieku WięC : Spieprzaj!!:D

Vatariel 27-12-2006 10:16

Cytuj:

Po czym padł Ariino Castorius
Dec 26 2006, 23:20:44 CET Killed at Level 65 by Alicus of dark
and by Arithael

a dziś Kloed
Dec 27 2006, 08:50:20 CET Killed at Level 65 by Gemaro

Corso 27-12-2006 11:02

Cytuj:

@Klucio

W tym przypadku się z Tobą zgodzę x)

Klucio 27-12-2006 11:53

Cytuj:

@Klucio

A czy ja gdzies podniecalem sie fragami ??
Po prostu chce wiedziec jaka jest sytucja...
Jezeli cos robilem nie tak.. SORRY :P:D :D

Szkut 27-12-2006 13:41

Cytuj:

@Klucio

Uhm a ty ile byles na battle daark pallku =)?

Patrick II 27-12-2006 14:04

No wiec zaczynajmy :

Szkut@ to kurwa nie twoja sprawa ile razy moj brat byl na battle w przeciwienstwie do cibie cos robi loguje sie (ostatnio zadziej) jest w wojnie ty nie wiec sie nie wypowiadaj a jak kurwa chcesz sie wypowiadac to nie na jego temat
on ma duzo nauki a ostatnio pogrywa na innym servie wiec zamknij twoj nie wyparzony pysk i cisza o moim bracie...nie tlyko on z daarkow nie byl na openbattle oni wszyscy maja nauke .... nie wypowaiadaj sie na temat spraw ktore cibie nie dotycza z gory dzieki

A ty ten no Klotnez@
Maja rada..Lepiej bys kupil pacca(albo masz) i dolaczyl do ls przynajmij bys cos pomogl a nie lko an forum tibia.pl sie wypowiadac umiesz?

Vatariel@ a co ty jak masz bana zajmujesz sie Fragami haha xDi co twoj przyjaciel excail chce cie huncic za to ze podobno z rlami haknelisie tego 90+ms za ruin? GoodLuck..kiedy ban mija xD? 10 ownerowy pallku xD?joke

Corso@ jestes pizda murzynska ruda pizda rozumiesz dresie w okularach i z krzywymi zebami nie odzywa sie tu jestes najbardziej zninawidzonym graczem tutaj i masz w pizde od kazdego wiec nie odzywaj sie chyba ze jesli ktos cie poprosi "daj glos lub cus" albo cos takiego a tak sie nie odzywaj murzynska czarna palo siij pale ...

P.S Corso daj glos ^.-

baj ;)

Szkut 27-12-2006 14:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Patrick II (Post 1154207)
No wiec zaczynajmy :

Szkut@ to kurwa nie twoja sprawa ile razy moj brat byl na battle w przeciwienstwie do cibie cos robi loguje sie (ostatnio zadziej) jest w wojnie ty nie wiec sie nie wypowiadaj a jak kurwa chcesz sie wypowiadac to nie na jego temat
on ma duzo nauki a ostatnio pogrywa na innym servie wiec zamknij twoj nie wyparzony pysk i cisza o moim bracie...nie tlyko on z daarkow nie byl na openbattle oni wszyscy maja nauke .... nie wypowaiadaj sie na temat spraw ktore cibie nie dotycza z gory dzieki

Bez nerwow, poprostu twoj brat sie wozi jakby byl kims, a jest ... sam wiesz kim

Corsolopussy 27-12-2006 14:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Corso (Post 1153734)
W tym przypadku się z Tobą zgodzę x)

ODEZWAL SIE SZANOWANY PRZEZ WSZYSTKIM CORSO !!!!!!!!!!!!1111 O KURWA BEKE MAM HAHAHAHAHHAHAAHHAHAHAA XDDDDDDDDDDDDDD

DAJ GŁOS ZDrAJCO JEBANY , SZPIEGU PIERDOLONY x)))))))

Igrexou 27-12-2006 15:26

Cytuj:

No wiec zaczynajmy :

Tez sie loguje na berylii! Yeah! Roxuje! Moge być qmplem towjego brata? plx plx plx, a skoro twój brat wypowiadal się na jego temat, to on mógł wypowiadać się an temat twojego brata. Takie życie.

Cytuj:

Wszyscy mają nauke, ale jakoś żaden Daark nie objawia efektów tej nauki, i tak chciałem przez to powiedzieć że moim zdaniem rodzina daark to sami głupcy :)

Cytuj:

A ty ten no Klotnez@
Maja rada..Lepiej bys kupil pacca(albo masz) i dolaczyl do ls przynajmij bys cos pomogl a nie lko an forum tibia.pl sie wypowiadac umiesz?
Twoj brat to nawet na forum sie nie wypowiada. a w gildii za maskotke chyba robi ;D

Cytuj:

Corso@ jestes pizda murzynska ruda pizda rozumiesz dresie w okularach i z krzywymi zebami nie odzywa sie tu jestes najbardziej zninawidzonym graczem tutaj i masz w pizde od kazdego wiec nie odzywaj sie chyba ze jesli ktos cie poprosi "daj glos lub cus" albo cos takiego a tak sie nie odzywaj murzynska czarna palo siij pale ...

P.S Corso daj glos ^.-
Ode mnie nie ma w pizde :(
Poza tym jak to sie mówi "Kultury buraku!"

Polandroyal 27-12-2006 15:43

P.S Corso daj glos ^.-

Corso 27-12-2006 20:01

Cytuj:

Vatariel@ a co ty jak masz bana zajmujesz sie Fragami haha xDi co twoj przyjaciel excail chce cie huncic za to ze podobno z rlami haknelisie tego 90+ms za ruin? GoodLuck..kiedy ban mija xD? 10 ownerowy pallku xD?joke

P.S Corso daj glos ^.-

baj ;)

Po pierwsze Vatariel nie ma hunta od Ruin i już mu się skończyl ban x)

Po drugie widać, że jesteś młodszym braciszkiem , kochanego daarka palusia.
Poraz kolejny udowodniłeś, że masz (11-12 lat? ) Pozatym głos masz gorszy niż ja , bo cię słyszałem na vent, jak mieliście to śmieszną wojnę ( z aog bodajże)
A pozatym niech Twój brat sie pochwali na ilu battle był ? (0?) huehuehueh XDD :D :D :D :D :D :D x)

Niewiem jak Ty ale ja okularów nie noszę x)

Jeśli Twój brat nie gra na Beryli czyli gdzie ? Elysia ? Czyżby LS się poddało? bo nie może nic zrobić bez Daffiego ? x)

Oto jak na 11-12 przystało post na tibia.com :

Cytuj:

Guild ! make Peace No War Bliz

ahuahuaha

:>

googogogo Ls !
oggogoogo Luch~ !

pppp

Me will help Always ^.-

Rekin Master 27-12-2006 20:39

@Corso
ten jego opis na tibia.com to opis miesiaca xD dawno sie tak nie usmialem...a ja myslalem, ze brazole tylko pisza w taki sposob...

Rev'ico 27-12-2006 21:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Corso (Post 1155087)
Po pierwsze Vatariel nie ma hunta od Ruin i już mu się skończyl ban x)

Po drugie widać, że jesteś młodszym braciszkiem , kochanego daarka palusia.
Poraz kolejny udowodniłeś, że masz (11-12 lat? ) Pozatym głos masz gorszy niż ja , bo cię słyszałem na vent, jak mieliście to śmieszną wojnę ( z aog bodajże)
A pozatym niech Twój brat sie pochwali na ilu battle był ? (0?) huehuehueh XDD :D :D :D :D :D :D x)

Niewiem jak Ty ale ja okularów nie noszę x)

Jeśli Twój brat nie gra na Beryli czyli gdzie ? Elysia ? Czyżby LS się poddało? bo nie może nic zrobić bez Daffiego ? x)

Oto jak na 11-12 przystało post na tibia.com :

No niewiem czy moze miec ktos gorszy glos niz ty ^^

Lucas I 27-12-2006 21:31

""""""""Wszyscy mają nauke, ale jakoś żaden Daark nie objawia efektów tej nauki, i tak chciałem przez to powiedzieć że moim zdaniem rodzina daark to sami głupcy :)""""""""""

A ty co w wieku 18 lat bedziez takim przyglupem jak Corso,ja sie ucze i nie bede sprzatał ulic jak ty jebany buraku.Jestes juz tak zmanaiczony w ta gre ze sieizsz na sedesie przy kompie a lodowke masz po ktorej stronie zajebany nieluku pierdolony maniaku idz sie zmianiacz i na dwor nie wychodz wyruchaj dziewzyne przez tibie..........

zal mi slow na ciebie

Szkut 27-12-2006 21:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lucas I (Post 1155323)
""""""""Wszyscy mają nauke, ale jakoś żaden Daark nie objawia efektów tej nauki, i tak chciałem przez to powiedzieć że moim zdaniem rodzina daark to sami głupcy :)""""""""""

A ty co w wieku 18 lat bedziez takim przyglupem jak Corso,ja sie ucze i nie bede sprzatał ulic jak ty jebany buraku.Jestes juz tak zmanaiczony w ta gre ze sieizsz na sedesie przy kompie a lodowke masz po ktorej stronie zajebany nieluku pierdolony maniaku idz sie zmianiacz i na dwor nie wychodz wyruchaj dziewzyne przez tibie..........

zal mi slow na ciebie

Nie kapuje :confused: ?

Btw Alicus of dark 100 lvl

Guardian anubite 27-12-2006 21:38

Daark palek wiesz co jakos zawsze byłem przeciw Corsowi ale tu czytając twój post muszę stanąc w jego obronie. Twój post teraz jest co najmniej idiotyczny , a w nim same błędy... uh .. gdzie ta twoja nauka nad którą tak zawzięcie siedzisz??? Opanuj się chłopie i jeżeli masz cos do Corsa to pisz to kulturalnie i bez pośpiechu z niepotrzebnymi wyzwiskami ... Pośpiech widać po licznych lietrówkach... I nie rób z nas takich maniaków tibi , bo na pewno lepszy nie jestes...

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:59.