Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Zdjęcia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=24)
-   -   Walbrzych Empera Team & Friends (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=132216)

Eross 25-02-2009 17:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MoraseQ (Post 2477248)
Nic nie mam do Radicali, ale mam wrażenie ze chcecie byc neutral tylko po to by sobie spokojnie lvl wbijac...

No właśnie jak bym tak chciał, mieć po prostu spokój

Eross 25-02-2009 17:35

Po co mamy z nimi niby walczyć, ja chcę expić itd. a nie robić jakieś wojny, bo i tak co to da.

Ja wole się bronić a nie bezsensownie atakować.

Idę expić bye.

Kemezrp 25-02-2009 17:37

:p

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Eross (Post 2477322)
Po co mamy z nimi niby walczyć, ja chcę expić itd. a nie robić jakieś wojny, bo i tak co to da.

A co ci da wbicie lvla?: P gra sie for fun = dla ziomow, albo dla kasy ;o

Kuan Ti 25-02-2009 17:43

Mozna grac jeszcze dla Siebie:]

Kemezrp 25-02-2009 17:48

xd

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kuan Ti (Post 2477331)
Mozna grac jeszcze dla Siebie:]

A to nie jest już naług? :P

Night_Argorn 25-02-2009 17:49

@tam do wszystkich co po nas jadą

haUAEHUAEHUEAHEUAHUEAheuheau

Kuan Ti 25-02-2009 17:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kemezrp (Post 2477339)
A to nie jest już naług? :P

Nalogiem jest jak grasz non stop a nie jak grasz dla Siebie łół

Okonius 25-02-2009 17:55

LR nigdy nie podeszlo i nie zajebalo nam czlowieka "od tak".

NoNamer 25-02-2009 18:11

Powiem tylko tyle .... Ten noob co sfragowal grabcia powiedzial ze on go ubil kiedys ... Tylko dziwne ze tyle czasu mial pacc i ni razu go nie zaznaczyl w vipie .... MAja zaplacic i tyle ... poza tym nie chce mi sie juz o tym gadac ....

http://img253.imageshack.us/img253/5671/uo0120.jpg

Eros~ Expic mozesz dalej lookaj w vipy i nie ludz sie ze ktos z nich wyjdzie z PZ ...

Tyle ode mnie :)

Dybek89 25-02-2009 18:29

A ja powiem tylko ze nie macie JAJ, tyle.

Hobler 25-02-2009 18:35

Ja was nie pojmuje kurwa.Jak nie było tej całej sprawy z gringo,to kurwa kto miał dupe lizaną? Okon.Jak Okona zdeletowali,to jestesmy żydy bez jaj.Szczerze mam to w dupie,i tak nie gram bo mam problemy z netem jak większość Radicala wie.

@Aquin:
I ty naprawde myślisz,że cie posłuchamy bo tak powiedziałeś? No prosze cie.Dobra chcemy killerów to niech najpierw napiszą na forum,że mają ich w dupie,wtedy nie będziemy mieć żalu.

Przyszedłem,powiedziałem,dobranoc :*

albi150 25-02-2009 18:35

Mowilem wam zamknac te jebane mordy. W wojnie sa 2 typy ludzi czynni i bierni
czynni - ci co cos organizuja probuja dzialac itd. i bierni- ci co czekaja na wygrana swoich i potem beda pasożycic na nich. Ja powiedzialem ze Syke nie pozwole ruszyc, chcecie ubic tamtych prosze bardzo, zaczniecie na*******ac syke, oni upadna razem z nimi nem, malkavianie i red sky dlugo sie nie utrzyma bez nas (bo kogo lr bedzie na*******ac jak nie nas po naszych "noob" akcjach ,latwiej ubic nowicjuszy w wojnie niz team edneya ktory pogonil bop z 2-3 serv). A zgadnijcie kto bedzie nastepny jak my juz odpadniemy i bedziemy totalnymi bankrutami ? "Think before act" wiem tamte cioty zjebaly i zaplaca za tym ale i wy pomyslcie przyszlosciowo ...

Kemezrp 25-02-2009 18:45

:l

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez albi150 (Post 2477408)
Mowilem wam zamknac te jebane mordy. W wojnie sa 2 typy ludzi czynni i bierni
czynni - ci co cos organizuja probuja dzialac itd. i bierni- ci co czekaja na wygrana swoich i potem beda pasożycic na nich. Ja powiedzialem ze Syke nie pozwole ruszyc, chcecie ubic tamtych prosze bardzo, zaczniecie na*******ac syke, oni upadna razem z nimi nem, malkavianie i red sky dlugo sie nie utrzyma bez nas (bo kogo lr bedzie na*******ac jak nie nas po naszych "noob" akcjach ,latwiej ubic nowicjuszy w wojnie niz team edneya ktory pogonil bop z 2-3 serv). A zgadnijcie kto bedzie nastepny jak my juz odpadniemy i bedziemy totalnymi bankrutami ? "Think before act" wiem tamte cioty zjebaly i zaplaca za tym ale i wy pomyslcie przyszlosciowo ...

A mi pedale wypracowania napisać nie chcialeś.

Night_Argorn 25-02-2009 18:48

@up Aquin

hah na realu nie byles taki cwany ^^ :D

w ogole skoro nie gracie w wszyscy to czemu sie w*******acie w nasze sprawy ? i jeszcze take ale kilka osob trulo dupe ze chce do Radical a teraz widze inaczej gadają :)

Hobler 25-02-2009 18:57

Czekaj,czekaj,bo nie wiem jak mam zrozumieć twoje wywody Aquin.Czyli wy jesteście fridom fajters? No kurwa prosze cie,pozatym,żeby równać sie LR musielibyśmy mieć liczby.Pozatym,nie zamkne mordy bo nie jestem twoim kolegom z osiedla.

albi150 25-02-2009 19:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Night_Argorn (Post 2477429)
@up Aquin

hah na realu nie byles taki cwany ^^ :D

w ogole skoro nie gracie w wszyscy to czemu sie w*******acie w nasze sprawy ? i jeszcze take ale kilka osob trulo dupe ze chce do Radical a teraz widze inaczej gadają :)

Jakos sobie nie przypominam zebym uciekal spanikowal albo odmowil i wiesz o czym mowie? Znalazl sie wielki kozak ktory pro i na*******a wszystkich ... Tak pozatym publiczne forum, wolnosc slowa mowia ci to cos ? A w*******am sie bo nie chce walczyc z moimi ziomkami proste?

@ Macku mowiac zamknac mordy mam na mysli temat to raz dwa nie zapomniaj ze tez jestes w tej gildi i jak kurwa mam plan wkoncu cos zrobic ogarnac te wojne, sciagam ludzi spowrotem to nie po to kurwa zeby pol teamu mi moi rl rozjebal ... no bez przesady

Kaineq 25-02-2009 19:25

a ja mysle ze bija was w domu
i co teraz?
mam pomysl
zamiast na*****ac sie miedzy soba
rzucajta sie na mnie rumcajsy!
jedziecieeeeee xd

Hobler 25-02-2009 19:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez albi150 (Post 2477474)
@ Macku mowiac zamknac mordy mam na mysli temat to raz dwa nie zapomniaj ze tez jestes w tej gildi i jak kurwa mam plan wkoncu cos zrobic ogarnac te wojne, sciagam ludzi spowrotem to nie po to kurwa zeby pol teamu mi moi rl rozjebal ... no bez przesady

Ja to powiem tak:Red Sky ma jaja,oni sie nie pierdolą.idą na przypał padną to padną-huj z tym,ale meksykanie sie poprostu srają.5 min przed ssem to co oni mogą zrobić? Zabić kilku neutrali? Ta,super.Najpierw niech sie ogarną i zaczną faktycznie walczyć.Pamiętasz jak to było za czasów FD? Codzienny mass log.Padaliśmy,ale też ich zabijaliśmy i to nie przed ssem (chociaż zdarzało sie,ale to było sporadyczne).Mam nadzieje,że pojmujesz moje wywody na ten temat.

Koras616 25-02-2009 19:40

SĄDZE ZE DLA WAS NAJLEPSZYM WYJSCIEM BEDZIE SELLNIECIE CHARÓW I GRANIE W COLINA MCRAE RALLY 2005 (pozdro Pawciu)

Maniek_aka_s 25-02-2009 19:47

post okona ze lr od nas nigdy nikogo bez powodu nie zajebalo... gwarantuje wam ze znajda sie takie dedy;]

lasty sa o tyle lepsze od nas ze tam jest "jeden za wszystkich wszyscy za jednego" a cyferki cyferkami ;]

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:10.