![]() |
|
Cytuj:
|
Po co mamy z nimi niby walczyć, ja chcę expić itd. a nie robić jakieś wojny, bo i tak co to da.
Ja wole się bronić a nie bezsensownie atakować. Idę expić bye. |
:p
Cytuj:
|
Mozna grac jeszcze dla Siebie:]
|
xd
Cytuj:
|
@tam do wszystkich co po nas jadą
haUAEHUAEHUEAHEUAHUEAheuheau |
Cytuj:
Nalogiem jest jak grasz non stop a nie jak grasz dla Siebie łół |
LR nigdy nie podeszlo i nie zajebalo nam czlowieka "od tak".
|
Powiem tylko tyle .... Ten noob co sfragowal grabcia powiedzial ze on go ubil kiedys ... Tylko dziwne ze tyle czasu mial pacc i ni razu go nie zaznaczyl w vipie .... MAja zaplacic i tyle ... poza tym nie chce mi sie juz o tym gadac ....
http://img253.imageshack.us/img253/5671/uo0120.jpg Eros~ Expic mozesz dalej lookaj w vipy i nie ludz sie ze ktos z nich wyjdzie z PZ ... Tyle ode mnie :) |
A ja powiem tylko ze nie macie JAJ, tyle.
|
Ja was nie pojmuje kurwa.Jak nie było tej całej sprawy z gringo,to kurwa kto miał dupe lizaną? Okon.Jak Okona zdeletowali,to jestesmy żydy bez jaj.Szczerze mam to w dupie,i tak nie gram bo mam problemy z netem jak większość Radicala wie.
@Aquin: I ty naprawde myślisz,że cie posłuchamy bo tak powiedziałeś? No prosze cie.Dobra chcemy killerów to niech najpierw napiszą na forum,że mają ich w dupie,wtedy nie będziemy mieć żalu. Przyszedłem,powiedziałem,dobranoc :* |
Mowilem wam zamknac te jebane mordy. W wojnie sa 2 typy ludzi czynni i bierni
czynni - ci co cos organizuja probuja dzialac itd. i bierni- ci co czekaja na wygrana swoich i potem beda pasożycic na nich. Ja powiedzialem ze Syke nie pozwole ruszyc, chcecie ubic tamtych prosze bardzo, zaczniecie na*******ac syke, oni upadna razem z nimi nem, malkavianie i red sky dlugo sie nie utrzyma bez nas (bo kogo lr bedzie na*******ac jak nie nas po naszych "noob" akcjach ,latwiej ubic nowicjuszy w wojnie niz team edneya ktory pogonil bop z 2-3 serv). A zgadnijcie kto bedzie nastepny jak my juz odpadniemy i bedziemy totalnymi bankrutami ? "Think before act" wiem tamte cioty zjebaly i zaplaca za tym ale i wy pomyslcie przyszlosciowo ... |
:l
Cytuj:
|
@up Aquin
hah na realu nie byles taki cwany ^^ :D w ogole skoro nie gracie w wszyscy to czemu sie w*******acie w nasze sprawy ? i jeszcze take ale kilka osob trulo dupe ze chce do Radical a teraz widze inaczej gadają :) |
Czekaj,czekaj,bo nie wiem jak mam zrozumieć twoje wywody Aquin.Czyli wy jesteście fridom fajters? No kurwa prosze cie,pozatym,żeby równać sie LR musielibyśmy mieć liczby.Pozatym,nie zamkne mordy bo nie jestem twoim kolegom z osiedla.
|
Cytuj:
@ Macku mowiac zamknac mordy mam na mysli temat to raz dwa nie zapomniaj ze tez jestes w tej gildi i jak kurwa mam plan wkoncu cos zrobic ogarnac te wojne, sciagam ludzi spowrotem to nie po to kurwa zeby pol teamu mi moi rl rozjebal ... no bez przesady |
a ja mysle ze bija was w domu
i co teraz? mam pomysl zamiast na*****ac sie miedzy soba rzucajta sie na mnie rumcajsy! jedziecieeeeee xd |
Cytuj:
|
SĄDZE ZE DLA WAS NAJLEPSZYM WYJSCIEM BEDZIE SELLNIECIE CHARÓW I GRANIE W COLINA MCRAE RALLY 2005 (pozdro Pawciu)
|
post okona ze lr od nas nigdy nikogo bez powodu nie zajebalo... gwarantuje wam ze znajda sie takie dedy;]
lasty sa o tyle lepsze od nas ze tam jest "jeden za wszystkich wszyscy za jednego" a cyferki cyferkami ;] |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:10. |
|