![]() |
|
Niektórym odpowiada rola pionków najwyrażniej :) Albo liczą, że są "w grupie trzymającej władzę" :D
|
Cytuj:
bey |
Cytuj:
Człowiek ze stolicy a sie zachować wśród ludzi nie umie wstyd!!! :] |
Cytuj:
|
a cos do legionistow nie pasi ?
Khazul masz racje co masz sie dawac takiemu |
06:31 Taifun Devilry [272]: 06:31 You see a soul stone. It weighs 0.30 oz. It contains the essence of countless tormented souls.
06:31 Taifun Devilry [272]: rotflol 06:31 Youen [133]: lol;p 06:32 Taifun Devilry [272]: za dedy sie zwraca\ 06:32 Taifun Devilry [272]: hahahaha |
Zapytaj się go czy Demodrasa jeszcze sprawdza o/
|
Cytuj:
Spier*alaj z tej Angli pacanie, tam mają tylko winka za 50 funtów czy co oni tam mają za walute XDD Pozdro i poćwicz Anniego winkami |
|
Cytuj:
|
Uploadnijcie te filmiki na jakimś rapidzie albo *********** i dajcie linki.
|
Cytuj:
(mam nadzieje ze sie na jakimś załapię :D) Cytuj:
|
http://tnij.com/nokian95 <LOL2>
|
Mam pytanie, czy znajdzie sie tu jakas osoba ktora bedzie potrafila obiektywnie strescic poczatki tej wojny? To jest Aberratio vs Vision. Gralem juz wtedy na Furorze, ale bylem totalnym noobem:P
Chodzi mi o takie szczegoly jak sklad obu tych gildii, dobrze by bylo znac równiez sklad Duskiness, z jakiego powodu ta wojna wybuchnela, czy byly jakies zmiany miedzy czlonkami, kiedy i dlaczego dolaczylo sie Duskiness, hacki etc. Jezeli ktos dysponuje to bylbym wdzieczny za filmy ze sneakow/ob. |
Cytuj:
|
mam sporo filmikow tzn pare z aberriato vs vision
mam filmik z pierwszego poi na furorce i jakies inne :) |
Cytuj:
jednak przekonał się ile jego gildia jest warta jak on sam z zresztą, po jakże niefortunnej przegranej poszedł przylizać petrowi [zresztą cały czas to robil :D] no i duski dołączyli do wojny świecie przekonani że wygrają, jak wiemy niestety sie przeliczyli kolejny raz ; \ Dalej juz chyba wiesz prawda? co do filmów to wejdź na tibicams.tibianetwork.net wybierz furora 7.8 / 7.81 i ściągaj ewentualnie popytaj ingame |
To matiz pisal on w polsce egzystuje. WInopijacz tomasz w angli jest xd
|
Cytuj:
bo dzwoniłem do niego z laską i se jaja robiliśmy z typa jak byłem najeb*ny i mówił że lubi czerwoną bielizne XDDDDDDDDDDD Btw napisz mi na priv tel Twoj do niego i wasze gg, bo mam new koma i new GG xd Pozdro zią ;< i Matiz xddd btw. Daewoo wyszło z mody już dawno H@H@H@H@ XDDDDD @No hyde park pls Wojne wywołał Mati czyli Cat Nabu, Yozixon z Seleny now xd ;* |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:30. |
|