![]() |
|
Trzeba było tyle nie bocic xDDDDDDDDDDDDDD. Teraz płaczcie :D
OPKEOAPKEOAPKEOAPKEOAPKEOP |
Cytuj:
http://www.blackdtools.com/forum/showthread.php?t=35800 ta 2 teoria nawet ma sens, w moim przypadku sie sprawdza |
Cytuj:
ps szkoda ze sie nawet nie mozemy zjedoczyc i na jednym otsie all grac @edit to komu sie nudzi niech robi chara bo mamy war z ta gildia: http://icechaw.otland.net/guild.php?...treet+Fighting a w -10 osob to ciezko bedzie @edit2 all co maja chary na tym otsie to lognijcie po 20 (po ss) i idziemy na nich:P jak ktos potrzebuje kasy na runy/mp to pisac do Michael/Szyszkowa Szyszka |
sry ze pisze posta pod postem ale wazne:
16:05 Arwyna Cold [206]: jak ktos bedzie chcial chara to mam wojownicza oddac i czochraj bobra 16:06 Michael [262]: ale sa bany? 16:06 Michael [262]: na nich? 16:06 Arwyna Cold [206]: nie 16:06 Michael [262]: a rsy? 16:06 Arwyna Cold [206]: tez nie 16:06 Michael [262]: jakie lvle? 16:06 Arwyna Cold [206]: 177 czochraj i 150+ wojo ktos chetny?:P bo qwa przyszlismy na otsa i sie wgl nie lejemy ;/ 16:07 Arwyna Cold [206]: vt by sie przydalo jakies 16:07 Michael [262]: nom 16:07 Arwyna Cold [206]: ja sproboje cos skolowac 16:07 Arwyna Cold [206]: tylko powiedz pod jaka wersje 16:08 Michael [262]: 2.1.3 16:08 Arwyna Cold [206]: to cos sie znajdzie 16:09 Arwyna Cold [206]: potem popatrze |
z teamem ktoremu podoba sie lanie bez venta to ja nie mam zamiaru biegac
|
Cytuj:
wy tam macie vt? @EDIT all co ida dzis po 20 (po ss) na war z street fighting vt- http://cod.gamersmafia.com/descargas/show/1096 krotka instrukcja, dajecie username i wybieracie jakis name, server-> netjumper.net, host vtmix.sytes.net, port 3784, reszte mozna zostawic puste, bindings none i connect |
sharowalem to ja tylko Potusem a to bylo huhu 2 lata temu wiec ogranij sie
|
Tak tylko potusem... :) Sam wiesz jak jest :) A ktorym charem nie sharowales? :)
|
co za roznica czy 2 lata temu czy 5,oszukiwales i tyle.
|
|
@tiganna
chyba nie znasz znaczenia slowa sharowanie sharowanie = dzielenie a czy postaciami ktorymi obecnie gram gra ktos inny?? nie wydaje mi sie |
szkoda ze za pozno looknelem tutaj ale dopiero wszedlem ;/ bym wam pomogl ale jaki ja pojeb zeby robic knighta na ots.. jak ma ktos 100+ sorca do pk z wami dajcie.. :///
|
no to lach dzisiaj byl na ots :D
|
noo z nas nikt nie padl ale polowa bany za fragi ;/
@korule jakis tam nie moglem odpisac bo ob bylo @edit juz down |
Spoko ots.. szybki exp.. trzeba wbic 200+ i bedzie fajna zabawa ;DD dzis nie bylo tak zle... posypalo sie kilka banow i prawie all wbili rsa ;D
moj nick to Mico Mager ^^ |
Haha nom ots wyjebany , na pocz±tku kłóciłem się z pored± że ten ots beznadziejny itp. bo exp rate wysoki ale bardzo bardzo fajny.
Jedyne co mnie wkurza to wczorajsze "offy" serva. @down aff akurat miałem godzinke wolnego to bym wdupił co¶ lvla a tu rly widze off >.> |
Teraz też jest off. Ci±gle jak chcę wbić to off jest!!!1111jedendwatrzy ;<
|
Elo noobki
też bym se pograł z wami na jakim¶ otsie teraz mi sie ferie zaczęły i mi się nudzi więc podajcie na jakim gracie. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:05. |
|