Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Morgana (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=188)
-   -   Wojna Na Morganie (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=161711)

Lookeyy 25-05-2008 23:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zabster (Post 2077748)
xd ogaryna lookeya byla ze mną

Raczej moje lagi i fpsy, na utani gran hurze, time ringu i map clicku nie moglem cie dogonić a pozniej tak samo meczylem sie z dogonieniem zirkova.

Magroo 25-05-2008 23:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Amoniak50 (Post 2077790)
Gosciu 3 up
Piszesz standardowo.Zwalasz wine na bota....Wiec program i kolejne skrypty sa lepsze od strony ktora faworyzujesz?Czy elita Morgany?Ilu tam ludzi w porzadku jest?Kilkoro...ale ktos ich trzyma razem.....Widzac viev Etera szkoda mi sie chlopakow zrobilo...Gdyby nie pekowali mieliby pol swiata za soba.Dzis Rise poszlo po smierc...po nic wiecej...

Bronicie Rise bo macie jakies typowo narodowo cos tam zapedy.Fakt faktem czy HM nie zasluguje na wygrane?Poki co pokazuja wieksze zgranie na ob etc...

Mieli odwage spojrzec jej w oczy. Czego w wielu sytuacjach nie mozna powiedziec o HM którzy nie wychodzili od 18 ;ddd i zbierali full squad ;>

Chrzonszcz 25-05-2008 23:33

ale kto to kogo obchodzi, poszli po smierc na swoich charach z pelna swiadomoscia, pamietam jak dzis jak russel i reszta wypowiedzieli wojne botterom, popatrz teraz na to, jedyna mysl jaka mnie teraz nadchodzi to poprostu RZENADA, combo leader kinia albo xavras, elita morgany ktora tu rzadzila dlugooooooo a teraz poprostu jada na ng ktory za nich sie leczy strzela sdki i niewiadomo co jeszcze, a najlepsze ze niektorzy jeszcze sie tego wyrzekaja

po filmach widac ze to tworcy NG naleza sie gratulacje a wam operowania strzalkami zeby byc na ekranie razem z combo leaderem GZ

// i powiedz mi jeszcze co oni soba reprezentuja ? russel i jego napinki na forum po tym jak victeron zjechal ponizej 200 ? widziales jakis temat jak roggy spadl ponizej 200 zalozony przez liderow rise? again russel ktory kazde do siebie mowic "hitler" bo wyje**al polaczkow po raz 3 z morgany ... do tej pory zadziwiaja mnie fakt jacy ludzi tak naprawde rzadzili morgana

Torpeter 25-05-2008 23:36

Pierdole takie coś jak ja ściagacie nas na jedno combo na bocie to sie jebcie... ale pograc tu nie pogracie i tak a na openke juz nie liczcie chyba ze po update jak wam bot nie bedzie dzialal zobaczymy jaki bedzie wynik wtedy...
a teraz se w dupe to wsadzcie

Amoniak50 25-05-2008 23:42

Wiesz poczekam na ten up...Chyba jednak oni dostali lepsze lekcje na titanii niz wy kiedykolwiek.Zaraz powiecie ze gra aurea itd....Z szacunkiem dla Rise ale porzadne wygrane ob by Wam wiele dalo...

@Chrzonszcz
Co do rzadzenia Morgana...uwierz mi ze nie byloby lepiej jakby Rise rzadzilo...to tak samo jakby Cosanostra Pyrros byl liderem morgany.Do tego Roggy wbil 200 podczas wojny....nie trzymaj strony ze wzgledu na pochodzenie.Patrz na to co soba ludzie reprezentuja...

Abor 25-05-2008 23:44

Szacun dla Rise ze wyszli wiedzac ze zgarna becki srogie.

Z drugiej strony ogarniecie HM tez zasluguje na pochwale.

takze wg mnie Remis :)

Pensive 26-05-2008 00:00

Hahahahahahaha, jacy wy jesteście żałośni ; FFF żeby aż tak bezczelnie.. parodia

Amoniak50 26-05-2008 00:01

Yoorkey

Masz moje uznanie juz od dawna...ale co mi po patrzeniu na ten death?Definitywnie combo bot.Nie bronie ich.Jestem tu neutralny.Nie kibicuje nikomu....ale po co bylo dzis wylazic....Mam nadzieje ze hack Crii zmobilizuje was jak kiedys rookowanie sie Jimboba...

Abor 26-05-2008 00:06

hack jimbomba przyspieszyl wynik wojny.... Tengu przegralo, wyplacilo sie, potem Steve zorganizowal zebranie liderow Fire i Tengu. I liderzy tengu zostali kicknieci z GH Fire i zabici. Tengu poszlo na Xerene i rzadzilo tam dlugo, czy rzadzi jeszcze nie wiem, jest wojna o ile dobrze wiem.

Wiec prosze nie gadaj bzdur.

bosal 26-05-2008 01:20

Jeszcze raz takie klutnie, to posypia sie bany!

Seith 26-05-2008 01:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Abor (Post 2077847)
hack jimbomba przyspieszyl wynik wojny.... Tengu przegralo, wyplacilo sie, potem Steve zorganizowal zebranie liderow Fire i Tengu. I liderzy tengu zostali kicknieci z GH Fire i zabici. Tengu poszlo na Xerene i rzadzilo tam dlugo, czy rzadzi jeszcze nie wiem, jest wojna o ile dobrze wiem.

Wiec prosze nie gadaj bzdur.

Tengu się podzieliło na Xerenie :P

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Victorin111 (Post 2077871)
Boze po co wy wychodzicie na to OB ? Przeciez wiadomo ze te pierdolone murzyny beda cisnac combo botem... OMG TO JEST ZENADA POPROSTU... I WY KURWA UWAZACIE TO ZA WYGRANE OB ? NO TO NAPRAWDE WIELKIE GZ "MISTRZOWIE MORGANY" BRAWO BRAWO... NAWET ETER CISNOL NA COMBO BOCIE.. ZAL..

To z Elven to juz wogole przekracza wszelkie granice...

JEDEN WIELKI ZAL !

btw. jaki Jimbob Inferno mial lvl jak go hackneli ?

Na filmie Xavrassa widać, że Rise miało combobota z liderem w postaci Cinka :)

MalutkiDrut 26-05-2008 01:52

Dobra spac chlopaki ;*

Lavi0 26-05-2008 02:27

"I wulkan wylał... "

A tak na serio to OB był przedni, jeden z lepszych, dlatego podobał mi się. Powiem tak...obie stroną mają combo bota, bo to się rzuca w oczy i każdy o tym wie, więc zakończmy ten temat. Nie chcę się kłócić z nikim, to tylko gra, więc prowadźcie te dyskusje na jakimś poziomie.

Chrzonszcz 26-05-2008 02:48

BUuhauhau combo bot z Cinkiem liderem, o moj boze , pokaz mi gdzie to "rzuca sie w oczy". bo w takim razie my chyba o innym filmie mowimy. Czas chyba powiedziec prosto i logicznie zeby do wszystkich dotarlo: Tylko 1 strona miala combo bota podczas ob i czas sie z tym pogodzic: Ze strony Rise nie bylo ZADNEGO combo bota na ZADNEJ opence i skonczcie ten temat bo zenujace to jest;o

Kevon 26-05-2008 02:56

Ta... ob troche niepotrzebne bo przegrana niemal pewna no ale chuj, stalo sie B)

Arvena nie dosyc, ze bez party biegala to jeszcze pod koniec zebrala pare sd. Tyle ludzi juz w HM jest, ze chlopaki sie myla 8o

Mam nadzieje, ze odplacicie sie jakims dobrym sneakiem :evul:

Magroo 26-05-2008 06:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Amoniak50 (Post 2077828)
Wiesz poczekam na ten up...Chyba jednak oni dostali lepsze lekcje na titanii niz wy kiedykolwiek.Zaraz powiecie ze gra aurea itd....Z szacunkiem dla Rise ale porzadne wygrane ob by Wam wiele dalo...

@Chrzonszcz
Co do rzadzenia Morgana...uwierz mi ze nie byloby lepiej jakby Rise rzadzilo...to tak samo jakby Cosanostra Pyrros byl liderem morgany.Do tego Roggy wbil 200 podczas wojny....nie trzymaj strony ze wzgledu na pochodzenie.Patrz na to co soba ludzie reprezentuja...

ta, ale prawdą jest że na charach HM grała aurea świetnym przykładem jest zamieszczenie przez [CHAR]natalon[/CHAR]a filmiku na tibia.de =)

amenl <3

Xome 26-05-2008 07:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Magroo (Post 2077929)
ta, ale prawdą jest że na charach HM grała aurea świetnym przykładem jest zamieszczenie przez [CHAR]natalon[/CHAR]a filmiku na tibia.de =)

amenl <3

Uwierz mi, że naszym charami nie grała Aureaa ;)

Amoniak50 26-05-2008 07:18

No to moze na przemian grala aurea z titania.Do kogos tam up-Jimbob Inferno mial bodajze 108 lvl.@ Zizka-po Tengu bylo jeszcze Overshadows,potem dopiero stworzono Xerene.

Barnabhinio 26-05-2008 10:59

Tak dokladnie to Jimbob mial 107 level (wtedy 6. na Morganie) i 94 distance (wtedy 2.)

A Overshadows o ile dobrze pamietam to Tengu po zmianie nazwy, aczkolwiek tutaj moge sie mylic :)

Kevon 26-05-2008 15:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xome (Post 2077941)
Uwierz mi, że naszym charami nie grała Aureaa ;)

Na jakiej podstawie ma Ci ktos wierzyc? To co napisales bylo zupelnie bez sensu, bo moze sie zdziwisz ale nikt za bardzo Cie tu zaufaniem nie darzy B)

Jak to poprzesz jakims dowodem to mozemy pogadac :baby:

Uwierz mi :evul:

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:58.