![]() |
|
Cytuj:
|
W takim razie popros kolege, ktory ma lvl 40+ , zeby cie odprowadzil na DC, a w drodze powrotnej to tp ;]
|
Cytuj:
|
Necro
Mam pytanie mianowicie od jakiego lvlu i skili mógłbym huncic spokojnie Necro?
|
@UP
KNIGHTEM? Odpusc sobie lepiej, bo sie poprostu nie opyla (bohy wypadaja naprawde rzaaadko). |
Ale on sie nie pyta o loota tylko o hunta.
Wg mnie spokojnie na lvlu 85. Skille najlepiej jak najlepsze i bron 2-reczna + hmm i moze gfb. Mozesz ofc waste style i kupa manasow i jedziesz z exori. |
Witam zostałem shakowany mam 40 lvl skile club 66/ shielding 62
i słabe eq a mianowicie Devil Hemlet, Noble Armor, War Hammer, Plate Legs, gdzie mam expic z takim słabym eq ? Żeby zarobić kasę? |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
20 Najt, skille 60/60! D lance lub F axe + Guardian Shield...
Co polecacie? P.S. 4 magic ofc ;d |
Krzemucha moim zdaniem zamek koło Ab'dendriel tam się fajnie expic (uważaj na orca berserkera !). Polecam także katedre (uważaj jak będziesz tam szedł gsy czekają ... Jeżeli masz PACC to rotwormy lub larvy!
Oczywiście i tak polecam skillowanie do 80/80... ale widząc Twój post wydaje mi się, że sądzisz, iż twoje skille są bardzo wysokie... |
Czy ja wiem takie za wysokie nei są, ale i tak miałem zamiar jeszcze skillowac ; p conajmniej do 70 a potem na kupuje pacc to sie zobaczy : p
|
witam to znów ja teraz prosze o dobre odpowiedzi!
gdzie expic pal 16 lvl skills 50 nie bede skilował wiec nie pisac zebym doskilował a wiec expie na fibuli ale czy to dobry pomysł |
Cytuj:
Nie napisales czy masz pacca ;P ale zakladajac ze nie masz polecam tobie ghostland (uwazaj na FD i ds) chociaz z pojedynczym ds sobie poradzisz.Ewentualny wariant to soldery lecz uwazaj na duze grupki tych ze potworow.Mozesz sprobowac jeszcze cyklopy :D |
Knight 17lvl, bez PACCa, skille 40/37 (wiem że bardzo słabe ale skillować chcem po wbiciu 20lvla), eq: knight armor, plate legs, dwarven shield, FS, steel helmet. Gdzie mogę dobić szybko ten 20lvl?
|
@up
Dwarfy ;p. |
@up
Z chęcią, gdyby nie były ciągle zajęte... |
Exp...
a ja gdzie moge expic : Knight bez PACC eq : vamp shield bright sword k armor p legs warrior helmet skille 63/61 lvl 29 mlvl 4 gdzie moge expic pomozcie;(
|
@Up
Wydaje mi się, że mógłbyś sobie poexpić na wyvernach (Two-handed weapon, atakujesz stojąc na ukos. Weź też uhy na wszelki wypadek i antidote.). Możesz też pójść na Beho, Cyce. Pozdrowionqa, LookamZzaRogu |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:42. |
|