Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Galana (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=183)
-   -   Wydarzenia z Galany (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=80742)

dressu 14-02-2007 15:41

Haha juz sie nie moge doczekac kiedy bede widzial jak Polaczki sie splacaja! Po co walczycie? Wynik jest z gory przesadzany juz. Hwl po ostatniej wojnie za bardzo uroslo w sile . Camuh , Toxo , Levandero , Febb to juz nie sa ci co kiedys. Mowiac krotko nie macie szans! I nie ma co sie tak podniecac tu!

ps. Adelao i Catr gadajcie na pm a nie zasmiecacie forum! Tak tak kochacie sie bardzo ale nikt nie musi o tym wiedziec!

Adelaoo 14-02-2007 15:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez dressu (Post 1267409)
Haha juz sie nie moge doczekac kiedy bede widzial jak Polaczki sie splacaja! Po co walczycie? Wynik jest z gory przesadzany juz. Hwl po ostatniej wojnie za bardzo uroslo w sile . Camuh , Toxo , Levandero , Febb to juz nie sa ci co kiedys. Mowiac krotko nie macie szans! I nie ma co sie tak podniecac tu!

ps. Adelao i Catr gadajcie na pm a nie zasmiecacie forum! Tak tak kochacie sie bardzo ale nikt nie musi o tym wiedziec!

No, ale w waletynki wszystko mozna ;* Szkoda mi tego debila Asacrio znow bedzie musial sie spalcic a by byl juz 2 Złotoryjski 100 lvl ktory nie sharowal nigdy xD A inni polacy splaca sie pewnie w takim samym skladzie jak byl lub troszke sie zmieni :P

Cataclism 14-02-2007 15:44

Cytuj:

ale my sie tego nie wstydzimy XD

sliver 14-02-2007 15:48

bedzie tak jak zawsze :confused:

Adelaoo 14-02-2007 15:48

Cytuj:

Z drugiej strony ciezko nie dolonczyc do wojny gdy aylithia i konda obiecuja Ci nie wiadomo co... wiec sie nie dziwie, bo kazdy bedzie myslal ze bedzie kiedys kims xd

Lukus 14-02-2007 16:44

Xees
Character Deaths
Feb 14 2007, 15:19:37 CET Killed at Level 105 by Quichie:D

Uzu 14-02-2007 16:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lukus (Post 1267511)
Xees
Character Deaths
Feb 14 2007, 15:19:37 CET Killed at Level 105 by Quichie:D

1 vs 1 ^^ bedzie fajnie

Lukus 14-02-2007 17:04

Powodzenia ;)

Cataclism 14-02-2007 17:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Uzu (Post 1267529)
1 vs 1 ^^ bedzie fajnie

1 vs 1 z toba to bedzie zabawa XD

Sam sex

Falcmoon 14-02-2007 17:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Adelaoo (Post 1267421)
Z drugiej strony ciezko nie dolonczyc do wojny gdy aylithia i konda obiecuja Ci nie wiadomo co... wiec sie nie dziwie, bo kazdy bedzie myslal ze bedzie kiedys kims xd

Nikt nic nikomu nie obiecywał. A co ty możesz wiedzieć? Jeszcze parę godzin temu chciałeś inva do gildii... Boltina Cię wykopała i masz wielki żal? Cóż, widocznie poradzą sobie bez wielkiego Adelaoo:p

Yvette 14-02-2007 17:11

@cat

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cataclism (Post 1265776)
hummmm nom przebiegl 3 kratki i zabil spidera ale byl afk ! XD moze bot na spiderach xD auhUHAhUAuhAuhAuhAUHa a co to wyzywania polakow to zawsze nas przepraszaja na vencie i mowia bezurazy bo my umiemy przynajmniej grac normalnie to na tyle XD teraz poczekam chwile i poczytam wrzuty itd XD milej zabawy

Ps. loot z glada~ byl tez smieszny XD 1 bp uhs 1 bp hmms 2 bp flaskow jak na moj gust new owner plus wiadomo ze jest noobem

heh, siedziałeś wtedy kołomnie i piłeś ze mną piwo (żywiec rox) ?? raczej niekoniecznie - komentujesz a nie wiesz jak było....
mówisz że widziałeś filmik?? wiesz, czasem zagladam na to forum (sporadycznie) i czytając twoje (niektóre) wcześniejsze posty byłem pewien, że potrafisz wywnioskować dużo wiecej z tak banalnego filmiku - myliłem się, tak bywa ;/
nie byłem afk, nie wiedziałem do tej pory ( wierze Ci na słowo ), że przebiegłem 3 kratki i zabiłem spidera :D
co do lootu to jesteś słabo poinformowany niestety, co prawa za cholere nie wiem co dokladnie miałem w plecaku ale flasków na 100% nie mialem - może gdzie było kilka sztuk ale nie 2 bp, nigdy ich nie używałem i powie Ci to każdy z PN, po 2 zapomniałeś dodać (albo wam toxo nie powiedział bo nie chciał sie <ironia>lootem dzielić</ironia> huehueheu), że spadł mi też BS xD, i loot wcale nie był śmieszny gdyż kiedy toxo zabił mnie pierwszym razem (jakoś pół roku temu bodajrze) to spadł Ancient Shield i jakieś śmieci z guardów, wtedy to dopiero mieli problem z podzieleniem lootu ze mnie ;)
jak czytam forum na tibia.com to natychmiast poprawia mi się humor ;] może nam powiesz dlaczego filmik gdzie toxo mnie zabija nie bedzie udostępniony??? bardzo się podniecił tym, że zabił mnie solo-naprawde powód do dumy :] tylko dlaczego nie chce tego pokazać??? dlaczego nie chce pokazać nikomu, że każdy mógł mnie tam zabić nawet kolo z 8 lvl ?? (a niech ma coś od życia, w końcu dziś walentynki :)) cóż, trudno... przekaż mu "gz" odemnie, i pozdrowienia, a powód jaki podał przez który mnie zabił to już w ogóle poezja hehe...
na twój gust jestem nowym ownerem??? skoro tak wszystko bardzo dobrze wiesz itd. to mi powiedz jak ja dalej jestem w PN ?? każdy kto zna tą gildie minimalnie wie, że w takim wypadku dostałbym kicka z gildii po 30 sekundach, w tej gildii syfu nie było i nie bedzie, myslisz że Khal, Kurew, Tiplik nastawiali by teraz dupe gdyby padł jakiśtam tam owner Gladianosa ?? jeśli tak myslisz to gówno wiesz, na mój gust masz zły gust

aha, czailiście się na mnie od dawna, noobami jesteście tylko i wyłącznie WY, mieliście NAPRAWDE wiele okazji na zabicie mnie wcześniej (tj mówie ogólnie bo nie zawsze mogłeś tam być) raz nawet sobie koło was przebiegłem 8o za refleks macie u mnie 100pkt. tylko jeden mwall żenada...

a Ty Falcmoon jak mi taki numer odwalisz jeszcze raz to ci jaja urwe i o
gadzetach z woja nie zapomnij dla mnie :)

Gladianos

Falcmoon 14-02-2007 17:15

:o ops? priv prosze...
to były przyczyny niezależne ode mnie :)

Yvette 14-02-2007 17:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Falcmoon (Post 1267566)
:o ops? priv prosze...

a nie prościej na Tibii ??

@cat
ahhh, i bym zapomniał o tym pajączku biednym którego wtedy zabiłem, znajdz bardzo prosze przycisk "chase opponent" jak bedziesz zalogowany (skoro grasz już 4 lata nie powinno Ci to sprawić problemu) Tobie i innym może to wyjaśni kilka niewiadomych

Gladianos

Cataclism 14-02-2007 17:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yvette (Post 1267577)
a nie prościej na Tibii ??

@cat
ahhh, i bym zapomniał o tym pajączku biednym którego wtedy zabiłem, znajdz bardzo prosze przycisk "chase opponent" jak bedziesz zalogowany (skoro grasz już 4 lata nie powinno Ci to sprawić problemu) Tobie i innym może to wyjaśni kilka niewiadomych

Gladianos

lap misiek i patrz jak padasz :p http://rapidshare.com/files/16266387...ist_2.rec.html

Adelaoo 14-02-2007 17:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Falcmoon (Post 1267551)
Nikt nic nikomu nie obiecywał. A co ty możesz wiedzieć? Jeszcze parę godzin temu chciałeś inva do gildii... Boltina Cię wykopała i masz wielki żal? Cóż, widocznie poradzą sobie bez wielkiego Adelaoo:p

Wiem wiecej od Ciebie ;) Nie ma zalu bo w dupie mam to gre, Boltina zawsze jest i bedzie frajerem, uklad byl taki, on mowi ze potrzebna mu kasa ja powiedzialem ze nie mam tyle to powiedzial aby dac mu itemy, gdy zobaczyl ze nie wyszlo z itemow 180 k powiedzial, abym mu doplacil ja powiedzialm ze nie mogl wczesniej mowic ze za malo teraz mu nie bede nic placil, a teraz zgrywa wielkiego cwaniaka ;] Ze mna czy bez i tak nie
dadza rady,chociaz nie jestem pewny w 100 %, bo jest tam aylithia w ktorego wierze ;*

Yvette 14-02-2007 17:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cataclism (Post 1267596)

jak padłem to akurat widziałem :) bynajmniej bardzo dziekuje, z przyjemnością oglądne wieczorem przy piwku (pijcie żywca, życie jest zbyt krótkie aby pić kiepskie piwo...)

teraz matematyka ;/

Gladianos

Falcmoon 14-02-2007 17:36

Skoro masz w d*** ta gre to po co wciąż się logujesz i piszesz na forum?

Adelaoo 14-02-2007 17:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Falcmoon (Post 1267624)
Skoro masz w d*** ta gre to po co wciąż się logujesz i piszesz na forum?

Z nudów? A na forum lubie pisac zwaszcza jak sie cos dzieje :]

Raziel kosiaz 14-02-2007 17:42

Que.. Jest z legendary souls?

Adelaoo 14-02-2007 17:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Raziel kosiaz (Post 1267635)
Que.. Jest z legendary souls?

Nie mozesz sprawdzic na tibia.com?

@Falcmoon mam tez kolegow z ktorymi moge zawsze sobie pogadac ;]

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:57.