Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Cataclism
(Post 1265776)
hummmm nom przebiegl 3 kratki i zabil spidera ale byl afk ! XD moze bot na spiderach xD auhUHAhUAuhAuhAuhAUHa a co to wyzywania polakow to zawsze nas przepraszaja na vencie i mowia bezurazy bo my umiemy przynajmniej grac normalnie to na tyle XD teraz poczekam chwile i poczytam wrzuty itd XD milej zabawy
Ps. loot z glada~ byl tez smieszny XD 1 bp uhs 1 bp hmms 2 bp flaskow jak na moj gust new owner plus wiadomo ze jest noobem
|
heh, siedziałeś wtedy kołomnie i piłeś ze mną piwo (żywiec rox) ?? raczej niekoniecznie - komentujesz a nie wiesz jak było....
mówisz że widziałeś filmik?? wiesz, czasem zagladam na to forum (sporadycznie) i czytając twoje (niektóre) wcześniejsze posty byłem pewien, że potrafisz wywnioskować dużo wiecej z tak banalnego filmiku - myliłem się, tak bywa ;/
nie byłem afk, nie wiedziałem do tej pory ( wierze Ci na słowo ), że przebiegłem 3 kratki i zabiłem spidera :D
co do lootu to jesteś słabo poinformowany niestety, co prawa za cholere nie wiem co dokladnie miałem w plecaku ale flasków na 100% nie mialem - może gdzie było kilka sztuk ale nie 2 bp, nigdy ich nie używałem i powie Ci to każdy z PN, po 2 zapomniałeś dodać (albo wam toxo nie powiedział bo nie chciał sie <ironia>lootem dzielić</ironia> huehueheu), że spadł mi też BS xD, i loot wcale nie był śmieszny gdyż kiedy toxo zabił mnie pierwszym razem (jakoś pół roku temu bodajrze) to spadł Ancient Shield i jakieś śmieci z guardów, wtedy to dopiero mieli problem z podzieleniem lootu ze mnie ;)
jak czytam forum na tibia.com to natychmiast poprawia mi się humor ;] może nam powiesz dlaczego filmik gdzie toxo mnie zabija nie bedzie udostępniony??? bardzo się podniecił tym, że zabił mnie solo-naprawde powód do dumy :] tylko dlaczego nie chce tego pokazać??? dlaczego nie chce pokazać nikomu, że każdy mógł mnie tam zabić nawet kolo z 8 lvl ?? (a niech ma coś od życia, w końcu dziś walentynki :)) cóż, trudno... przekaż mu "gz" odemnie, i pozdrowienia, a powód jaki podał przez który mnie zabił to już w ogóle poezja hehe...
na twój gust jestem nowym ownerem??? skoro tak wszystko bardzo dobrze wiesz itd. to mi powiedz jak ja dalej jestem w PN ?? każdy kto zna tą gildie minimalnie wie, że w takim wypadku dostałbym kicka z gildii po 30 sekundach, w tej gildii syfu nie było i nie bedzie, myslisz że Khal, Kurew, Tiplik nastawiali by teraz dupe gdyby padł jakiśtam tam owner Gladianosa ?? jeśli tak myslisz to gówno wiesz, na mój gust masz zły gust
aha, czailiście się na mnie od dawna, noobami jesteście tylko i wyłącznie WY, mieliście NAPRAWDE wiele okazji na zabicie mnie wcześniej (tj mówie ogólnie bo nie zawsze mogłeś tam być) raz nawet sobie koło was przebiegłem 8o za refleks macie u mnie 100pkt. tylko jeden mwall żenada...
a Ty Falcmoon jak mi taki numer odwalisz jeszcze raz to ci jaja urwe i o
gadzetach z woja nie zapomnij dla mnie :)
Gladianos