![]() |
|
http://www.safc.com/page/LatestNews/...732872,00.html
;OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO |
@Arka_Sath_Wielki
Ni będzie bana )-; Kilka osób, którym trochę emocje puściły dostała ostrzeżenia. Uspokójcie się trochę. Kibicowanie każdy pojmuje inaczej. Jedni wolą się delektować piłką, a innych bardziej pociąga możliwość pośpiewania, pojechania na mecz itp. To tak jakby fan csa, kłócił się z fanem Q3. Szanujcie się nawzajem. No chyba, że to też jest powód by się nie szanować. Dalsze dyskusje na niskim poziomie, będą skutkować większymi konsekwencjami. Wyluzujcie trochę. To, że ktoś jest z miasta X nie oznacza wcale, że musi kibicować konkretnemu klubowi. Jak kogoś nie interesuje polska piłka, to za nic w świecie nie będzie chciał jej oglądać. Większość tutaj, ma już swoje preferencje klubowe (Yoh Asakura i jego Arsenal już długo pamiętam) i nie jest kibicami sezonowymi. Z drugiej strony nie sprowadzajcie kibicowania w Polsce do rzucania czym popadnie. Na prawdę czasem bardziej pociąga atmosfera na stadionie od samego meczu. Ale to się rozumie albo nie. Tak samo jak się rozumie albo nie to, że ktoś woli usiąść przed TV i oglądać mecze niż pójść na stadion. Wróćmy już do tematu stricte sportowego. |
Jestem sławny! :cup:
Cana w Sunderlandzie to szok. |
W pierwszym meczu towarzyskiego turnieju o Puchar Wembley, Celtic Glasgow z Arturem Borucem w bramce rozgromił zwycięzcę afrykańskiej Ligi Mistrzów Al-Ahly Kair 5:0.
A Barca 1-1 Tottenham :D Fajny ten Cup może być, obejrzę resztę meczy też. |
Cytuj:
|
http://sport.wp.pl/kat,109318,title,...wiadomosc.html - Kompromitacja WP.
|
szkoda goscia, jak na ironie skonczyłby swój żywot jak Ayrton Senna
http://img254.imageshack.us/img254/1313/asff.png |
Mecz o Superpuchar Polski rozstrzygną karne. Po regulaminowych 90 minutach 1:1. Mecz zacząłem oglądać w 80 minucie, więc wam nie powiem kto był lepszy :p
EDIT: Lech wygrywa 4:3 po karnych. Bramkarze obronili "szczały" Piotra Brożka, Małeckiego i Stilicia |
poczatek dla Lecha, potem wyrownany meczyq, koncowka dla Wisly. I co z tego, skoro Kasprzik > Pawelek w karnych.
|
Superpuchar dla Lecha :) i dobrze. Wisła coś stanęła O.O
@edit Anonimowy, my też tęsknimy :D |
Wisła nic nie osiągnie mając w składzie Małeckiego, Ćwielonga(dwie setki z 3 metrów) i Łobodzińskiego. No, ale pan Bednarz i Pan Cupiał tego nie widzą, a Skorża musi grać tym co ma. Może jak wrócą Boguski z Gargułą? Ale kiedy to będzie?
|
No ja... Leyton Orient – Newcastle United 6:1 jaka porażka.. niestety moje ukochane NufC spada do poziomu Górnika..
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Ja jako, że pracuję miałem przyjemność oglądać swój ukochany klub na żywo, i nie czuję się przez to jakiś "lepszy". I wolę zbierać pół roku na jeden mecz i zobaczyć piłkę na najwyższym poziomie, niż jeździć co około dwa tygodnie na mecz gdzies poziom sportowy jest bliski dna. Oczywiście możesz mi pisać też o atmosferze jaka jest na meczach i bla bla. Ale ja nie oglądam piłki dla atmosfery ja ją oglądam aby zobaczyć spektakl. Atmosfera to dodatek. |
Cytuj:
Ale jest cos co w znacznym stopniu łaczy oba kluby. Newcastle i Gornik przeplacaly za swych zawodnikow i placily wielkie pensje, a mimo tego z hukiem spadli. |
Zlatan już w Barcelonie :)
http://www.youtube.com/watch?v=wKHmHeCSegA |
Falubaz Zielona Góra 67 : 23 Unibax Toruń // :OOOOOOOOOOOOO
|
Cytuj:
K.Jay |
Falubaz! 4razy po 3, reszta 5:1 dla Falubaza, jechali ich jak chcieli :>
|
Inter 2:0 Milan ;;
|
Wlasnie przeczytalem ze pierwsza 11 Realu bedzie mlodsza nawet od 11Arsenalu.
Moze te transfery Pereza nie sa stakie bezsensowne |
Cytuj:
|
Kurde, patrząc na fakt, że Ibra już na testach w Barcelonie mam wrażenie, że United aż za bardzo został w tyle w tym okienku transferowym. Cholera, chociaż Owen mnie zaskoczył swoimi występami w sparach : o
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ibra już oficjalnie w FCB.
Unibax B) |
Z tego co pisze na onecie to bedzie walka Gołota vs Adamek.
http://sport.onet.pl/0,1248744,2016074,wiadomosc.html Zawsze wolalem Gołotę i uwazam, ze jest lepszym bokserem i z Adamkiem raczej wygra. Dziwie sie, ze Adamek chce tej walki, nawet jesli wygra to czym sie bedzie chwalil, pokonaniem czterdziestoparolatka z polamana reka? Lepiej gdyby walka sie nie odbyla, moze Adamkowi kariere zniszczyc, no chyba ze Andrew znow dostanie wale o MŚ. |
Arbeola w Realu, za 4 mln ojro. Powrót wychowanka B)
|
Cytuj:
@down Ghuti hahahaha ;d |
Real Madryt 0-0 LDU Quito do przerwy...
Ronaldo - tragedia, Benzema - próbuje, Marcelo - wypas, Dudek - wypas, Roben - daje rade, Ghuti - tragedia, Kaka - wciąż kontuzja :> @up nie wiem jak się to pisze nie lubię gościa dla mnie może być nawet Gluti :> 2 połowa Ronaldo wpada w pole karne - mija jednego, drugiego, mija trzeciego, który go podcina - rzut karny, Ronaldo strzela na 1:0 Zamieszanie przed polem karnym, Ronaldo dostaje piłkę pod nogi - strzela, bramkarz wybija z trudnościami piłkę przed siebie, Graniehro dobija 2:0 Rzut rożny dla LDU - zamieszanie w polu karnym - gol po uderzeniu głową, Dudek zagubiony bez szans... 2:1 Rzut rożny dla Realu, "ktoś tam" wyskakuje w górę, uderza głową - gol 3:1 Rzut rożny dla LDU - jakiś brudas wyskakuje w gore i uderza głową - gol, Dudek bez szans(nawet nie drgnął) 3:2 Doliczony czas, Drenthe dostaje prostopadłą piłkę, biegnie lewa strona - dośrodkowuje, Negrado dokłada nogę - gol 4:2 Na koniec następuje wyuzdana orgia na boisku :> |
BMW sie wycofalo, ciekawe
|
wg brytyjskich mediów Kubica do końca tego sezonu zastąpi Massę w Ferrari
|
I oby tak się stało. Kubica powinien być pilotem F16 nawet. Byle by wygrywał. ;)
|
jesli kubica przejdzie do ferrari to z radosci walne 0,5 na strzała : >
|
Cytuj:
|
Nie ma szans, aby Kubica zastąpił Massę w Ferrari... Ale po sezonie Kimiego... ;]
EDIT: Kolo Toure prawie w MC. |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:30. |
|