![]() |
Cytuj:
Z KAD !! 8o |
matut taka prawda jestes ciota, żeby na 240 rp nie spierdolić przed 100 msami to naprawde trzeba być kims!
|
Cytuj:
ps. juz cie nikt nie szanuje na aurea - wczesniej szanowali cie tylko ci co ci jaja lizali bo mysleli ze jestes kims, a co Endrox poszedl sie jebac to jakiego chara ci dali? Linglifera nie mozna bylo? Dali ci jakiegos ochłapa 80 msa ktory chuj znaczyl i bedzie znaczyc bo i tak po pierwszych 10 minutach openy Derul is far to the north. a nie przepraszam teraz wychodzac w 150 osob nie musicie uciekac przed nami 50cioma ;D nara. mam nadzieje ze adde cie poustawia BTW. JAK TAM FOAD CHAKEŻE ??????????????????XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD BTW2. ANETKO JAK TAM SPAJOWANKO??!?!?!? MIAŁAS U MNIE SZACUNEK BUT LOSED IT :( |
Cytuj:
|
Cytuj:
Aha.. to spoko masz :D:D |
czego oczekujecie od pokemona, ktory kazdy wyraz w swoim poscie zaczyna od duzej litery..
|
2:0 dla fagu xd hahah nooby xd
|
Cytuj:
|
Cytuj:
pozdro. |
pozdruffki z morgany
Całuje Kakej~ |
Cytuj:
up jak tam wpierdol na morganie slyszalem ze przegraliscie opene 70-1 ( to nie zart kurw ahahahahh ) @blantpan idz dzianim expic na drefie |
Cytuj:
Całuje Kakej~ |
tak tak wasz bog Ade nie pogral sobie na morganie ;))))))
|
AHahAHAHhaHAhahHAHahHAhahhahAHHAhahahahHaHHAHHHhaa ahAHhahahah
xXDDDxDdxdDXdXDxdXdXdxDxDxdXXDXDXDDDDDDDDDDDDD Beka !!! ...........................................:baby:: baby::baby::baby::baby::baby::baby::baby::baby::ba by::baby::baby::baby::baby: |
No to FAG teraz ogarnia openy~~~~!!!!!!!!!!
NA OTS !!!!!!!!!!!!!!!! HAHAHAHHAHAHAHAHAHA |
To z tego co widzę FAG ma jak narazie pograne ? :]
|
ustawki na otsa hahah : GATHER 20.00 OPEN BATTLE OTS
na Materii gracie? :D |
Narazie tak mowicie ze dostajemy, to czemu nie expicie :baby::baby::baby:?
Bo jak narazie kazdy kto idzie expic to pada :baby::baby::baby: 13:36 Marca Fennas [136]: pierdole ;\ nie expie juz dababra od 2 noobcharów pod depot padl ? :D nie osmieszajcie sie ludzie plx plx plx plx plx plx hail |
nomnono widze ze fagi akcje wam wychodza :P oby tak dalej ;P
|
kto powiedzial ze nie expimy? sprawdz lvle przed wojny i jakie sa teraz.
Hajsu tez kazdy juz nazbieral na wyjebki B) |
przypierdoli konkret wojną to kasa leci jak pojebana ;) sam coś wiesz na ten temat Kris ;)
btw. smacznego jajka ;) |
Zdrowych, pogodnych świąt oraz...
http://stuff.swir.us/2008/03/23/jajko.jpg |
Cipuszek dzieki i nawzajem B)
|
Krisu ja ci Cos przypomne ..... mogles expic 3 miechy ... jak byles jeszcze z nami i expiles ........ a potem po 4 wyjebkach ....... ja juz kasy nie mam zostalo mi moze 100k a w itemach z 750k .......... wiec wiesz nie gadaj teraz ze w tydzien uzbieracie po 10kk ......... ale to ze nie mozesz byc dzisiaj na sneak bo moja mama jest w szpitalu ...... HHahahahaha
|
"ale to ze nie mozesz byc dzisiaj na sneak bo moja mama jest w szpitalu ...... HHahahahaha"
sory kolego ale nie zalapalem dowcipu |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Troche przesadziles:confused: |
nie przesadzil dobrze napisal ..... TO CO POLACZKI OD STRONY SZWEDÓW siedzimy w PZ ? hahaha nie ma to jak dostac opene w dupe i odrazu morale spadly co ? no adde powiedzial ze nie bedzie z wami walczyl bo jestescie lamusami jakich malo =]
|
Cytuj:
|
sweducks got pwned ;******
kurwa wystrzelalem 90 sd , 80 mwalli (pallem) i 1 frag, to jest masakra a tyle biegajacych chickenow do fragowania bylo ":| |
Cytuj:
Podniecacie się jedną wygrana jakbyście wygrali w toto lotka :D |
ostatnio 35zł wygrałem XDDDDDDDDDDD
|
I matut gej znowu z fagiem jest ;(
|
Jest jakiś cam z ob? Czy nikt nie ma.
|
nie bylo zadnego ob lol
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Kto powiedział, że gej?;> |
Podjalem decyzje pozegnania sie z tym forum :) Nie robcie bledow ;x
Cya all :) /Hasah. |
Rzegnaj Hasah! Bendzie mi brakowalo poprawiania blentof przez Ciebie!
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:09. |