![]() |
|
No i się zaczyna, hahahahah :D
Brakowało mi tego tutaj <3333 @naruciak I teraz bedzie Guren+Naruto = Wielka namietna milosc? FTW! |
tak i znów temat w 100% ożył cała elita xD
Ok gaiz,prepare for bans xD |
@Ray
A tam. Mam jeszcze spory zapasik punktów ; P. Wytrzymam kilka warnów |
Pff, Illya daje nam +10000 do Obrony przed Krasnalami ;)
|
Ta przyjdzie Gimlos wywali znowu 5 stron tematu i każdy przestanie spamować aż mu nie znikną ostrzeżenia, hahaha :D
@topic Jakiś czas temu zacząłem Tenjou Tenge i skończyłem na 17 ep. Całkiem ciekawa seria, tylko muszę dotrwać do końca :P |
Mi brakuje 1 warna do bana, i co?xD
/care |
dobra kto ma wew. ip i może robić ile chce kont? xD
@kuma w 1 minuta dostałem bana od gimlosa każdy warn po 1 pkt.. |
@Gro
Z Gimlosem może nie być tak łatwo. On musiał przejść jakieś mutacje, skoro przedostał się do tematu. @Koszyk Imo o wiele lepsza jest manga ponieważ anime wypełniają głównie wspomnienia. |
@Milano
Rotfl.... Zostałeś pokonany jednym obrazkiem. To był najszybszy flejm w tym temacie. @Illya On nigdy cię nie zastąpi xD Nie ten poziom Woah, czegoś takiego od miesięcy nie było ^^ Pisać w temacie, oglądać Xam'd czy uczyć się na ustną? @Gro Ten Xam'd jest całkiem niezły. A grafika i dzwięk wymiatają. Nipah~! Frizz-kun |
Ja musze dzisiaj dokonczyc Nogizaka Haruka no Himitsu, obejrzec 6 ep K-ONa i zaczac TotA ^^
|
:3 temat znowu wygląda jak chat, a nie jak forum. I like it!!
|
Olać Gimlosa, piszemy cały czas na temat m&a, więc nie wystawi nam warnów.
@Gro Nie mogę się doczekać hardka K-ON! 6 Nipah~! Frizz-kun |
@Kumaaa
I o to chodzi! ^^ @Corgar Ja juz mam :O |
Cytuj:
|
@Gro
No a jak!! THIS IS M&A!!!<kopie gimlosa i milano do dupnej dziury> |
@Ktośtam
Tenjou Tenge jest okrutnie nudne. Jedno z niewielu anime które miało zaszczyt nie spodobać się mi... Nipah~! Frizz-kun |
|
Tak się zastanawiam kogo na tapecie zostawić... Mio czy Yoko z Gurren Laganna?
Nipah~! Frizz-kun |
@Kuma
<Dolewa benzyny do dziury i wrzuca zapalke.> @Illya Ukryty tekst:
@Up MIOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO :3 |
MIO FTW!
Jimmy Hendrix w wersji damskiej xD |
Ale Yoko też jest fajna! Tyle że pokazali ją w anime jak ma ~50lat i jest brzydka... najgorszy motyw w anime jaki kiedykolwiek widziałem.
Jednak czas na zmiane, Mio ląduje na tapecie. Tylko teraz coś ładnego znależć. Nipah~! Frizz-kun |
@Rayza
Jimmy Hendrix niech sie schowa! ALL HAIL MIO-SAMA!!! |
Yui też jest fajna.... I ma wypasionego Les Paula! Ja też chce takiego.
Gro-chan kupisz mi? Nipah~! Frizz-kun |
@gro
uważaj! on ma niecne plany! @ Ritsu też fajna :3 bębny rox xD |
zgasil mnie ? MNIE ? ciekawe czym. nie moja wina ze wy piszecie 50 postow przez minute a ja czytam je co 30 min.
Ilyya mnie pokonal, cause nie wklejam obrazkow i nie chce wara. Juz wystarczajaco przezylem postow na moj temat. @no offtop Skad moge sciagnac mange FMA po pl, bo napewno ktos zeskanowal to z jpf jednak szukalem i google nie chciec pomoc ;s |
@milano
Mange FMA masz w sklepie z mangą ;) Zrozum, że ty i Illy'a gracie w innych ligach. |
@Friz-cian
Pewnie, jak ty mi kupisz Mio :3 |
@Milano
Tym że jednym, jedynym obrazkiem pokazał ci że te wszystkie krzyki, przekleństwa itd itp, nie wystarczą żebyś stał się czarną owcą tego tematu. A mange znajdziesz na stronie jpf-u. Mimo że oglądamy skany w internecie, to staramy się płacić za polską mangę. @Kuma. Lol, myślimy tak samo ^^ Nipah~! Frizz-kun |
ja mam 75 mang :3! [w tomikach]
|
Cytuj:
Tak wogole jak wy dalej ogladacie anime online i jeszcze po polsku to n/c ... Ja teraz wogole mam 16:9 i jak anime ogladam to na cały ekran , żadnych czarnych pasków , no poprostu genialnie. |
ja nie mam żadnej ;x
btw. ten K-ON fajny jest?: P Sciagam anime ;x. Jakość zawsze na 1szym miejscu... |
@Illia
Higashi no eden online w HD! i co łyso xD? |
Już chyba nikt nie ogląda online. Przecież to obraza dla naszego ukochanego anime.
PS. Czemu nie piszesz ze starego konta? Nipah~! Frizz-kun |
Jak coś może być w HD online?:D nie no są niektóre filmiki na YT co w HD wyglądają ładnie. :p
|
@Corgar
Z tego co mi wiadomo Rayza ogląda online <zawstydzony/zniesmaczony odwraca wzrok> |
ehh nie mam zamiaru sie z wami klocic, jarajcie sie tym ilya czy kim on tam jest, jednak gdy wpadnie gimlos i pobanuje to znow bedziecie plakac jak grocix ze odchodzicie bo to nie ma sensu..
This is true life This is Spartaaaa. |
@Milano
Gimlos już został wchłonięty do m&a. To jest naturalna kolej rzeczy... mi piszemy, on usuwa część postów. Przynajmniej nie boimy się o internetowe konto i piszemy to na co mamy ochotę. To się nazywa odwaga, Kishinku mój mały. Ale rayza ma dostęp do pr0 stron w ktorych online ma 720p. Teraz to nie problem, ale kiedyś mieliśmy takie łącza że by nam się 1 ep buforował ~1h. Nipah~! Frizz-kun |
@Koszyk
K-ON! wymiata!!! @Illya Mam 300gb anime na HDD ;P @milano Wyjdz... |
|
Niektórzy pewnie wciąż mają takie łącza...
@Rayza No może być te HD :P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:44. |
|