![]() |
|
Ostatnie chwile zeby sfragowac sira shier 95 lvl juz jakos
|
Adelao
Zamknij wkoncu ten swoj niewyparzony r*jek*.
Wiesz, dlaczego cIEBIE nie chce w guild. Okradles mnie smiejac mi sie w oczy. A tY jestes tu tak bardzo potrzebny, ze KOnda plakal na g channel gdzie jest adelao I wiedz, ze poki nie oddasz cashu i nie przeprosisz , nici z tWOJEGO dolaczenia. Cya |
Cytuj:
Powiesz mi jak to bylo po twojemu? Te okradanie? Mam Cie przeposic....Ciezko z Toba ;( |
Co do Sira~ 1. Sira Shier Galana deleted 74 lvl... 64lvl poszły w pizd**... Szkoda tyle expa :( Mam nadzieje, że dokopiecie Szwedom... :] GOOD LUCK;)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Invited Characters
Name Invitation Date Adelao Feb 14 2007 Moja propozycja http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=1543483 |
...
Jak bedziecie sie szykowac do walki na faccu to dajcie znac ^^
|
hehe ja sa jeszcze wolne miejsca ? xD
Cytuj:
|
@Uzu
Dla mnie jestes dwulicowym noobem, upierdlilas mnie za to ze mialem kiedys pro Lovize, zeby sie HWL podlizac, a jak oni cie olali to lecisz to Lovize? Myslisz ze ujdzie ci to plazem?? 10k/Fajkowy-Lolus/anrahmun Przeprosiny na pismie do mnie po polsku i do lvoize po angielsku/brazylijsku Buziaki Dupowlazie |
Cytuj:
|
Cytuj:
Wiesz jak się rodzą idioci? Zapytaj mamy... Nagle wyskoczyłeś nie wiadomo z czym |
Kuzwa chakli mnie!;/;( ;( ;( ;(
|
Mógłby mnie ktoś zasponsorować chociażby 5k? proszę..
|
...
@aragorn
Pogadam z lovize pozniej na msn na twoj temat ^^. |
Nikt nie pomoże..?:(
|
Cytuj:
uuu strassssna sprawa.. widzisz chlopczyku.. to nie moja wina ze dajesz party kazdemu a ja chcialam tylko test sd a to ze sie zlozyles nie moja wina ^^ nikomu sie nie podlizywalam ubijajac cie .. po prostu zrobilam komus przysluge XD (nie z hwl ) bo wiesz ciebie wszyscy uwielbiaja... przypomnij sobie kto do mnie pisal ey moge sobie wpisac w coment "love uzupatorka " buhahahahheue |
Cytuj:
P.s http://www.tibicams.tibianetwork.net...ies/show/18790 |
Delewu chyba hacked:evul: 80lvlaa
btw on odzyskal to swoje SCA? Kolejny polak ded tym razem DRAY:confused: |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:38. |
|