Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Wydarzenia sportowe (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=121450)

Yoh Asakura 29-07-2009 17:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lotress (Post 2610685)
W końcu mądry transfer. Jednak dziwi mnie trochę postawa Kanonierów...

Cholernie będzie mi brakowało Toure, ale nie ze względów sportowych. Po prostu to ostatni z Invincibles, starej gwardii już nie ma.
Mądry transfer? Na pewno jest lepszy od kapitana MC. Ale to nie ten sam Toure, co jeszcze 3 lata temu. Ten jest kompletnie bez formy i pokazuje to właściwie w każdym meczu. No i został mu ostatni rok kontraktu, a te 15 mln. to dużo jak na zawodnika, o którego dobrych występach można poczytać w dziale "Historia".

Iron 29-07-2009 21:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 2610761)
Cholernie będzie mi brakowało Toure, ale nie ze względów sportowych. Po prostu to ostatni z Invincibles, starej gwardii już nie ma.
Mądry transfer? Na pewno jest lepszy od kapitana MC. Ale to nie ten sam Toure, co jeszcze 3 lata temu. Ten jest kompletnie bez formy i pokazuje to właściwie w każdym meczu. No i został mu ostatni rok kontraktu, a te 15 mln. to dużo jak na zawodnika, o którego dobrych występach można poczytać w dziale "Historia".

Coś czuje że Boss kupi Martinsa a resztę kasy zachomikuje na lepsze czasy albo wyda na 15-latków. Mógłby kupić S.Taylora;P

hoomik 29-07-2009 23:10

obejrzalem ostatnie 20 minut meczu Bayern - Milan i wniosek jest jeden - z takim bramkarzem jak Butt jako starter, Bayern niech nawet nie mysli o odzyskaniu mistrzostwa, bo sie srogo rozczaruja. Dwa KOLOSALNE bledy w odstepie moze z 10 minut, ktore powinny go na dobre wyrzucic z podstawowego skladu. Smutne jest to, ze zmiennikiem jest Rensing, ktory wcale nie jest lepszy, i nawet za Klinsmanna nie wytrzymal do konca jako nr 1. Szkoda ze Van Gaal tego nie widzi i nie pomysli o sciagnieciu kogos lepszego w ich miejsce (marzy mi sie Boruc...). Obiecujaco za to wyglada gra ofensywna, 4 bramki wbite Milanowi to mimo wszystko wyczyn godny odnotowania. Tym bardziej, ze zdobyte zostaly przez graczy, ktorzy raczej nie beda stanowic o sile zespolu w trakcie regularnego sezonu. Milan za to niepotrzebnie stara sie cisnac srodkiem pola. Dopoki byl Kaka mialo to jakis sens, ale teraz? Come on...
Jutro final turnieju Bayern - ManUtd, bedzie ciekawie ;>

Z innej beczki - Celtic dostal po dupie, mimo ze cala druga polowe mieli druzgocaca przewage. W Moskwie bedzie ciezko, bo nie sadze zeby Dynamo poszlo na wymiane ciosow, tylko skupia sie na obronie i kontrach.

I tradycyjnie - co robimy jutro? Bierzemy kciuk i palec wskazujacy... ;) Dobrze by bylo zeby jakas polska stacja przeprowadzila transmisje, chociaz pewnie i tak skonczy sie SopCastem...

Straznik Monopolowego 30-07-2009 01:06

3 obrotnych srodkowych obroncow w jednej druzynie to za duzo ktos musial odejsc ale wolalbym aby to byl Gallas. Kazdy srodek obrony jest stworzony z zawodnika wyskiego, silnego oraz drugiego szybkiego dobrze czujacego sie w odbiorze 1vs1.W Arsenalu tych drugich bylo 3, Kolo oraz William i nowy nabytek Thomas za to na 2 pozycji byl tylko Djourou ktory mimo wielkiego talentu nie jest jeszcze gotowy na piewsza jedynastke. Mam nadzieje ze Boss sciagnie Hangelanda i obrona bedzie wygladala idealnie.A co do Adebayora to walic go w ryj Eduardo lepszy (o ile kontuzji nie bedzie mial) i wierze ze Bendtner w tym sezonie bedzie mial taki wybuch formy jak Adebayor 2 sezony temu

Lotress 30-07-2009 01:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Straznik Monopolowego (Post 2611280)
i wierze ze Bendtner w tym sezonie bedzie mial taki wybuch formy jak Adebayor 2 sezony temu

Ja również. I życzę Arsenalowi mistrzostwa PL.

Yoh Asakura 30-07-2009 12:40

http://sport.onet.pl/74327.1,1248702...wiadomosc.html

Vieira! Woah!
Vieira! Woah!
He comes from Senegal
He plays for Arsenal!

Posram się ze szczęścia, jeśli to będzie prawda.

K.Jay 30-07-2009 13:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 2611507)

Vieira! Woah!
Vieira! Woah!
He comes from Senegal
He plays for Arsenal!

Ta, jeszcze Henry wróci z Barcy oraz Bergkamp z emeryturki i będzie cacy.

K.Jay

Yoh Asakura 30-07-2009 14:47

Henry'ego też bym gorąco przywitał. A 33-letni Vieira gwarantuje wysoki poziom. Spójrz chociażby na Makelelego, też jest dość wiekowy, a ciągle świetnie gra.

jakosiara 30-07-2009 14:59

Schumi wraca!! :hura:

EDIT: Elano prawie w Galacie ;OOOOOOOOOOOOOO

K.Jay 30-07-2009 16:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 2611632)
Henry'ego też bym gorąco przywitał. A 33-letni Vieira gwarantuje wysoki poziom. Spójrz chociażby na Makelelego, też jest dość wiekowy, a ciągle świetnie gra.

Racja. A Vieira na pewno nie miałby problemu z zaaklimatyzowaniem się w drużynie. ;)

K.Jay

Straznik Monopolowego 30-07-2009 16:36

Pilkarsko Vieira to juz nie ten poziom ale w szatni mysle ze da ladnego kopa tym mlodym zawodnikom

jakosiara 30-07-2009 16:39

Heinze w Marsylii. Nareszcie

Wie ktoś może czy będą pokazywane mecze Lecha/Legii/Polonii w TV? I nie chodzi mi o SopCasta, itp. :D

Yoh Asakura 30-07-2009 18:41

NAJNOWSZY HIT TRANSFEROWY BARCELONY! Oto nowa ostoja defensywy, drugi Puyol!

Gz. Pepe, chyba zacznę ci kibicować. :cup:

hoomik 30-07-2009 18:53

nie bedzie transmisji Legii, Lecha, Polonii w pl tv. Rewanzow pewnie tez nie pokaza. Fail. Teraz to przynajmniej mozna liczyc na dunska telewizje i SopCasta. 350 kb/s nie powala, ale coz, lepsze to niz nic. A Polonia z tego co sie orientuje na oficjalnej stronie klubowej chce transmisje puscic. Pewnie bedzie dodupne quality, ale jw. - lepsze to niz nic.

Gierubesoen 30-07-2009 19:25

Polonia, a to oni jeszcze żyją?!?! Wisełka odpadła, więc mam nadzieję, że jakaś inna drużyna pokaże coś więcej niż 2:0 w plecy z jakimś Azerbejdżanem...

Mazur199 30-07-2009 19:32

http://www.freedocast.com/forms/PopO...7A31D42137109A

mecz legii,komentarz spozniony

Exodus 30-07-2009 19:47

haha juz 3:0 dla Lecha po 25 minutach, jestem zmuszony sluchac relacji radiowej ://

hoomik 30-07-2009 19:54

1st Half - 31'
Fredrikstad 0 - 3 Lech
no to sprawa awansu rozstrzygnieta

Broendby - Legia, pol godziny minelo, Mucha juz jest moim bohaterem. Gdyby nie on, to by min. 2-0 w plecy bylo. Mieciel fail, jeszcze nie nadaje sie na startera.

Gierubesoen 30-07-2009 19:54

Kij z pucharami, Sparta w barażach które pewnie przegramy :(

hmmm, Lech nieźle ;]

hehe karny dla Legii, 1:0!

hoomik 30-07-2009 20:20

Mucha... nie no ku*wa, kocham go. Musialby chyba z piec "Kuszczakow" teraz wpuscic, zeby nie zostal MVP tego meczu. I druga sprawa - Szalachowski. To, ze w koncu wyleczyl kontuzje i gra na pelnych obrotach, to najwieksze wzmocnienie Legii odkad Urban przyszedl do Warszawy. Powalczyl o zdawaloby sie juz stracona pilke, wbiegl w pole karne, zostal sciety, i wynik do przerwy mamy taki, a nie inny. Choto musi szybko wracac, bo obrona dzis slabiutko. Radovic tez nic ciekawego. Roger... powiedzmy tyle, ze dzis mu sie chce, a to ostatnio w jego przypadku juz jest jakis sukces.
Generalnie z przebiegu gry to powinno byc juz jakies 3-1 dla Broendby, ale chyba nikt nie bedzie plakal z tego powodu, ze jest 0-1 ;] Teraz Urban musi masywnie ryknac na obroncow, bo dzis straszna maniane odstawiaja. Jezeli zaczna w koncu grac tak jak powinni, to moze udac sie dowiezc zwyciestwo do konca. Jezeli beda grac tak jak do tej pory... no to wtedy moze byc troche mniej ciekawie.

Gierubesoen 30-07-2009 20:37

55' Fredrikstad 1 - 6 Lech Poznan ;]

Xevez 30-07-2009 20:44

Polonia już 1:0
Lech 6:1
Legia 1:0

@edit
sry, Polonia 0:0, coś na stronie źle pokazało;ddd

karny dla duńców, wykorzystany, 1:1:/

jakosiara 30-07-2009 20:53

Gol z karnego dla Duńczyków

Komentarz minutę szybszy niż obraz xd

EDIT: Polonia-NAC 0:1

Lotress 30-07-2009 21:04

Polonia 0:1 Nac Breda

Xevez 30-07-2009 21:19

+ czerwona dla Mynara, może być ciężko;S

Lotress 30-07-2009 23:22

Bayern ogrywa w karnych ManU. Trzeba przyznać, że należało im się.

hoomik 30-07-2009 23:49

jakby Owen nie zjebal 200% sytuacji, to i karnych by nie bylo...

AnonimowyPowrot 31-07-2009 09:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez hoomik (Post 2612108)
jakby Owen nie zjebal 200% sytuacji, to i karnych by nie bylo...

Strasznie szkoda nie tylko jego strzałów, szczęście sprzyja lodożercom. Mecz bardzo ciekawy, widać, że Bayern jest już gotowy na zmagania ligowe.

Nie podoba mi się gra Scholesa i Rooneya w meczach przedsezonowych. Mimo wszystko wątpię, czy Ferguson zrobi z tego drugiego trzeciego (ale namieszałem) napastnika.

Szkoda karnych, takie porażki są najgorsze, a zwycięstwa najlepsze.

wróciłem back!

@Down

Teraz może zaszaleć w Bundeslidze i za sezon odejść za większą kasę np. do Bayernu, w którym może już nie być Franka :D

Arka_Sath_Wielki 31-07-2009 11:41

@up
Witamy :D

Oficjalnie: Hleb wypożyczony do Stuttgartu.
Sam nie wiem co o tym myśleć. Powinni go sprzedać na moje, trochę kasy by było chociaż, a wrócić i tak nie wróci, bo to nie jest zawodnik dla Barcy.

@edit
Były selekcjoner reprezentacji Anglii, a także szkoleniowiec takich klubów jak Ipswich Town, FC Porto, FC Barcelona, PSV Eindhoven, Newcastle United, Sir Bobby Robson zmarł w wieku 76 lat. Od wielu lat walczył z nowotworem.

R.I.P

Gierubesoen 31-07-2009 13:41

Cytuj:

Duński wymiar sprawiedliwości zamierza potraktować zamieszki związane z meczem piłkarskim Broendby Kopenhaga - Legia Warszawa jako sprawę precedensową. Pięciu polskich kibiców przebywa w areszcie śledczym i postawiono im już zarzuty napaści na przedstawicieli władzy. Osobie, która wystrzeliła race na trybuny, prawdopodobnie jest to Duńczyk, grozi osiem lat więzienia.
- W sumie zatrzymano 113 polskich obywateli, których później wieczorem zwolniono, poza pięcioma osobami przebywającymi w areszcie śledczym sądu w Glostrup. Oni zostaną przesłuchani w piątek, a są oskarżeni o czynny atak na przedstawicieli władzy. Czterech z nich zaatakowało policjantów, a jeden ochroniarza stadionu - poinformowała policja.
Legia- będzie się działo, nie tylko na trybunach! : D

/ sir Bobby Robson[*]

Capality 31-07-2009 14:47

jezeli znowu Legie wyklucza to sie potne nozem do masla x.x jak juz robia doping to wyglada zajebiscie ale jak chodzi taka cholota to wstyd x.x

AnonimowyPowrot 31-07-2009 15:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Capality (Post 2612451)
jezeli znowu Legie wyklucza to sie potne nozem do masla x.x jak juz robia doping to wyglada zajebiscie ale jak chodzi taka cholota to wstyd x.x

Ban Parysowi! Też nam na forum chodzi ;[

Tak bardziej na poważnie, to czy oni nie widzą, że robią źle "swojemu" klubowi?!

hoomik 31-07-2009 15:52

"Taka jest kara - Legii nie bedzie w pucharach!" Kurwa co za banda kretynow. W zyciu nie bede w stanie zrozumiec, jak mozna celowo dzialac na szkode WLASNEGO klubu. Nie chcialbym tego, ale na miejscu Waltera to spakowalbym zabawki i poszedl w pizdu, bo nie zdzierzylbym, gdybym wykladal na zespol ciezkie miliony, i jeszcze byl za to nienawidzony. Warszawiaki to jednak naprawde pojebany narod...

A dzis derby Trojmiasta na dzien dobry - bedzie sie dzialo :]

Faytah 31-07-2009 17:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 2611507)

Vieira! Woah!
Vieira! Woah!
He comes from Senegal
He plays for Arsenal!

Chyba ja sie bardziej ciesze ze odchodzi. Patrick w ostatnim sezonie nie gral praktycznie niczego na boisku (zaraz ktos sie wypowie ze nie widac pracy ludzi od "brudnej roboty" ale prawda taka ze w wiekszosci spotkan byl najslabszym ogniwem zespolu,skutecznie zastapiony przez lepszego w przechwycie,motorycznie i bardziej bramkostrzelnego Muntariego). Mam nadzieje ze u was cos bedzie gral,ale jak bedzie gral to co we Wloszech to szybko bedziesz chcial go pozegnac.

Lotress 01-08-2009 01:25

A Juve ogrywa Real :P

jakosiara 01-08-2009 11:09

Martins za 9 mln euro w Wolfsburgu. Wyprzedaż się zaczęła...

Miszczu 01-08-2009 11:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Arka_Sath_Wielki (Post 2612337)
@up
Witamy :D

Oficjalnie: Hleb wypożyczony do Stuttgartu.
Sam nie wiem co o tym myśleć. Powinni go sprzedać na moje, trochę kasy by było chociaż, a wrócić i tak nie wróci, bo to nie jest zawodnik dla Barcy.

@edit
Były selekcjoner reprezentacji Anglii, a także szkoleniowiec takich klubów jak Ipswich Town, FC Porto, FC Barcelona, PSV Eindhoven, Newcastle United, Sir Bobby Robson zmarł w wieku 76 lat. Od wielu lat walczył z nowotworem.

R.I.P

Szkoda Robsona naprawdę bardzo dobry szkoleniowiec .
Nie sprzedają Hleba bo nie chcą kolejnej wpadki takiej jak z Fabregasem..sprzedali go a teraz chcą odkupic za niebotyczne pieniądze. Hleb się ogra wróci i będzie jeszcze bardzo dobrze grał ,a o kase to się nie martw ;).

Maggic 01-08-2009 11:56

Nie było mnie tydzień, jak był by ktoś uprzejmy, mógłby mi podać jakieś ostatnie transfery? Jeśli oczywiście były. ;)

Z innej beczki wiem że mało kogo to interesuje ale dziś rusza pierwsza liga, która w tym roku jest naprawde silna ^^,

Pogoń Szczecin - GKS Katowice.

lece panowie po bilety bo ponoć szykuje się spora liczba fanów na stadionie : x

Yoh Asakura 01-08-2009 12:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Miszczu (Post 2612958)
Szkoda Robsona naprawdę bardzo dobry szkoleniowiec .
Nie sprzedają Hleba bo nie chcą kolejnej wpadki takiej jak z Fabregasem..sprzedali go a teraz chcą odkupic za niebotyczne pieniądze. Hleb się ogra wróci i będzie jeszcze bardzo dobrze grał ,a o kase to się nie martw ;).

I lol'd.znakiznaki

K.Jay 01-08-2009 12:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Miszczu (Post 2612958)

Rotfl!1

K.Jay

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:32.