![]() |
|
Cytuj:
Mądry transfer? Na pewno jest lepszy od kapitana MC. Ale to nie ten sam Toure, co jeszcze 3 lata temu. Ten jest kompletnie bez formy i pokazuje to właściwie w każdym meczu. No i został mu ostatni rok kontraktu, a te 15 mln. to dużo jak na zawodnika, o którego dobrych występach można poczytać w dziale "Historia". |
Cytuj:
|
obejrzalem ostatnie 20 minut meczu Bayern - Milan i wniosek jest jeden - z takim bramkarzem jak Butt jako starter, Bayern niech nawet nie mysli o odzyskaniu mistrzostwa, bo sie srogo rozczaruja. Dwa KOLOSALNE bledy w odstepie moze z 10 minut, ktore powinny go na dobre wyrzucic z podstawowego skladu. Smutne jest to, ze zmiennikiem jest Rensing, ktory wcale nie jest lepszy, i nawet za Klinsmanna nie wytrzymal do konca jako nr 1. Szkoda ze Van Gaal tego nie widzi i nie pomysli o sciagnieciu kogos lepszego w ich miejsce (marzy mi sie Boruc...). Obiecujaco za to wyglada gra ofensywna, 4 bramki wbite Milanowi to mimo wszystko wyczyn godny odnotowania. Tym bardziej, ze zdobyte zostaly przez graczy, ktorzy raczej nie beda stanowic o sile zespolu w trakcie regularnego sezonu. Milan za to niepotrzebnie stara sie cisnac srodkiem pola. Dopoki byl Kaka mialo to jakis sens, ale teraz? Come on...
Jutro final turnieju Bayern - ManUtd, bedzie ciekawie ;> Z innej beczki - Celtic dostal po dupie, mimo ze cala druga polowe mieli druzgocaca przewage. W Moskwie bedzie ciezko, bo nie sadze zeby Dynamo poszlo na wymiane ciosow, tylko skupia sie na obronie i kontrach. I tradycyjnie - co robimy jutro? Bierzemy kciuk i palec wskazujacy... ;) Dobrze by bylo zeby jakas polska stacja przeprowadzila transmisje, chociaz pewnie i tak skonczy sie SopCastem... |
3 obrotnych srodkowych obroncow w jednej druzynie to za duzo ktos musial odejsc ale wolalbym aby to byl Gallas. Kazdy srodek obrony jest stworzony z zawodnika wyskiego, silnego oraz drugiego szybkiego dobrze czujacego sie w odbiorze 1vs1.W Arsenalu tych drugich bylo 3, Kolo oraz William i nowy nabytek Thomas za to na 2 pozycji byl tylko Djourou ktory mimo wielkiego talentu nie jest jeszcze gotowy na piewsza jedynastke. Mam nadzieje ze Boss sciagnie Hangelanda i obrona bedzie wygladala idealnie.A co do Adebayora to walic go w ryj Eduardo lepszy (o ile kontuzji nie bedzie mial) i wierze ze Bendtner w tym sezonie bedzie mial taki wybuch formy jak Adebayor 2 sezony temu
|
Cytuj:
|
http://sport.onet.pl/74327.1,1248702...wiadomosc.html
Vieira! Woah! Vieira! Woah! He comes from Senegal He plays for Arsenal! Posram się ze szczęścia, jeśli to będzie prawda. |
Cytuj:
K.Jay |
Henry'ego też bym gorąco przywitał. A 33-letni Vieira gwarantuje wysoki poziom. Spójrz chociażby na Makelelego, też jest dość wiekowy, a ciągle świetnie gra.
|
Schumi wraca!! :hura:
EDIT: Elano prawie w Galacie ;OOOOOOOOOOOOOO |
Cytuj:
K.Jay |
Pilkarsko Vieira to juz nie ten poziom ale w szatni mysle ze da ladnego kopa tym mlodym zawodnikom
|
Heinze w Marsylii. Nareszcie
Wie ktoś może czy będą pokazywane mecze Lecha/Legii/Polonii w TV? I nie chodzi mi o SopCasta, itp. :D |
NAJNOWSZY HIT TRANSFEROWY BARCELONY! Oto nowa ostoja defensywy, drugi Puyol!
Gz. Pepe, chyba zacznę ci kibicować. :cup: |
nie bedzie transmisji Legii, Lecha, Polonii w pl tv. Rewanzow pewnie tez nie pokaza. Fail. Teraz to przynajmniej mozna liczyc na dunska telewizje i SopCasta. 350 kb/s nie powala, ale coz, lepsze to niz nic. A Polonia z tego co sie orientuje na oficjalnej stronie klubowej chce transmisje puscic. Pewnie bedzie dodupne quality, ale jw. - lepsze to niz nic.
|
Polonia, a to oni jeszcze żyją?!?! Wisełka odpadła, więc mam nadzieję, że jakaś inna drużyna pokaże coś więcej niż 2:0 w plecy z jakimś Azerbejdżanem...
|
|
haha juz 3:0 dla Lecha po 25 minutach, jestem zmuszony sluchac relacji radiowej ://
|
1st Half - 31'
Fredrikstad 0 - 3 Lech no to sprawa awansu rozstrzygnieta Broendby - Legia, pol godziny minelo, Mucha juz jest moim bohaterem. Gdyby nie on, to by min. 2-0 w plecy bylo. Mieciel fail, jeszcze nie nadaje sie na startera. |
Kij z pucharami, Sparta w barażach które pewnie przegramy :(
hmmm, Lech nieźle ;] hehe karny dla Legii, 1:0! |
Mucha... nie no ku*wa, kocham go. Musialby chyba z piec "Kuszczakow" teraz wpuscic, zeby nie zostal MVP tego meczu. I druga sprawa - Szalachowski. To, ze w koncu wyleczyl kontuzje i gra na pelnych obrotach, to najwieksze wzmocnienie Legii odkad Urban przyszedl do Warszawy. Powalczyl o zdawaloby sie juz stracona pilke, wbiegl w pole karne, zostal sciety, i wynik do przerwy mamy taki, a nie inny. Choto musi szybko wracac, bo obrona dzis slabiutko. Radovic tez nic ciekawego. Roger... powiedzmy tyle, ze dzis mu sie chce, a to ostatnio w jego przypadku juz jest jakis sukces.
Generalnie z przebiegu gry to powinno byc juz jakies 3-1 dla Broendby, ale chyba nikt nie bedzie plakal z tego powodu, ze jest 0-1 ;] Teraz Urban musi masywnie ryknac na obroncow, bo dzis straszna maniane odstawiaja. Jezeli zaczna w koncu grac tak jak powinni, to moze udac sie dowiezc zwyciestwo do konca. Jezeli beda grac tak jak do tej pory... no to wtedy moze byc troche mniej ciekawie. |
55' Fredrikstad 1 - 6 Lech Poznan ;]
|
Polonia już 1:0
Lech 6:1 Legia 1:0 @edit sry, Polonia 0:0, coś na stronie źle pokazało;ddd karny dla duńców, wykorzystany, 1:1:/ |
Gol z karnego dla Duńczyków
Komentarz minutę szybszy niż obraz xd EDIT: Polonia-NAC 0:1 |
Polonia 0:1 Nac Breda
|
+ czerwona dla Mynara, może być ciężko;S
|
Bayern ogrywa w karnych ManU. Trzeba przyznać, że należało im się.
|
jakby Owen nie zjebal 200% sytuacji, to i karnych by nie bylo...
|
Cytuj:
Nie podoba mi się gra Scholesa i Rooneya w meczach przedsezonowych. Mimo wszystko wątpię, czy Ferguson zrobi z tego drugiego trzeciego (ale namieszałem) napastnika. Szkoda karnych, takie porażki są najgorsze, a zwycięstwa najlepsze. wróciłem back! @Down Teraz może zaszaleć w Bundeslidze i za sezon odejść za większą kasę np. do Bayernu, w którym może już nie być Franka :D |
@up
Witamy :D Oficjalnie: Hleb wypożyczony do Stuttgartu. Sam nie wiem co o tym myśleć. Powinni go sprzedać na moje, trochę kasy by było chociaż, a wrócić i tak nie wróci, bo to nie jest zawodnik dla Barcy. @edit Były selekcjoner reprezentacji Anglii, a także szkoleniowiec takich klubów jak Ipswich Town, FC Porto, FC Barcelona, PSV Eindhoven, Newcastle United, Sir Bobby Robson zmarł w wieku 76 lat. Od wielu lat walczył z nowotworem. R.I.P |
Cytuj:
/ sir Bobby Robson[*] |
jezeli znowu Legie wyklucza to sie potne nozem do masla x.x jak juz robia doping to wyglada zajebiscie ale jak chodzi taka cholota to wstyd x.x
|
Cytuj:
Tak bardziej na poważnie, to czy oni nie widzą, że robią źle "swojemu" klubowi?! |
"Taka jest kara - Legii nie bedzie w pucharach!" Kurwa co za banda kretynow. W zyciu nie bede w stanie zrozumiec, jak mozna celowo dzialac na szkode WLASNEGO klubu. Nie chcialbym tego, ale na miejscu Waltera to spakowalbym zabawki i poszedl w pizdu, bo nie zdzierzylbym, gdybym wykladal na zespol ciezkie miliony, i jeszcze byl za to nienawidzony. Warszawiaki to jednak naprawde pojebany narod...
A dzis derby Trojmiasta na dzien dobry - bedzie sie dzialo :] |
Cytuj:
|
A Juve ogrywa Real :P
|
Martins za 9 mln euro w Wolfsburgu. Wyprzedaż się zaczęła...
|
Cytuj:
Nie sprzedają Hleba bo nie chcą kolejnej wpadki takiej jak z Fabregasem..sprzedali go a teraz chcą odkupic za niebotyczne pieniądze. Hleb się ogra wróci i będzie jeszcze bardzo dobrze grał ,a o kase to się nie martw ;). |
Nie było mnie tydzień, jak był by ktoś uprzejmy, mógłby mi podać jakieś ostatnie transfery? Jeśli oczywiście były. ;)
Z innej beczki wiem że mało kogo to interesuje ale dziś rusza pierwsza liga, która w tym roku jest naprawde silna ^^, Pogoń Szczecin - GKS Katowice. lece panowie po bilety bo ponoć szykuje się spora liczba fanów na stadionie : x |
Cytuj:
|
Cytuj:
K.Jay |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:32. |
|