![]() |
|
Scartex, jak chcesz sie wziasc za boty to kup cos lepszego. Polecam blackproxy B) Pamietam jak bociles na lagunie 2nd island na 50 lvlu ;o
|
;)
"Przepraszam, czy Ty jesteś jakimś osobistym adwokatem Bodzia ? "
Pr:baby::baby::baby:zepraszam , czy ty jestes jakims osobistym adwokatem kebqa ? X(X( |
@up
Nie oto mi chodzi, tylko wypowiedz kebq była skierowana do Bodzia... Więc poco sie oddzywa Joaquin04 ?:confused: |
@Damsoon
To jest forum kazdy ma prawo mowic co mysli o danym temacie ;p mowie co mysle o tej sprawie wiec daj sobie spokoj z docinkami bo ci to nie wychodzi :) |
hah
pff...
"@up Nie oto mi chodzi, tylko wypowiedz kebq była skierowana do Bodzia... Więc poco sie oddzywa Joaquin04 ?" Joaq mowil do kebqa :baby::baby:wiec po co ty sie wpi**** ? Jak mowisz na innych to wez lepiej looknij na siebie co piszesz X( |
Ok masz racje mistrzu....
Tylko nie przypominasz sobie jak Bodzio zamieścił posta w którym napisał mniej więcej takie słowa " Bodzio nie kupuje Eq, bodzio lootuje " ( coś takiego ) ? Ja na to odpisałem " gdybym wydał tyle kasy na full assasina, to też bym nie miał kasy na EQ " A ty od razu jak jakiś adwokat napisałeś " A co zazdrościsz "... Więc jak mówią twoje słowa " To jest forum kazdy ma prawo mowic co mysli o danym temacie ;p mowie co mysle o tej sprawie wiec daj sobie spokoj z docinkami bo ci to nie wychodzi ", dlaczego wtedy się wtrąciłeś skoro to jest forum i każdy ma prawo mówić co myśli ? |
@up
no wlasnie ty myslisz o Bodziu ze nie ma kasy na eq bo sobie outa ujebal a ja mysle ze ty mu zazdroscisz i tyle... Koniec tematu :) pozdro damsoon...:baby: |
Omg, nie zazdroszcze mu tylko poprostu stwierdzam fakty...
Gdybym chciał to też bym zbierał powoli na tego full assasina, ale mi sie cały nie podoba więc mam ale bez żadnych addonów ^^ |
|
@ ALL
Joquin powiedział to co myśli ma do tego prawo, broni mnie bo jest moim net bro, tak jaki i Ty Aux i Ty Kebq.. Więc po co roibcie igły z widły??:P @UP Gz DominiczkO:D X HAIL CARITAS X |
Dzieki Bodzio =* :p
|
Tak oto i jest 100lvl !!:cup::cup:Gratulacje dla niego.
http://img402.imageshack.us/img402/3976/100pd3.jpg |
;(
Cytuj:
|
ehh bodzio bodzio Ty znasz chyba wszystkie dziewczyny na servie :)
@All Chce ktos kupic moja pro Evul postac? http://img405.imageshack.us/img405/4574/ssne8.jpg Nie mam checi juz grac calkowicie ... |
Goroma Quest Done...59lvl...
|
Cytuj:
A tak zeby bylo milo, szukam kupca na chara ;) Btw. Mozesz jebnąc riposte, ale i tak mam to w glebokim powazaniu. |
Calli*
OMG ja to sie chyba nigdy nie załapie na ten quest....... |
Yeah Hansu! Popieram!
/Żeby nie było Gz. |
Maly off:
SELL 2x ROYAL HELMET Gz all ofc =] |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:37. |
|