![]() |
|
@Diabllord
To, ze teraz jest nowa wojna, to wiem. Tylko, ze wszystko zaczelo sie od Aberratio vs Vision. A jak dokladnie z tym bylo, nie pamietam, bo polityke serva zaczalem dokladnie sledzic na ok. 3 tygodnie przed tym jak Duskiness zostalo wyrzucone z Furory. @LaRrYxX Thx za movie :) @Mbat~ Jak nie wiesz o mnie za wiele to prosze Cie, spusc troche z tonu, blad kazdemu moze sie zdarzyc, bez odbioru. |
|
Bady Fur
Feb 29 2008, 16:15:10 CET Killed at Level 110 by Maycka Soul Breaker and by Tefria Rhir Feb 29 2008, 16:14:51 CET Killed at Level 112 by Tefria Rhir and by Maycka Soul Breaker Feb 29 2008, 16:14:16 CET Killed at Level 115 by Tefria Rhir and by Linari |
Cytuj:
|
Cytuj:
Panie niedojebany, Wy*******aj Pan na Nebule, Ja tutaj nie szukam kolegów w przeciwieństwie do Ciebie bo mam ich aż za dużo <333 Pozdro miśQ Za to Ty, widze ze znajomości szukasz u Dusków xdddd? |
Cytuj:
|
bo on jest elo i pija tanie wina a my niewychodzimy z domu =/
|
SWIETO !! 1 normalna wypowiedz slovika i nie chodzi o to czy pojechal kogos czy nie tylko poprostu trafna uwaga ;]
|
Cytuj:
|
Jesteś za aborcją i eutanazją - wy*******aj do Holandii ;-)
Jestem tutaj, bo wiem 10x więcej niż wy, bo grałem na Furorze, i nadal mogę grać O; |
Orzech wraca do starego stylu PG.
KEEP IT GOING!!! |
może jakieś bany na ip? choć i tak oni pewnie mają neo...
Mar XX 2008, XX:XX:XX CET Died at Level 272 by ? Mar 01 2008, 13:15:15 CET Died at Level 273 by a frost dragon hatchling Feb 26 2008, 11:38:37 CET Died at Level 274 by a destroyer Feb 26 2008, 02:46:48 CET Died at Level 275 by a nightmare |
Jesli widzicie posty plebejuszy pokroju Vlaadka i kolegow - olejcie ich, wystarczy zaraportowac post, a ktos zrobi z tym porzadek :)
|
@up
Wiem, że nie zawsze są modki.. Ale czasem naprawde trzeba długo czekać :< |
Cytuj:
|
"jesli piszesz glupie posty Bóg zabija kotka" xDDD Dobre :D:D:D
|
Cytuj:
|
No no Orzech znowu poleciał..
Co będzie następne jak myślicie..?????????????????????????? Apropo Zwidek 197 lvl ... chyba on zdobędzie 200 jako pierwszy z tamtych co wymienialiście kilkanaście postów wyżej :p |
Cytuj:
Haker był trochę nie uprzejmy, że podrookował moją postać :> Ostro mnie zjechał xD i RS'a wbił. No cóż, raz górą, raz dołem... Pozdro all :) |
21:59 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Azis Ukrain. She was killed by Taifun Devilry. Mar 01 2008, 21:52:12 CET Killed at Level 16 by Taifun Devilry Jak mu nie było szkoda pz'ta na jakiegoś nooba :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:26. |
|