Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Silvera (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=185)
-   -   Wojna DICU, FS vs FTP, FTPA! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=158649)

Royal_Michael 04-02-2009 21:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez poreda (Post 2451249)
@ots
Alea Iacta Est System Security Active (8 - 5)

po ob:
Alea Iacta Est vs. System Security (14 - 6)
http://icechaw.otland.net/guildwars.php?id=57
:D

@edit
już 16:6

@down
o rlly? 19:6 :P

poreda 04-02-2009 23:09

news xd

Alea Iacta Est System Security Active (17 - 6)

HellFrycek 05-02-2009 03:32

http://img13.imageshack.us/my.php?image=magebombph4.jpg

czemu mi sie nigdy nie chce zdjecie wkleic ;x

http://img13.imageshack.us/my.php?image=magebombph4.jpg

peszek :P

Tiganna 05-02-2009 16:35

Jak to na forum im pokazesz to pobanuja im konta :)

Korule 05-02-2009 16:39

Ma ktoś nie potrzebnego Pallka na tym oTS?

Akkorin 05-02-2009 17:35

Znowu nie mam czasu na grę... Może od jutra coś pogram i wbiję lv.

Luki_Asen 06-02-2009 18:51

ja gram na
http://ramona.servegame.com/?subtopic=latestnews
narazie malo osob tu gra ale bedzie wiecej ;p pozatym jak kazdy z was chary zrobi mozemy miedzy soba zrobic battle
polecam wbijac moj nick Asen Kayor xd

Royal_Michael 06-02-2009 20:43

graj lepiej na icechaw, jaka tam mamy juz ekipe i combo:D

DarkKZ 06-02-2009 21:11

@Asen
bana wjebalem hehe, ale spoko ten ots tylko gm nieogarniety :(

Wiesio099 07-02-2009 11:32

Wy tu o otsach gadacie a wczoraj byla ob na dwarfen bridge
Niestety przegralismy :S 24:14 bylo chyba
Ale dh zrobilo to pieknie (osmieszyli sie)...

Mendolina 07-02-2009 11:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wiesio099 (Post 2454685)

Wygrali bo z FF polecieli na stacka + 100 noob charów, a potem logout.

lol007 07-02-2009 13:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wiesio099 (Post 2454685)

Jak ty mozesz pisac tak jakbys byl w Eolotic jak cie nawet na opence nie bylo mainem.
Jedynie co przylazles tym swoim 37 druidem popatrzyc ;[ i tak sobie nim juz nie pobocisz ,wiec nie mysl ze wbijesz next lvl nim
@Destroyer
i co niby te 100 noobcharow to FF?Ogarnij sie...Bo FF tez padalo przez te glupie nooby na faccu.Wiec zarowno moze to bys Eolotic...
Najlepszy byl ded pr0 Aervani Djkanthi
A tez fajny Gobrysl jak exivowal swoich a przed budynkiem byli tylko FF w thais i padl na combo ;)
@Rycerz
A ośmieszyć to sie tylko ty mogles...Szkoda ze sie nie pojawiles na mainie...Bo zaloze sie ze ciebie to nawet Eol~ by cie ujebalo

oVvN3eR 07-02-2009 13:32

@up
A kim ty kurwa jesteś żeby oceniać innych?
Co ****u?

Wiesio099 07-02-2009 14:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez lol007 (Post 2454885)
Jak ty mozesz pisac tak jakbys byl w Eolotic jak cie nawet na opence nie bylo mainem.
Jedynie co przylazles tym swoim 37 druidem popatrzyc ;[ i tak sobie nim juz nie pobocisz ,wiec nie mysl ze wbijesz next lvl nim
@Destroyer
i co niby te 100 noobcharow to FF?Ogarnij sie...Bo FF tez padalo przez te glupie nooby na faccu.Wiec zarowno moze to bys Eolotic...
A tez fajny Gobrysl jak exivowal swoich a przed budynkiem byli tylko FF w thais i padl na combo ;)
@Rycerz
A ośmieszyć to sie tylko ty mogles...Szkoda ze sie nie pojawiles na mainie...Bo zaloze sie ze ciebie to nawet Eol~ by cie ujebalo

Ziomachu wez jakis 5 kilowy młot i pierdolij sie w ten pusty lep lub tak jak juz radzilem pione rozpedz sie i pierdolnij w sciane(zadziałało)

Co do tego ze bylem mym ed to to ze rl napisal ze idziemy lac jakis noobow bo ujebali liemersona, zebym wiedzial ze bedzie ob przyszedlbym rycerzem w przeciwienstwie do Ciebie nie robie jakichs kont i nie kozacze tak jak ty.
Przypomina mi to solara, bo on tez bym mocny w gebie.
Ale i tak tam bym sie rycerzem nie przydal bo twoi kochani dahowcy nastawiali w huj nb harow a co do czego to spierdolili.

Btw. piszesz tu aby pokazac swoj wysoki poziom inteligecji czy mi sie zdaje??

A Eolithic probowalo pare razy pamietam ze raz ucieklem a drugi raz rl mnie uratowal ;]

Mendolina 07-02-2009 14:30

Cytuj:

@Destroyer
@Rycerz

A czy ja powiedziałem, że te noob chary są z FF? Napisałem "+ noob chary" co zapewne pomogło dla FF i w mniejszym stopniu dla Eol...
Z tego co wiem to Vicorf chciał open, czekali ale FF aby na stacku, mimo, że już po drodze sporo z Eol padło.

Wiesio099 07-02-2009 14:39

Cytuj:

@Destroyer
@Rycerz

A co do tego patrzenia idioto uratowalem dupe dla Xeosnara akurat jak mial reda moje sio weszlo jak siedziales w dp thais to skad mozesz towiedziec co nie?? pewnie Ci sork of magic screeny pokazal bo on robi je przepieknie...
Aha jeszcze pomagalem dla Bia Valentine ;]

LiSsS 07-02-2009 14:51

Że tak powiem "co prawda to prawda" B)

sevar666 07-02-2009 15:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wiesio099 (Post 2455035)
A co do tego patrzenia idioto uratowalem dupe dla Xeosnara akurat jak mial reda moje sio weszlo jak siedziales w dp thais to skad mozesz towiedziec co nie?? pewnie Ci sork of magic screeny pokazal bo on robi je przepieknie...
Aha jeszcze pomagalem dla Bia Valentine ;]

Tak sobie mow dalej... z tego co widzialem to zbierales loot z hell knajtem of silvera z dedow... miales 2h zeby dojsc rycerzem roberto no ale cos sie ci nie udalo;(;(;(;(;(;(;(

HellFrycek 07-02-2009 18:27

Dobrze ze tobie sie udalo

Wiesio099 07-02-2009 20:09

@PIone
Rycerza mialem wylogowanego na expie ale powtarzam jeszcze raz co ja bym tam zrobil knightem skoro bylo pelno nb harow geniuszu przyszedlbym sobie postac?? a wogole ja po okolo 30 min sie skaplem ze to ob kiedy xeosnar pierszy raz combo dostawal bo wczesniej widzialem tylko kilu wysokich lvli kotorzy biegali i nic nie robili no i pelno nb harow ^^

A co do pod*******ania loota
Nazbieralem w huj duzo lin z 8 lvli ^^
szkoda ze lopat nie bylo :S

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:43.