![]() |
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Wasz PrOwOKaToR ;] @Edit Mysle ze nie dacie sie tak latwo ;] GoGo Rise!!! Za Crie!! |
Cytuj:
Nie miałem muted, tylko kicka w środku OB, bo były wszystkie sloty zajęte. ;) |
Cytuj:
A co do tego lumpa co wkleił ten link.... skoro masz 20 lat to chłopie ogarnij się. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
przeciez sam powiedzial ze mial kicka bo nie bylo slotow ;)
|
taa chwalcie sie 75 slotowym ventem :P
|
co mówi murzyn idący przez przejscie dla pieszych?
-Pojawiam się i znikam <3 |
Haha,
Co robi Żyd na huśtawce?? -Wkurw*a snajpera. |
@up
Ale ty zabawny jesteś, może się z Ciebię pośmiejemy? Widzę że teraz zapanowała moda na wypisywanie kawałów. Mój dobry Przyjaciel jest żydem dowiedziałem sie o tym niedawno i gdyby nie to to pewnie bym nadal nie wiedział. |
Cytuj:
Cool WannaBe B) |
Cytuj:
Żydkiewka. :P |
ahahhahah xD
|
Taa chce być cool i dżezi ale widocznie mi nie wychodzi ;(
|
HAHAHAA LEJE !! NO English hahaha! Nobi miazdzy xD Takie z was cwaniaki ,a nawet po angielsku gadac nie potraficie ^^
"50 versus 50, not 150 versus 40" HAHAHAHA |
Hahaha!! To jest piękne nagranie.. :D
Loke: "Am I talking with Carlos? " Carlos " No English plx" Carlos _/ Switek jeszcze coś sobą reprezentował, jakieś tam zdania składał. ;) Loke : "Is this a Azreal Wizard?" Azreal : " To chyba pomyłka " Loke : "Is this a Nobi Chra?" Nobi : "Kur~ człowieku, weź ogarnij, o co chodzi " Loke : "I got access to Rogstah Fearless , c'mon we will rook him" Tenshi "Co Ty kur~ pier~? No ok " <rozłączył się> Kuvok : "We don't have money for open battle " Loke : "Kur~ loguj " xDDDDD Kuvok "thais open battle, but 50 versus 50, not 150 versus 40" (Dłuższa rozmowa, ale nie ma sensu przepisywać) Reszta na vencie: " He is on drugs or maybe drunk?" Ale Kuvok najlepiej wyszedł i szacunek dla niego. ;) xDD |
loke: i wanna be a spy
tenshi: kurwa człowieku co ty pierdolisz xDDD |
Cytuj:
Czy ty jesteś idealny?? Żeby wymagać od innego, najpierw trzeba być wporządku wobec siebie, lamo. Pozdro. Hawan~ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:26. |
|