![]() |
|
Ej ale czemu teraz wszyscy się bawią w pro traperów jak nie mają skila i chcą być zajebiści jak Karo ??? wtf ? Maka nie jesteś fajny.
|
@up
Signed. gonatel pró! Potrafi mowic tylko "morda ****u" "morda lapsie" itd. nawet sie tak wita :( i pomyslec ze ten chlopak ma 20+ lat :o |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
[quote=Frewyn;2604389]
Cytuj:
|
|
|
Cytuj:
|
Po 100k+ na głowę za 7 h. Zajebiście...
|
Są hardkorami
|
|
|
2up
nie lepiej Ci expic na terenach dla pacc ?:F |
Cytuj:
To nie wiesz, ze 3/4 zjebow z Dragow w Venore to posiadacze PACC?.... Przynajmniej tak bylo za czasow gdy gralem, pewnie duzo sie to nie zmienilo. |
Goratel PRU
Żenada totalna żenada walnąć na klate dla 190rp+ plaga destro i najta rzucić 5 m-walli i ss na forum "Nakana Pró" i jeszcze te "pró" no nie wiem z kogo tu się smiać... Założe się że nie miałeś Goratel nigdy 40+ lvl na świecie pvp.A to że czasem zabijesz kogoś bo masz 100 lvl'i więcej to o ni czym nie świadczy.
To tak samo jak by zrulować dla 400 kiny 6 dli czysty exp bez ruszania dupy... Może jednak warto porać w piłke albo chociaż pogadać z realnymi kolegami to Ci troche umysł rozjaśni. http://img268.imageshack.us/img268/1555/fghs.jpg |
@up
Było widzieć, jak nakana zlurował mi 2 spectry, pozarzucał screena mwallami i energy wallami i nie wiadomo było czy się śmiać czy płakać... |
ktoś mi powie czemu jak dam muta dalej słyszę jak keoser pan zajebisty dalej sapie do mikro:(?
|
|
|
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:22. |
|