Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Zdjęcia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=24)
-   -   -= Zdjecia od Death Assassins! =- (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=58887)

Wald_Kerius 21-04-2008 13:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lumineros007 (Post 2013492)
@norbi

wiem już kiedyś był poruszany taki temat, ale zadaj sobie pytanie jaki miałbym lvl gdyby nie Bysiu? ja ci odpowiem ok. 50? chyba tak stary ta gra nie polega na tym, że h-lvl ci blokuje wszystko od 8lvl....:D moim zdaniem jesteś nikim w Tibi bo sam nie umiałbyś wybić takiego lvla ;)

Niezazdrosze Ci takiego lvl i że Bysiu ci pomaga...nie nie ja sam wiem jak ciężko jest wbić taki lvl choć mam 88ed. Spróbuj od początku bez pomocy Bysia wtedy się przekonasz.

P.S nie przyjmój sobie tego do serca tylko tak napisałem bez obrazy.;)

ale o so chodzi?

Yooniorek 21-04-2008 14:44

http://i7.photobucket.com/albums/y27.../Secura/56.jpg

Edwardo 21-04-2008 16:49

Lumieros:

Tibia is a massively multiplayer online roleplaying game. Enter a medieval fantasy scenery, meet players from all over the world and have adventures together with them.

Więc??

@topic

Norbi a na dlach POI próbowałeś??

@Junior

W jakim czasie wbijasz tam lvl??

Wklejajcie więcej :))

pOzdro

Dart

NorbiAssassin 21-04-2008 17:48

Cytuj:

@norbi

wiem już kiedyś był poruszany taki temat, ale zadaj sobie pytanie jaki miałbym lvl gdyby nie Bysiu? ja ci odpowiem ok. 50? chyba tak stary ta gra nie polega na tym, że h-lvl ci blokuje wszystko od 8lvl....:D moim zdaniem jesteś nikim w Tibi bo sam nie umiałbyś wybić takiego lvla ;)

Niezazdrosze Ci takiego lvl i że Bysiu ci pomaga...nie nie ja sam wiem jak ciężko jest wbić taki lvl choć mam 88ed. Spróbuj od początku bez pomocy Bysia wtedy się przekonasz.

1. Co z tego, ze mialbym (wg. Ciebie) 50lvl?
2. To powiedz mi mistrzu na czym polega ta gra, bo widocznie trzeba mnie nawrocic.
3. Raczej nie Ty decydujesz kto jest "kims" a kto nie
4. Na jakiej podstawie stwierdzasz, ze nie wbilbym takiego lvla?
5. No i o czym sie niby przekonam? (jesli chodzi Ci o to, ze sie przekonam jak ciezko bije sie lvl samemu, to najpierw sie upewnij czy przypadkiem nie mialem kiedys innych postaci)
6. Naucz sie pisac

P.S. Jestes frajerem ;) (nie "przyjmój" sobie tego do serca, tak tylko napisalem, bez obrazy)

@Edwardo
Pewnie. Ale nie mam farta do loota z dragow, a poza tym exp raczej lepszy na behe :P

Bibe 21-04-2008 18:30

Heh jak ludzie mogą zazdrościć. Według mnie Norbi spedza czas na huntach z przyjacielem....Co w tym do cholery złego?? Równie dobrze mógłby iść z kimś innym, a że Bysiek ma wiekszy lvl to może iść na coś leprzego niż bk, hydry..

Cya Bibe~

Rester 21-04-2008 18:34

Cytuj:

@norbi

Kolejny ziomek bez kolegow? Dla mnie w tej grze chodzi o to zeby z kims grac, ja tez mam swojego kumpla i on expi tylko ze mna, jak zaczynalismy on mial 75 teraz ma 111, i co, nie potrafi on grac czy jak ? Norbi jedziesz do 100, i dawaj troche wiecej akcji ;)

Pozatym zapraszam tez do siebie :) Powodzenia

Lakee 21-04-2008 19:04

I sie obrazi norbi i gowno... nie bedzie screenow

NorbiAssassin 22-04-2008 18:22

Yonix potrzebowal pomocy w Deep Fibula i przy okazji tez zrobilem;P Jakos nigdy nie mialem okazji tam wpasc ;P
http://img364.imageshack.us/img364/2...8165626mj9.jpg

Kruczko 22-04-2008 19:29

:)

fajne zdjęcia a szczególnie Norbiego pozdrowienia z luminery:cup:

Thriller 22-04-2008 19:50

Cytuj:

jesteś nikim w Tibi bo(...) sam wiem jak ciężko jest wbić taki lvl choć mam 88ed. Spróbuj od początku bez pomocy Bysia wtedy się przekonasz.

lol pl?
Gram w tibię niecałe 2 miesiące, wcześniej 0 kontaktu z tibią. Fakt faktem, na grach rpg/mmo się wychowałem, ale do tej pory nie spotkałem się z czymś tak łatwym jak tibia. Z blokerami to tylko questy robiłem niektóre, więc co ty tu wytykasz, że wbicie 88 lvl samodzielnie jest czymś niezwykle trudnym i wymagającym ogrania.
http://i256.photobucket.com/albums/h.../loleee/75.png

Kusnier 22-04-2008 19:59

Cytuj:

@norbi

Typowy przyklad zazdrosnego glupiego polaczka ktorego zal w dupie sciska jak widzi kogos kto szybciej expi niz on. Bez obrazy, nie bierz sobie tego do serca, nie chce abys nie mogl przeze mnie spac w nocy.

up@

Ty to tam jestes pro i dlatego tyle wbiles. Dla 98%~ (serio) wbicie takiego lvla w 2 miesiace bez znania tibii bylo by czyms niewykonalnym, takze ty jestes zlym przykladem ;D (w sumie, moze norbi tez jest w tych 2% :P)

Lumineros007 22-04-2008 20:34

@norbi

tutaj tylko Ty jesteś ciotą pokaż wszystkim solową gre od 8lvl ,a nie sry tobie musi pomagać Bysiu....

ja sam wbiłem 88lvl i co bez ciągłej pomoce h-lvla (na 98% twoich ssków jest Bysiu) ty nic nie umiesz sam zrobić taka jest prawda szpanujesz tym, że chodzisz huntować z h-lvlem? tylko tak umiesz, a na wrl kiedy byłeś pierwszy raz to pewnie byś padł gdyby nie Bysiu... no śmiało pokaż co umiesz solo zrobić niestety ty nie umiesz odwalić ciężkiej roboty...Norbi ciężko Ciebie zrozumieć sry, ale AoD ma racje co do Ciebie nigdy byś sam do tego nie doszedł...podziw dla Bysia za cierpliwość z takim frajerem jak Norbi
aha i jeszcze jedno pytanie z kąd miałeś kaskę od 8lvl? odpowiedzieć Ci? od Bysia :D pozdro& popracuj sam

@ktoś kto napisał, że zazdroszczę mu tego...

zazdroszcze? głowa cię boli? niby czego, że sam nie umie dojść do czegoś?niee ja wole sam wypracować coś.... nie chodzę za h-lvl i wale behe itp

Kusnier 22-04-2008 20:39

Koles wez lepiej przestan sie osmieszac :)

Matis'Sorc 22-04-2008 20:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kusnier (Post 2016669)
Koles wez lepiej przestan sie osmieszac :)

Zgadzam sie to ze bysiu mu pomaga to wyłączne jego sprawa ze chce sie mu sie chce

Lumineros007 22-04-2008 20:41

@up

liż dupe dalej Norbiemu może fri itanz będzie...:D:D:D:D

aha i z pl sie nie trzymam bo to tylko i wyłącznie ludzie co na loota lecą nic więcej......wole już bardziej br, swe

Po raz ostatni pisze zazdrość wasz pożera jak widzicie Byśka i Norbiego a mi oni są obojętni....

I nie mam zamiaru dyskutować z ciotami którzy liżą dupke Bysiowi licząc na fri itanz

P.S
macie pozdro od AoD

Mudbloods 22-04-2008 20:43

@up
Wyjdź please.
Kasę miał z poprzednich postaci o ile dobrze mi wiadomo. A nawet jeśli Bysiu mu dał to chooy Ci do tego...
Norbi po prostu czerpie przyjemność z expienia z kolegami, grając w tak denną grę jaką jest Tibia :P
Expi sobie z blokerem... Na tym polega gra, a was wszystkich zazdrość zżera... Aż żal dupę ściska.
"Tyle miałem na ten temat do powiedzenia"

Eterlord 22-04-2008 22:21

Witam. Przeglądam ten temat od 1 strony, i jedyne co można powiedzieć to to że jesteście the best ;) . Najlepsze ss'y na forum. Wiem że zaraz ludzie sypną "lizus, dupoliz" ale kij im w dupe :).

A Norbi nie przejmuj sie ciotami jak ten 007, widać że go w szkole kocą :(. Jesteś poprostu lepszy, bo potrafisz sobie dobrać kolegów.

Pozdroofka 4 all B).

Bykunn 22-04-2008 22:36

Ty Lumineros, a wiesz że ja też nie trzymam ze wszystkimi Polakami ? Bo jakbym musiał trzymać z Tobą, to dużo bardziej wole Szwedów czy Brazylijczyków/Hiszpanów. Mówisz, że Polacy lecą tylko na loota ? Może tacy jak Ty. A patrz na Norbiego i Bysia. Bysiu pomaga przyjacielowi, a Norbi sobie expi z (prawdopodobnie) best kumplem i obaj srają na loota, bo expią sobie razem i z tego czerpią przyjemność. A, że Norbi padłby na wrl bez Bysia ? To chyba tylko dobrze świadczy o Bysiu, że nie dał paść kumplowi nie ?
Pozdro

maszter321 22-04-2008 23:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Eterlord (Post 2016958)
Witam. Przeglądam ten temat od 1 strony, i jedyne co można powiedzieć to to że jesteście the best ;) . Najlepsze ss'y na forum. Wiem że zaraz ludzie sypną "lizus, dupoliz" ale kij im w dupe :).

A Norbi nie przejmuj sie ciotami jak ten 007, widać że go w szkole kocą :(. Jesteś poprostu lepszy, bo potrafisz sobie dobrać kolegów.

Pozdroofka 4 all B).

Tak juz widze jak przeczytales z zapalem 240~ stron;> moze liczysz na 007 gp...

Cos dawno nowych ss nie blyo...

Kusnier 22-04-2008 23:11

Chyba chodzilo mu o to ze z zapalem ogladal ten temat od czasu powstania od 1 strony :) Bo tez nie chce mi sie wierzyc ze tyle za 1 razem obejrzal ;d dobre pare godzin :P

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:49.