Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Wydarzenia sportowe (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=121450)

jakosiara 01-08-2009 12:46

Miszczu masz Miszcza :D

Ostatnich nie chce mi się podawać. www.11.pl/transfery

Gierubesoen 01-08-2009 21:47

http://i516.photobucket.com/albums/u...oetanol/wl.jpg

hueheueheuheueheueheuehe nie obraziłbym sie gdyby tak zostało;]

AnonimowyPowrot 01-08-2009 21:49

Wisła > Lech
Śląsk Wrocław > Cracovia
Lechia > Arka

:D

Martins w Wolfsburgu, Newcastle moim zdaniem będzie musiało się namęczyć by powrócić do PL.

@Edit

Fotka z czasów bana, kto oglądał ten wie z jakiego to meczu:

http://img15.imageshack.us/img15/4825/hahahaazk.jpg
ZUO!

Arka_Sath_Wielki 02-08-2009 11:47

LA Galaxy 1:2 FC Barcelona

Młodzież znowu się pokazała z dobrej strony. Beckham jeszcze nie zapomniał jak się uderza z wolnych. Ogólnie mecz ciekawy. Warto było wstać o 4:30 :D

Lotress 02-08-2009 13:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Arka_Sath_Wielki (Post 2613755)
Beckham jeszcze nie zapomniał jak się uderza z wolnych.

Ba, Becks jest ostatnio w dobrej formie. W każdym meczu sparingowym pokazuje się z dobrej strony. W sumie się cieszę, że od stycznia będzie znów grał z Milanem :p

Maggic 02-08-2009 22:52

Może kogoś zainteresuje. Beniaminek zaczyna jazdę ; )

http://sport.tvp.pl/pilka-nozna/i-li...adzenie-pogoni

http://sport.tvp.pl/pilka-nozna/i-li...la-na-20-z-gks

http://sport.tvp.pl/pilka-nozna/i-li...konczyl-giekse

Petasz zapier... aż miło ; DD

hoomik 02-08-2009 23:35

ktos tam sie smial z muzina w Legii... no to dzisiejszy mecz pokazal, ze i bez muzina Legia da sobie rade. Mam nadzieje, ze w czwartek bedzie tylko potwierdzenie dobrej formy i Kopenhaga poplynie.

Polonia sie kompromituje. Z taka gra nie maja po co jechac do Holandii.

jakosiara 02-08-2009 23:51

Petasz, mega talent w FM07 :D

Straznik Monopolowego 03-08-2009 01:52

http://www.youtube.com/watch?v=HWedgsBX_pc

http://www.youtube.com/watch?v=YgMFO8mX49c

Wasz ulubieniec na EC =D swietne spotkania mam nadzieje ze podaczas sezonu bedzie z niego pozytek

Yoh Asakura 03-08-2009 02:05

Cytując pewnego marines z Call of Duty:
Cytuj:

Out-fucking-standing

K.Jay 03-08-2009 09:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Straznik Monopolowego (Post 2614387)
http://www.youtube.com/watch?v=HWedgsBX_pc

http://www.youtube.com/watch?v=YgMFO8mX49c

Wasz ulubieniec na EC =D swietne spotkania mam nadzieje ze podaczas sezonu bedzie z niego pozytek

Jak czytam te komentarze na YT typu "Jack is the biggest talent now, he can be the world's best player" czy "Only 17, and world class. Best English player" to chcę mi się śmiać. :D

K.Jay

Straznik Monopolowego 03-08-2009 11:26

To mi powiedz kto ma wiekszy talent i umiejetnosci w wieku 17 lat na swiecie

Maggic 03-08-2009 11:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Straznik Monopolowego (Post 2614539)
To mi powiedz kto ma wiekszy talent i umiejetnosci w wieku 17 lat na swiecie

Na pewno się ktoś znajdzie. To nie zmienia faktu że chłopak jest fenomenalny. ; D

Yoh Asakura 03-08-2009 13:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez K.Jay (Post 2614471)
Jak czytam te komentarze na YT typu "Jack is the biggest talent now, he can be the world's best player" czy "Only 17, and world class. Best English player" to chcę mi się śmiać. :D

K.Jay

Człowieku, a jak inaczej można mówić o facecie, który przerzuca piłkę nad dwoma rosłymi chłopami z Rangersów, a potem idealną próbą lobu zaskakuje bramkarza, który ledwo co obronił ten strzał?

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Maggic (Post 2614558)
Na pewno się ktoś znajdzie. To nie zmienia faktu że chłopak jest fenomenalny. ; D

Rotfl. Kto? Śmiem twierdzić, że Wilshere w wieku 17 lat > Ronaldo w wieku 17 lat. A także i Messi. I śmiem twierdzić, że to będzie pierwszy piłkarz Arsenalu, który zdobędzie Złotą Piłkę.

Wiślaczek 03-08-2009 13:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 2614610)
Człowieku, a jak inaczej można mówić o facecie, który przerzuca piłkę nad dwoma rosłymi chłopami z Rangersów, a potem idealną próbą lobu zaskakuje bramkarza, który ledwo co obronił ten strzał?

Rotfl. Kto? Śmiem twierdzić, że Wilshere w wieku 17 lat > Ronaldo w wieku 17 lat. A także i Messi. I śmiem twierdzić, że to będzie pierwszy piłkarz Arsenalu, który zdobędzie Złotą Piłkę.

Potencjal ma. Ale zawsze moze mu sie przydarzyc ciezka kontuzja/ sodowka, wiec nie wiadomo co z niego wyrosnie ;)

AnonimowyPowrot 03-08-2009 13:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wiślaczek (Post 2614618)
Potencjal ma. Ale zawsze moze mu sie przydarzyc ciezka kontuzja/ sodowka, wiec nie wiadomo co z niego wyrosnie ;)

Właśnie, piłkarze rozwijają się w różnym tempie.

Do tego na pewno nie jest "best English player", bo do Joe Cole'a, Gerrarda, Lamparda, Rooneya czy nawet Ferdinanda mu bardzo daleko.

Życzę mu szczęścia, ale wątpię w to, że będzie kiedyś piłkarzem uznawanym za faworyta do wspomnianej Złotej Piłki.

Straznik Monopolowego 03-08-2009 13:55

To samo bylo z Fabregasem i popatrzcie na jakim teraz poziomie gra w dodatku w wieku 16 lat juz trzeba byc w pelni sprawnym technicznie aby grac w wielkim klubie a wiec nie wiem o jakim wy rozwoju mowicie jak mu zostalo nabrac teraz tylko doswiadczenia i madrosci pilkarskiej oraz charakteru

Gierubesoen 03-08-2009 13:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Straznik Monopolowego (Post 2614635)
tylko doswiadczenia i madrosci pilkarskiej oraz charakteru

Dobrze powiedziane ;)

W każdym razie życzę mu jak najlepiej, oby sodówa nie uderzyła do głowy, jego styl o wiele bardziej mi się podoba niż tego rozpłakanego cr7

Fintex 03-08-2009 14:01

Jak na swój wiek to jest dobry. ale obecnie brakuje mu troche bo kiepski przegląd pola ma. owszem ma przebłyski geniuszu, ale na tym skrócie z meczu z atletico chyba posłał 2 podania ludziom na spalonym i większość też jego podań, ktore mogłyby być kluczowe nie doszło do celu. ale ma 17 lat.. wiec z czasem jego skillsy beda rosnąć.

historia zna też takie przypadki ludzi, ktorzy za młodu byli mega i przewyższali swoich rówieśników o wiele lat a później wiele z nich nie wyrosło. (w realu był taki typ, zapomniałem nazwiska, ale pozniej sie kompletnie wypalił) ciężka praca i będzie dobrym zawodnikiem.

Yoh Asakura 03-08-2009 14:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez AnonimowyPowrot (Post 2614629)
Do tego na pewno nie jest "best English player", bo do Joe Cole'a, Gerrarda, Lamparda, Rooneya czy nawet Ferdinanda mu bardzo daleko.

Brakuje mu tylko jednego - warunków fizycznych, o które ciężko w wieku 17 lat (Wilshere to mój rocznik! - 01.01.1992 - to musi COŚ znaczyć :P)

Cytuj:

Życzę mu szczęścia, ale wątpię w to, że będzie kiedyś piłkarzem uznawanym za faworyta do wspomnianej Złotej Piłki.
Pociesza mnie to, że pewnie to samo mówili o Ronaldo, jak zaczynał się pokazywać w Portugalii ;)

Cytuj:

Potencjal ma. Ale zawsze moze mu sie przydarzyc ciezka kontuzja/ sodowka, wiec nie wiadomo co z niego wyrosnie
Pod okiem Wengera - wiadomo. Klasowy gracz, na pewno najlepszy angielski pomocnik.

Cytuj:

Jak na swój wiek to jest dobry. ale obecnie brakuje mu troche bo kiepski przegląd pola ma. owszem ma przebłyski geniuszu, ale na tym skrócie z meczu z atletico chyba posłał 2 podania ludziom na spalonym i większość też jego podań, ktore mogłyby być kluczowe nie doszło do celu. ale ma 17 lat.. wiec z czasem jego skillsy beda rosnąć.
Rotfl, brakuje mu przeglądu pola? Wilshere w rezerwach pokazał, że widzi na boisku niemalże wszystko, jego podania były genialne. Owszem - nie wszystkie mogą dochodzić, bo po prostu brakuje mu jeszcze siły do posłania jakiejś szybszej i mocniejszej piłki. Nie dziwię się, ma 17 lat. Ale mam nadzieje, że w Premiership dostanie sporo szans i pokaże, że jest prawdziwym mega talentem.
A poza tym, taki Ronaldo przeglądem pola też nie grzeszy. Kreatywnością tym bardziej.

Fintex 03-08-2009 14:15

widziałem jego niektóre akcje w rezerwach, ale to jednak rezerwy. dlatego mówie, ze gdy będzie ciężko pracował to i w premiership będzie miażdżył.

Yoh Asakura 03-08-2009 15:34

Ale mówiąc o jego przeglądzie pola, wygłupiłeś się.

Fintex 03-08-2009 16:55

może trochę. ale jednak brakuje mu obycia, ogrania, przewidywania ruchów innych przeciwników. na razie nie można o nim powiedzieć, że ma taki przegląd gry jak Zidane czy jak R10 (a czasem mam wrażenie, że tak go oceniacie-fani Arsenalu). wszystko przyjdzie z czasem, nie ma co sie podpalać.

Yoh Asakura 03-08-2009 17:06

IMO ma taki sam przegląd. Ale mieć go a wykorzystywać go - to jest różnica. To przyjdzie z doświadczeniem.
I, swoją drogą, najśmieszniejsze jest to, że Wilshere byłby teraz największą gwiazdą polskiej ligi, a nawet i polskiej reprezentacji. :d

Fintex 03-08-2009 17:17

Takie porównania są trochę śmieszne. samemu nic na boisku nie ździałasz. zauważ kogo obok siebie ma Wilshere, od kogo się uczy, zważ na styl jakim gra Arsenal, to jak wychodza na pozycje itp. mimo tego, ze Polska liga to bagno, to rządzi się swoimi prawami. zobaczymy co pokaże w reprezentacji Anglii. ponoć Fabio mu się coraz baczniej przygląda.

Gierubesoen 03-08-2009 17:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 2614809)
I, swoją drogą, najśmieszniejsze jest to, że Wilshere byłby teraz największą gwiazdą polskiej ligi, a nawet i polskiej reprezentacji. :d

Myślę, że wylądowałby w szpitalu ze złamaną nogą w 87 miejscach po pierwszej interwencji jednego z naszych drewnianych obrońców ligowych i tyle by było z jego kariery :)

Yoh Asakura 03-08-2009 18:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gierubesoen (Post 2614831)
Myślę, że wylądowałby w szpitalu ze złamaną nogą w 87 miejscach po pierwszej interwencji jednego z naszych drewnianych obrońców ligowych i tyle by było z jego kariery :)

Mam C+ i czasem zdarzy mi się usnąć przy jakimś polskim meczyku - widziałem ponad 15 i w żadnym nie było tak agresywnych wejść jak w lidze angielskiej. Ci drewniani obrońcy są słaby, wolni i nie potrafią ostro zaatakować. W Premiership (i rezerwach Premiership) Wilshere spotkał się z paroma brutalami i nic mu nie było.

Straznik Monopolowego 03-08-2009 19:08

Nie sadze aby przez najblizsze 50 lat trafil sie ktos z takim przegladem gry jak Zidane najblizszy mu jest chyba Cesc (kill me) a jezeli wy nazywacie polska lige brutalna to sobie nawet niemiecka obejrzcie to zobaczycie co to znaczy grac brutalnie (o lagodnosci ligi angielskiej najlepiej to sie chyba Eduardo przekonal)

hoomik 03-08-2009 19:38

akurat z ta niemiecka to bym tak nie przesadzal...

Iron 03-08-2009 20:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Straznik Monopolowego (Post 2614952)
Nie sadze aby przez najblizsze 50 lat trafil sie ktos z takim przegladem gry jak Zidane najblizszy mu jest chyba Cesc (kill me) a jezeli wy nazywacie polska lige brutalna to sobie nawet niemiecka obejrzcie to zobaczycie co to znaczy grac brutalnie (o lagodnosci ligi angielskiej najlepiej to sie chyba Eduardo przekonal)

Liga Hiszpańska też najłagodniejsza nie jest..

Yoh Asakura 03-08-2009 20:32

Widać po laleczkach z Barcelony :d

Fintex 03-08-2009 20:42

Te laleczki pokonały angielskie kluby i zdobyły potrójną koronę w poprzednim sezonie więc o co kaman? największa laleczka jaka istnieje obecnie uchowała się w lidze angielskiej.

Iron 03-08-2009 21:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fintex (Post 2615041)
Te laleczki pokonały angielskie kluby i zdobyły potrójną koronę w poprzednim sezonie więc o co kaman? największa laleczka jaka istnieje obecnie uchowała się w lidze angielskiej.

Jak można dwa kikuty ubezpieczyć na 100 mln ...

znawcas 03-08-2009 21:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 2614809)
IMO ma taki sam przegląd. Ale mieć go a wykorzystywać go - to jest różnica. To przyjdzie z doświadczeniem.

Czy ty jesteś nienormalny? Skąd ty możesz wiedzieć czy on ma o 0,5% gorszy przegląd czy lepszy. I wejś się tak tym arsenalikiem z wengerem na czele nie spinaj, bo arsenal to 1 wielkie bagno z paroma murzynami

Gierubesoen 03-08-2009 21:28

Relacja z zajść z Kopenhagi okiem kibiców Legii:

http://www5.legialive.pl/mecz/426/relacja_z_trybun

Arfyd 03-08-2009 22:03

@up.

Kumpel był, opowiadał. Został zatrzymany za nic jak prawie setka pozostałych.

Yoh Asakura 03-08-2009 22:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fintex (Post 2615041)

No, a Puyol m.in. pokazał, jaką jest nędzną waginą (tę sytuację już opisywałem). Ogólne wywracanie się, symulowanie, brak sił, żeby utrzymać się na nogach - wypisz, wymaluj Barca. A jaki mistrz, taka liga.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez znawcas (Post 2615070)
Czy ty jesteś nienormalny? Skąd ty możesz wiedzieć czy on ma o 0,5% gorszy przegląd czy lepszy. I wejś się tak tym arsenalikiem z wengerem na czele nie spinaj, bo arsenal to 1 wielkie bagno z paroma murzynami

main account or gtfo

Arka_Sath_Wielki 03-08-2009 22:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez znawcas (Post 2615070)

"1 wielkie bagno z paroma murzynami" ale do finału LM w 05/06 to doszło nie? Szacunku się trochę należy, nawet jak klubu nie lubisz ...

Co do ostrości ligi hiszpańskiej to chyba najbardziej się o tym przekonał Gabi Milito :/

@Yoh
A Ty ciągle swoje. Laleczki, nie laleczki, ale potrójną koronę zdobyli, a Arsenal w 05/06 pokonali więc imo są lepsi od Arsenalu.

Xevez 03-08-2009 22:32

Wyniki 1 - 10 spośród około 612,000 dla zapytania arsenal dive
Wyniki 1 - 10 spośród około 99,900 dla zapytania fc barcelona dive

google nie kłamie

Yoh Asakura 03-08-2009 22:38

Wyniki 1 - 10 spośród około 1,950,000 dla zapytania barca dive

In your face.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:04.