![]() |
Witajcie.
Mam zamiar za jakiś czas zmienić świat, a słyszałem że iridia będzie dobrym wyborem. Jak wygląda sprawa boterów, rządzących gildi, expowisk, PK? Jakbym mógł prosić o jakieś ogólne informacje, które pomogą podjąć decyzję.:baby: |
Pierwszy w 2013! :cup:
|
...i ostatni
|
Siema , gra ktoś jeszcze na iridi ? Jak tak to jeżeli chcieli byście razem poexpic , porobic questy , popekować to napisz do mnie nick : Rumblo Tirigalis
|
Pierwszy w 2014 również! Jak żyjecie, towarzysze? O to, czy ktoś jeszcze w to gra chyba raczej nie ma co pytać :)
|
Cytuj:
|
Witam wszystkich
Mam nadzieję że mnie pamiętacie ! Pozdro Welflon |
Ale mam niespodziankę z 9 stycznia 2007 8o
Ukryty tekst:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Co to za poebana nazwa w ogóle X( |
gra ktoś tu jeszcze, może zmontujemy jakąś ekipe po połączeniu?
|
Cytuj:
|
mój pierwszy świat w tibii :P
Ehh wspomnienia, fajnie kiedyś było na iridii |
Jeżeli jest ktoś zainteresowany aby pograć to zapraszam, ja gram tam od kilku lat mam 136 EK ale jeszcze kilka słabszych charów, można by razem poexpić lub coś :)
Jeżeli jest ktoś chętny to pisać tutaj lub w tibi na nick: Rumblo Tirigalis lub Monika Rudnicka |
Pierwszy w 2016! I w 2015 w sumie też! Ktoś? Coś? Tu?
|
Nie dajcie temu tematowi zdedać, proszę was
|
Hahah co jest, tknęło mnie coś dziś żeby obczaić te forum pierwszy raz od kilku lat a tu kiełek pisze XD co tam byki? przejrzałem kilka stron z 2008, muszę przyznać, że byliśmy nieźle pojebani.
Pozdro, ripper! |
Co za durnie 8o
Robiłem porządki w starych pudłach i miałem tam passy i coś mnie wzięło, żeby wejść i zobaczyć czy jeszcze jakieś Kiełki i inne Rippery co bohy kradły tu są ;) https://www.youtube.com/watch?v=VGhtIppsVMo https://www.youtube.com/watch?v=lOh6P8zpq4M |
Pierwszy 2017!
|
Ziomale, wiecie z jakiej wojny to jest screen? Bo se znalazłem w necie i się zastanawiam. Jakiś taki dziwny rozkład sił, Ligany vs Ligany, Karolek jeszcze po ciemnej stronie mocy, łucznik Qba vs Asilles, centaur Firenze vs Sesulo (chociaż na Firenzu chyba później jakiś meksykaniec grał, może to on), nie qmam
Co to za majndfak?:flaga_pl::swe::mag: |
Co tam słychać ziomy ? zyje tu ktos ?
--- hans12 dodał 0 minut i 39 sekund później --- Cytuj:
|
Wszyscy Carlin Statek Teraz!
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:14. |