![]() |
|
U.u niemam czasu na takich leszczy bo slyszalem ze do chmur niesiegasz :>
160cm wzrostu? ^.- |
haha, żal czytać te wypowiedzi nastolatków udających Bóg wie kogo na forum ;)
@Trion tu nie chodzi o poglądy kogo uważam za dobrego piłkarza a kogo nie tylko o SZACUNEK, a szczególnie dla kogoś kogo się nie zna i raczej nigdy nie pozna osobiście... i tak poza tym pisz Polska z wielkiej litery Cya =) |
"leszczem z Konina", "frajerem z Poznania"... u jednego i drugiego pełna kultura wypowiedzi! Dyskusja na poziomie jak widac :)
|
AHAHAHAH leszcze z konina :) to podbijajcie tutaj jak jestescie takimi kozakami :)
AHAHAH http://lempa.wrzuta.pl/obraz/iGddcoC...przykazan_cs-a |
dziadzia psychol doda swoje 2 grosze :)
otoz xD Podolski... swietny pilkarz... strzelil bramki nie mial jak spudlowac :) zachowal sie godnie nie cieszac sie dobry pilkarz na wysokim poziomie :) ale... :) kazdy ocenia kogo jak chce :) wszyscy chwala C. Ronaldo a ja gnoja nie lubie i tyle :) kazdy ma swoich ulubionych i tych mniej zawodnikow :P Tijajn Babangida :) najlepszy pilkarz wszechczasow :) jakies 5, 6 lat temu chcial grac w reprezentacji Polski... to mu nie pozwolono... :) i dobrze bo by sie zmarnowal :) mecz byl sredni :) dogadywanie sobie kozaki etc. :P pseudo kibole i ci co z ziomkami z podstawowki na mecze... suchar kazdy ma swoje zdanie o meczu kazdy trzyma z kim lubi. :) wiek co do "kumplowania" sie niema nic do rzeczy :) osoby starsze o 10 lat moga byc bardziej wporzadku niz twoi rowiesnicy to samo jak mlodsi o 4lata tez moga byc bardziej "spoko" Holandia Włochy :) mecz fajny xD wracajac :) e zapraszam do wrzesni :D mniej wiecej rowno km z konina i z poznania :P pojdziem do trojki czy bestu :D podylamy i bedziecie szczesliwi :P i sie skonczy glupie gadanie typu "kozak" "leszcz" bo i tak kazdy tutaj jest leszczem na swoj sposob i kozakiem :P podsumowanie: biorac pod uwage powyzsze fakty stwierdzam iz Polska niema nigdy szans na zwyciestwa gdyz dochodzi do nie milych konfrontacji miedzy rodakami co doprowadza do rozbicia zjednoczenia narodu Polskiego xD a wytykanie sobie wygladu :) padalo to juz tu kilka razy. :) wygladasz jak leszcz ale dobrze miatasz nogami i rekoma... :) i wtedy jestes luj :) wygladasz jak koks kozak mada faka super hiper luj a nie wiesz jak dobrze zacisnac piesc :) taka prawda o ciezkich dzisiejszych czasach :) jak zwykle troszku sie rozpisalem xD dali byscie przynajmniej "agre with psychu" czy "zgadzam sie z psycha" :P milo by mi sie na sercu zrobilem xD i wiedzial bym przynajmniej ze czasami cos madrego wystukam na tej klawiaturce xD wasz psycho-mastero-postero-pisarz xD |
No ale nic madrego nie napisales :D
|
=]
:)
@Polska - W CZWARTEK WYGRAMY :D:D @Hollandia - 3:0 z mistrzami swiata :o holandia potraFFFfi :D |
Cytuj:
|
Help
;(prosze o pomoc w wruceniu do gry wczoraj zostalem hakniety i biedny jestem wszystkich chetny prosze o wsparcie jak cos to jestem w thais z gory dzieki za pomoc
|
@up WY*******aj
co strone jakis gejuch pisze posty z keyami juz trzeba byc naprawde tepym zeby w to wejsc. nie mam zadnych ss teraz , sory Pozdro |
|
Uzyjesz swoj, ja uzyje swoj ( Swoje, mam more ;) )
Na rozgrzewke: http://i122.photobucket.com/albums/o...ladysharer.jpg |
Cytuj:
,,leszczem" a ,,leszcze" to jest jednak roznica... moze dla kogos kto niechodzi do szkoly bo woli grac w tibie to tylko jedna literka, ale jednak ma to male znaczenie, wiec niegadajcie glupot, bo odnosilo sie to do Yoursoko czy jakos tak a nie do wszystkich z konina =) |
Fifi mysli ze nas nabierze,zmienil date na 2007 rok i wielki kozak,haha,ladny fake. :]
|
Cytuj:
Sie okaze... |
Fifi mysli ze jest cwany i nas nabierze. :]
Jakbyscie mieli list,to bym o tym wiedzial bo bylem waszym kumplem. Jakbyscie mieli list,to byscie go uzyli w innych wojnach. Jakbyscie mieli list,to napewno nie byl by akurat z 10 czerwca (dzisiejsza data). Tak wiec,wkrecac to moze Ig'owi albo innym kumplom. :] |
|
btw. o co z tym listem chodzi ? :D
gz wszystkim :) |
s
Omg Philip i po co komu ludzią kity wciskasz co?
A do tego bardzo ładny FAKE. W Dacie gdzie pokazany jest rok ,zawsze jest na końcu kropka. U Ciebie jej braklo. Zjadles? I macie swojego fafika. |
ej po co sie klocic moze byscie zdjecia powrzucali??
|
Szczęście na nieszczęście, Majątki na przekrętach
To siedzi w nas jak szósty zmysł, nic z tym nie zrobisz, masz go we krwi masz go na codzień ;) (pewna cecha);)))) peace plaaaz dajcie sobie spokój z tymi ściemami i konfidentowaniem !! jebać kur^.^wy co reportują sprzedawaczyki ;) szanuj wroga lolu nigdy nie lekcewarz ;) żal się straszycie nawzajem jakimiś jebanymi policyjnymi zagraniami ! dalej dalej konfidenci napewno nigdy nie uwierze takiemu ;) niewarto pozdro |
@Fathit
Grasz fair play w Tibie? Nieczyste zagranie tez sa w cenie ;d |
"...Kieruje sie zasadami,najgorsi wrogowie nigdy nie sprzedawani,
Gardze konfidentami,obserwujac latami jak ratuje sie dupe karmiac psy donosami, Mama mnie uczyła nie pokazuj palcami, bys mogl swobodnie przechadzac sie ulicami, Warto sie kierowac starymi dydaktyzmami..."<---Wall-E K.A.S.T.A. |
Cytuj:
a co do pytania to myśle że w 85% gram uczcciwie a te 15% to wobec jebanych ****i którymi gardze i wobec nich w każdej chwili moge zagrać nie fair ;):) ;) hehe CaTO~ @down ale ja pisze tak ogólnie nie pisałem nic o damu ani o fifim ;P loozik pozdro |
Zle sie zrozumielismy.
Nie chodzi mi o Damu tylko o Fafika |
Cytuj:
|
Cato and Moria
Dokladnie macie racje, jak wygrac war to pokazac ladne fragi dobre pvp trapy itp etc, a nie takie frajerskie chwyty... Nienawisc do policji tak zostalem wychowany, ten kto z nimi trzyma na zawsze jest przegrany, elo |
@pdf
Kaj masz policje? a co do tego wara... dobre pvp pokazac ,a jak makerami ciskaja? |
2x UP
PVP to nie fragi 3/4 tych osob ktore maja najwiecej fragow to cioty ktore czekaja zeby uderzyc jako ostatnia osoba gdyby kazdy tak gral to by nikogo nigdy nei zabili bo by kazdy czekal i zeby nei bylo nieporozumien sa tacy co maja dobre pvp i duzo fragow ale to sa fragi za najwiecej obrazen i szacun im za to =* |
Cytuj:
taki zayon jeba sdki po 360 a ty po 260, kazdy z was jebnie po 3, wiadomo ze on wezmie na most damage. pvp dla mnie przynajmnej to umiejetnosc masslogniecia w dobrym momencie, jebniecia good trapa, paralyza good, good m wallowania, fragi to 15% z wszystkiego. |
Moze zle powiedzialem, pvp umarlo wraz z tibia 7.6. Teraz kto ma wiecej hajsu i wyzszy lv na 95% wygrywa wara.
Jednak za wygranie wara uczciwie respect, a za takie motywy pogarda. |
Masslog, Purely Taken :)
http://www.tibiauploads.com/download/468 23:21 You see a dead human (Vol:10). You recognize Derock. He was killed by Jack Kanibaiz. http://i122.photobucket.com/albums/o...ockmasslog.jpg |
Chlopy mam na sell dwie chary mojego zyziaczka i jeszcze Skaldo to jezeli ktos jest zainteresowany to niech pisze moje gg to 3898283 ja zawsze niewidoczny.
|
Ja juz nie gram ale czytam jakos sobie zawzse wiezorem co tam tu piszecie az wkoncu musialem napisac Fifi hahaha no kurwa mam taki smiech z Ciebie ze ten fake probwales zrobic i to jeszce tak zjebales hah. I po co Ci to i nawet nie odpisales na posty z tym Filip fake itp bo nie wiedziales co napisac tylko wklejasz inne ssy jakgdyby nigdy nic . Gz.
Filip Why?? bez offtopa jak wiekszosc tu ;/ http://img367.imageshack.us/img367/231/uo0576tm1.png |
@up
Bo filip jest niedojebanym dzieckiem. Cale zycie przed tibią spedzi liżąc dupe br.
Dajac screena nie dosc ze udowodnil ze jest jebanym sprzedawczykiem i pewnie nawet starych by sprzedal jakby w swacie byli to jeszcze sciemnia tu all fejki robiac. I tak naprawde nie dziwie sie ze calymi dniami zamula w tibie, bo taki pies rl kolegow nigdy nie bedzie mial. Jak Damu mial power na servie to lizal jemu sytuacja sie zmienila i jezor tez zaczal lizac inne rowki.... |
@Huntorro
For Money xD. To samo chcialem napisac ze juz temat zmienia xd ..kakaowe oczko.. xD Jakby nie bylo fafik to masz egoistyczny styl gry.. liczy sie ja , a nie my. Tak samo jak podolski xd. |
Bye Bye
Koncze z TIBIA PANOWIE :) dziekuje tym co pomagali i byli spoko :** a ci co sprawiali problemy to mam ich gleboko ... :) POZDROWIENIA :D
|
Itemki na SELL
Mam na sprzedaż itemki na Danerze proszę o szybki kontakt ze mną !
Jest to : -Blue robe -crown helemt 2x -platinum amulet -vampire shield - Wand of inferno 2x - wand of cosmic energy -obsadian knife -5 yellow , 24 brown i 1 white poc ,29 scrab coin, 10 perls,15 dragon leather 18 mino leather, -hailstorm rod -duzo fooda/robali/plate legow/dark helmow/innych quest itemkow -guardian shield/noble armor/spike swordy /serpenty/rozdzki i wandy Pisac jak jestescie zainteresowani do mnie na priv lub na forum bede wdzieczny Pozrdawiam ! Sellam to all bo koncze z tym serverm. ;) :) |
Pdf masz juz setke? :p
DAMUUUUU NEVAAAAAAAAAAAAAA DIEE!!!!!!!11111 damu jak czytam twoje wypowiedzi to naprawde niemoge :baby: jestes legenda pythery!! hahaha |
A ty chyba jestes nikim, :] bo nie slyszalem o tobie na Pytherze.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:32. |
|