![]() |
|
Macie super organizacje jak po 1.5h sie dowiedziales. gratki:cup:
|
Cytuj:
pytalem sie ftpowcow nie moja wina ze nic nie odpisywali |
Cytuj:
Od 20.00 na fibuli sie zaczelo a o 22 +sie skonczylo albo nie umiesz liczyc albo malo wiesz:baby: |
Cytuj:
Co do liczenia popatrz na swój mały móżdżek na fibuli nie bylem xD btw. co chcesz pokazac swoimi tepymi komentarzami ze jestes mądry?? Jakos Ci to nie wychodzi |
Cytuj:
Zyskales u mnie podziw...:cup: |
Cytuj:
o tym siochaniu mialem nie pisac ale skoro niektorzy twierdza za stalem i pod*******alem loota no to napisalem ;] |
Cytuj:
Fajnie... See you next time :cup: |
Cytuj:
Jak masz jakis problem msg : Rycerz Roberto Aha i mam w dupie twoj podziw @down Pione jak zwykle mocny w gebie |
@sevar
do nie srasz a sam nie byles |
Cytuj:
Pewny jestes ze nie bylem? |
Cytuj:
|
Ta mowisz, ze on nie byl swoim mainem tylko druidem. a ty czym byles? Elven chaja 50druid? czy Roxxy?
|
@up
Lol , najlepsze jest to że te Roxy chujoxy i inne chary to nie są polacy , te barany bocą chary i oddają tym bambusom z vnzl XD |
Cytuj:
Jak bys byl w polskich gildiach to bys wiedzial ze to nie sa chary venezueli Widac ze gowno wiesz... Po huj porownujesz 37 ed z 60 ed ;s affffff Jak wiadomo pare osob ma bana a jednak przyszli walczyc ed/ms + 50 Wiec nie porownuj osob majacych w tym momecie mozliwosc logniecia na main chary a nie...Widac inteligencie gortiego...My nie Rycerz Roberto i Beckinn zeby dawac chary brom ;[ Nie jestes fajny,jestes tylko tempa swinia Czekam na szybka "riposte" bo musze troche postow tu powbijac ew. Bako cie zatrudni do swojej korporacji w dp thais |
Tak tak polacy na vina beasto tez :confused:
|
A co wy wstydzicie się powiedziec, że sharujecie?:D
|
Cytuj:
Odpierdol sie od roxyy zjebany downie, chyba stara cie nie kocha ze takie pierdoly piszesz. Myslisz ze jak ty bocisz to inni tez? Nie dziwi mnie to jak mowisz ty i asen ze to nie polacy jak sie na bocie leci 24\7 to trudno cos wiedziec kto polak a kto br. |
Cytuj:
|
@pedał sewar
juasuhasasuh sam mi solar mowił że zoltany was o*****ły a że pizdy w rl jesteście to chuja możecie zrobić , pamiętam jak mi dupe lizałeś żebym cie na anni wział HAUSAHSA ;>>>>>>>>>>>>> jednym słowem - wy*******aj @edit - @Wrld dopiero przeczytałem twój post , tak tak , wiem że to były chary "polaków" ( solarów ****ów ) , ale teraz jakieś cioty grają na nich , gratulacje dupolizy jebane ;d |
Cytuj:
Teraz to dojebales juz nie miales co wymyslec to takie cos wymysliles? Zal... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:54. |
|