![]() |
|
Angelos [0] : [134023104104] CipSoft
Banished: until Jan 06 2010, 17:53:07 CET because of using unofficial software to play |
Fuurel aka Sprzedawczyk bananed:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
|
jakis film z akcyji?
|
Ja tam jakiś mam, ale ni to nie widać jak neq pada, ani ulip, tylko ja, zaraz po tym jak Robin dal loga ; p
Moge podrzucić jak wrócę z budy xd Vivider, ja tam cosik ostatnio chciałem pobocić moim pro evo niespalonym 50 knightem i w pizdu, padłem 3 razy od flow academy w 2 dni :( Przyyykre w chuj Ale co lepsze, powiedzialem sobie "pierdole to" i oddałem chara kumplowi a ten wjebał bana po tygodniu, haha Pewno na facc padłeś, nie martw się, zakup pacca, zakup pro u jakiegoś fajnego ziomala z flow i będziesz mógł na*******ać w pixele :) --- Serowel dodał 5 minut i 1 sekund później --- Cytuj:
|
Sell pro bo jestem fajnym ziomalem z flow
|
dla mnie darmowo rozumiem
|
Konrad, wiesz ze dla Ciebie cena jest x2
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Oblicz x, gdzie x to prawdziwa wartosc Zizki. Zizka = 0 wyobrazenie Zizki o sobie = X2 <- do kwadratu wplywy Zizki = Y styl pojazdów Zizki = Z robienie laski z połykiem = V A teraz po podstawieniu do wzoru : [0*(X2+Y+Z)]+V= x 0+V= x x=V Odp: Jedyne co sie liczy w Zizce to to ze o*******a pałe z połykiem. |
Cytuj:
czy ja kiedykolwiek wspomnialem, ze jestes jedynym facetem, ktory posiada miesnie kegla tak znakomicie rozwiniete? oj jezzu jak to dobrze mi robi ... |
Tylko złotko to ja jestem na górze zawsze. Wiec o moich mocnych miesniach kegla mozesz pomarzyc.
|
czytaj post wyzej deklu >.<:glupek:
|
Ok, proktologu... przyszły proktologu... a obecnie proktologu amatorze.
--- Endrju88 dodał 15 minut i 38 sekund później --- Zniszczylem Cie Karolku na wszystkich forach. Teraz bedziesz caly dzien myslal jak by mnie tu pojechać. Ale mój skomplikowany i niezwykle pofałdowany mózg wymyśli coś co będzie dużo gorsze niż Twoje marne próby pojechania mi. Ale i tak wiem jak to się skończy <3 |
Cytuj:
|
Lol, wy macie najebane...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
chodza sluchy, ze masz syndrom etera i nie tylko pofaldowany mozg... |
Cytuj:
Pytanie do forumowiczow - gra ktos w csa 1.6?? |
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight Świat: Fidera HAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAAHHAHAHAHAHAHAHAh AHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHAh AHHAHAHAHHAHAHHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHa HAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHHAA |
Cytuj:
A kto to ? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:06. |
|