![]() |
|
Kazdy ma prawo do wlasnego zdania?;s
Topic: gratz:) |
Może jakies ss'y wkoncu ktos wstawi
|
Cytuj:
Fotki kozackie jak zawsze |
Gratulacje ;) !!!
|
<śmiech> <współczucie idiotom>
tak tak fakt ktoś jest potrzebny do questów czy coś, ale sami popatrzcie na 98% ssków jest Bysiu który zgadnijcie co robi??:baby: @2up przynajmniej sam wbiłem ten 88lvl, a nie jak niektórzy.... @down jak dla mnie wielkie bo sam wbiłem. |
No i chuj, ze wbiles go sam, to jest jakies wielkie osiagniecie?
Co druga osoba wybotowala swoj lv, tych nie krytukujesz, tylko uparles sie, bo ktos wbil wyzszy lv od Ciebie przy uzyciu blokera? Czy to lamie zasady gry, czy po prostu taka pizda sama z siebie jestes?:-/. |
Chłopie czy ty jesteś tak ograniczony? To jest Gra MMO czyli musisz poznawać innych ludzi. Nie masz kumpli z bloku,osiedla którzy grają w Tibie? Chyba niee. Zastanów sie co piszesz bo widzę ze jeszcze do tego nie dorosłeś. Jak nie umiesz sie pogodzić ze ktoś ma szczęście w postaci kumpla z wyższym lvl to nie pierdziel glupot ze do 88lvl sam wbijałeś i nikt CI nie pomagał blokować hydr czy jakiegoś innego syfu, to jest naturalne. Jeśli Ci sie nie podoba to idź pograj sobie w Morrowinda bądź Gothica na Single i nie będziesz musiał patrzeć.
Osobiście nie znam Bysia i Norbiego ale twój spam mnie wkurza wiec se spamuj i obrażaj Luminere czy jak totam sie pisze PS. Wkurzasz mnie temu napisałem:D Bo tak to nawet mi sie niechce, Wena mnie naszła. Có |
@Shadow....
W temacie o luminerze nie pozostawili po tobie suchej nitki to musisz "podbijac" inne tematy? @all dawac ss'y : d |
nie przejmujcie sie shadowem,ignorujecie go.on uwaza ze hunty solo to cos wielkiego bo nikt z nim nie chce chodzic na hunty bo to noob
|
Dobra shadow wypad trolu z forum bo jezeli wedlug ciebie level i jak sie go wbija odwzorowuje gracza i masz chore przekonania to daje ci max 12 lat ;]
@topic Jak zwykle wszystko ladnie pieknie ale ja osobiscie czekam na 100 norbiego :D chyba jeszcze nie bylo? |
Źle mnie zrozumieliście :/ .Poprostu stopniowo pare stron dziennie przeglądałem.
|
Gz :)
Gz Wszystkim, a w szczegolności dla Bysia i Norbiego.
Mam takie pytanie do was. Ile by kosztowalo wybicie Behe Questu przez was? Pozdrawiam, Blantus. |
Dlaczego go jedziecie? KAZDY ma prawo do wlasnego zdania.
|
@up
czyżby ktoś od AoD? |
Cytuj:
Gz ssów, zrobił się spam. Co widze niektórzy mijają się z prawdziwym celem tibii, którym jest wspólne robienie questów, huntów, zabijania. Expienie solo jest żenujące i szybko sie nudzi, jak grałem ed, od 50 do 61lvl expiłem 2x solo na d lair bo nie było kumpla ek online, zjedziecie mnie ? Dzieci, które potrafią tylko expić solo(bo nikt ich nie chce brać na hunt/quest) są upośledzony psychicznie, nie wyobrażam se 5h na np. hero lub BK, nie pisząc z kimś etc.~ Lepiej z kimś przeżywać, że zlociło się rare etc. niż samemu(przeżywać - nie brać tego do serca). PS: blant aj laf ju |
Lumineros@
Co ta zazdrość z tobą zrobiła... Topic: Świetne zdjęcia,gratz all. |
Cytuj:
Napisz w grze, damy znac kiedy bedziemy szli. Wtedy koszt jest darmowy, ew. life ring dla Norbiego z questa :-p. |
Nie spamujcie ;( tylko screeny wrzucajcie :/
|
@007
Nie mozesz pisac rzeczy, o ktorych nie masz pojecia. Nie wiesz czy mialem jakies postacie, nie wiesz skad mam kase itp. itd. Dlatego najlepiej sie nie wypowiadaj bo chyba sam do konca nie wiesz o czym piszesz. Nie dziwie sie ze wbiles SAM WOWOWOWOWOW 88lvl, bo nikt by z Toba na zadnego hunta nie poszedl. Kolejnym Twoim wymyslem jest ze szpanuje tym ze expie z Bysiem... Pokaz gdzie? Wstawianie zdjec to szpanowanie? To moze niech nikt nie wstawia zdjec w dziale "ZDJECIA" bo sami szpanerzy z nich, a przeciez dzial "ZDJECIA" nie jest od szpanowania zdjeciami. Nazywasz wbicie lvl solo "ciezka robota", a wbijanie lvl z kims wg. Ciebie jest jakies super latwe? Widac, ze nigdy z nikim nie byles na huncie bo nawet nie wiesz jak to jest. P.S. Jakby byly bany na RL to wlasnie takiego powinienes dostac... P.S.2 Ss beda w weekend pewnie. 100 raczej na majowke ;) Behe questa mozna zrobic za LR:P |
Cytuj:
@Lumineros i zgraja Nie, nie liże tyłka, nie liczę na cokolwiek, nawet nie gram na tym świecie. @Reszta Nie odpowiadajcie na takie dziecinne prowokacje, bo tylko psujecie sobie temat. ; ) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:43. |
|