![]() |
|
taaa tylko Daw cie lal ; < i nie zjadles 5 rybek tylko o wiele wiecej :D nie pamietasz wczorajszego dnia? :> z 3/4 monki i zerka ubiles -.- i nie wypominaj mi do konca zycia ze mi kiedys dales 500 boltow.. juz wole ci je oddac i miec spokoj :baby:
|
Cytuj:
Po 2. Wiedzialem jak napisales nie przegladalem twojego bp. Po 3. Nikt nie mowi o placeniu... |
Cytuj:
Srry, co ja wczoraj zrobilem? Zabilme monka? Jesli wogule to zrobilem? (ahh nie pamietam te dni wolne, wiele sie rzeczy robi ^_^) Jesi zabilem to oddalem mfy.. Zerka zabilem? taak zabilem bo mnei dawerg atakowal, jak nie widziales polecam mnije przed kompem siedziec i isc do okulisty... ;] zabilem 2 monki za 1 oddalem mfy a poznije dawerg zrobil 2 i mnie atakowal, gdybym nie zabil to bym padl ;] Nie bylo ciebie wted<obiadek rox> i nie wiesz Tam przy piramidize na rawo 3 i na dole z 2-3 max ;] Bedziemy dochodzenie robic? Tylko dawl, ale jak ja bym zaczol Dawa? to ja na waszym miejscu bym sie przylonczyl do bicia zlodzieje 5 rybek i killera summonow... ;] Dawerg. czytanie ze zrozumienie, bylo to pytanie "Zaplacic ci?" nie napisalme ze ty mi kazales placic ;] Cya |
Cytuj:
|
@Markizek
A po co zabiłeś im monka ?? Jak nie był Twój to po co ruszałeś ?? Po ch..... wkurzasz ludzi ?? A jak lubisz wkurzać to nie zdziw się, że ktoś cię w końcu ubije :evul: Zwisa Ci ten serw (jak juz nie raz pisałeś masz swój świat Harmonie) to po co zabijasz komuś potworki wkurzając tych co tu grają na codzień ?? Nie możesz tak jak ja lub inni zalogować się i zwyczajnie pogadać z kumplami zamiast siać ferment ?? Pozdrawiam all |
@up
Święte słowa:evul: on jest jakis dziwny prowokuje do klotni zawsze, o co ci chodzi czlowieku;< btw. nie jestem wędlina:baby: |
@Wedlina
A ty jak zawsze lizesz dupe :baby: @Daw Osz ty pekerku xD @Markiz Skonczcie te klotnie bo to jest nudne ;< |
Tani Pacc :ooooooo
18:54 Royal Michael [61]: offer plx
18:55 Rodo Shik [58]: 250k 18:55 Royal Michael [61]: za pacc 90 dni? 18:55 Rodo Shik [58]: nom (...) 18:58 Rodo Shik [58]: jak mpa na allegor jest po 80zl 18:58 Rodo Shik [58]: a on jest wart ok 450k :D:D:D:D:D @Down Ja tez nic do niego nie mam i sie z niego nie nabijam :D Juz mu wytlumaczylem :P Tylko poprostu mnie to smieszy ze taki lvl a tak malo wie :D |
@Michael
Nie nabijajmy sie z PL tylko ich nauczmy. Do tego zioma nic nie mam, jak mozesz wytlumacz mu ze nitk nie selluje MPA na allegro na silvie i ze nie chodiz po 450k~ >.> @Frajerstwo, ubijanie kumpli Wsrod silvery, jedyni kumple ktorym UFAM prawie w 100% ze mnie nie ubija to: 1. Dawergo Sewery (zaraz napsize ze mnie ubije xD) 2. Carpathiaa 3. Kacperka 4. Leo Lenidas (byly Silverianczyk, ziomek 4ever, ktory ubil mojego rla za to ze gral moim charem xD) 5. Garra Gres (Moj rl) 6. No i chyba reszta moich rl ktorych nie jest za duzo.. |
Lol a mnie bej nie wymienil ^^
|
Może dlatego że ty BEJ?? :D
|
mozliwe ale kazdy wie ze wiesiu bej to bej nad bejami XDD:evul:
|
Mógłbyś beju nie ujawniać, że mnie tak przyzywacie. Tylko my czterej wiemy o tym więc beju nie zdradzaj. :P
|
Taak, walnolem sobie test hita za 10 w dawerga, to straszne ;o
UBILEM MONKA I DALEM MFY KURWA MAC LUDZIE ZROZUMCIE.... a ty pozniej jak noob mnie ganiales z zerkiem i ci go ubilem... Pozniej zaczoles mnie wyzywac od zjebow genetycznych,noobow i zaraz sie kumple zlecieli. Jak se wczorja w kazdego walnolem po 1-2 belty nikt sie nie oburzal, a dawerg zaraz sie w*****l i zrobil 2 monka i mnie ganial, to ubilem mu tego 1...(juz 2 byl , ale z teog mf nie oddalem, bo sam mnie atakowal) Dal loga na 5 min... i zaraz sie zalogowal i na mnie z zerkiem przybiegl i zaczl na*******ac ;] chodz troche nie udolnie...no ale... jak zawsze ja jestem tylko do teog zeby pomoc, a poznije kopnac w dupe.... btw. mpa na Harmoni to 450k ;] @Wendlina nie w*******aj sie, bo w dupie byles gowno wiesz |
@holu
Vegeta bardzo sie denerwuje jak sie na niego mowi Vegeta to Kobieta! xD @Holu2 Ano pominolem cie, bo zapomnialem :P Dodaje takze Kilver Achin ktory takze zawsze byl bro Chyba wszyscy... |
K**** Neo zamknij pysk X( X(
|
Qwaa nooby nie spamujcie forum, bo mi sie nie chce tych waszych pierdół czytać -.-'
|
@Vegeta
Ojeju ale sie zburzyl oh my god :D @Forum I ponownie zapanowala cisza.... |
Cytuj:
sorry za spam |
A ja nie wiem komu ufać a komu nie :D <joke> swoje zaufane osoby mam :)
Kasztan i ty mówiłeś mi że to ja prowokuje kłótnie? LoL :baby: |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:21. |
|