![]() |
Cytuj:
|
Miecho forumowy kozaku nie napiszesz ze zabiliscie 3 osoby w czasie gdy normalny cywilizowany czlowiek spi ?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
AHAHAHHAHAHA:D:D:D:D:D |
jak tam FAGI ? expi sie dobrze?;> z checia bym poexpil jak wy ale mnie zabijecie pewnie wiec musze narazie sobie pamieciowki robic jak to bylo kiedy sie expilo
|
Cytuj:
|
ale najlepszym dżołkiem jest to ze moge sobie expic na noobie :P i jeszcze na dodatek siedze z wami na vt ;) hahaha cioty
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
jestem hardcorem ! lubie buraczki !
|
Fajny wannabe?
|
Ja już JeSsTeM fAjJnY! LoFfCiAm WaS fSzTsTkIcH! :* elo szejset kabany
|
!!
może kto¶ chcętny do zagrania na otsie aureawar-wisnia.no-ip.pl na tibie 8.1 ;pp jak macie jak±¶ ekipe żeby pograć to zapraszam xDD jak cos priv to sie umówimy na konkretn± godzine :)
|
nie da rady dać na 8.4 tak jak hiberna war? oczywi¶cie bym wbił : )
|
haha ja moze potem wbije na ten ots bo ignanu mnie meczy ; ddd
|
niestety nie da rady bo to nie my zrobilismy tego otsa tylko dostali¶my go od kogo¶ i poporstu jak chcemy pograc to stawiamy go...a to nie jest problem sci±gn±ć se mc do tibii 8.1 i można grac...jeżeli mieliby¶cie ludzi jako¶ to juz po 5 można spoko pograć sobie tylko napiszcie kiedy :PP
ewentualnie jakbyscie venta nie mieli to mamy jakies tam gówno na acc na 2.1 vt |
Filip widze ze reklamujesz mi otsa ;p
|
Cytuj:
|
chciałem akurat teraz wbić, weĽcie napiszcie kiedy hostujecie to pogramy ; P jakie passy jak co?
|
Cytuj:
|
nie pisz do wisni bo on jest zly i bedzie na ciebie krzyczec:(
|
a masz stałe ip? jak tak to dodaj serva na otservlist, od razu kto¶ się rzuci, a co do ekipy, niestety, niemam : (
|
cioty, nie zamulać B)B)B)B)B)B)B)
nie ma wojen, to nie ma co btw widzieli¶cie ten film ?? : p huhuehueu na tibia.de to już jest to największy fail roku 2009 xD http://www.speedy.share.com/416598604.html usun±ć kropke |
trochi kultury, w dupe jebany:cup:
//Edit Haha fakt ten film kara i to ostro, mowiac wprost "Nie poszlo". Wiele bym dal zeby ich miny zobaczyc jak Nex~ zniknal :D Chociaz jesli chodzie o faile w PvP to przypomina mi sie filmik z Pandorii gdzie 115 ms idzie zabic jakiegos nooba na bog raiderach po czym wpada po niego 10 osob a on ucieka sobie do parchment rooma sciaga parchment mwalluje sie a tamci padaja [chwile pozniej tez sam padl, nie mial juz supply] :d |
ZzZZzzZzZzZ
|
only the dead see the war's end?
|
Inglisz perfektum, mejt.
|
Cytuj:
niedlugo sie przenosze na tibia.com wiec beware ! |
Aurea board jest juz wystarczajaco zaspamowane przez Nexoriu i tego nooba 50 ed spammana, wiec oszczedz ;xxx
|
podskiluje englisz i im pokaze co to jest dobry foruming!
|
okzzzzzzz x] :cup: :cup: :cup:
|
ladny distroj na ob. hrhrhr
|
Waaaaaaaar
|
kreff sie leje strumieniami, miecze trzaskajoł, czarne kule magiczne leco, wojna, wojna, a aabla to chuj ;\ !!!!!
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
ps. kurwa zaraz mi kont braknie, mietka mi zbanowali ;/... |
Cytuj:
|
NS sie nie rymowalo, musisz zawsze wszystko zepsuc?X(X(
|
e nie no w takim razie sry
|