![]() |
|
Każdy dostaje kategorie A. Chyba że ma papiery od lekarza, brakuje mu conajmniej 3 kończyc lub jest rayzo-podobny.
Jeśli na komisji byłeś w tym roku, to do woja nie pójdziesz. Wszyscy z tego roku mają uregulowaną służbę wojskową. @Serious Sam Koniecznie musisz obejrzeć K-ON! i Gurren Lagann. Następnie powiesz mi kto bardziej kawaii wygląda. Yoko czy Mio. Nipah~! Frizz-kun |
Czyzby ddos powiedzial school days - jedno z najbardziej atrakcyjnych anime on the world ?
|
@SSman
Nie wiem. Przecież nie oglądaliśmy. |
Cytuj:
|
|
Prawdę mówiąc to School Days zachwyca nas swoją rozbudowaną fabułą. Losy bohaterów rozgrywają się na wielu płaszczyznach, a wydarzenia można interpretować na wiele sposobów. Jest także wiele odniesień do legendarnych tytułów jak NGE (niby oglądasz, a jednak nie wiesz o co chodzi) i inne. Nie wiem jak można wypowiadać się w temacie anime bez znajomości tego epokowego dzieła japońskiej animacji.
Nipah~! Frizz-kun |
OO uspokoilo sie ;s
Ide sie edukowac... |
@Frizz
''Koniecznie musisz obejrzeć K-ON! i Gurren Lagann. Następnie powiesz mi kto bardziej kawaii wygląda. Yoko czy Mio. '' Nie, już nie oglądam anime :-) @milano8 Powodzenia |
@Serious
Czemu przestałeś oglądać anime? Nipah~! Frizz-kun |
@eses
Błądzisz, synu, błądzisz. @topic Czy wam też się nie chce uzupełniać animelista? |
Cytuj:
http://i305.photobucket.com/albums/n...7296849974.jpg A ja ide kimac ( na serio ) ale last question b4 i go ( przeczytam jak wróce oO ) , oglądał kto To Aru Majutsu no Index ( ja obejżałem 1en amv i odrazu zaczełem ściagać ) |
Nie wiem... znudziło mi się =P
''A ja ide kimac ( na serio ) '' Mnie też się chcę spać, ale jeszcze dotrzymam <zieeeew> @down Co? |
Anata wa nakama ja nai!
|
ilya, jak cos to tylko loli <3
|
Yaoi loli?
To na temat, bo to gatunek anime |
nie nie, juz przestalem byc gejem. Teraz to quez~ uswiadomil mi prawdziwa i jedyna droge jedi ktora moge podazac. To jest sciezka pelna braku piersi Loli
|
Cytuj:
@topic jakie anime polecacie? |
Użytkowników czytających ten temat: 10 (zarejestrowanych: 8, gości: 2)
milano8, AzuranskiRookstayerXL, Gimlos, eerion, Illya_von_Einzbern, Corgar Frizz, Rayza Milej zabawy zycza uzytkownicy tego forum.. @azur jest takie powiedzonko : raz w dupe to nie pedal, po roku sie kasuje. @nooftoop Chyba obejrze Bleacha @edit gz grocix, znow ban, ostrzegalem ;] |
@Temat
Hahaha, zabawa sie zaczyna. xD Gimlos dałbyś już nam spokój. My tu sobie spokojnie piszemy na temat anime, mangi, ewentualnie coś z tym związanego. A ty nam niszczysz nasz spokój. Od Grocia Kod:
eSeS jesteś gupi Nipah~! Frizz-kun |
Ilya ja oglądałem Toaur Majutsu no Index dosyć ciekawe i godne polecenia anime, jednak po zakończeniu pozostaje niedosyt.
Gro, Azur, Otakuma, milano R.I.P. kto następny? Nastepny Rayza. To się naprawdę robi nudne z nim wpadającym tutaj. Może jednak tibiaspy jak naprawią serwis tam nie ma Gimlosa :P |
@DDoS
Nie... na 200 postów na tą chwilę tylko ~30 dostało warna. Więc jak widać jak się chce można nie robić offtopów. Tym razem Gimli jakoś lekko się z nami obchodzi. Trzeba z nim pogadać może jakoś uda załatwić się tą sytuacje. Kolejna wiadomość od Gro Kod:
Dzisiejszy dzień był zajebisty, trzeba to powtórzyć. Kod:
@Gro Kod:
"We're not dead yet!" Kod:
@azur Kod:
@Minna Frizz-kun |
@up
No to mam szczęście. B) Widzę że czystka się tu zrobiła. :( Poszły do piekła cztery(?) osoby. :( Ale wrócą :) @topic A oglądał ktoś Onegai: Teacher lub Twins?? |
Tak wpadlem zeby sie zapytac czy ktos wie dlaczego nie widac zadnych updatow KNJ, czy autor sie poddal czy co... ale z tego co widze malo kto jest jeszcze w stanie odpowiedziec... naby jedne.
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Olewajac tych na banicji jestem obecnie na pozycji 9tej... nalegam o okazywanie naleznego szacunku, bo teraz gdy polowa tematu sie wykruszyla przyszedl czas na ostateczna bitwe. No to jak Ilya? Twoja armia 4chan vs moja armia Loli? Czy laczymy sily bierzemy sobie ten temat? :p Z tego co wiem nie widzisz potencjalu w tym temacie, wiec moze zostaw go dla mnie jako autonomie a ja zrobie ten temat twoim lennem... Cytuj:
A jak juz sie wkreciles w HSD Kenichi podpowiem ci ze jest na onemanga wersja "oryginalna" zwana HSD czyli podstawowy plot autora z ktorego wyewoluowala obecna historia. W duzej mierze jest to jak HSD Kenichi ale znacznie bardziej okrojona i skondensowana. |
@Que
Twoim tokiem rozumowania to ja jestem teraz królem! Hahahahahah! Nakazuję ci usunąć całe loli z dysku! Nipah~! Frizz-Sama |
Best Owen was Her AMV
http://www.youtube.com/watch?v=ny2_HeEuM4o ( 0:36 , 1:08 , 2:20+ara'ara , 2:49 - aż dreszczyk przechodzi takie cool ) |
Cytuj:
A tak btw, nikt mi nie odpowiedzial czy to Strike Witches jest warte ogladania... Mam dostep do wersji niecenzorowanej a z tego co widzialem sa sceny gdzie mogloby sie to okazac fajne, ale dla kilku scen nie bede 6 odcinkow sciagal. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Anyway ten typ robienia "AMV" zrobił sie już żałosny. Koleś wpadł na fajny pomysł, a teraz powstaje 15 milionów kser, które chcą być "kul"
aha "Amazing Nuts" nie jest żadnym hentaiem. Po prostu taką nazwę wymyślili i tyle :D A ja się może jutro zabiore za drugą serię Natsume Yuujinchou |
damn, jak tylko polazlem pic to wy zaraz beemnie bany lapiecie, wstretne gady. Btw co do naruto jeszcze zem nei cyztal tak samo z bleach chyba zaraz zaczne najnowszy ep, a potem podziele sie wrazeniammi z marnymi resztkami ktore zostaly.
|
Cytuj:
I co sie dzieje z Onemanga? Onepiece wyszedl wczoraj czy przed, Naruto juz wyszlo popoludniu, a Bleach dopiero teraz sie pokazal... Cos sie nam SleepyFans obijaja... spia pewno. |
erm bleach byl juz wczesniej jeszcze zanim wylazlem do parku, ale spoko. btw zdam relacje jutro bo znowu dostane bana za pisanie psotow po pijaku.
|
A ja ci ja zdam juz dzisiaj...
Wybielacz Ukryty tekst:
|
@Que
Myślisz że ja należy do tych "dorosłych"? Po prostu uważałem co pisałem, a przy offie dodawałem lekką dygresje na temat anime. W każdym razie mam nadzieje ta sytuacja się zmieni, bo tym razem jednak nie odwalilismy akcji rodem z 4chana. @Bleach Powoli zaczynam skreślać to anime, już jedna kreska postawiona. Autor odwalil pare numerów, przez które ta manga sporo traci. Nipah~! Frizz-kun |
@Bleach
Mi sie akurat chapter podobał. No ale macie racje, Ukryty tekst:
|
Akurat anime wybielacza to imho kazdy powinien sobie podarowac, zeby tworcy zczaili ze bezmyslne dodawanie fillerow nie pomaga. W tym wypadku manga jest i tak o niebo lepsza od anime, a sama manga tez nie jest niesamowita, wiec poza rozdmuchana popularnoscia wybielacz nie ma wiele do zaoferowania. Pierwszy chapter byl dobry, potem juz tylko z gorki.
Cytuj:
|
Ohayou Gozaimasu. Za krótka namową Corgaar postanowiłem wrócic do tematu, ale zorientowałem się własnie, że zanim zdążyłem to zrobic okazało się, że spora jego częśc została zbanowana :P.
@poza tym: opłaca się oglądac seirei no moribito? (lub jakoś tak). |
ok co do naruto
Ukryty tekst:
co do wybielacza Ukryty tekst:
|
Wy spać nie umiecie?? (to do tych co piszą posty od godziny 00:00 do 06:00 ;))
@topic O Dżizasss!! No i nie mam co oglądać po "Blood+" i "K-ON!" (jeszcze ich nie skończyłem ale cóż ;)). Może mi ktoś coś poradzić?? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:44. |
|