Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Furora (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=191)
-   -   Hyde Park (Furora) <- regulamin w temacie zaostrzony (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=144019)

Azared 02-03-2008 10:19

Tylko ze wy nas zabijecie, padniecie, stracicie a my odrabiamy to o wiele szybciej + zarabiamy kase ;]

Proszewas 02-03-2008 10:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Azared (Post 1934147)
Tylko ze wy nas zabijecie, padniecie, stracicie a my odrabiamy to o wiele szybciej + zarabiamy kase ;]

rzeczywiście stary 45 msem jest tyle odrabiania co 120 ek... przy tym kasy w ch** zarabiacie ;] potem ktoś po was wpada i znowu "expicie" ;]

Azared 02-03-2008 10:48

Ja ci podaje na swoim przykladzie ;] ja padam, sie nie przejmuje... wczoraj jak mnie biliscie to sie smialem ;] padne, odrobie na nastepny dzien ;)

<<<GanzeR>>> 02-03-2008 10:51

Cytuj:

Ty myslisz ze my inwestujemy swoje pieniązki w te sorce? no to musze cie zasmucic ale te akcje to wy nam pokrywacie ;p nawet jak padna wszyscy to i tak jest pokrycie na to z waszej kieszeni, takze spoko + zarabiamy :) i po co tu expic, jak mosci panowie oddaja nam chetnie dobre eq ;p

Pozdro.

Yayka 02-03-2008 10:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Azared (Post 1934192)
Ja ci podaje na swoim przykladzie ;] ja padam, sie nie przejmuje... wczoraj jak mnie biliscie to sie smialem ;] padne, odrobie na nastepny dzien ;)

Teraz to mnie rozjebałeś, smiałeś sie ? Jęczałeś "Chodźcie tutaj, kurwa" a jak padłeś to było "Mam na was wszystkich wyjebane" chyba nawet dodałeś pleby czy lamusy ;]

Azared 02-03-2008 11:06

tak ciebie wyzywalem ;] powiedzialem to bo nie rozumiem jak mozna tyle czasu na d-lair wchodzic...

Flows 02-03-2008 11:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Azared (Post 1934222)
tak ciebie wyzywalem ;] powiedzialem to bo nie rozumiem jak mozna tyle czasu na d-lair wchodzic...

może nie chcieli tobie po prostu pomóc ? xd zostawili ciebie,biednego na pastwe losu ;x ciezkie te zycie co ?

thoro 02-03-2008 11:24

To w koncu sie smiales czy co? o0 ;>

Pawciozz 02-03-2008 11:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Grzeeesiu (Post 1933966)
Reasumując obaj jesteście lamusami.
Puzdro, poćwicz.

Lamus to ty... Wbij taki lvl jak Taifun to pogadamy... A nie ciśniesz jemu i mi... Ja miałem pecha i zostałem shackowany...

LaRrYxX 02-03-2008 11:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez <<<GanzeR>>> (Post 1934127)
Ja ci powiem jak, to są noobchary ktore nas kompletnie nie obchodza i sa zrobione do zwastowania, róznica polega na tym ze my wam noobcharów nie liczymy zabitych przez nas, cel to mainy (główne postacie) dlatego tez nie doliczamy tych do fragów, zliczane są fragi na ludziach znajdujacych sie w gildiach a nie na noobchach albo jakis plackach bo gdybysmy mieli to liczyc to post z fragami na tibia.com bylby 3 razy dłuzszy...

Doskonale to rozumiem, lecz zastanawiam się po co to robicie.
Czasami lepiej zaprzestać i poczekać na rozwój sytuacji, gdyż
w ten sposób wojny na pewno nie wygracie, najwyżej trochę
poprzeszkadzacie no chyba że to jest wasz cel, a co to stwierdzeń
zawartych wyżej to chyba nie muszę ci podawać przykładu.
Zresztą po co ja ci to mówię ; )?

<<<GanzeR>>> 02-03-2008 11:42

My poporstu lubimy ich mordowac, i jak widac sprawnie nam to idzie, czasem padamy noobkami, ale kogo to obchodzi? wazne ze oni padaja 100+ i wyzej.

Fallathanu 02-03-2008 12:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pawciozz (Post 1934300)
Lamus to ty... Wbij taki lvl jak Taifun to pogadamy... A nie ciśniesz jemu i mi... Ja miałem pecha i zostałem shackowany...

Nie wiem z jakiej choinki sie zerwales, ale orzech nie wbil tego lv na Taifunie wiec nie wiem po co te madrosci ;o

Slovik 02-03-2008 12:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sir_Elioth (Post 1934027)
Fajne macie rzycie. Nauczysz mnie też chce być taki 8o

Twój guru imargam kiedyś tak napisał i on to celowo zrobił, rozumiesz już czy nie?

Pawciozz 02-03-2008 12:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fallathanu (Post 1934394)
Nie wiem z jakiej choinki sie zerwales, ale orzech nie wbil tego lv na Taifunie wiec nie wiem po co te madrosci ;o

Mniejsza o to kto wbił ten lvl, a kto kupił postać... Chodzi o to, że wojna jest w grze a nie w RL więc opamiętajcie się a nie ciśniecie sobie jakbyście walczyli naprawdę... To tylko gra :P

Suhay 02-03-2008 12:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zegenis (Post 1934082)
Blad napisal specjalnie, zeby podkreslic sarkastyczna ironie jego posta, nie martw sie, z czasem nauczysz sie rozpoznawac takie rzeczy ; (

Sarkastyczna ironia? ;O Co to?

ZEGENIS, odpowiedz na pytanie. o sarkazmie slyszalem, ale o sarkastycznej ironii? ;d

To przestań łączyć ze sobą, bo wychodzi chu j wie co xd
Akurat teraz wyszło to, ze chciales z kolesia zrobic KLAUNA a zrobiles z siebie xd
PS: nie odpiszę narazie, moze pozniej pa:D

Zegenis 02-03-2008 12:45

To rowniez byl sakrazm -.^

Nie ma czegos takiego jak sarkastyczna ironia, jest to moj wymysl.
Poprostu polaczylem sobie sarkazm i ironie

Czemu? Fajne rzeczy wychodza.

Nie chcialem zrobic z niego klaucna i bynajmniej z siebie tez nie zrobilem ;*

Diablord 02-03-2008 13:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez LaRrYxX (Post 1934301)
Doskonale to rozumiem, lecz zastanawiam się po co to robicie.
Czasami lepiej zaprzestać i poczekać na rozwój sytuacji, gdyż
w ten sposób wojny na pewno nie wygracie, najwyżej trochę
poprzeszkadzacie no chyba że to jest wasz cel, a co to stwierdzeń
zawartych wyżej to chyba nie muszę ci podawać przykładu.
Zresztą po co ja ci to mówię ; )?

Może 4fun?

Cytuj:

Teraz to mnie rozjebałeś, smiałeś sie ? Jęczałeś "Chodźcie tutaj, kurwa" a jak padłeś to było "Mam na was wszystkich wyjebane" chyba nawet dodałeś pleby czy lamusy ;]
own3d xD

Rester 02-03-2008 13:15

Ja jebie... ; p takiego offtopu dawno nie widzialem =o

Czersi 02-03-2008 13:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Azared (Post 1934192)

Ta, smiales sie ? Kolega z gildi cie podsumowal zioom. Jak tam wpadlismy to chyba wam parceli zabraklo do tego trapa hahahahaha lavaron w przeciwienstwie do ciebie byl 100x bardziej ogarniety bo sie jakos bronil a ty dostales combo i zaraz sie wywrociles ; ) Powodzenia na expie chlopaki ! ! !

QuanChi 02-03-2008 14:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez LaRrYxX (Post 1934086)
jak można się podniecać fragami skoro i tak większość od was padła ?
wytłumacz mi to ;D?

Cytuj:

@Azared
Wy zamiast odrabiac lvle powinniście po przebudzeniu się rano zastanawiac się, kto tym razem padnie. Podczas tej wojny zginęło już grubo ponad 170 osób od Was, niektórzy po 5 lub więcej razy. Nie uważasz, że takie expienie, potem odrabianie i tracenie swojego czasu to syzyfowa praca?

@Larryxx
My nie wklejamy fragów na Waszych noobach Xd zauważyłem, że ostatnio nawet większości fragów na mainach nie wklejamy :P I tak jak pisał Ganzer, akcje noobami są sponsorowane przez Was :P

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:53.