![]() |
|
Tylko ze wy nas zabijecie, padniecie, stracicie a my odrabiamy to o wiele szybciej + zarabiamy kase ;]
|
Cytuj:
|
Ja ci podaje na swoim przykladzie ;] ja padam, sie nie przejmuje... wczoraj jak mnie biliscie to sie smialem ;] padne, odrobie na nastepny dzien ;)
|
Cytuj:
Pozdro. |
Cytuj:
|
tak ciebie wyzywalem ;] powiedzialem to bo nie rozumiem jak mozna tyle czasu na d-lair wchodzic...
|
Cytuj:
|
To w koncu sie smiales czy co? o0 ;>
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Czasami lepiej zaprzestać i poczekać na rozwój sytuacji, gdyż w ten sposób wojny na pewno nie wygracie, najwyżej trochę poprzeszkadzacie no chyba że to jest wasz cel, a co to stwierdzeń zawartych wyżej to chyba nie muszę ci podawać przykładu. Zresztą po co ja ci to mówię ; )? |
My poporstu lubimy ich mordowac, i jak widac sprawnie nam to idzie, czasem padamy noobkami, ale kogo to obchodzi? wazne ze oni padaja 100+ i wyzej.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
ZEGENIS, odpowiedz na pytanie. o sarkazmie slyszalem, ale o sarkastycznej ironii? ;d To przestań łączyć ze sobą, bo wychodzi chu j wie co xd Akurat teraz wyszło to, ze chciales z kolesia zrobic KLAUNA a zrobiles z siebie xd PS: nie odpiszę narazie, moze pozniej pa:D |
To rowniez byl sakrazm -.^
Nie ma czegos takiego jak sarkastyczna ironia, jest to moj wymysl. Poprostu polaczylem sobie sarkazm i ironie Czemu? Fajne rzeczy wychodza. Nie chcialem zrobic z niego klaucna i bynajmniej z siebie tez nie zrobilem ;* |
Cytuj:
Cytuj:
|
Ja jebie... ; p takiego offtopu dawno nie widzialem =o
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Wy zamiast odrabiac lvle powinniście po przebudzeniu się rano zastanawiac się, kto tym razem padnie. Podczas tej wojny zginęło już grubo ponad 170 osób od Was, niektórzy po 5 lub więcej razy. Nie uważasz, że takie expienie, potem odrabianie i tracenie swojego czasu to syzyfowa praca? @Larryxx My nie wklejamy fragów na Waszych noobach Xd zauważyłem, że ostatnio nawet większości fragów na mainach nie wklejamy :P I tak jak pisał Ganzer, akcje noobami są sponsorowane przez Was :P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:53. |
|