![]() |
|
to Twoje zdanie na ten temat? Czy wiesz coś więcej niż my tu wszyscy razem zebrani?:p
no nie... przeczytałeś i wyszedłeś :D a więc... C.D w najbliższej przyszłości, proszę cierpliwie śledzić forum i losy Furory :D aff... tyle godzin co dzisiaj to jeszcze na forum w życiu nie spędziłem :D |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
A mnie zastanawia jak by byl rozlam to kto by do kogo doszedl :D Bo z tego co mi sie wydaje Draco i reszta raczej z Inshon nie doszlo by do Dusk/Vis tylko Inshon zapewne gdzie indziej a tamci tez gdzie indziej :D Ale wtedy mogl by byc fajny war :D
A tak z ciekawosci Shermonator i Tomigol wy byscie wrocili na ten server jak by jakis rozlam byl czy juz nie?;P |
up. Ja do Draco nic nie mam ale myslisz ze dusk czy vision go lubia ? Wiadomo pewnie gdyby ktoras strona przegrywala znaczaco to po kazdego by siegneli ;] Ja bym wrocil tylko walczyc nawet tu kasy nie mam cala poszla na arcanie i na pacce ;]
|
Cytuj:
|
Visionom w koncu sie znudzi, jak jeszcze troche ludu im tam podejdzie to pewnie bedzie jakis rozlamik.
|
Ja bym chętnie wrócił na Furorę ale niestety nie mogę z przyczyn technicznych ;/ Zostałem 4ever "Zhóncony" przez Nikosia .... który dojedzie mnie wszystkimi "swoimi"(kupionymi) harami : Sasho Pansa , Saymaroon , jakieś knight do bota i Dilvero chyba ale pewny nie jestem ... Także to już dla mnie definitywny koniec z Furorą :( a i warto jeszcze dodać , że będzie mnie ganiać nawet jeśli będziemy po tej samej stronie.
|
Lol on kupil tego 130 rp?:D Jak mu szkoda kasy to niech mi cos kupi lepiej na tym wyjdzie XD
|
Cytuj:
pure ownage z twojej strony 114 facc knighcie |
Cytuj:
Tomigol, nie rozpaczaj, przeciwko Nikosiowi (ktokolwiek to jest, nie bede udawał, ze wiem xD) walczyć nie mógł byś??:D Edit: @Down No to wyczytałem w wyżej napisanym poście Tomigola, ale kim on jest, że tak huntuje ludzi i ma taką władzę?:p przecież nie każdy np. 130 rp jak napisze hunted to wyrzuca kolesia z servera :p |
@up
Nikos to terazniejszy Ssaczo Pansa |
Zacznijmy od tego ,że szansa na nową wojnę jest jak na razie mała ;] Ale jeśli już przyjdzie co do czego i ktoś będzie potrzebował pomocy to z wielką chęcią ^^
|
Witam, jestem juz blisko przemiany w Golducka i z tej okazji chce napisac cos inteligentnego. No wiec Ssaczo Pansa sprzedal swoich reali etc i spyowal dla Dusk i Vision, teraz possal pale Dracowi i ten zlitosci pozwolil mu dojsc do niego. Koalicja Inshon + Wra jest niemozliwa z przyczyn Cinkowych, Koalicja Inshon + szwedzi jest niemozliwa gdyz Kerston podczas jednej z akcji na saphira zostawil swoich i dal loga. Jedyna szansa na wojne to w moim odczuciu sodowka jednej z wiekszych ekip na furorze aka Chelmu lub tez czarnego konia tego servera Plocka. Jesli nastapi to pierwsze to raczej Vision i djusk zostana zepchnieci do pz poniewaz chelm posiada 150 postaci 100+ z czeg0 100 charow to knighci. Jesli nastomiast nastapi sodowka ze strony plocka to pojdzie z nimi Xespos a ja wiemy xespos lubi sie z draciem. Polaczenie xespos + draco moze dac nam czego od dawna oczekujemy czyli open battle na miare masakry, niestety scenariusz z xespozem niema raczej prawa bytu poniewaz xespoz niema zapedow do wladania serverem + kocha sie w Katrii (Nie pedal). Jest jeszcze trzecia mozliwosc ze Sachista polaczy sie z Januszm i razem rusza po korone wladcy Furory, armia Janusza to miedzy innymi Joan Maxis, blokers ivan, Averios, belandy asco ... A jak wiemy taka ekipa ze slonecznego syfu moze zniszczyc ten server.
Pozdrawiam olafa "miesn" oraz Karola gromowladnego aka chakoje sa moje 8o@ |
no ta akcja z ludzmi z chełmu myślę, że jest najbardzej prawdopodobna :p
|
Cytuj:
To co napsial tomigol to byla ironia. Z tego co wiem to nikos ma cos z glowa autyzm czy porazenie nie wnikam wiec nieraz gada glupoty. Kiedys chcial nam wkrecic ze ma na cale inshon listy. ;] |
a ta ekipa z płocka ma też swoją gildię, tak jak Chełmianie?:p
|
@psyduck
a co maja szwedzi z saphiry do szwedow z furory?:D |
Kto by się z kim nie bił, Inshon ma to w dupie i nie wtrącając się sobie z boku poogląda. A sojusz z WRA jest niemożliwy nie tylko "z powodów cinkowych" - nie ma u nas osoby, która w ogóle miałaby ochotę z nim (Drakiem) rozumować.
A swoją drogą chętnie bym popatrzył na openkę, na której walczyłoby prawie 30 osób 200+ =D |
Cytuj:
|
@Swe
Jakbyście grali na Saphirze to byście wiedzieli ocb ;'] @Openka A co do openki to przecież macie tyle pieniędzy ... moglibyście zrobić sobie 1 OB dla zabawy ^.- za dużo nie ucierpicie ,a kasę i lvl szybko wybotujecie/wyexpicie. |
a z Kerstonem co się dzieje? no zostawił swoich i co, po prostu jest samotny?xd nie skumałem za bardzo tego wątku z Kerstonem :D
Cytuj:
|
Sytuacja była taka, że czekaliśmy na Szwedów do określonej godziny na opena, nie wyszli więc daliśmy logi a jakiś retard wbił pz w momencie gdy już prawie nikogo nie było online i padł. Ale propaganda musi byc, co nie? :D
Kerston jest zły i zostawia swoich ludzi na pastwę losu ; / |
Suhay a ty grasz/grales kiedykolwiek na furora ?
|
gram grałem i grać będe :D nic wielkiego nie dokonałem. Max 60 lvl:p
|
Jesli wiecie kto to Sturi Nikez to zxapytajcie go w tibi co zrobilo inshon ze szwedzi z furory klada palke na nich, to nie propaganda to fakt! Inshon zostawilo Etterona na smierc, ale ja tu tylko robie za POKEMONA!
W moim wczesniejszym poscie pisalem o agresji Chelmu jednak musze to sprostowac Yeetro lider Chelmu lize sie z Imargamem, tera kiedy Baku aka Yeetro wyjechal do Irlandii wladze w Chelmie sprawuje Budyn (on tez lize sie z Imargamem), wiec sprawa Chelmu niema racji bytu, po przemysleniu nasuwa mi sie nowa teza iz wojne wypowiedza ci najbardziej zawistni, ci ktorzy sa traktowani gorzej niz psy, ci ktorzy musza sie korzyć przed Urlena Clanon lub Rudym Kacprem. A tera myslcie kto to taki :evul:! Btw, jesli jestescie ciekawi co tam na furorze to postujcie tu a ja postaram sie w chwili wolnej zaspokoic wasza ciekawosc, pozdrawiam karasia ktory 200kg na klate wyciska =)! |
217, przynajmniej bądźmy w jednej kwestii dokładni ;)
|
@Rester
21:26 You see Rester (Level 200). He is an elite knight. He is Triarii of the Duskiness. GZ |
Karas, czemu zawsze starasz sie przedstawic wszystko w swoich barwach, kiedy placiles bohy Youenowi na mont sternum to potem mowiles ludziom ze to ty mu oddales bohy a nie on z ciebie sciagnol.
Gratuluje tak btw wycisniecia 217 na klate, jestes kozakiem, mysle ze za 2-3 lata IO beda twoje i obym mial racje! Po przeanalizowania powstania Inshon i VA dochodze do wniosku ze Inshon powstalo przez wiare Katrili w nich a ci ludzie typu Poul the pall, kerston, van yobak okazali sie sprzedawcami ktorzy planowali zaatakowac go z zaskoczenia. To samo moze sie okazac z Vision academy ktore hoduje sie na plecach wlasnie Katrili, a gdy juz Katrila sie skapnie o tym to juz moze sie okazac dla niego zgubne! Obym sie mylil, jednak ja zadko sie myle, wkoncu jestem psychicznym pokemonem papap yoy oegheheh! :confused: |
Cytuj:
|
Czy mnie pamiec zawodzi ale to vision stare chcialo zabic Yenxa a Kerston i reszta staneli za nim? moze cos mi sie pomylilo ale okej ;p
|
Cytuj:
A pozatym, tibia stracila wszystko co miala cennego i chyba dla tego tak jest. Poziom graczy obniza sie z update na update. Klimat, wymagania od graczy skilla zniknely. Taka mala refleksja;p |
Cytuj:
psyduck jest pokemonem typu wodnego... DROGI PSYDUCKU ! POWIEC MIE DLACZEGO PASTESZ I TELIOM PADLI JAK VISION WYGRALO WOJNE Z DUSK? sorry caps |
Nie wiem o jakiej akcji mowisz, czekam na wiecej info!
|
Jak ja dawno nie widziałem takiej aktywności na Forum .. ;o co to się stało ^^
|
|
@Rester - cFFFFaniak. i tak Twoje mandrake biją na banię wszystkie advance, bo chyba w całej Tibii nikt więcej ich nie uzbierał? :p
bo nareszcie na Forum Furory pojawił się temat - Wydarzenia z Furory :p |
@Rester
Gratz ^.- i powodzenia w zbieraniu next rarków |
Cytuj:
|
|
A ja mam pytanie dot. tych co splacili a i tak padali, czyli:
Wedelk, Sasho, Saymaroon, Eten, Werno. Jaki byl powod, ze mimo splaconego paymentu i tak padli? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:36. |
|