![]() |
|
Cytuj:
|
Własnie Bady !!! 124 to nie wina hackera ;p a tak na marginesie jak chcesz isc do dusków to z nimi pogadaj bo nie wierze ze bez interesownie tak bronisz Taifuna.
|
Szkoda, że dzisiaj nie zrobiłem screenshocika jak się Gremar podniecał jak mnie umordował B) Więc nie dziwcie się chłopaki, że te noobki wklejają fragi typu: Killed at Level 53 by Taifun Devilry. Dla nich to zaszczyt!!! :cup:
|
Cytuj:
------------------------------------------------ http://img402.imageshack.us/img402/1...5dec9bfrv1.jpg Jak możemy zobaczyć na Tutor Board będą nowe PACCe na 30 dni... Już to widzę: - przepełnione expowiska przez dzieci neo z PACCami na 30 dni X( - więcej noob charow do pkowania na serverach pvp - więcej botterow na non-pvp To tylko wstęp "minusów PACCa na 30 dni'" i początek końca Tibii :-/ |
Cytuj:
To był dodatek, żebyś zrozumiał o co chodzi. Nie zrozumiałeś trudno koniec dyskusji ---------- Pacce: Cipsoft n/c będzie więcej deadów przynajmniej na expach ;D |
Tak wogole kto gra teraz Bady Furem ? Koles chyba nie ogarnia kiedy mozna wejsc do pz a kiedy nie ; /
http://img520.imageshack.us/img520/2181/badysz8.jpg |
Cytuj:
15:14 You advanced from Level 128 to Level 129. Jak widzisz jak napisalem tak zrobilem a kolega kozaga który juz nie jest w ,, We Rule~" Bedzie Cieżko żałował Tego co napisał. 16:18 Yaykam [102]: Odbanuj mnie plx Chłopcy powodzenia w robieniu nobów Ale macie moje gratulacje ze udalo wam sie mnie zabic, gdybyśmy nie zlamili wczoraj, nie padli byśmy ale zlamiliśmy i padlismy. Życie jest brutalne :) a 100k na blesy + aola tez juz odrobilem ;> Pozdro~ Wasz Nikodem ^^ |
Dobra Azared nie pierdol glupot typu "bedzie tego zalowal" co zaplacisz orzechowi i pastuchowi zeby go huncili ? Jaaaaaaaaa ale ty jestes !! Odrabiaj sobie lvl tylko musisz wiedziec ze sytuacja moze sie w kazdej chwili zmienic i wtedy juz nic nie odrobisz ; ) Zreszta sam mowisz ze zlamiles i to nie tylko wtedy ! kkbbthx
|
Cytuj:
|
Cytuj:
No i nie napisałem "Odbanuj mnie plx" tylko "Odbanuj mnie na channel Duskiness" Po co takie fejki robisz? Myślisz ze będziesz elo!? Wogóle kto Ci dał tego Admina i za co ? Nie kminie.. |
Cytuj:
A JAREK NIE MA CZEGO ŻAŁOWAC,PJONA ZIOMECZKU ZA TE SŁOWA XDDDDD o/ peace&love ;** |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Jojek co takie skille słabe? :p
|
Cytuj:
od 20lvla mialem 70/70 i pózniej nie skillowalem :P Bioły nowe konto !?;] |
Cytuj:
Cytuj:
|
mam bo zasłużyłem... ciebie nie powinno to interesowac. skoro go dostalem tzn ze ktos z adminow stwierdzil ze mi sie nalezy admin. proste
|
Cytuj:
Nie seba tylko Ariel.. xDD |
wiecie ile Pan Bóg zabil przez was kotków? ;/
|
Dobra skończcie już te dziecinne sprzeczki typu " ja jestem elo, ty jesteś zły"
Name: Spaaw Sex: female Profession: Elite Knight Level: 255 World: Furora Spaaw wcześniej wbije 300 niż Taifun :) chociaż nie widze Taifuna żeby udało mu sie kiedykolwiek wbić 300 :P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:34. |
|