![]() |
|
Cytuj:
POH. Zdecydowanie POH. |
Cytuj:
Guardy wbić się jest strasznie ciężko mam tylko 25 lvl. 25 RP skile 65 polecajcie. |
Gdzie?
Gdzie expić sorcem lvl 27 mlvl 27 z wand of cosmic energy ,crown helmetem, noble armor ,dragon shieldem i plate legsami tak żeby wyciągać sporo expa na 1h i tak żeby się zwracało.Proszę o odpowiedź.
|
@Vegere
POH, Mount Sternum - w podziemiach. |
@edit już sam sobie poradzę ;]
|
Sorc:20 lvl,15 mlvl ;) W jakich miejscach moglbym expic?
Eq: Dark Helmet,plate amor & legs,leather boots,dwarven shield i atakuje wand of plague albo dragonbreath :p |
Knight 22lvl, 60/60, 3mlvl, p set, crown helmet, dw shield, knight axe
gdzie moge dobrze poexpić albo co mógłbym pobloczyć odp też na moje pytania w tych tematach: http://forum.tibia.pl/showthread.php...=1#post1402233 http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=89312&page=9 |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Elite Knight 20 lvl, Eq: K Set, Crusader Helm, P Ammy, Medusa Shield, Bóótki:D, Bs/Gs, Skills - 60/60
1. Co bić dla szybkiego exp'a i zarobku? 2. Od kiedy mogę spokojnie (bez dedów i waste) expić na żółwiach (0 i -1)? |
1 za słabe skile. Pozostają rotwormy żeby był zarobek.
2. Zółwie z 40lvl i SKILLE min 70/70 najlepiej wyzsze |
@2up
Dwie najlepsze miescowki na ten lvl to Senja ~12k exp/h, 4-7k/h DC 15-25k exp/h, 2k w kasie + loot ~3k/h |
Cytuj:
|
Witam
Też mam problem trochę z expem, mam 25 pałka z 67 distem, EQ p set itd i teraz kieruje pytanko do was. Jakie polecacie miejscówki na pacc landzie do expa ( w miare opłacalne) ??, jest to mój pierwszy pałek i dlatego chcę wiedzieć wszystko co i jak :). |
"pałek" ;p
Musi byc pacc?Jak bez pacc to guardy na paccu sprobuj jakies scaraby ew dworce. |
knight 39 level i to jest pytanie jakie skille by w minitwail czy jak to sie pisze zwracalo i jaki bedzie exp jesli level za malo to tez napisac :] eq c arm p legs, meduska,bs,gs,wh,lb,scarvf
|
@up
70/70 i będzie cool ;] |
a ile bede wcyhdzoil na + i z gsem ? i ile expa k/h ?
|
Mam druida z 27 lvlem(prawie 28) i 26 mlvlem. Gdzie mogę opłacalnie huncić dragi z dsami i hmm? Tereny dla facc oczywiście.
|
A ja mam pytanie 28knight 63/63. Gdzie expic?:)
A i jeszcze jedno. Ile bym obrywal od dwarf geaomancera i monka? pall 23 lvl 53 shielda eq: cruz helm, golden armor, crown legs, pirate boots, p-ammu i meduska ;D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:14. |
|