![]() |
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Jednak nie zmienia to faktu, że pokonanie takiego Realu będzie rzeczą wspaniałą. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Real ma szanse na mistrza Hiszpanii, ale w ich zwycięstwo w LM wątpię. Co to będzie gdy na ich drodze stanie tak poukładany zespół jak Manchester, L'pool, Chelsea albo zgrany jak Barcelona czy Arsenal. Interu również bym nie lekceważył, już nie będą tylko grać na Ibrę, teraz będą drużyną. |
Cytuj:
|
@Raul
''- Naszym celem jest zbudowanie najlepszej drużyny w historii - wyznał kilka dni temu.'' Czy najlepsza drużyna nie wygrywa wszystkiego? Może wygrywa tylko stare gacie na bazarze? |
Cytuj:
Opowiem wam kawał! Rozmawia dwóch Rosjan: Sasza, a szto eto? A Eto'o Samuel! |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Budzik już nastawiony. Jutro o 5:00 Chivas - Barca. Liczę na debiut Zlatana.
|
To już jest nastawiony, czy dopiero będzie jutro o 5?
|
Cytuj:
|
To przez niego mi opóźnili 2 połowę podczas meczu Arsenalu z Valencią? Wrrr...X(
|
Cytuj:
Smutne bardzo że umiera kolejny piłkarz.. , szkoda że mimo takiego postępu medycyna nie potrafi walczyć z takimi przypadkami.. Współczuje jego narzeczonej rozmawiała z nim a tu nagle cisza i już go nigdy nie usłyszy.. Aby tam u góry było mu dobrze. |
W sumie niezły owned z tym telefonem.
Ale no, bądźmy spokojni, rozważni i pełni szacunku. Najpierw minuta cisza. ... A teraz smutna przemowa. Jest mi bardzo przykro, że, eee, tak może metaforycznie: że padła mu, eee, "komórka"... Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ale z jakiej racji szacunek? Tylko z takiej, że umarł?
|
Cytuj:
|
Bo? Bo nie żyje? I co z tego?
http://www.skysports.com/story/0,195...481392,00.html Śmiałbym się do rozpuku, gdyby Wilshere pojechał, a Owen został :d |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Bo może w takim zespole Valencii są jego koledzy i przyjaciele, pacanie? Gdybyś się chociaż trochę zainteresował, to byś się może dowiedział, co na ten temat twój bramkarzyna Almunia powiedział.
|
Bo tego wymaga przyzwoitosc. Tobie napewno takie cos wydaje sie obce.
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Znowu ban? Ludzie nie zabijajcie tego tematu :/ Najpierw Anonimowy teraz Yoh ... Każdy ma prawo do swojego zdania,, mimo, że sam mam inne. Ale to jest FORUM.
Whoooose next? |
Panowie, Panowie, Panowie 7 minut left : D
|
Cytuj:
Naninaninaninani, pajacyk :D:D:D Szkoda, że Yoh ma bana, bo "wciąż jest pajacem" poprawiłoby mi humor! :D |
Polonia Warszawa 3:2 Śląsk Wrocław
Strzelcy: Polonia: Ivanowski 47, Sarvas 91, Gołębiewski 92 Śląsk: M. Gancarczyk 37, Dudek 77 -.- |
Oooooooooo, Fosteeeeeeer!
Oooooooooo, IDEALE BRAMKARZA! :' ( Ballack = nowy pupilek Chelsea? |
Przecież Aszamura zachował się kolejny raz jak idiota.
Żal mi się robi jak czytam posty takich ludzi. |
Evra hunted.
K.Jay |
Cytuj:
|
Cytuj:
Oczywiście nie mówię że nie powinno być wolnego dla Machesteru, bo mimo wszystko być powinien. I szkoda że już spalonego Rooneya po którym padła bramka dostrzec nie potrafisz. ; > Ajjj, rusza ta liga która nas tak emocjonuję... W końcu będzie o czym gadać i o co się kłócić. ; D @hoom Da się, z tym że większość tu żyje premiership. |
a najlepiej to w ogole zrobcie sobie osobny topic do ang ligi, bo o niczym innym tutaj sie juz pogadac nie da...
|
Cytuj:
K.Jay |
Cytuj:
Jeśli chcesz się spierać na błędy sędziowskie, to co powiesz o "rzucie sędziowskim"? :s Spalony był, ale to chyba krok, może nawet nie. @Maggic ROTFL! :D Klatę? W takim razie zapraszamy na lekcję anatomii :D To było tak oczywiste, że został uderzony w twarz, jak to, że Ballack jest... Yyy... BRZYDKI! |
Raul odbanuj Yoha!!:P
Jak można dać 11 punktów:D Od dzisiaj Foster=Pawełek A Polonia ledwo ledwo uciekła z pod gilotyny:d A Gołębiewski wyrasta na młody talent;) |
Może Yoh ma poglądy kontrowersyjne i idiotyczne, ale jednak do własnego zdania prawo również ma.
|
Cytuj:
Nie rozumiem całkiem naszego el treneiro dlaczego za Bosackiego powołuje Krychowiaka.. jakaś paranoja. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:37. |
|