![]() |
|
Cytuj:
|
GZ Rester!
@Wojna! Averious sprowadzi qmpli z przedszkola na furore, Rayl im pomoże i wyj*bia połączoną koalicje Duskiness&Vision&Inshon&WRA! |
Jak huj już macie nóż w plecach....
|
Cytuj:
- edit http://img519.imageshack.us/img519/641/uo0626hi9.jpg http://img519.imageshack.us/img519/u...jpg/1/w570.png nie jestem zaden sqiurtle, ja nie mam 10 kont jak imargam na tibia.de/pl i sobie sam na wlasne posty nie odpisuje :} |
Cytuj:
@Rester: Gz ;) |
Nastepnym razem Diabllordzik lepiej kitraj sobie tego loota i speary, a tak to jedno przesuniecie myszka i wszystkie twoje bp & speary niestety wylądowaly w lawie :D Aaa i thx za te lepsze okruchy z loota =*
Jutro poznasz moc runy desintegrate ;D Edit: Niezle mnie to zero Szymy musi nielubic zeby po 32 sorca z rs'em leciec przed ss ; D |
Cytuj:
|
Co tak ucichlo?:D
|
Wszyscy sie ucza, sprawdzian z j.polskiego a tym czasem bot robi swoje ;)
|
Wszyscy zastanawiają się nad wariantami wojny na furorze :d
|
Ehhh Furora to juz jak brazylijska telenowela jest troche XD
|
Cytuj:
Co ty sie uparles z ta wojna na furora. Jak narazie nic nie wskazuje na to ze bedzie. |
Ale byłoby miło, gdyby war był ;-P
|
Ciekawe do kogo Inshon dojdzie jak by byl rozlam Duss/Vision
|
Moga nie dochodzic nigdzie :P
|
Cytuj:
P.S To prawda, że wojna na furorze jest jak rozgrywki w Lidze Mistrzów?? |
Cytuj:
Gorzej :/ |
Cytuj:
Edit:down Jezeli Ty myslisz ze nikt nie planuje, to nie znaczy ze kazdy tak samo mysli, temat o furorze, czyli rownie dobrze mozemy tu pisac o wojnie, a nie o lagach lub pokemonach :p forum jest do wyrazania swojej opinii a sam widzisz, ze niektorzy piszący tutaj wiedza wiecej niz my, czyli Ci ktorzy tylko przyszuszczaja. |
Ma ktos neta z chello ? Jesli tak to czy ma lagi. ?
up. ale ten ruch na forum jest bezsensowny bo wypowiadaja sie osoby ktore nic nie wiedza. Mysle ze w tym momencie nikt wojny nie planuje a jesli planuje to napewno o tym nie napisze. Przypuszczac a wiedziec to dwie inne sprawy. Myslisz ze jak bedzie miala byc wojna to ktos napisze 2 dni wczeniej na forum ze maja zamiar wbic np. po imagrama ? |
w takim razie napisz mi do czego służy " Hyde Park (Furora) <- regulamin w temacie zaostrzony" i będę sie tego trzymał :D
W temacie samej wojny dużo się nie dowiedzieliśmy ale trochę pojawiło się wątków z historii wojny, dzieki temu, ze zaczelismy temat rozłamów i nowej wojny :p to wszystko mieści się w temacie :p |
up. nie chodzilo mi o to zeby ci jakos pojechac czy cos poprostu jak chcesz rozmawiac o nowej wojnie jak takiej nie ma....? mamy teraz pisac przez nastepnych 20 stron ze moze bedzie nowa wojna i kto z kim bedzie? to chyba najmniejszego sensu nie ma bo wiadomo ze duski albo vision wyjda same na openke i ci co przegraja zwroca sie o pomoc do inshon wra czy tez szwedow.
|
@war
Marzenia scietej glowy :) |
@Rester
ale pogadac zawsze mozna i pomarzyc hehe :D |
Cytuj:
|
|
gra na furorze bynajmniej teraz dla 2 stron :
a) masz reala w Vision/Dusk - nalezysz do gildi ~academy, ekipa~, wings - lizesz temu realowi i wszystkim innym, nawet w rl - mozesz kozaczy i mowic do kazdego, nawet jesli pisze tylko 'food plx' ze masz reala i zaraz do neigo napiszesz k*rwo jeb*ny ch*ju - mozesz czasem wbic na malpy, dworki, chakoye, barby i ogolnie expic (tylko jesli jestes real of real of real of real of kolega zwidka z przystanku, dla innych i tak zajete) - mozesz probowac sciagac paymenty - mozesz robic z siebie koksa i miec skulla przed dp - mozesz maksymalnie bocic na maksymalnym afku 24/7 b) nie masz reala (tylko 97,52323% graczy furory nalezy do tej grupy) - nalezysz do gildi ktorej title to 'elo elo pro by yaueuaen, 40+ only polacks ;] ;] ;]' - nie masz po co lizac, bo i tak jestes botterem i bedziesz placil za to - gdy prosisz o kase na travel, widzisz tylko hunted, pay boh kolesa ktory ma title (Od Sowxa) - o malpach, dworkach, chakoyach, barbach, dragach, tombach, mozesz jedynie pomarzyc, dlatego ze expi tam typ z titlem (Super Kumpel Imargama), jedyny wolny spawn to mamuty i frostrolle na camp svargrond, a nawet jak juz gdzies sie wbijesz to okazuje sie, ze expiac tu 1h nie zauwazyles reala zwidka, malo tego, wybijasz mu resp, tracisz bohy - mozesz sciagac buty z huntera, bandita, wild warriora - nie mozesz miec skulla przed dp, poniewaz napewno biles reala of reala yeetra, tracisz bohy - nie mozesz nawet expic racznie bo i tak oni wiedza ze bocisz ~to nie zal, ja ciagle daje rade pomimo iz naleze do kategori b |
To było tak śmieszne ze aż musiałem wbić aby ci pogratulować! 8o
|
Cytuj:
|
Elera = non pvp
Yes please! |
Cytuj:
|
Mistic Shadow
No Recruting Only FRIENDS !!! Neutral guild. Guild chat open! |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
own3d xD Wiesz jaj jest różnica między pesymistą, a optymistą na cmentarzu? Pesymista widzi same krzyże, a optymista widzi same plusy. Zdecydowanie nie jestes optymistą. |
po prostu graj knightem albo pallem bez większego kozaczenia :D
|
Cytuj:
Cytuj:
@khazul nigdy nie zrobilem pa, nie sciagalem bohow, ale jak od dzsiaj moge to sie zastanowie :D |
najpierw to zamow rk bo zal ;;
nawet ja mam rk ( po roku zaowilem ale mam) ;D |
Och Khazul normalnie bedziesz moim mentorem?:D
|
Cytuj:
Optymista uczy się angielskiego Pesymista uczy się chińskiego a realista czyści kałasznikowa wylizałem, co nie ? |
Przepraszam moze pytanie z nikad ale bral ktos udzial w programie mam talent?XD
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:58. |
|