![]() |
|
kupa w gaciach piłkarzy wisły, odechciewało sie patrzeć na ich 'gre'
|
Bali sie dotknac pilki, jakby Barcelona gryzla.
|
ten mecz stal ponizej poziomu morza...
|
Idealnie dało się zauważyć jak wielka przepaść dzieli polską piłkę od zachodniego poziomu.
|
Idealnie dało się zauważyć jak bardzo brązowe gacie mieli Wiślacy. Chociaż nie jestem w stanie powiedzieć ile kilogramów gówna spadło na murawę.
|
ta, problem w psychice leży, nie w umiejętnościach. gdyby byli dobrze przygotowani mentalnie, barca była by w ich zasiegu
|
4-0 to najmniejszy wymiar kary. Gdyby Barca była jeszcze trochę bardziej skoncentrowana, dołożyła by jeszcze z 3 bramki;)
btw. Alves rządzi. Szkoda tylko, że nabawił się urazu. IO: Brawo polscy siatkarze, może w końcu będzie medal:) |
Kolejna szansa na medal upadła:s
Szkoda Matyjaszka ; / Na grę Lecha w pierwszej połowie aż miło patrzeć, a to, co gra Bosacki - poezja. |
Lech <3
6-0 z Grasshopers Zurich ;] slow mi brakuje :D |
ale jaja, po cichu liczyłem na jakies 1:0 z kontry a tu 6:D
coś niesamowitego, mongolskim astropsychofizjonomom sie to nie śniło ;d |
Meczyk ciekawy nie powiem, ale South Park na mtv byl PRZEKOZACKI odcinek xD Hahaha!
Kolejorz! |
Cytuj:
Lech, Lech, Kolejorz! A, i jeszcze Legia... jak to lecialo? Je*ac ruskich, je*ac ;] |
Cytuj:
|
mamy medal ^^
Cytuj:
|
Finał bez historii, ale podobała mi się postawa fair play tego Polaka, który nie forsował kontuzjowanego Francuza.
Ogólnie - wielkie gratulacje dla całej drużyny : ) |
Złoto Majewskiego -.^
|
nareszcie złoto
|
może teraz coś ruszy ;p
|
Fair Playa Zawrotniaka bylo tylko dodatkiem, do niecheci oddania medalu 4temu francuzowi za free. Sam Zawrotniak o tym mowil.
Majewski dal rade, wreszcie Polacy sie rozkrecaja, moze dorzuca jeszcze ze 3 zlote medale i kilka slabszych. |
Majewski pokazal dzisaj swoje umiejetnosci :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:58. |
|