![]() |
|
Maybe little pwned yes :)
Cinek Niszczyciel Kuvok Azreal Wizard Ak Kozak Koroner Bercik the Wolf Aspirant Beck Kto jeszcze? |
|
AHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHA OGARNELISMYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY
ALL BY BYLO GOOD GDYBY PARCELE BYLY HAUAHAHAHAHAHAHHAHA NO ROZJEBALO MNIE TO xDDDDDDDDDDDDDD |
Cytuj:
Zikss ...... |
mialem parcele ;s mogliscie mowic
|
Niezle,niezle ^^
|
Nom szybka reakcja była,trzeba przyznać.
|
Ej, bedzie ob ?
|
nawet nie mozna spokojnie w szkole piwa wypic zeby sie dowiedzidec ze 8 fragow stracilismy... BRAWO KORKI!!!!! zabiliscie chociaz kogos? jak wroce do domu i nie zabijemy zadnego zyda to pierdole morgane robie chara na harmonii i zrobie poi z mateuszem
|
This small statue has been carefully shaped from an ice cube.
Yaaaa, moje najwieksze marzenie sie spelnilo, nie jade na wakacje bo bede non stop sie na to patrzyl :) |
Myslisz ze ironizujac jestes fajny?
|
Cytuj:
http://youtube.com/watch?v=zdVuEpD9_IY Amerykańska familiada :P O wiele śmieszniejsze wg mnie :D Cytuj:
|
Cytuj:
|
Hmm Hansonik masz zamiar przyjechac na karbonalia?
WIESZ ZE CIE DOJEBIE !!! SUKO NIEMYTA JAJEM CIE OBRZUCE !!! ~ Aspirant |
czasami przykro mi ze takie dzieci sa w rise...
no coz taka jest wojna :< P.S. jak masz zamiar pisac takie posty, to nie ujawniaj swojego nicku, bo reprezentujesz po czescie gildie Rise. Wiec jesli chcesz sie podpisywac pod postami, to kultury troszeczke |
Cytuj:
;( @up :cup: ps. obie strony maja takich dzieciaków tylko że ci od was nie sa polakami i niepiszą na carlin.pl tylko na swoich forach ;p jednym z przykładów jest russel inferno z nim nigdy normalnej rozmowy nie przeprowadziłem zawsze musiał powyzywać ;s |
a skad wy sie tam wzieliscie wogole ?
|
zajebali jakiegos noobhara elwo tigoshin czy jakso tak ;s
|
Slyszalem ze jak Russel wchodzi na vente to leci haselko typu "suck my balls men" i glupawy smiech :> takze zadna nowosc ze jest idiota i potrafi tylko wyzwac
|
Fidos'Fyb gleba.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:12. |
|